Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Katinka:Mi azért stardoltunk most mert ha felújítás lesz nem nagyon tudunk majd menni,Hannus meg annyira szereti. :D
Akkor majd az udvaron fürdünk.Bár ahogy magunkat ismerem biztos szakítunk időt a balcsira is.
8)

Ancsi:Megvan már az én mosogatógépem is SX 851175510840 Whirlpool beépíthető.
Úgyhogy gyűjtöm az infót,szerintem mi ugynígy fogunk állni majd a csodagép elött :lol:

Mancsa:Nekem az urogin vált be teába kelltenni és egész kellemes íze van és 1-2 nap alatt használ.
Tropikárium bizti nagyon tetszeni fog a gyerekeknek meg nektek is :wink:

Anyany:Nagyon szorítok hogy megvegyék a házat :wink: De jó lenne akkor ti is költöznétek nyáron :D

Beze:Majd teszek fel képet csak most Anyuéknál vagyunk.
Szerintem meg Lexinek is nagyon szép haja van :D
Hú a meleget én se nagyon birtam Hannusal.

Tünci:Nagyon jó ez a kép :lol:

Betti:De jól tettétek hogy elmentetek pároddal muszály kikapcsolódni :wink:
Mama meg szerintem örömmel unokázik :D Első unoka?
Vendég

Mancsa:Akkor tényleg jobb ha megnéz a dokid! Kép

Levi nagyon ügyes volt puszi a kis buksijára.

Katinka:Ha nem lesz nagyon meleg és eső sem akkor mi csütörtökön vagy pénteken lemennék játszózni egyet.
Vendég

Katinka, tudod én itt új vagyok,de ha éppen akkor leszünk fehérváron amikor játszóztok odamennénk hozzátok picit...

Húú mancsa, menj dokihoz mindenképp, régebben szokott nekem is sokszor lenni és tényleg irtóra tud fájni,lüktetni, görcsölni..
levi nagyon bátor volt, puszi Neki!!

Lara, de jó Neked is lesz mosogatógéped!!!
Jó strandolást!!!

Megvan az időpontom,jövő kedd!!!Hétfőn befekvés, most héten labor, ekg, altató doki....húúúú kicsit betojtam ám!!! :roll:
agica1027

Ágica:Eddig nekem se volt mosogatógép de a házba már lesz,nem szeretek mosogatni :oops: a gépet meg Anyútól kaptam :)
Nagyon szorítok a műtéthez meglátod minden rendbe lesz :wink:

Á ma nem strandolunk Apa dolgozik meg amúgy sincs olyan jó idő.
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok csak Matyival itt maradtunk anyuéknál kisöcsém holnap ballag :lol:

Mancsa Urogin csepp a tuti, de cáfolom Larát szerintem hánytató ize van de használ már egy nap alatt az tény!
Meg van valami por amit este kell bevenni hogy éjszaka fertőtlenítse az embert azt csak receptre adják.
Levi ügyes volt!

Ágica puszi neked nem semmi miken keresztülmentél, hihetetlen erőd van! Jövö hétre drukkolok nagyon!!!!!

A melegtől mi is alig alszunk éjszaka főleg itt anyuéknál családi ház tetőterében frankó szauna van. Jó is otthon a jó kis vályog :lol:

Babák szépségesek, Tünci ez a fejtartás nagyon komoly! Ügyes Bátorbébi nagyon! Ja anyuéknak meséltem rólatok és nagyon tetszik a kisember neve nekik :wink:

Mi is medencéztünk tegnap, Matyinak tetszett nagyon olyannyira, hogy felöltözve is beleesett :shock: Keresztanyáméknál rendes csempézett nagy medence van és persze az egész család két méterre volt a gyerektől amikor belecsúszott. Megint bebizonyította, hogy akkor csinál nagy balesetet amikor ott vagyunk vele, nem az első volt.
Szerencsére az ijedtségen kívül nem lett baja, a lábát ütötte meg kicsit de nemsokra rá már szaladgált, mi jobban megijedtünk :?

Ja meg előtte felavatta a medencepartját is, pelus nélkül volt és egyszer csak azt néztük mi az a kis kupac mögötte :lol:

KépKép
winchi

lara!
ti ugye eladtátok már a lakásotokat? megírnád, hogy mi is a sorrendje az egésznek? priviben?
kell ilyen, hogy közjegyző, meg ügyvéd? meg valami átíratás, mint az autóknál is ami van?
hülyéket kérdezek, de sem én sem a férjem nem tudjuk, úgyhogy inkább kérdezek.
anyósban meg inkább nem bízunk...

sajnos még egyelőre nem tudunk költözni. mert ami marad, abból kell venni anyósnak egy 1szobás lyukat. persze ez is olyan lesz, hogy mi vesszük, szintén a férjem nevére. ha nem kell hozzá több pénz, mint ami marad, akkor meg tudjuk venni, meg kiegyenlíteni a hitelt is, persze ehhez már nem akarunk hitelt felvenni.
magához venni meg egyikünk sem akarja, még átmenetileg sem.

ha ez letudva, akkor mehet a spórolás ezerrel, hogy 1-2 év múlva legyen saját is. mert így nullára futunk ki. ezt anyós cseszte el, még vagy 20 évvel ezelőtt, úgy ahogyan csak el lehetett. :(

szorítsatok!
Vendég

Sziasztok!

Látom minden gyerek megőrül a pancsiért, hogy Réka miért nem szeret, ez rejtély! :shock:

Tali: Nekünk jó a csütörtök is, meg a péntek is. A Halesz jó lenne, vagy más javaslat? Remélem jó idő lesz!

Lara: Mivel jönnétek? Busszal? Vagy apa hozna? Jó lenne ha tudnátok jönni, mindig beszéljük, hogy talizunk, aztán mindig elmarad! :cry:
Tudjátok már, hogy mikor költöztök?
Meg azt szeretném kérdezni, hogy Te ismersz egy csomó Balcsis strandot, melyiken van játszótér is, esetleg? Mivel Réka nem igazán vizicsibe, de azért majd persze elmegyünk a Balcsira, csak azért olyan helyre kellene, ahol a fürdésen kívűl mást is lehet csinálni.

Mosogatógép! Az elején tényleg fura, de meg lehet szokni! :lol: Én All in-t használok, meg még sót is, néha meg fényesítőszert is. Illatosítót én nem használok, nekünk nem túl nagy a gépünk, én mindennap elindítom, van hogy 2x is!

Ágica: Akkor jövő hétre sok-sok drukk!!!!!!!!!
A bátortáborról már hallottam, sajnos volt egy kis ismerősőm, Ő járt oda. Sajnos idén már nem mehet... De nagy elismerés, aki önkéntesként dolgozik ott, nagy szíve lehet!

Mancsa: Jobbulást! Mi lesz így a programokkal? Amúgy nekem is bevállt a tőzegáfonya kapszula, bár már mostanra valúszínű a dokin is túl vagy.

Vasárnap voltunk Bp-en, a Gyerek-szigeten (alma koncerten), nagyon jó hely!!!!!!!!! Minden a gyerekekről szól, és minden ingyenes! Júniusban minden hétvégén van. Csak nagyon meleg volt...

Szösz

KépKép
szosz

Kriszta! Iwiwen megtaláltalak, jelöltelek!

Szösz

KépKép
szosz

Ja, és Bátor baba nagyon édi, és nagyon ügyi!

Lexi már nagyon szép nagylány!

Matyi meg igazi kisfiú! :lol:

Szösz

KépKép
szosz

Réka állandóan bajt csinál, ha egyedül hagyom a szobában. Nálunk úgy zajlik a délelőtt, hogy fél órát csinálom a dolgomat, utána 10 percig kárelhárítok! Ma éppen apa Richtofit sportkrémjével kente be a lábát, és a forgószéket! Tegnap a 30. éves szülinapomra kaptt rózsacsokrot (ami megszárítva díszelgett) aprította fel!

Szösz

KépKép
szosz

Köszi lányok a tanácsokat, voltam a dokinál. Jó kis vesegörcsöt kaptam a felfázástól. Megnézte a vizeletem, hát minden van benne, ami nem kéne. Fehérje, fehérvérsejt, vér, genny és mindegyik 4 keresztes. Kaptam antibiotikumot, meg görcsoldót meg lázcsillapítót, most megyek lefekszem, mert érzem, hogy lázas vagyok.

Ágica: drukk a műtéthez.

Any: nektek meg anyós házeladásához.

Matyi: :lol:
Vendég

Kriszta irtam privit!!!

Szösz mi Aligára szoktunk menni, ott nagy terület van a parton meg egy kis játszótér is van.

Mancsa jobbulást!

Any remélem összejön amit leírtál, drukkolok! Jól láttam, hogy már csak egy hét van Zsófi szülinapjáig? :oops:

KépKép
winchi

próba

Kép
Kép
rhkrisztina

Köszi Winchi

Kép
Kép
rhkrisztina

nincs mit :lol: :wink:

KépKép
winchi

Mancsa jobbulást!

Jujj, Winchi jó hogy az ijedségen kívül nagyob baj nem lett.

Szösz ez ismerős. Délelött pórszivóztam és már kétszer szedegettem össze a földről a chipset.

Most megyek Oliért

Kép
Kép
rhkrisztina

Itt reggel esett az eső, ennek eredményeképp levegőt alig lehet venni. persze délben kellett vinnem a dokihoz oltásra, csatak víz lett ő is, meg én is. A rendelő oldalát süti a nap, ne mondjam mi volt a váróteremben is......

Betti
Kép
betti0412

ancsi, én somat mosogatótablettát használok, somat sót, és még calgonit öblítő van itthon.
Csütörtökön megyek dokihoz.

Katinka,a nincs benne öblítő, jelzi, hogy kifogyott, és látszik is, hogy foltosan mosogat. :wink:
Köszi a tippet. :)

mancsa, gyógypuszikat küldöm. Amit Winchi említett, az a Monural por, szerintem nagyon jó, kicsit édes, de hamar használ.

Winchi, szegény Matyi, puszik neki is.

Ágica, drukkok mennek továbbra is!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Mindenkinek köszi a drukkokat!!!

mancsa, ezt jól összeszedted! tartsd be amit mondott a doki, pihenj és hamar túl leszel rajta!

Hú winchi ez a medence dolog....
Ákos a nyaraláskor egy pill alatt elszaladt mellőlem, pont az úszómedence felé. Nem értem volna utol, nem értem volna be a távot.
apának kiáltottam, ő elkapta....de hidd el remegett a belsőnk egész este, enni alig tudtuk...hú rágondolni is rossz. pedig annyira vigyáztunk rá!!!
kakikupac :)))

lara, akkor anyukád tök rendes volt, ilyen szép ajándék.
Én ezt nem tudtam, de ezek szerint építkeztek. mikor költöztök,mert ha itt tartotok akkor már hamarosan ugye?

szosz akkor volt program hétvégén.
A rakodással, pakolással dettó így vagyok. ő szétrámol 5sec alatt, amit én rámolok fél óráig

any, hihetetlen h ennyire el tudta cseszni anyósod h ennyit kelljen kínlódnotok.
Kívánom h hamar és számotokra kedvezően alakuljanak a dolgok és minél előbb saját kis kuckótok legyen!!!!!!!!

ha taliztok és a halesznál lesz, és megyek dokihoz aznap csatlakozunk kicsit..ha nem gond :oops:
agica1027

beze drukk az uh-hoz!!!biztosan minden rendben :)
agica1027

ágica, köszi, rám fér. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Tünci,jól emlékszem holnap lesz a neurológia?
Kismucinak üzenem, h kapja össze minden tudását!
Pont ott, pont akkor legyen nagyon ügyes és mutassa meg nekik a tutit!!!!!
agica1027

Sziasztok!

Szösz:A csopaki strand most nagyon szuper lett itt vannak képek a játszótérröl ishttp://www.csopakstrand.hu/hirek/25-atadtak-a-strandot itt is most újítottak.Az almádi strandon is van kiépített rész meg ó nagy játszótér de azt még most újítják.Sajnos most csak busszal tudunk menni mert Apa dolgozik.

Anyany:Mindjárt írok privit.

Winchi:Jaj ezt még olvasni is rossz volt,még jó hogy nem történt baj.
Nálunk is akkor esik Hannus ha ott vagyok mellette.

Beze:Én is szorítok az uh-ra de bizti minden rendbe lesz :wink:

Ágica:Nem éptkezünk azt nem merjük bevállalni.Pedig még telkünk is van áruljuk de senkinek nem kell :(
Házat veszünk egy 32 éves 2 szintes 1525 nm telek.A ház nincs felújítva úgyhogy azt majd mi csináljuk sajnos most nem is lesz rá sok pénzünk,de majd meglesz az is.
Igen Anyú nagyon rendes megvette nekem a mosogatógépet meg a beépíthető gáztűzhelyet is.
A lakásunkon van hitel és azt szeretnénk átvinni a házra azért kell várni de a házhoz nem kell hitel így utánna felgyorsulnak az események mert ha a bank rábólint akkor pár nap alatt költözünk is mert a lakásunkat kp-ra megveszik így mi is arra vesszük a házat.
Vendég

Lara, így már értem...akkor nagyon izgalmas időszak következik.
Kívánom h minél előbb ott legyetek és kicsinyenként majd alakítgatjátok!!!
Tisztára nagy lesz a lakáshoz képest, meg udvar...lesz saját strandotok!!
A bank nagy úr, de reméljük rugalmasak lesznek.
Ha a telek elmenne mindent megoldana...
agica1027

lara!
tök jó, de azért szorítok!
kösz a privit.
legalább lesz némi elképzelésünk a dologról.

ma volt megint egy érdeklődő.
én is néztem magunknak, de persze egyelőre még felesleges. de ó volt egy kicsit nézelődni.
meg anyósnak is néztem. sajnos ha kifizetjük a hitelt, ami most a múlt havi 8,5höz képest most 9millió, nem sok marad. anyós is feleslegesen álmodozik a másfél szobásról, örülhet ha valami rendes egyszobásat tudunk neki venni.
mert arra meg már nincsen aki hitelt felvegyen neki. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

mancsa!
neked mihamarabbi gyógyulást!

szosz!
Zsófi is szeret ilyeneket. a múltkor nem csavartam rá elég erősen a neogranormont, úgyhogy az egész gyerek abban úszott. egy fál tubust kinyomott. :D
de olyan édes volt hogy ott állt krémesen és mondta, hogy bekente magát, mert fájt és mostmár nemis fáj...
(bekenem, sáj. acomat, nemis sáj...)

viszont ma az arclemosómmal akart fürödni. abból is jócskán kinyomott, és magára kente. aztán kiabált, hogy anya, csíp!
hát igen, mentol van benne, és nem a punciba való.
fél óráig áztattam tussal, langyos vízben, mire azt mondta, hogy mostmár jó. de azért látszott, hova kente, azonnal hólyagos is lett tőle. :(
Vendég

winchi!
és örült legalább a művének?
Zsófinak mostanában ha kakált, meg kell mutatni a pelenkában, addig ki sem dobhatom. :D

és ezerrel próbálkozunk a bilizéssel. reggel kisbugyi, aztán ha mér érzi, akkor egy csomót ücsörög a bilin, de ha már nagyon nem bírja, akkor vagy a padlóra csurog, vagy kiabál, hogy tisztába. olyankor kéri a pelust. megkönnyebbül, aztán veszi is le.
ma a fürdés előtt, meg közben kérte a bilit. csak a bilit. de nem sikerült. úgyhogy tusolás közben elengedte.
szegénykém úgy sírt, hogy nem sikerült a bilibe, alig bírtam megvigasztalni.

és már "CSAK" 28fok van a szobában.
Vendég

Ágica:Ha elvinnék a telket akkor se fizetnénk vissza a hitelt mert most nagyon rosszul járnánk akkor :(
A lakás 7,8 a ház 10,5 millió a hitel meg 4 millió úgyhogy remélem nem fognak belekötni.A hitel még 6,5 év úgyhogy próbáltuk úgy megoldani hogy több hitelünk ne legyen.

Anyany:De ha már nem kell hitelt fizetni akkor tudtok félretenni az önrészre.Akkor a hitel CHF?
Anyósod egyedül él?Hannus is nagyon szeret krémezni :)

Szösz:Már a múltkor írni akartam hogy Hannus is egy hete kapta meg a kullancs elleni oltást 1 hónap múlva meg a másodikat.
Mikor lenne jó a játszóterezés?Délelött?Hannus mostanába korán kel,ma már 6-kor fennt volt :shock: nem vagyok a korai keléshez szokva :oops:
Vendég

lara!
jah, svájci frank... anyós egyedül. nem is bírná elviselni hosszú távon senki. nagoyn szeret megsértődni, és úgy beállítani a dolgot, hogy az egész világ ellene van, ő pedig csak áldozat. persze többnyire nincsen igaza.
igen, végre félretenni. jó lenne, muszáj lenne. akkor max 3év múlva már lenne saját.

a kistesó meg már oda születhetne :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

lara!
jah, svájci frank... anyós egyedül. nem is bírná elviselni hosszú távon senki. nagoyn szeret megsértődni, és úgy beállítani a dolgot, hogy az egész világ ellene van, ő pedig csak áldozat. persze többnyire nincsen igaza.
igen, végre félretenni. jó lenne, muszáj lenne. akkor max 3év múlva már lenne saját.

a kistesó meg már oda születhetne :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

huh mennyit írtatok, lássuk mi maradt az agyamban.

Mancsa, gyógyulgass,nekem még ilyen dúrva sose volt szerncsére..Levinek meg homlokpuszi

Winchi,áááá, lehet, h ne mhülyeség, múltkor láttam olyat, h pórázon vitték a gyereket..:) na ,jó vicceltem ,egyemmeg a kis Matyit, reméle mazért nme fog féln ia víztől!Kakakupac:)

Ancsi, jaaaj, én is úgy nosztalgiáztam a régi konyhabútoron!:) a mostani meg gyönyörű lett, aztaaaa.én úgy sajnálom, h amikor csináltattuk ,egyáltalán nem tudtam végiggondolni ,h milyen legyen ,csak nagyvonalakban besélztünk az asztalossal..áh, pont akkor volt,Viola után.

Lara, azért szerintem már az is tök durva, h ilyen ingatlanárak vannak ,h írod hány éves.mondju ka mienk kb 60 éves és már ráköltöttünk kb 8 milliót.Hihetetlen, nem?Már az építőanyagok is..ha nullára akarnánk kijönni ,akkor ezt is kb 11-12-ért kéne adni ,de annyiért nem kellen senkinek.

Betti ,neked írtam.

Any, nektek is szorítok, h rendben legyen.EGy jótanács:az ügyvéden ne spóroljatok, olcsót ne fogadjatok.A mienk össze -vissza széljegyzetelgetett s földhivatalban.ÚGy vette meg egy pár, h nekik hitel is volt, meg önkormánytati támogatás.De már azelőtt rájegyezte őket, h meg lett volna nekik a hitel.ááá.aztán meg rátette a bankot, mikor még a mi nevünkön volt..megint áááá.

Az hogy lehet ,h egy 14 millás házból, alig marad egy egyszobásra?????gondolom ,h a férjed amit fizet hitelt az felújításra ment ,de már a régi házon is tetemes hitel volt?
Anyu egyébknt egy gyönyörű állapotu garzont vett 5 millióért, nem is kell neki nagyobb, ezt könnyedén fenntartja a car fizetéséből egyedül, talán a majdani nyugdíjából is!

Ágica, ha akarsz menni a csajokhoz, akkor még a kukibirizga előtt menjetek, mert fog neki fájni...:(Barátnőm kisfia sírva picósilt két napig, szegény terpeszbe állt és remegett...áá, hülye Tünci, jóval vígasztallak, mi?:( ne hari..

Műtéthez ,meg nagyon drukkolok, aztán kérlek jóelőre ,h ne szakítsd meg magad még a lábadozás alatt!!!(mert akkor lesz fenékenbillentősszmájli)

Beze, Nekd naaaaagy drukk a csütörtökhöz és üzenem a dokinak ,h MI KÉRÜNK képet!!!:)

Szösz, mi is voltunk a gyerekszigeten ,gyerek nélkül!:) tényleg szuper és akkor is dögmeleg volt és adtam vért.:)

..

és igen ,ma megyünk a dokihoz, jaaaj, remélem semmi baj nem lesz mostmár, mert már szeretném élvezni a babázást, idegesség nélkül.Tegnap már néztünk meccset, de még a Muci nem döntött kinek szurkol, még izgul minden meccsen!:)

ha meg mégis lenne vmi(de nem lesz), akkor meg TALÁLTAM DSGM konduktort Fehérváron, az ADY E. utcában, anáááám, 5 ezerért per óra....még jó ,h lehet kapni.

:roll:

http://www.mocorgo.net/?page=alfejleszt&al_id=3&p_id=1

ééés szerintem a MUcim mostmár tényleg átalussza az éjszakát..többedik napja este 10 körül alszik és 5-6 körül kel..szeret engem.:)

KépKépKép
tünci28

hm, mosogatógép.
Szerintem az egy tök dárga luxuscikk. :oops:
Amikor az előnyeit szoktam kérdezni ,ált mondják, h sokal kevesebb víz kell, meg ritkább mosogatás.de akkor sokterítékes kell, vki írta is ,h napi egy-kétszer megy.De ehhez kell méregdrága tabletta, meg azok mamiket írtatok.meg áram.nem tudom milye nfogyasztásúak.aztán ,h nincs vele macera.De azt is bepakolom, kipakolom.Amit nem most el, elmosom.meg előtte ami nagyon dzsuvás gondolom nem teszitek be(zsír, meg odakapott ez-az).Egyébként mondjuk az elmossa, amikor a poharat, v az edény megfogja a tea?
Vagy, ha ilyen meleg van, akkori s bennt van mosatlanul pl a húsos, v tejszines edény?
Azt zárójelben jegyzem meg,(zárójel) h az élettartam??garancia időn túl a szervizelés sem olcsó, v nem is éri meg..és akkor mondjuk szerencse, ha 5-6 évig működik aztán lehet újat venni.jó, oké, a mosogép detto, de én mondjuk mosok sokat kézzel.(fennt sorolt okok)

Szóval szerintem.Szerintem luxuscikk és drága.
tünci28

tünci: szorítok a dokibácsihoz mára. Nagymuci, üzenem, hogy nagyon-nagyon ügyes legyél!!!! Ezt meg nem is ér ideírni, hogy egy ilyen kis csöppentyű átalussza az éjszakát. Az én kétévesem, meg még mindig neeeeeeeem.

Köszönöm a mosogatótabi tippeket, mostmár találtam egy-két oldalt, ahol közlik is, hogy melyik tabi mi az egyben. Sót vettem bele, meg öblítőt is tettem bele, meg tabit is. Biztos ami biztos, mert kijelzi, ha nincs benne só, meg öblítő. Illatosítót is néztem, majd beszerzem.
Dm-est is lehet kipróbálom. Most somat tabim kaptam egy csomaggal ajándékba, meg 2 calgonitot is. Tesztelem őket....

mancsa: hűűűű, te ezt jól összeszedted. Ez már komoly felfázás. Gyógypuszik mennek, vigyázz magadra. Nem járkálsz mezítláb? Nekem attól sikerült most egy kicsit felfáznom...

winchi: urogin, na az van itthon, úgyhogy most én is kúrálom magam, nekem is cíp a pisi kicsit...
Kakikupac :D:D Dorka a szőnyegen csinálta ugyanezt a szobában. :)
Medence, jujjjjj, levert a víz benneteket, mi? Mi még ezért nem csináltunk kistavat. Pedig apa akart az udvarba, de mondtam, hogy felejtse el, mert Dorkának tuti az lenne az első, hogy belezúgna. Rakhatnék én kerítést, meg bármit oda.
Hétvégén mentek Bogárdi napokra?

lara: nagyon jó találmány a mosogatógép. Tegnap óta áldom a nevét aki kitalálta. Szupi-szupi-szupi. Annyi időt meg lehet spórolni vele, na, és egyébként én is gyűlölöm a mosogatást....
Kérünk strandos képet Hannusról!!!!

beze: de izgi, már várom a beszámolót a csütörtöki vizsgálatról. Utána teszel vonalzót is????

any: mi is próbálkozunk a bilizéssel. Pénteken ráültettem, közben behúztam a kukát (elvitték a kukások). Mire beértem pisilt, de nem bilibe, hanem a szőnyegre, és mondta is, anya pisítem, nézem a bilit semmi....erre mutatja, oda oda hát a szőnyegre....
Úgy veszem észre, mintha nem merne a bilibe pisilni, a wc-től meg fél, hiába van szűkítő.

Tényleg lányok....bilizési tippeket kérek......nekünk nehezen megy, vagyis sehogy sem. Ráül, de nem pisil bele, hiába......

KépKép
ancsi_pancsi

megint én, aztán eldugulok. :oops:

akinél kéznél van a kiskönyv, megnézné a születéskori, meg mondjuk a 3 hós fejkörfogatot?

Szerintem nekünk úúgy elírták.mért nem lehet odafigyelni?
Születéskori 36,egy hós 35.5,két hós 37.5 összement, v mi???Nem h pont születéskor kisebb, mert összecsúszik???
tünci28

tünci: nem olcsó mulatság az biztos, nekünk most került rá pénz(10 évnyi gyűjtögetés után, meg a konyhára is), már régóta szerettem volna. Nekem az első 1-2 használat azt mutatja, hogy sokkal hatékonyabb, mint én. Mármint szebben mosogat, és magasabb hőfokon. Mondjuk én azt számolgattam, hogy amíg engedem a folyóvizet, és a gázkazán melegíti, az is egy csomó pénz, és valahogy nálunk mindig rengeteg a mosogatnivaló. Nekem is luxuscikknek tűnt, amíg meg nem kaptam, de most úgy érzem nem cserélném el semmi pénzért.
Elvileg 10-12 liter vízzel elmosogat, na én ennyivel tuti, hogy nem, mert kiszámoltam, hogy mennyi víz megy el egy nap mosogatásra, hát 20-30 liter az alsó határ, főleg, ha folyó vízben mosogat valaki, én meg nem tudok máshogy. Szóval szerintem hosszú távon takarékosabb, ne kövezzetek meg érte. Meg az is jó lesz, ha visszemegyek dolgozni, akkor esténként Dorkával lehetek mosogatás helyett.

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Tünci:Nekünk a születési 37-33 (itt hogyhogy így van írva?)
1hónapos 36,5cm 2hónapos 38,5cm
Nagyon szorítok hogy minden rendbe legyen :wink: Mi nem fizetünk semmit a konduktornak,el sem fogadná,de majd ha utoljára megyünk viszünk neki valamit.De nagyon aranyosak és szépen bánnak Hannussal.
Mi is néztünk kb 60 éves házat is olyan sátortetőst és drágább volt mint ez persze évek óta árulják,vajon miért?Ha most valaki eladni akar akkor keményen engedni kell ha van komoly érdeklődő a ,mi házunk 13-ról indult.De van ott egy olyan ház ami 6 éves 2éve 20 volt 1 éve 16 most meg 14-ér adták el.Hát igen egy családi házra mindig lehet költeni.Mikor a lakást vettük 3,5 éve akkor teljesen felújítottuk azóta nem is csináltunk rajt semmit,majd az új lakók festenek aztán takarítás költöznek is mert így tetszik nekik.

Ancsi:Már alig várom én is a csodagépet :D
Vendég

tünci!
sajknos nem tudok fejkörfogatban segíteni, mert ZSófinak nem mérték csak születéskor, utána már csak 1 évesen. 35 volt amikor született, 1 évesen 44.

majd meglátjuk még mi lesz, hogy lesz...
izgulok, mert már nekem is nagyon mehetnékem van ám.
azon gondolkodunk, hogy ha megszabadulunk a hiteltől, akkor nézünk egy nagyobb albérletet addig, hogy kialakíthassunk Zsófinak egy saját szobát.
ha már mindketten dolgozunk, akkor fontos lesz, hogy rendesen tudjunk pihenni.

ancsi!
mostanában amióta meggyógyult, azóta ZSófi is ébred legalább 2szer egy éjszaka.
elég szépen eszik már, de éjjel 1kor ébred először, uátna meg 6 körül. na meg a foga is elindult, tegnap megnéztem, természetesen a legutolsó 4 is egyszerre jön neki. de gondolom utána majd megint alszik rendesen.

bilizéssel mi is így állunk. próbálkozik, látom,hogy mennyire szeretné, de csak nem sikerül.
pedig ha egyszer sikerül, a többi biztosan menne már.

kaki nekünk a fürdőszoba padlóra sikerült meg a fürdővízbe. apja kiakadt, de én még örültem is neki, mert pont akkor volt az, hogy már napok óta nem sikerült és piszokul fájt a hasa.
és olyan édes volt. kaki a vízben, én meg bementem törölközőért a szobába. és Zsófi ott áll, és kiabál: "sikejűűűűt"
Vendég

a játszózás mikor lenne? és hol?
Vendég

akkor ezek szerint mégiscsak összemehet.
Lara, a másik szám az vagy a mellkas, v a pocak, nem tudom.a védőbe a mellkast mérik.amit te írsz, kivétel nélkül az volt mniden szobatársam babájának:37/33,nekünk 36/27(ebből látszott ,h Ő sovány)

votl a védőnő, hiába zártam be a kaput...:) addig kiabált, míg muszáj volt kimennem:).na pont látta milyeneket bukik a Muci.dobott egy hátast, ahogy folyt rajtam ,folyt a gyereken, a gatyámon, a hátamon, a szőnyegen megállt..... :? én meg röhögtem ,h ezen van kiakadva??Minden evés után ez van..kicsit hányós, kicsit büdi ,de az enyém!:) :) :) :)

Na tényleg elhussanok, mert még mosok, meg Violához megyünk, aztán készülődhetek ,még néznem kell buszt ,h melyik legyen.

KépKépKép
tünci28

Tünci,mi is most megyünk 2-re a Gyermeksebészeti rendelőbe Ákossal...
Merre lesztek?Hol van a neurológia gyerekeknek? :roll:
Ha esetleg egyszerre leszünk egy pillanata összefuthatnánk!!!
priviben megírom a számomat...
agica1027

Ma hosszú napunk lesz..
reggel mentem vérvételre,onnét egyből irány Veszprém,/Ákos is jött persze/ a nagyfiamért-apa ügyelt24óra, őt is összeszedtük, jött velünk.
3/4 12-kor értünk haza, fiúk becuccoltak, gyors ebéd, fél 2-kor indulunk vissza kukivizitre-féltem a kis manót...

majd este jövök ....
agica1027

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés, ezer dolgom van, Nati már alszik egy ideje.

Tünci, Ágica, megy a drukk a mai vizsgálatokhoz!

Mancsa, szegénykém, Neked meg jobbulást!!!!

A talival kapcsolatban, nekünk inkább a péntek lenne jó. Szösszel a Haleszra gondoltunk, de nem feltétlenül ragaszkodunk hozzá, ha van más árnyas játszó, oda is mehetünk. Hozzánk az autóba befér egy anyuka+baba páros, szívesen elmegyünk valakiért, aki messzebb lakik. Vidéki Lányok, gyertek Ti is, ha megoldható. Hogy mikor legyen? Gondolom, a legtöbb gyerkőc ebéd után alszik, szóval vagy délelőtt vagy a délutáni alvás után, ezt szerintem szavazzuk meg.

Mosogatógépet én is nagyon szeretem, úúúúúúúútálok mosogatni. Inkább százszor ki-bepakolok. Szerintem annyira nem kerül sokba, mondom, én öblítőt nem is használok (a kombináltakhoz nem is kell, most elolvastam a dobozon), a tabit mindig akciósan veszem, de a dm-es pl. kb. amúgy is feleannyiba kerül és gyönyörűen mosogat az is. Amúgy leginkább vendégeskedéskor nagy könnyebbség, leszedem az asztalt, bepakolok és el is indítom, nem marad minden akkorra, mikor elmennek a vendégek.

Na, már itt sem vagyok...

Kép
Kép
katinka31

Mosogatógép párti vagyok én is, pedig csak egy éve van. Sokkal szebben mosogat, a poharakat folt és cseppmentesen. Magas hőfokon mindent takarít.
Este bekapcsolom, reggel kész. Bepakolás meg folyamatos, azzal a mozdulattal, amit beraksz a mosogatóba, a gépbe is beteheted.
Áll benne koszosan, de ez a gépet nem zavarja, szaga nincs, ha nincs idő elmosogatni áll az a sima mosogatóban is.
Én szeretem.

Tünci nagyon kíváncsi vagyok mit mond a doki, szerintem nagyon felesleges volt a paráztatás az elején.

Fejkorfogatra fogalmam sincs mennyi Atié, de mindjárt megnézem.
Születéskor 33,5, 1 hú 37,5, 3 hó 40,5. Ez fontos adat?

Betti
Kép
betti0412

ágica: nektek is megy a drukk a vizsgálathoz, remélem nem fog nagyon fájni Ákos babának.

Dorka születési adatai: 36/34 akkor jó dagi gyerekem volt. :D:D:D
Azóta nekünk sem mértek fejkörfogatot, csak a súlyát és a hosszát.

any: akkor nem vagyok egyedül a nem alvással. :)
Édes lehetett Zsófi a vízben. Sikejűűűt. :D:D:D

tünci: szóval védő néni kiakad. Hát úgy kell neki. :)

katinka: Hát, ha beférünk a kocsiba, és lejöttök értünk Cecére..... :D:D:D:D:D akkor mi is megyünk játszózni. :)
Dm-es mosi tabit kipróbálom majd, ha ezek minta cuccok elfogynak.

Kéne mennem vasalni, ma zöldbabot szedtem Dorkával, (főztem is gyorsan egy kis friss zölbabfőzit, pöri meg még maradt tegnapról) amúgy meg már összevágtam, megmostam bent is van a fagyóban. Délután meg borsószedés....semmi kedvem hozzá... inkább itt lógok.

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Lara, Tünci, ancsi, nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyosak vagytok!

Tünci, most viszek vidókazit, de képet tényleg nem ad.
Mi volt a vizsgálaton? Ugye minden rendben?
Mosogatógép szerintem se luxus, igaz, utálok mosogatni, így sokkal kényelmesebb, de úgy van, ahogy ancsi írja, folyóvízzel tényleg sokkal több elmegy, és ezzel fertőtleníteni is tudom az edényeket. Só, öblítő, tabletta is nagyon sokáig elég, az általad írt edényeket is szép tisztára mossa. Pl mindig utáltam tepsit mosni, na, azt is elintézi helyettem. Tény, a gép nem olcsó, de megéri szerintem beruházni rá.

Lara, költözést mikorra tervezitek?

ancsi, vonalzót majd 14 hetesen teszek.
:wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Ideértem....

beze, jajj gondolom már alig bírod uh-ig.
én annyira szoktam izgulni mindig...
ugye mi jártunk genetikára is, volt amniocentézis, de halálra tudtam izgulni magamat...

mancsa, jobban vagy már??

any, azért megy a drukk 1000-el h menjen el a ház és lépni tudjatok.
ez az albérlet 1szobás?
mert akkor elhiszem h alig várod h legalább egy kicsivel nagyobbhoz jussatok!!!

lara, ezek a hitelek....akkora csapda ha pár év múlva lépni akar az ember, elég kiokoskodni hogyan legyen. de ügyik vagytok nagyon.
az ingatlanpiac meg elég rapszodikus, nehéz kilogikázni...de most tényleg lefele mennek az árak. válság, drága hitel, nincs szocpol....
rohadt nehéz...
anyukádért meg irigy szmájli

ancsi, akkor most minden ragyog a konyhádban ugye?
sehol egy mosatlan darab, élvezed a gépedet....
nekem nincs, véleményt nem tudok mondani róla, de sokszor jó lenne a segítsége....
ja és miután hazaértük muszáj volt borsózni....áááááá el kell fogynia mire megyek jövő héten.....

katinka, ha pénteken délelőtt lenne a tali, akkor lehet bevállaljuk mi is. holnap még kínlódunk a pisiléssel, meg lehet h csütörtökön is, de talán nem tart tovább...
a halesz az jóóóóó

tünci, írd ám meg mit mondott a doki!!!!
húúúú izgulok ám értetek!!!

A dokibácsinál hamar végeztünk.negyed 4-re itthon voltunk
Ott még nemvolt vészes a helyzet. sírt de megnyugodott.
hazafele gondolom pisilt, na onnantól hazáig és még otthon is vagy 3/4 órát egyfolytában sírt.
akármit csináltunk vele....
egész délután figyeltük, este a pisilésnél megint lábujjhegyen totyorogva sírt, sírt....
fürdetés után fel kellett húzni, kamillával lemosni...jajj úgy sajnáltam, szívem szakadt...
adtam egy germicid kúpot éjjelre.
most alszik, kíváncsi vagyok milyen éjszakánk lesz......
agica1027

betti,remélem atikád jól viselte a szurit és nem lázasodott be!
agica1027

Sziasztok!

Ideértem gyorsban, jó volt a ballagás majd teszek képeket.

Ágica, kukitémát leírod, hogy hol kinél voltatok mi volt a menete? Matyival is kéne de nyúl vagyok nekikezdeni....

Tünci mi volt???

Csajok ha péntek délelőtt randizunk akkor még mi is jó eséllyel ott lehetünk lehet hogy apa be tud vinni...

Ennyi voltam puszi mindenkinek, holnap megyünk haza Matyival ismét tömegközlekedve :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Ágica! Jó, hogy túl vagytok a dokin!

Beze, Tünci! Mi volt?

Lara: És mennyi idő a banki ügyintézés? Mit mondtak rá? Képzeld, az apeh már megküldte az illetékfizetésről szóló csekket, pedig még nincs is lakásunk! :shock: Ja, és ma megkaptuk az pozitív hitel elbírálást is! :D

Tünci: Én még sosem adtam vért. Még sosem értem el a kilós határt, amitől adni lehet... Vagyis egyszer, de akkor terhes voltam.

A mosogatógép szerintem sem annyira luxus. Bár kényelmes nagyon, az igaz! De én is nagyon sok vizet elpacsáltam folyóvízben való mosogatáskor!

Ja megnéztem én is a születéskori adatokat 34/32, 1 hósan 35/34, 3 hósan 38/37.

És köszi a strandos tippeket, remélem ki tudjuk próbálni! :D

Tali: Nekünk jó a péntek!

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Lányok ,nem jó híreim vannak.Nem is akartam ideülni, későn értünk haza, aztán nagoyn ki kellett sírni magam, aztán még este 10-kor Betti vígasztalt telefonon, de kivagyok na.Azért írok, mert szerintem mostanában nem lesz sok kedvem babanetezni és kérdezek BÁtorról , sokan meg fogják kérdezni privátban és nem lesz oda se kedvem leírni.

Én már nem is értem, dehát csak tudja a doki..

Na.Szerinte egészen biztos az oxigénhiány, már méhen belül is ,de akár szüléskor is.Ezt nem tudni.
Az továbbra is biztos ,h az agyi képlet a koponya uh-n már kb kéthetes lemaradást mutat a születéskor.Mára jelentős elmaradása van.Kezét ökölben tartja(csak a jobbat), fejét hátrahagyja(nem mindg), toláskor mitudoménmit nem csinál jól, mászatáskor is valamit.

Minden módon próbáltam kipréselni a dokiból vmi konkrétunmot.
Hogy most akkor aggódjak?Igen, mostmár igen.még hat hete nem kellett ,de mostmár igen.

Tornáztatni kell, napi 6-7 alkalommal kb 20 percet a mutatott fogásokkal.Ha nem hoz eredményt még többször.
Egy hónap múlva kontroll.
Ha hat hónaposan is lemarad, akkor lehet a DSGM, addig nincs értelme.
holnap telefonálnom kell egy mielőbbi koponya uh kell.

És kérdeztem ha torna kell és én kitartóan csinálom akár hónapokon át, akkor szabályos óvodás lesz belőle??Azt mondta:nem, nem tudja.

Mit mondjak még?Zsong a fejem a kérdésektől és a válaszoktól.Aggódok.Meg mérges vagyok.A sorsra, vagy nem tudom.hát nem volt elég még?

biztos kell pár nap ,v hét, amíg egyenesbe hozom magam, meg levegőt tudok venni az aggódástól.hiába mondaná most bárki ,h biztos minden rendben lesz, mert nem biztos.Eddig is azt hittük és mégsem.hiába látom ,ahogy napról napra ügyesebb és fejlődik, ezek szerint tévedtem.

Pussz, majd valamikor jövök.

KépKépKép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?