Sziasztok..
Üdv.köztünk Barbara...sajnos tudom, min mentél keresztül, mert Én Május 18. estem ezen át(missed ab-müvi befejezés-kaparás"nem vákum")Gondolom akkor neked is ha 6 hetes voltál?!?!?!Mert Én 7 hetes voltam...
Azt mondták, hogy jobban jártam, mert a váskummal több ideig tart a gyógyulás...Kevésbbé károsító hatású!!!Én szerencsére nem véreztem el, így a mütét után semm véreztem egyaltalán, azt mondjk ez is jobb minth, elvéreztél volna...!!!!Most várom, hogy megjöjjön, és mehessek kontrollra...Mert Én nem kérdeztem vagyis nem beszéltem a dokimmal a folyttásról, menniyt kell várni...
Hát amilyen jó volt a Szombati grill party a barátokkal annyira szar volt a vasárnap, sikerült nem alap szinten össze vesznem megint anyumékkal...
A fogorvoson.Tudni kell, hogy már 100 éve magán orvoshoz járunk, mert csak mi oda járhatunk, mondta anyu annó...
No most Szerdán ott hagytam 10000 ft, és tartozzom még 8000-rel, és ma meg még 18000 lenne a fogam(össz.36000.-)...Szombaton mentem gondoltam Én, mert ügye nekem ugymondd "természetes"volt, hogy ők kifizetik nekem, mert mindig apu fizette ki nekem a fogamat!!!Mondják, hogy nincs pénz, már ezen is kibuktam, hogy akkor minek mentem el szerdán, ha tudták nincs pénz...na aztán nagy nehezzen kaptam 26000 ft-ot...akkor gondoltam oké, majd megadják a 10000 ami Szerdán Én kifizettem!
Így meglesz a fogam csináltatva, és majd vissza adja apu a 10.000.-
Na erre Vasárnap átmentem, mert ott hagytam képeslapot, és mondja nekem az Anyám!!!!Aki már 100 éve baszogatot, hogy menjek már el megcsináltatni a fogam.Hogy a Tominak nem jutot az eszébe pénzt adni???Mondom mert???Nem közös kasszán vagytok???Mondom de, mindent közössen fizettünk, akkor mért nem fizeti ki a fogamat???Hát mert nem az ő gondja, mért kellene neki???Neki is az anya fizeti ki a fogát.és akkor apám jött azzal, hogy ők nem fognak mindig élni, ne legyen ez nekem természetes...Meg ha ők nem lesznek mi lesz akkor fogaimmal???Na itt már patogot az agyam...Mondtam, hogy akkor jó lest az sztk, ti cibáltatok el magánba, akkor ott uigyfognak is vlem bánni...
És akkor anyu:akkor nincs a kasszátokban pénz???Mondom mien kasszában??A közössben???Mondom nincs közös kassza!!!Hogy lenne???Hát, hogy-hogy nincs???Mert nincs, mit belerakni, mert nem normálissan havi 1 szer kap fizut a Tomi, hanem itt ott 10-20-30 ezreket és mondom az elmegy, pikk-pakk, csekkre és stb-re...
Akkor sincs ez a rendjén!!!
És akkor mi lesz ha gyereked lesz???Hogy fogod fizetni a szülést ami 80.000 ezer???Hogy veszel neki babakocsit 100.000 ért, meg ágyat 50.000(ezt azért mondta igy mert mikor a barátnőmnél voltunk fent akkor megkérdezte töle mi menniy volt, és ö neki a barátja millimos, igy mindenből a legdrágábbat-legjobbet vették)
Na akkor eldurrant az agyam, és üvöltve zokogva kiabálta, hogy mit foglalkozzik azzal mi mennyi, nem vagyok köteles 80.000 fizetni orvosnak, aztán nekem nem kell 50.000 kiságy meg 100 funciós babakocsi 100.000...Akkor majd ugy fognak velem bánni, ha nem fizetek, de mondom nem fogok belehalni, mert hányan nem fizetnek, mert nincs pénze, és mondom, hány cigány felnevel 7-8 gyereket, nehogy már ne tudjak Én felnevelni 1 gyereket...
És eldurrant az agyam zokogtam, mondtam, hogy mekkora szemét, és fogtam hozzá basztam a 26.000 ft, és mondtam hogy majd megoldom a problémámat egyedül a Tomival és jó lesz nekem az sztk fogorvos és nőgyógyász, ugy ahogy más 8 milló embernek, mert nem mindenki teheti meg azt amit Ti tesztek-akartok!!!És eljöttem bebasztam ugy z ajtót, hogy csak na...
Mentem elszívtam fél doboz cigit, szerencsére párom nem volt otthon, mert zokogtam, na persze hazaért érezte valami, nem stimmel és elmeséltem neki, neki meg ez kurva szarul esett, hogy az Én szüeim azt akarják, hogy mindent fizessen nekem, de mért, hogy ha Én is keres pénzt???És Én is tudok fizetni csekket vagy akár benzi pénzt is tudok adin???nem vagyok smuccig, és magamé való, csak egyszerűen Én sajnáltam 36000 ft ott most a fogamra, meg ők baszogattak, hogy csináltssam meg.Nem gondoltam egyaltalán, hogy erre nekem a páromtol kellett volna pénzt kérnem, hissz mindig is ők fizették...
Na kipnaszoltam magam, rá is gyujtok, mertfelpörögtem....