Sziasztok!
Hű, mekkora a forgalom!
Két nap alatt egészen lemaradtam!
Cas! Köszi, közben rájöttem, hogy a Praxis az nem ugyanaz, mint ami a Soroksári úti MegaToy's-ban van. Tisztára zizi vagyok néha.
A Praxisnak itt a hirdetése a Babanet főoldalán, csak én éppen rá se klikkeltem.
De sajnos az sincs sokkal közelebb.
A pocakfogdosás érdekes kérdés. Én direkt szeretem, ha azok, akik igazán közel állnak hozzám, üdvözlik a Pocaklakót is, mikor találkozunk. Ha olyanok fogdosnák, akiktől nem örülök neki, azt hiszem csak elhúzódnék. Nem mondom, Cory módszere tutibb.
Nagyon szorítok, hogy az UH-n mindent rendben találjanak! Tudod, az a fontos, nem az AFP!
Meglepibaba! Köszi az infót, a Mammut az egész jól hangzik. Rögtön össze is lehetne kötni egy kellemes kis vásárolgatással.
Nikcsi! Köszi a részletes infót a Praxisról!
Gondolom, fantasztikus élmény lehet ilyen képminőségben látni a Pocaklakót!
A 12. heti Uh-ra én anno teljesen gyanútlanul vittem be Lacit.
Annyira nem voltam képben, hogy mi fog történni, hogy mikor mondták, hogy derékig vetkőzzek le, fölülről kezdtem vetkőzni.
Nem mondom, zavarba jöttünk egy pillanatra, mikor kiderült, hogy hogyan is történik a vizsgálat, de a látvány megérte.
Mármint a babáé!
Most, másodszor meg le se lehetett volna beszélni a Büszke Kispapát róla, hogy bejöjjön.
Zsófi! A kotonos doki is jó fej lehetett egynek.
Biztos én is megdöbbentem volna, de így utólag nagyon viccesen hangzik.
Köszi neked is az infót 4D UH ügyben. A Brendon az nincs is messze. Ja, hogy honnan.
Bocs, persze, azt nem írtam, hogy mi Békásmegyeren lakunk.
Valahogy azt gondoltam, hogy aki a Margitba jár, az a III. kerület környékén lakik, pedig hát ez tényleg nem törbvényszerű.
Én Lacikával december 25-re voltam kiírva.
Meg is fenyegettem a Kölköt, hogy ha tényleg megteszi velem, hogy karácsonykor születik, én Istvánnak vagy Jánosnak fogom nevezni!
Erre meglett december 23-án este.
Mucus! Simán beengedték a 18. heti UH-ra a páromat, és amikor mi voltunk, sorba minden kispapát hívtak befelé.
Tarifa ügyben inkánbb írj az e-mail címemre, a profilomban megtalálod.
Philissa! Laninak volt program csaszija a közelmúltban, remélem jön már hamarosan, és mesél majd.
Gombóc! Szerencsehozó púp?!
Ez jó.!
Tényleg nem tudom, hogy mitől van ez a késztetés az emberekben, de néha még magamon is tapsztaltam, hogy kedvem lenne mások pociját megsimogatni.
Boglárka! Na, azt a kollégát én biztosan jól elküldtem volna a fenébe.
BMárti