Kacsa, értem én, mit mondasz... valami ipari gáz sztem nálam is van, mióta szedem ezt a sz*rt (csak nem hagytam abba), egy hónap után (lassan egy hónapja szedem) letakarította az összes ragyát a fejemről (iszonyatosan néz ki a fejem pattanás terén 8 éves korom óta...).. sajna egy a cipő, én is a "nem bírom a sulit és a melót egyszerre" témakör miatt akarnék mihamarabb babát (na jó, nem csak ezért, még erről szó se volt, amikor már szerettem volna, csak nem ennyire sürgősen), de a hormonvizsgálatot SZTKban el sem akarták indítani, koromra tekintettel azt mondták, 2 év, az orvos ismerős azt mondta, 1 év után talán meg tudja indítani a folyamatot, a nőgyógyászom annyit mondott, 3 hónap sikertelenség után 3 hónak LH tesztelés, és ha van benne negatív, egy fél év múlva megnézzük a hormonjaimat... de én most akartam babát... nem fél, egy, két év múlva... csak azért, mert még "kicsi" vagyok... nem görcsölök én rá a témára, csak teljesen hihetetlen a számomra, hogy nekem valaha is lehetne gyerekem, ezt még 16 éves koromban megmondta a nőgyógyász (sárgatest elégtelenség, törődjek bele, h nem lehet gyerekem, de ez hülyeség!!!!!!!)
Kinga, párom sajnos nem ilyen, ha én veszekszem vele, becsukja a fülét, ha ordítok, rám vágja az ajtót, ha meg "nemszeretem" a téma, lerendezi annyival, hogy "majd meglátjuk" és elkezd másról beszélni... szerinte én csak a fejembe vettem, hogy nem vagy csak nehezen lehet gyerekem, és hogy ebben a hülyeségemben örlődök... de ebben a hónapban sem volt peteérésem, akkor mi termékenyülne meg??? vagy volt, csak tényleg sz*r a sárgatestem, akkor meg jobb is, ha megjön... párom szerint csak hideg van, meg sz*r a hőmérő, ezért nem megy fel a hőm... meg ezért esett le... mert hideg volt... ő biztos abban is, h most terhes vagyok... és teljesen hidegen hagyta, amikor mondtam neki, h ma vagy holnap meg fog jönni... mert én hülyeségeket beszélek, és ha megjön, az az én hibám lesz, mert bebeszéltem magamnak... ááááááááááááááá, mindegy... erről mindig a Junkies egyik száma jut eszembe, abból is két sor: "Szarul vagyok, de remekül/vele is egyedül..." de am egy tündér pasi, mindenben számíthatok rá, csak egyszerűen valahogy ez nem megy bele az agyába, hogy sajnos, ha baj van, akkor baj van... akkor azt nem bebeszélem magamnak, hanem az van, létezik, és tenni kellene ellene, és nem 2 év múlva...
Húúú, bocsi, ez most hosszú lett...