huh mennyit írtatok, lássuk mi maradt az agyamban.
Mancsa, gyógyulgass,nekem még ilyen dúrva sose volt szerncsére..Levinek meg homlokpuszi
Winchi,áááá, lehet, h ne mhülyeség, múltkor láttam olyat, h pórázon vitték a gyereket..
na ,jó vicceltem ,egyemmeg a kis Matyit, reméle mazért nme fog féln ia víztől!Kakakupac:)
Ancsi, jaaaj, én is úgy nosztalgiáztam a régi konyhabútoron!:) a mostani meg gyönyörű lett, aztaaaa.én úgy sajnálom, h amikor csináltattuk ,egyáltalán nem tudtam végiggondolni ,h milyen legyen ,csak nagyvonalakban besélztünk az asztalossal..áh, pont akkor volt,Viola után.
Lara, azért szerintem már az is tök durva, h ilyen ingatlanárak vannak ,h írod hány éves.mondju ka mienk kb 60 éves és már ráköltöttünk kb 8 milliót.Hihetetlen, nem?Már az építőanyagok is..ha nullára akarnánk kijönni ,akkor ezt is kb 11-12-ért kéne adni ,de annyiért nem kellen senkinek.
Betti ,neked írtam.
Any, nektek is szorítok, h rendben legyen.EGy jótanács:az ügyvéden ne spóroljatok, olcsót ne fogadjatok.A mienk össze -vissza széljegyzetelgetett s földhivatalban.ÚGy vette meg egy pár, h nekik hitel is volt, meg önkormánytati támogatás.De már azelőtt rájegyezte őket, h meg lett volna nekik a hitel.ááá.aztán meg rátette a bankot, mikor még a mi nevünkön volt..megint áááá.
Az hogy lehet ,h egy 14 millás házból, alig marad egy egyszobásra?????gondolom ,h a férjed amit fizet hitelt az felújításra ment ,de már a régi házon is tetemes hitel volt?
Anyu egyébknt egy gyönyörű állapotu garzont vett 5 millióért, nem is kell neki nagyobb, ezt könnyedén fenntartja a car fizetéséből egyedül, talán a majdani nyugdíjából is!
Ágica, ha akarsz menni a csajokhoz, akkor még a kukibirizga előtt menjetek, mert fog neki fájni...
Barátnőm kisfia sírva picósilt két napig, szegény terpeszbe állt és remegett...áá, hülye Tünci, jóval vígasztallak, mi?:( ne hari..
Műtéthez ,meg nagyon drukkolok, aztán kérlek jóelőre ,h ne szakítsd meg magad még a lábadozás alatt!!!(mert akkor lesz fenékenbillentősszmájli)
Beze, Nekd naaaaagy drukk a csütörtökhöz és üzenem a dokinak ,h MI KÉRÜNK képet!!!:)
Szösz, mi is voltunk a gyerekszigeten ,gyerek nélkül!:) tényleg szuper és akkor is dögmeleg volt és adtam vért.
..
és igen ,ma megyünk a dokihoz, jaaaj, remélem semmi baj nem lesz mostmár, mert már szeretném élvezni a babázást, idegesség nélkül.Tegnap már néztünk meccset, de még a Muci nem döntött kinek szurkol, még izgul minden meccsen!:)
ha meg mégis lenne vmi(de nem lesz), akkor meg TALÁLTAM DSGM konduktort Fehérváron, az ADY E. utcában, anáááám, 5 ezerért per óra....még jó ,h lehet kapni.
http://www.mocorgo.net/?page=alfejleszt&al_id=3&p_id=1
ééés szerintem a MUcim mostmár tényleg átalussza az éjszakát..többedik napja este 10 körül alszik és 5-6 körül kel..szeret engem.