Új privát üzeneted érkezett!

Jeanner!

Bocsi, lehet, kicsit hosszú leszek, de rá akarok cáfolni a rágörcsölős-negatív szemlélet kontra nem is lesz baba elméletedre.

Anyukám előttem több babát is elvetélt, számtalanszor terhes maradt, de pár hetesen elmentek a babák. Nem tudni, miért. Én úgy maradtam meg, hogy 7 hónapot (!!!) FEKÜDT velem a SOTEII-n, benyugtatózva, leszedálva ... utánam is volt még 1 vetélése.

Gondolhatod, ilyen családi előzmény után hogy érez egy nő ...

Ráadásul a ciklusaim olyanok voltak, mint a mese, hol volt, hol nem volt ... 2-3-4 havonta, peteérés nuku ...

Úgyhogy én már eleve azzal indítottam, hogy 2005. dec-ben hormonvizsgálat, aztán endokrinológus, akkor mikor még a babagyártás hónapokra volt (máj-ban esküvő, jún-ban nászút, egyikre sem akartam még pocakot). Aztán kiderült, hogy kell a peteérés támogatás. A Closty-ról annyit kell tudni, hogy ált. 3 hónapig adják egyhuzamban ... Úgyhogy itt még ez is befigyelt, hogy nem lehet akármeddig próbálkozni, mert nem adják a gyógyszert ...

További nehezítő körülmény, hogy utáltam a munkámat, az egyetlen menekvés az volt, ha terhes leszek ...

Szerinted mennyire voltam ráizgulva a témára???

Eredmény: 1. éles ciklusban, 2 együttlétből 1 gyerek

Szóval ezen ne idegeld magad még pluszba!!! Jön a baba, ha jönni akar. :)

kacsa14

Kinga!

Én is kiabálok, csapkodok, pont, ahogy Te is írod. Én most a kh-ban is megmondtam a magamét, mikor lepasszolta a gyereket nagyizni, közben meg megígérte, hogy vele lesz ... ott is hagyott, de nem érdekelt, bántott a dolog és csak azért nem hunyászkodok meg, hogy jó kis feleség legyek ...

Viszont az én uram se lelkis, leültetheted, elmondhatod neki, el is jut esetleg az agyáig, de nem érzi át, nem érti és akkor hiába kiabálsz, nem leszel előrébb ...

kacsa14

Kinga,

Nagyon csini pocak! :P Es a babafoto is nagyon szep!

Kép
Kép
jucmuc

Ja és Kinga, nagyon édi Bence/Bettina! :)

És tök babás! :)

kacsa14

Hat ez jo egyszerre sikerült! :P megyek hiv Davide Boomerangot nez szerintem vmi nem tetszik neki... :)

Kép
Kép
jucmuc

Kacsa, értem én, mit mondasz... valami ipari gáz sztem nálam is van, mióta szedem ezt a sz*rt (csak nem hagytam abba), egy hónap után (lassan egy hónapja szedem) letakarította az összes ragyát a fejemről (iszonyatosan néz ki a fejem pattanás terén 8 éves korom óta...).. sajna egy a cipő, én is a "nem bírom a sulit és a melót egyszerre" témakör miatt akarnék mihamarabb babát (na jó, nem csak ezért, még erről szó se volt, amikor már szerettem volna, csak nem ennyire sürgősen), de a hormonvizsgálatot SZTKban el sem akarták indítani, koromra tekintettel azt mondták, 2 év, az orvos ismerős azt mondta, 1 év után talán meg tudja indítani a folyamatot, a nőgyógyászom annyit mondott, 3 hónap sikertelenség után 3 hónak LH tesztelés, és ha van benne negatív, egy fél év múlva megnézzük a hormonjaimat... de én most akartam babát... nem fél, egy, két év múlva... csak azért, mert még "kicsi" vagyok... nem görcsölök én rá a témára, csak teljesen hihetetlen a számomra, hogy nekem valaha is lehetne gyerekem, ezt még 16 éves koromban megmondta a nőgyógyász (sárgatest elégtelenség, törődjek bele, h nem lehet gyerekem, de ez hülyeség!!!!!!!)

Kinga, párom sajnos nem ilyen, ha én veszekszem vele, becsukja a fülét, ha ordítok, rám vágja az ajtót, ha meg "nemszeretem" a téma, lerendezi annyival, hogy "majd meglátjuk" és elkezd másról beszélni... szerinte én csak a fejembe vettem, hogy nem vagy csak nehezen lehet gyerekem, és hogy ebben a hülyeségemben örlődök... de ebben a hónapban sem volt peteérésem, akkor mi termékenyülne meg??? vagy volt, csak tényleg sz*r a sárgatestem, akkor meg jobb is, ha megjön... párom szerint csak hideg van, meg sz*r a hőmérő, ezért nem megy fel a hőm... meg ezért esett le... mert hideg volt... ő biztos abban is, h most terhes vagyok... és teljesen hidegen hagyta, amikor mondtam neki, h ma vagy holnap meg fog jönni... mert én hülyeségeket beszélek, és ha megjön, az az én hibám lesz, mert bebeszéltem magamnak... ááááááááááááááá, mindegy... erről mindig a Junkies egyik száma jut eszembe, abból is két sor: "Szarul vagyok, de remekül/vele is egyedül..." de am egy tündér pasi, mindenben számíthatok rá, csak egyszerűen valahogy ez nem megy bele az agyába, hogy sajnos, ha baj van, akkor baj van... akkor azt nem bebeszélem magamnak, hanem az van, létezik, és tenni kellene ellene, és nem 2 év múlva... :cry:

Húúú, bocsi, ez most hosszú lett... :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Jeanner!

Ne hagyd hogy bárki rád ijesszen, a sárgatest elégtelenséget nagyon egyszerűen lehet kezelni...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Az a baj, h túl könnyen rám lehet ijeszteni.. :( nem nagyon értek hozzá, csak azt látom, h nincs baba, sőt most már semmi :(

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Jeanner!

2 dolog:
- az hogy, mióta próbálkoztok, nincs a homlokodra tetoválva, szóval ha úgy adódik, hogy új dokihoz mész, akkor tessék hazudni, ha már máshogy nem megy!!! (de normális doki nem sz@rakodik a nyilvánvalóval, látod, hogy engem is rögtön gyógyszereztek, idegbajt is kaptam volna, ha pé nélkül azt mondja, hogy próbálkozzunk 2 évig)
- ha TÉNYLEG sárgatest elégtelenséged van (ezt mi alapján állapította meg???), akkor ne is erőlködj, mert a baba megfogan, de a progeszteron (sárgatest) kell a terhesség megtartásához, viszont marha egyszerű rajta segíteni, progi pótlást kell szedni ... (ha részemről nem lenne felelőtlenség orvosi diagnózis nélkül gyógyszerezni, máris postáznék Neked egy doboz gyogyit, nekem maradt ki)

Szóval ne hagyd magad!!! Sem ijesztgetni, sem lerázni!!!

kacsa14

[quote="jeanner"]t írta:jeannerenni kellene ellene, és nem 2 év múlva...

JEANNER!!!

AKKOR HAJRÁ, TEGYÉL ELLENE!!!

Ahhoz nem kell a párod sem, legalábbis első körben, bőven elég, ha Te mész dokihoz!!! BP nagy, nem hiszem, hogy nincs egy olyan orvos, aki igenis megvizsgál, még akkor is, ha nem 2 éve próbálkoztok, hanem csak 2 hónapja, de mint írtam, semmi nincs a homlokodra írva!!! Szóval vedd fel a pléhpofát és kamuzz!!!

kacsa14

Kacsa, ezt még anno mondta a nőgyógyászom, bár a mostani meg azt mondta, h kizárt... :? de ez sincs a homlokomra írva... mondta, h kivizsgáltat, de várjunk még egy kicsit ezzel, legalább 3 hónapot... de a félév jobb lenne.. hát, lehet igaza van... azt mondta a doki, a sárgatest elégtelenség legelső jele az esetleges barnázás, nekem soha nem volt, se mensi előtt, se utána, a másik, és ez meg eléggé egyértelmű, h nincs normális méhnyálkám, de azt mondta a doki, h azzal sincs baj, mert szép... szervi bajom nincs, és azt mondta, szerinte hormonális sem, mert középidőben voltam, és minden olyan volt, amilyennek lennie kellett... mindegy, szerintem csak magamat paráztattam, meg hülye volt a régi a nőgyógyászom, bár falun laktam és a környéken ő volt az egyetlen :( most egyelőre bizakodok, h tényleg semmi bajom, és ha nem most, köv hónapban összejön a baba :) abbahagytam a barátcserjét :) a kedvem is jobb lett...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Jeanner!

Na, látom, elég ingadozóak az érzelmeid, mert most meg tök higgadtan írtál. :)

kacsa14

hahó!
Nagyon melegem van ma is! autót takarítattunk tesómmal,már ráfért az övére nagyon! Az enyém egész jó volt, de azért felfrissítettem a huzatot. Tesó meg lemosta,most olyan mint az új! Mondjuk nem voltam nagy segítség, az övét csak takarítógépeztem, az enyémet porszívóztam,takarítóztam,meg kitöröltem a műszerfalat.Még az ablakpucolást megcsinálom rajta,de ő azt is szereti, lehet mire kimegyek már készen lesz. Mert ugye nem jó ám simán,előbb ecettel le kell mosni a vízpöttyöket! Ha valamit csinál,azt nagyon megcsinálja! Szerencsére! Örülhet majd a felesége! :D
na ez az én páromról nem mondható el! Az autó van érte,nem pedig fordítva! Kiporszívózza,lemossa,aztán mehet! Úgy kell ellopni,hogy ki legyen takarítózva a huzata. De utána nagyon hálás érte,de csak 1 hétig vigyáz rá nagyon... :(

Kép
Kép
k_inga

Kinga, ez vicces, fordítva szokott lenni :D apum csak azzal el tud tökölni egy napot, hogy mossa a kocsi :D

Kacsa, eléggé ingadozó vagyok, de a múlthéten talán az dobott mélypontra, hogy csoporttársamnak nem lett meg a matek (nagyon jó barátom a srác), és én is olyan reménytelennek láttam mindent :( ja, meg mindenem fájt folyamatosan és a cserje teljesen felborította a hormonjaimat, ettől is lehetett... de ma reggel már nem vettem be, a közérzetem is jobb lett :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.28 23:17-kor.
Vendég

Jeges macika, tündéri a kisfiad!!!!!!! :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Hű maci!
Jó nagy a pocid! Még mindig kukacos a bentlakód?
Kis szöszke látom megint dolgozik! Néztem a képeket az iwiw-en, az egyiken egy srác nyakában van, azt írtad fölé bátyus nyakában! Ő a nyagybátyja?

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok Lányok!
Vagyunk mi is, csak nyaralgatunk, lazítgatunk, és viseljük a meleget.
Szépek és jó nagyok már a kismama pocakok. Dobok én is gyorsan egy mait:
Kép

Angie

Kép
Kép
angie34--

Csinik a pocik! :lol:

Angie!

Merre nyaraltok? Vagy csak otthoni pihi?

kacsa14

na, hová lett mindenki? elfújta a szél a népet??? :lol:

kacsa14

Én megjöttem :lol: vége a vizsgaidőszaknak :lol: egyelőre csak ennek tudok örülni, eredmény szerda reggel...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Én is itt vagyok,bekukkantottam többször,de pangás volt!Holnap megyek védőbe meg uh-ra! Drukkoljatok,hogy belássunk a lába közé!

Mártival mi lehet? Mióta megszült nem hallani felőle!

Kép
Kép
k_inga

Kinga, drukk megy, majd írd meg, mi volt :)

4Dre is mentek majd?

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Kinga!
Nagy-nagy drukk!!! Tessék jól megkukucskálni ám a lába közét! :D

Angie!
Csini pocak, jó nagyot nőtt a legutóbbi fotó óta! :) Tényleg, Nálatok vannak már nevek?

Maci!
Látom, Titatesó nem éri be kis lakással! ;) :D Levi még mindig szívtipró, gyönyörűek a szemei! :)

Jeanner!
Grat a vizsgákhoz!!!

Kép
Kép
norwell

Norwell, köszi szépen, de egyelőre csak megírtam... :roll: eredmény holnap...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Csajok! Norwell boszi!

Akinek vannak kapcsolatai az égiekkel, nagyon szépen kérem, hogy vuduzza meg az időjárást jövő hétre!!! Megyünk tengerezni, de 20 fokokat mutogat mindenhol egész hétre. Én meg Dunának megyek, ha kardigánban fogjuk a partról lesni a 18 fokos tengert 1 hétig ... ráadásul Timit ott akarnám pelenkátlanítani, de mivel önszántából nem húz bugyit, így egyetlen esélyem, ha 50 fokban kint lebzselünk egész nap fürdőbugyiban a parton/kertben.

Tavaly is 3 napig az eget lestük, hogy mikor derül ki végre és lesz napozós idő, mert fürdőzősnek a tenger még akkor is hideg volt, én 3x úsztam 1 hét alatt, Timi is csak max. térdig ment be.

Bocsi, de nagyon lefittyedt a kedvem, Zurammal is összekaptunk, ez az egész műtét utáni lábadozás + amúgy is mindig van vmi., szeretnék már minden xart feledve, lábat lógatni jó melegben, a jó meleg tengerbe!

kacsa14

Jeanner
4D Majd kb a 28.hét körül lesz!

Kacsa
Én nagyon drukkolok nektek! ha az ember eljut valahová,főleg gyerekkel,akkor tényleg legyen már jóidő! Úgyse nagyon megy senki sehova,legalább az a kis idő legyen szuper!
Én kifogtam Amerikát 2 éve, pulcsit meg kabátot vettema nyaraláson! Lementem a fürdőbe,hogy veszek bérletet a termálba,mert au fedett és a parkolóban bokáig gázoltam a vízben,ronggyá áztam mire a kasszáig értem. Hazafelé meg ment a klíma,mert 33 fok volt! Na lent voltak az Istenek az égből rendesen!
De tavaly jó volt a hosszú hétvége nagyon! Szóval drukkok ezerrel!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Velünk semmi különös. Telnek a napok...

Ja meg annyi, hogy a nőgyógyászati problémám úgy tűnt megoldódott magától, vagy az Isteni gondviseléstől. P2 lett a múlt heti citológiám. Úgyhogy a nehezítő tényező kipipálva!

Jók legyetek, aki nyaralni indul annak nagyon nagyon forró nyarat kívánok! Csak ne ide, mert mi meg festeni készülünk (bár melegben jobban szárad :))

Üdv, Niki

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Niki, ez egy nagyon jó hír!!!!!!

Kacsa, drukk megy, égiekkel sajna nem vagyok jóban :(

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Kinga!

Mi pár éve, még 2esben voltunk júl. végén úgy a Tátrában, hogy látszott a leheletünk még délben is ... 3 napig szakadt az eső szinte egyvégtében ... úgyhogy a 4. napon hazajöttünk.
Előtte évben ugyanakkor ugyanott voltunk, akkor meg itthon 1000 fok, fent a hegyekben meg pont kellemesen meleg volt.

Az is a bajom, hogy marha fázós vagyok, nekem 25 fokos szobahő a lételemem, és ugye, ha kint hűs van, lehűl a ház is és akkor nekem a senekem fagy be, szóval előrejelzés ide vagy oda, nyaralás meg amoda, de asszem, befigyel a csomagok közé a fűtőventi is ...

---

Amerikáért viszont marha irígy. Merre jártál?

Niki!

Rossz volt a rákszűrésed korábban? Nem is (emlékszem, hogy) írtad!

Nekem is ápr-ban kellett volna menni, de akkor elmaradt, majd ha hazajöttünk, pótolom.

kacsa14

Kacsa!
Hát lehet, hogy most nem mondtam. Már Zalán előtt is úgy indultam, hogy folyamatosan p3 lett gyógyszerek meg kúrák meg egyebek ellenére is. Szerencsére rosszabb nem lett és tünet sem kínzott és amúgy "doki ránézésre" sem volt látszatja. Aztán meguntam kicsit odafigyeltem egy-két dologra és abbahagytam még így is a tablettát lesz ami lesz alapon, a doki azt mondta nagy gond nem lehet, csak nehezebb a teherbeesés. Ehhez képest amikor abbahagytam a bogyót akkor p1 lett a citóm ki tudja minek köszönhetően (én a fogamzásgátlóra is gyanakszom). Aztán terhesség és szoptatás után mikor visszaállt minden előről kezdődött az egész. Egy éve nem is foglalkoztam a dologgal pedig akkor is tartósan p3 volt mindig az eredmény. Most megint abbahagytam megint jó lett. Nem értem de most a lényeg nem is a miért.
Ez van, lehet rosszul vagyok kódolva a p betűnél:)

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Niki!
Örülök, hogy így rendbe jöttél, remélem, hogy nem is volt semmi komolyabb... Nekem a tavalyi citológiám ugyan p2-es lett, de vmi metaplázia (szövetátalakulás) van a mnyh-n, amire végül is csak annyit mondott a védőnő, hogy nem kell aggódni, egy év múlva kell csak újra szűrésre mennem. Remélem, igaza lesz...

Kinga!
Mikor mész uhura??? Már nagyon kíváncsi vagyok ám!!! ;)

Kacsa!
Nagyon drukkolok, hogy jó időtök legyen!!!!! Beszugizom, oké? ;) Itthon úgysem lesz az, éppen néztem, jövő hétfőre napközben 18 fokot jósolnak! :shock: :roll:

Évi!
Hogy vagytok? Pocid rendbe jött már?

Kép
Kép
norwell

Niki!

Ez nem hangzik túl jól, de a lényeg, hogy mindig rendeződik magától.

kacsa14

tábla

Csajok!

Itt a tábla! Nekem így most egyszerűbb és gyorsabb, mint a régi képként felrakós módszerrel, mert mivel nagy, így vagy 5-10 db-ban lehet lementeni, feltenni, stb.

kacsa14

horvát időjárás

csak próbálok vmit

tábla

kacsa14

jé, végre át tudom nevezni a link-et, jupijé!!!!!! :lol:

kacsa14

próba

kacsa14

iwiw-en van vki, akit még nem ismerek???

bizti van, mert kb. csak Esztert, Évit, Pankát és Kingát ismerem ...

ha van még vki és ismerkedne, priviben adja meg a paraméterit és felkutatom :D

kacsa14

Hahó!
Niki ez jó hír!
Kacsa
Mi Harkányba járunk évente! Az a favorit!

A doki mindent rendben talált! Baba kicsit lusta volt,de mindent megmutatott, szépen fejlődik! Apa el volt ájulva az uh láttán,hát még mikor meghallotta a szívét! :D
Eddig úgy néz ki kukacos az albérlőm,nem is csoda,enyi eső után! :lol:
De ez még változhat,egyelőre így látta a dokibácsi!

Kép
Kép
k_inga

Kinga!

A kukacosság/nem kukacosság csak nem változik már!!! Max. az, hogy minek látszik. :lol: :lol: :lol:

És Harkányban mi a törzshelyetek? És merre szoktok ott kirándulni vagy micsináztok?

Mi Orfűn voltunk anno, szép volt jó volt, de akkor sem volt túl jó időnk, 1 hét Orfű után onnan mentünk 1 hétre Horvátba, hát hajnalban hatalmas esőben és ködben indultunk, végig szakadt az eső, aztán ahogy átmentünk az utolsó nagy hegyen, kiderült az ég és 1 hétig nem is láttunk felhőt! :)

kacsa14

Kinga!
Szuper, hogy minden rendben van!!! És gratula Bencéhez... ;) :D A kukac visszahúzódni tutira nem fog! :twisted: :D

Kacsa!
Írtam privit!

Kép
Kép
norwell

Kinga, akkor az vagány, hát akkor csak úgy is marad :D

Képzeljétek, meg lett a matekom!!!! 4es lett!!! :lol:

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Jeanner!
Ügyi vagy! :)

Kép
Kép
norwell

:D igyekeztem... annyian drukkoltak, h szégyelltem volna magam, ha rossz eredménnyel jövök :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Jeanner!
Gratula! Én utoljára harmadikban kaptam matekból 4-est! :)

Remélem nem változik a neme,bár nekem mindegy lenne,de olyan jó látni a fiúk örömét! Anyu azért még kampányol a lány mellet!

Kacsa
Harkányban van 2 nagybátyámnak is nyaralója,de csak az egyikébe járunk. Az elég nekünk! Még akor is ha 10-04-en megyünk! Ki hol éri,ott alszik! Komfortos a ház nagyon! Közela strand!
Megnéztük Siklóst, Pécset, a tv tornyot, az állatkertet, az nagyon király volt! Bedimbultak a majmok és dobálták a járókelőket almával meg mindennel,amit találtak! Többnyire a srácok meghódítják a strandot és ki se lehet őket robbantani a vízből, a lányok a napot a piacon kezdik! Jó piac van,jó árakkal. Nem is nagyon viszek ruhát,veszek ott magamnak,olcsóbb mint itthon,alkudni is lehet! A kislánynak is ott vásárolunk minden évben. Aztán mi is strandolunk,nem megyünk az élménybe,mert az külön fizetős,de egyébként nagyon szuper! Van úszós, 2 sima medence,ami fokozatosan mélyül, egyik hidegebb,másik melegebb vízű! 1 termálvizes, csúszdás és gyerekpancsi is. A termálfürdő meg megint külön belépős,de az állati meleg és 20 perc javaslott.
Nekünk ez a kedvenc! Elfogadnak üdülési csekket is,kajára is! Siklóson ott a Tesco, mindent meg tudunk venni.
Jövőre visszük a Bencét is,az fix!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!
Visszajöttem dolgozni :twisted: :twisted: :twisted: Ennyi kedvem van hozzá :twisted: :twisted:

Norwell!
Nincsenek még neveink, de ha már tudni fogjuk Gombóckánk nemét, akkor sem lesz könnyű dolgunk. De hát úgy-e muszáj lesz valamit kiötölni.

Niki!
Gratula a jó citológiához. Akkor hajrá Zazitesó :)

Jeanner!
Ügyi vagy!!!

Kinga!
Gratula a kukishoz! Nekünk még minimum 2 hét, ha akkor is nem bújik el :roll:

Kacsa!
Négy napra lementünk a Balcsira. Szerencsére kifogtuk a jó időt. Tegnap füvesítettek nálunk, így most az eső nekünk jól jön, de azért ne tartson sokáig, mert fű ide vagy oda, én is a melegre vágyom. (a tábliból kimaradt Macika, mint kismama)

Megyek, eszek egy kis fini zöldséglevest!

Angie

Kép
Kép
angie34--

Köszi csajok!

Kinga, párom is fiút szeretne... :roll: milyen meglepő :lol:

Angie, mi akkor szenvedtünk ennyit, amikor a hugom várta anyu... de a 8. hónapra csak lett neve :lol:

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Egyébként Szilárdnak is csak a szülésre lett meg a neve. Két név között vaciláltunk, ezért nem nevezgettük a pocakban, csak becenéven. Szerintem, ezzel most is így leszünk, marad Gombócka, amíg ki nem bújik :)

Angie

Kép
Kép
angie34--

Akkor még nincs veszve semmi ;)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

hihi, ha Timi fütyit növesztett volna, mire kibújt, akkor Pistike lett volna, mert 1 szál fiú nevünk sem volt ... Zuram nem volt hajlandó 2féle nevet keresgélni

nálunk 2 név volt Timinek (Anna még), végül Zuram döntött a T. mellett, aranyvasárnap de. született meg a döntés és húsvét után szültünk :)

kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?