Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy így eltűntem, de eleinte nem kaptunk túl jó híreket és kicsit neki voltam keseredve. No de ennek vége!!!!!

Szóval volt egy elég nagy vérömlenyem ami sajnos tovább növekedett, "B" babával ellentétben.

Tegnap voltunk újból uhun és végre kezd felszívódni a vérömleny. "B" baba sajnos nem maradt velünk, úgy döntött inkább majd kistestvérként érkezik néhány év múlva.

És hát a nagy öröm: "A" baba teljesen jól van, szépen fejlődik, már majdnem 4 cm és 140-et ver a szivecskéje. Jövő héten megyek majd kombinát tesztre és genetikai uhu-ra, de ott már tuti 1000% minden rendben lesz.

Mieza: gratulállok! Tessék csak pihingetni, most a baba a legfontosabb!

Eszter, Navi: Vizsgák???

Kép
domi75

Sziasztok!

Jó sokat írtatok :)

Zsuzsi,
de jó hírek! Hajrá hcg, drukkolok ezerrel!

Zsuzsó,
Te meg kövesd szépen Zsuzsi példáját! Szerintem egy kicsit korán teszteltél, hiszen csak hétfőn lesz biostrip. Addig ha nem jön meg, hozhatsz te is haza egy szép zebratesztet a kórházból :wink:

Mieza,
pihizz csak, ne foglalkozz most a melóval! Nyugi, megvár!
Jövő héten lesz a szívhang?

Domi,
jó hogy jöttél, már aggódtam érted/tek!
De végülis úgy látom, igen szépen növöget babóca :D

Kispatak,
a laptető a jövő heti fájdalommentes fogidokihoz jól jön :wink:

Én ma voltam vv-n és uhun bmc-ben. Vagy egy 21-es és négy 19-es tüsző, meg még pár 16-15-ös is :)
Szóval hétfőn puncijó! Drukkokat kérek majd!
Nektek is kellett előtte ekg lelet? Én tök meglepődtem mikor S kérdezte hogy van-e :shock: Még szerencse hogy du. 2-4 között rendelnek, így még ma le is tudtam adni a recin a leletet.

Na megyek vacsizni, az uram már tömi magát :lol:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Mindenkinek köszi köszi :D
szóval 5-ös lett :roll: úgyhogy jól csináltátok ezt a drukkolósdit :) MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖM!!! (most drukkolnátok azért, hogy terhes legyek? :D :D :D )
nem voltam itthon azóta, mert anyunál aludtam, ott meg nincs net :?
...éééés tegnap sikerült egy csöppet ünnepelni... államvizsga és szülinap egyben ...háááát elégé szétcsúsztunk, így csak nemrég jöttem haza, mert nem mertem túl korán kocsiba ülni... (pláne hogy az egyik tétel amit húztam a vizsgán, az ittas vagy bódult állapotban járművezetés és tiltott átengedés volt :) nem akartam az államvizsga utáni napon kipróbálni gyakorlatban :oops: :oops: :oops: )

Domi!

Sajnálom B babát, viszont az nagyon csúcsszuper, hogy A baba tökéletesen van :D így is marad remélhetőleg és szépen növöget, fejlődik tovább :) mindenképpen írj uh után!!! :)

Mieza!

ezt a tegnapi hsz-t sikerült úgy megfogalmaznod, hogy kb 6szor kaptam szívinfarktust mire elolvastam...a lényeg, hogy a picúr fejlődik és ott van!!! :) A hematómák majdnem mindig felszívódnak, a tied is el fog tűnni :)
De pl. a barátnőmnek a 2. terhességénél volt egy a baba mellett és nem tűnt el, de semmi bajt nem okozott!!!! csak mindig alaposan megnézegették, megméricskélték, hogy nem nőtt-e.
Pihenj, tényleg ez a legfontosabb most :)

Kubu!

hogy mentek a vizsgák???
a tesódról amit írtál, nagyon felháborító!!!
Tényleg orvost kéne váltania, de nem értem, hogy miért tart ennyire az anyukátoktól... :roll: a baba az első...mindegy hogy kinek tetszik az orvos, vagy kinek nem! A lényeg, hogy jó doki legyen és értse a dolgát és minden rendben legyen!

Zsu!

nagyon nagyon drukk, hogy minden rendben legyen!!!
Vigyázz magatokra és növesztgesd a babát és a hcg-det is! :)

Zsuzsi!

nehogy feladd, vagy azt gondold, hogy nem sikerült!!!!
Korai volt a teszt még, de majd 3 nap múlva meglátod azt a gyönyörű 2 vonalat egymás mellett :D
drukkolunk nagyon nagyon :)

Woody!

Nagyon nagyon jó pihit :) hamarosan úgyis kevesebb időtök lesz majd az édes kettesre :)

Jajj lányok!

olyan hü..e vagyok... egy gimis barátnőmnek holnap lesz az esküvője és végül nagy nehezen rávettem magamat, hogy elmenjünk, de minden idegszálam tiltakozik ellene :?
valahogy annyira nem akaródzik odamennem, azokkal az emberekkel találkozni! Sokan lesznek, mindenki tudta a terhességemet, mindenki tudja, hogy hogy végződött, és gondolom nem ezzel fogják kezdeni, hogy na meséljem el, de akkor is :(
a gondolattól is kivagyok!
És Isten bizony 1000 százalék, hogy nem azért vagyok ilyen, mert közben terhes! (kicsit furcsán gondolkodnak néhány dologról, de nem vagyunk egyformák... meg kb 2 hetes ismeretség után első szexből véletlenül csúszott be a baba! ez nem gáz, szuper anyu lesz, csak ...
na jó! konkrétan azóta nem vagyok kibékülve velük, mióta 4D uh-n voltak! Tök izgatottan vártam, hogy mi volt, kaptak-e képet a piciről, jól van-e, fiú/lány,... és írt egy smst, hogy: "az a kis szemétláda úgy feküdt, hogy nem lehetett látni belőle semmit és akkor mi a francnak fizettek ki rá egy vagyont, nem mennek többé, rohadjon meg, csak pénzkidobás volt"...stb stb...és mondjátok nyugodtan, hogy túlreagáltam, de annyira kiakadtam ezen az sms-en, hogy elkezdtem sírni, hogy hogyan írhat ilyet arról a csodáról ami vele történik, hogy "kis szemétláda"!!!
Ilyenkor kicsit "örülök" hogy nekünk ennyire nem megy könnyen és ennyit kell küzdenünk a babáinkért, mert hiszem, hogy ettől sokkal jobb szüleik lehetünk majd, mert nem egy természetes véletlen folyamat eredményét fogjuk látni bennük, hanem azt hogy ők az életünk legfantasztikusabb részei!
azt hiszem, extrán behisztiztem ezen a dolgon, de szinte nem tudom elhinni, hogy valaki nem érzi hogy milyen nagyon szerencsés, hogy egy pici élet növekszik a pocijába!
Egyből arra gondoltam, hogy ha tudná, hogy itt közülünk bárki mennyit adna azért, hogy így, elsőre ágyban párnák közt...
Biztos bennem van a hiba, de akkora szakadék nőtt közénk emiatt, és annyira nem tudok azonosulni ezzel a hozzáállással, hogy nem tudom képes leszek-e jó pofát vágni az esküvőn :?
bocs, hosszú lettem és kiakadtam...

puszi

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Kedves Eszter!

Először is nagy gratula a vizsgához és a születésnaphoz! Sokat gondoltam rád, és igen most szorítok, hogy sikerüljön a baba dolog is.

Nehéz dolgokat mért/mér rád a sors - mint ahogy sok mindenkire itt (meg azért rám is) de nem tehetünk ellene semmit, bízzunk a jövőben.

Amit írtál erről a mennyasszonyról - teljesen felháborító. Hát tudod, a helyedben én sem mennék sehová, bár te tudod. De milyen anya lesz az ilyen? No comment ....

Egy biztos, ez a csapat a világ legjobb anyukáit fogja adni és ez mndenkire vonatkozik!

Mieza: tényleg ne törődj mivel mi van, a babával foglalkozz kérlek. És a napozást/napon alvást Istenem, kérlek felejtsd el, nagyon veszélyes még normál állapotban is, nem még "áldott állapotban"!

Zsu: tudom türelmetlen vagy, de türelem, zebrás tesztet terem!

A kert: na megjöttem a kertilakba. A rózsákra rá sem ismertem, már el is nyilnak, de meseszépek, lesz fotó! De én is kérek, akinek van!

Macsek, Rodi: hol vagytok?

Judit: köszönöm a szorítást a fogdokihoz. Nem félek tőle, inkább hogy asztmás vagyok, és emiatt fogok ott szenvedni, hogy nem tudok köhögni és fulladni fogok, de mit tegyek - ki kell birni. A sebészeten sokkal inkább félnék, ja ez is sebészet, csak szájsebészet, ott meg már sokat jártam életemben.

üdv

kispatak
Vendég

eszter: Hát sajnos néha nálam is elszakad a húr, ha Barbus hisztisebb vagy a képembe fújja a kaját. Ilyenkor nagyon csúnyákat tudok gondolni és eszembe jut hogy mi a fenének kellett nekem ez a gyerek. De utána meg amikor rám mosolyog vagy megdicsérik az utcán hogy milyen szép és hogy mosolyog, akkor meg dagad a mellem. Ezzel csak arra akartam célozni, hogy attól még nem lesz szerelem a gyerek első látásra mert sokat várunk rájuk. Nekem ez depit okozott az elején, hogy ennyi mindenen keresztül mentem és mégsem érzem magam anyának. Kellett idő hozzá. Talán a barátnődnek is kell, bár attól még nem tudnék ilyet mondani a gyerekemre. Hisztigépnek azért szoktam hívni. :D Gratula a vizsgádhoz, szép teljesítmény.

domi: Jó egészséget A babának. B baba nálunk sem maradt velünk, bár ő már embrióként nem is látszódott, csak a kis helyét hordozgattam még sokáig. De megmondom őszintén, nagyon nehéz lenne egyszerre több gyerekkel. Minden tiszteletem az ikres anyukáké.
vicky79
Budapest III. kerület

Mieza gratulálok a picihez. A hematóma miatt nemizgulj minden rendben volt, nekem nincs olyan az emlékezetemben, hogy bárkinek gondot okozott volna, fel szokott szívódni, sokat pihanj. Meg általában vérzés is szokott tőle lenni, neked jó ez is, hogy nincs. A háztartás meg le van tojva. Hematóma tűnj el :arrow: :arrow: :arrow:

Zsu hcg növelő :arrow: :arrow: :arrow: . Nagyon örülnék ha szépen összekapná magát a bébi!!!!!!!!!

Zsuzsó még lehet, hogy korai volt a teszt! Még várjunk vele egy-két napot!

Eszter csúcs csaj vagy! Ötös!!!!!! :lol: :lol: :lol: Gratulálok! A mosik ügyben mégjobban drukkolunk :arrow: :arrow: :arrow: , hiszen tudod :wink: :wink:
A barátnőn ki vagyok akadva, én nem hinném, hogy el tudnék menni az esküvőre. Muszáj?

Domi sajnálom egyeskét :cry: , de valamiért így kellett lennie, viszont nagyon gratulálok, hogy a másik babus ilyan szépen fejlődik. Drukk a 12. hetes UH-hoz :arrow: :arrow: :arrow: Vérömleny tűnj el :arrow: :arrow: :arrow:

Na szaladok (na jó totyogok :wink: ) boltba.... mi jól vagyok, babácskák is. Tegnap este apa szóban tanítgatta nekik hogy kell gyalulni meg fűrészelni, belebeszélt a pocakba, tök édi amikor ilyeneket csinál. :lol: :lol: :lol: Kedden megyünk uh-ra.

Maccs
vörösmacska

:oops: bocs, hogy így összakaptam a hsz-z, de meghallottam, hogy apa megáll a ház előtt :oops: megígértem neki, hogy nem szaladgálok fel a számítógéphez napjában többször, csak max egyszer :oops: :oops: :oops:

:oops: nemizgulj minden rendben volt = ne izgulj, minden rendben lesz :lol:

Maccs
vörösmacska

Judit szépen állsz tüszőileg :lol: :lol: :lol: nagyon drukkolok a leszíváshoz, hogy sok szép petesejted legyen :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Próbáltam tenni-venni a kertben, de dög hőség van már most :shock: Azért még kiszaladok majd képet készíteni a rózsákról Kispatak kedvéért :)

Eszter,
GRATULA! Nagyon ügyes vagy, fog ez menni baba-téren is :wink:

Azt hiszem, mindannyian sokat változunk, és talán jobbá is válunk egy kicsit azáltal amin keresztül megyünk. Ez rád különösen igaz, tehát megértem az ellenszenvedet a csajszival kapcsolatban.
De épp itt írta a múltkor valaki, hogy akkor lett babás, amikor végre el tudta fogadni, hogy van akinek azonnal sikerül, sőt, akkor is, ha nem is akarja...igen, ezt nehéz elfogadnunk és belátnunk (főleg amikor ilyen jelzőkkel illetik megszületendő gyermeküket)...de ha nem tesszük, zsémbes, keserű csajszikká válunk, olyan anyukát meg melyik baba választana :roll:

Viki,
ismerem ezt az érzést, én is pityeregtem néha mosogatás közben ha előtte kicsit mérgesebb voltam a gyerkőcökre. De ettől még Te vagy Barbusnak a legjobb anya, ezt elhiheted!

Macsi,
látom teljes a szigor apa részéről :lol:
De hát ahol két kiscicus lakik a pocakban...Jól bírod ezt a meleget? Én úgy emlékszem, hogy a kolléganőm pocija már ilyen korán is elég méretes volt az ikrekkel. Bár akkor még tél volt, sok ruhával :roll:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Gyorsan átfutottam a legújabb hsz-ket.
Eszter,
gratula a vizsgához és szülinaphoz, barátnős sztoridhoz csak egy apró történet (szintén kiakadtam) egykori kolis szobatárs kb. 2 év szünet után felhív,hogy milyen sz@r neki, mert elkezdtek építkezni (bazi nagy családi ház), és közben váratlanul jött a baba, és olyan nehéz most az élete... aznap jött meg Mary, és háát, ez télen volt, azt mondtam nem alkalmas majd máskor visszahívom... őszintén megmondom azóta sem hívtam... nem tudok a gondjával mit kezdeni, hisz ő sem érti az enyémet.

Kismamák,
tényleg vigyázzatok a nappal, hőséggel. pihi ezerrel.

Légy'szi segítsetek nekem. Kedden megyünk 3.napos vv-re+ spermavételre és elfelejtettem megkérdezni K doktornőt, hogy éhgyomorra kell-e menni. Ez csak azért érdekes, mert reggeli nélkül elég gyagya tudok lenni, és mégiscsak min. 2,5 óra mire beérünk a bmcbe, ráadásul hőségben. Felhívhatom doktornőt hétfőn kérdezősködni, vagy inkább ne? Olyan tanácstalan vagyok. Jön vki kedden reggel? Jó lenne találkozni vmelyikőtökkel...

Verka
wikka
Miskolc

Mieza!
Ne aggódj a hematóma miatt, ha fekszel, akkor szépen felfog szívódni és nem lesz semmi baj! A háztartás megvár, vagy majd a párod szépen lassacskán megcsinálja helyetted! Most ti vagytok a legfontosabbak!

Zsu!
Drukkolok neked nagyon!

Eszter!
Gratulálok az ötös vizsgádhoz! Okos kis csajszi vagy! Oké, most a babának szurkolunk!

Domi!
Sajnálom a tesó babát! Az a jó, hogy a másik szépen növekszik, és minden rendben van vele! Biztos a genetikain is minden rendben lesz és a kombinálthoz is nagyon szurkolok!

Judit!
Szurkolok nagyon! Ki fogja csinálni a leszívást és a beültit?

Velünk minen rendben! Az AFP-m 1,1 Mom lett, úgyhogy nagyon örültem. Bocs lányok, hogy mostanában nagyon keveset jövök, de a párommal - lehet, hogy már írtam -nekiálltunk egy kicsit a lakást rendbe szedni, és olyan, mint ahol robbantottak. A másik, hogy készülünk a 26-ai esküvőnkre, bár még a ruhám sincs meg, bár talán már varrják! Szóval elég sok dolgom van, de ha majd egy kicsit lenyugszanak a dolgok körülöttem, akkor többször fogok jönni!

Aki még a babára vár, annak nagyon szurkolok, hogy minél hamarabb legyen zebrás tesztje!

rodina74

Wikka: Peched van. Éhgyomorra. Nekem legalábbis ezt mondták a recepción, meg a papíromon is jól bekarikázták!

hofeherke

Sziasztok!

Most jöttünk haza az esküvőről...
szépek voltak és örülök nekik... gyönyörű a pocija a csajszinak.
nekem fura ilyenkor a pezsgőzés, de nem vagyunk egyformák!
hozzájuk még nem áll annyira közel ez a baba, mint hozzánk álltak. remélem, majd ha kibújik, akkor összeszoknak :)

nem akartam megbántani őket azzal, hogy nem megyünk, így a köztes megoldást választottam, elmentünk a szertartásra, utána ott maradtunk 2 órát, aztán eljöttünk! Kb 5ször sírtam, mert annyira közös az egykori baráti körünk, és persze voltak páran, akik a nyakamba ugrottak és gratuláltak, mert hallottak a Picikéinkről. Hááát a sokadiknál eltört a mécses, de két könnycsepp után sikerült abbahagyni, és igyekeztem hozni a mosolygós formámat (ha nem is volt őszinte). :?
de nem lettem volna büszke magamra, ha nem megyek el, mert tudom, hogy neki ez az élete legfontosabb napja és ha minden igaz, egyszer lesz csak ilyen! és nem akartam bánatot okozni. (éppen ma annyi idős terhes a barátnőm, mint amikor én szültem :? olyan fura egybeesések :? )

Judit!
Igazából nem esett rosszul soha, ha valakinek egyből sikerült... erre szoktam azt mondani a pocisoknak, akik aggódnak, hogy nem zavar-e a történtek után, hogy ők a nagy hasukkal jönnek mennek, hogy egyáltalán nem esik rosszul! Hülyén hangzik, de nem vagyok irígy más gyerekére. nem az övéket szeretném, hanem a sajátunkat várom! És attól, hogy nekik van, nekem nem lesz se jobb, se rosszabb! ahogy ha nekik nem lenne, attól még én nem lennék ismét terhes. én így gondolkozom erről, és így nem is kesergek miatta és nem is bosszankodom. türelmesen várunk és remélünk :)

most szaladok vacsizni, mert Lac már szólt!
igyekszem jönni holnap!

puszi

eszter82
Budapest

Nagyon érdekes cikk a genetikai összeillésről!
http://www.kismama.hu/gyereket_szeretne ... lles/3320/

Maccs
vörösmacska

Sziasztok Lányok!
Brutál meleg van én már nem birom :oops:

Kérdés!
Norcolut szedése alatt ittam cickafark teát,az baj?most esett le,h esetleg kihajtja a tea?!!!!!!!

Wikka!éhgyomorra kell menni vérvételre!
Kismamik birjátok a meleget?

Hűvös napot mindenkinek! :wink:
vikus82

Rodi gratula az AFP-hez! :lol:

Maccs
vörösmacska

Vikus én nem tudom kérdésedre :?: a választ, mármint a Norcolutra :!:

Én jól bírom most valahogy a meleget, mert a lakás hűvös, és kint a kertben is találok árnyékot, én kimondottan élvezem.

közkívánatra :oops:
Kép

Maccs
vörösmacska

MIcsoda jó hírek!!!

Eszter, Az 5-shöz nagy gratula!!!
Bocsi, ha hülyén fogalmaztam!!!
Hát, ez szörnyű, a csj... de annyian vannak ilyenek, akik azt hiszik, hogy a gyerek csak úgy jár és természetes, hogy van...És nekjikez még vicces is és egyeltalán nem gondolják komolya. én viszont nem tudok rajta nevetni... és milyen volt az esküvő?
Most olvasom. Ügyi voltál, jól tetted, hogy elmentél. Én nem vagyok ilyen erős, a baráti esküvőket kihagyom, mert a teljes csapatnak van már gyereke és ugye az esküvők babások és persze mindenkinek elsőre és 8kor mindenki elvonul aludni... Szóval, most hétvégén is van egy esküvő, későbbi, 1 éves a babájuk és vidéki és mindenki családdal és babával megy... hál istennek, hogy feküdnöm kell, mondjuk ezt nekik pont nem mondhatjuk, hogy mi miatt nem tudtunk menni...
De büszke vagyok rád, erős vagy. Én egy ilyenen voltam, azóta kihagyom :)

Judit, tényleg, kellett az elsőhöz ekg, az altatás miatt. űNagy drukkok hétfőre!!!!!!!!!

Domi, hajrá az egy babának!!! Sajnálom a másikat, de ezek szerint neki az volt a feladata, hogy az egyes babát elindítsa az élet felé és felétek:)

Rodina, hajrá babák, hajrá esküvő :)

Verka nagy drukk keddre. Én mondjuk mindig éhgyomorra megyek, mert volt már, hogy mondták, hogy na, akkor nézzünk egy vérképet, ugye nem evett és ez megmentett. De én jól bírom. Nyugodtan hívd fel, nem mindegyikhez kell éhgyomorra menni :)

Maccccs, mekkkkora gyönyörű poci!!!!! Énisénisénis

Képzeljétek, a páromat elküldték a Fülöpszigetekre jövő héten üzleti útra. Régen érett már, de most nem tudja tovább húzni. Pénteken megy és köv. vasárnap jön haza. Csütörtökön a szívhangon még itthon lesz, csak utána indul. Ha csüt azt mondták, hogy még mindig feküdnöm kell, akkor kb. éhen fogok halni itthon , vagy a koszba halok bele vagy meg fogok őrülni a magányban... Napi egy könyvet olvasok ki és már zzssssssssss a fejem a tvtől. MÉg jó, hogy süt a nap és néha napozhatok. Pár a párom elrontotta a légkondit... szerintetek?
Légyszi mondják azt csüt, hogy felszívódott és akkor ha nem lesz itthon, talán nem fogok megőrülni...
mieza

sziasztok,

mennyien jöttetek jó hírekkel, remélem ez egy hosszú sikerszéria kezdete. :-D

Mieza, drukk a hemetoma eltűnéséhez és ahhoz hogy ne halj éhen! :-)

Rodi, gratula az esküvőhöz!!! :-D Apukd jól van?

Eszter, gratula a vizsgához és drukk a teszthez.
esküvőt jól megoldottad!

Judit, neked is drukkolok nagyon holnapra. Ha van kedved, összefuthatunk, én ott fogok szerintem hosszasan dekkolni Sz.doki rendelőjében a biostrip eredményére várva... :-(

Macs, szupi a kép! :-D jó hogy a hűvös kertben könnyebben bírod a meleget.

Zsu, Domi, nektek is sok babaragacsot küldök!

Kubu, hogy állsz a vizsgákkal?

Sajti!!! ISTEN ÉLTESSEN! :-D :-D
mesélsz majd a bébi sintérkedésről IS?

Verka, a tea szerintem nem fog ártani.

Wikka, szerintem sem kell mindig éhgyomorra menni, a vérvételtől típusától függ.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Macs!nagyon szép a pocid!!!!! :D
vikus82

Vicky, egy jó kis teszt, addig is míg kikerülsz a forgalomba!!!

http://www.webkresz.hu/mozgo/mozgo.php

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Eszter,
honnan szedtél magadba ennyi higgadt bölcsességet ennyi idős korodra? Néha csak ámulok :shock: És persze nagyon becsüllek ám érte!

Rodi,
jó hogy jöttél végre! Esküvő? Hát nagy-nagy gratula hozzá! Így már értem, hogy el vagy tűnve :wink:

Macsi,
szép kis pocak :) Én is ilyet fogok növeszteni :idea:

Zsuzsó,
ezek szerint még nem jött meg? Ez jó hír! Remélem holnap Sz csak jókat mond!
Én nem tudom, holnap hogy alakulnak a dolgaim (ez az első lombikunk). De ha jól emlékszem, a csajok mondták, hogy be lehet osonni a szobába a leszívás után :roll:
Apa ugyan ott fog őrizni, de nagyon örülnék neked, ha megtalálsz :)

Sajti,
BÓDOTTSÁGOS SZÜLINAPOT :!:

Mieza,
tarts ki még egy kicsit, csütörtökön talán már jobb híreket kapsz!
Én nagyon-nagyon szurkolok!

Kép
judit0713

Ja igen, azt még nem is mondtam (pedig valaki már kérdezte :oops: ) hogy Z ügynök fogja csinálni a punkciót és az ET-t.
Tapasztalatok? Azt tudom, hogy elég szótlan, de amúgy jó doki?
Kicsit parázok a holnaptól...mennyire fája punkció? Azt tudom, hogy altatnak, de ébredés után nagyon gáz?

Kép
judit0713

Z. ügynök nálam az inszemnél nem volt túl társalkodó hangulatban, de alaposnak és nagyon tapasztaltnak tűnt.
amúgy azt mondják soxor a helyettes dokik hozzák a csodát... :-D
drukkolok nagyon!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

az altatástól én nagyon parázok, ha odakerül a sor. :-(
az ébredésre egyébként nem mindenki reagál rosszul, ez emberfüggő... ha Apa is ott lesz, tuti minden oké lesz. :-D amúgy Erzsike az ottani nővér szerintem nagyon rendes. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

lányok,
Pancsiról és Heniről tud valaki???

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

jól eldumáltam magammal, úgyhogy lépek is le... :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
holnapra itt mennek a drukkok :arrow: :arrow: :arrow:

Még valaki holnap bmc kettőnkön kívül?

Kép
judit0713

Judit, nekem is Z ügynök csinálta a leszívást és a beültetést is, mert én ügynököm éppen nem volt. Tök rendi volt. :lol: .. és sikert hozott! :lol: :lol: :lol: A leszíváskor nem is nagyon találkozol vele, mert a műtőben előkészítenek és csak akkor jön be, még Uh-n megkacsintott, aztán már szunyóztam... esetleg amikor a zárót adja, de tényleg nem volt túlságosan bőbeszédű, de az nem baj. Nagyon jó orvos ő is szerintem. :lol:
Az altatás nagyon fincsi, én elég nyugiban ébredtem, bár a férjuram szerint már amikor a folyosón toltak be, akkor is fent voltam, de én arra nem emlékszem. Erzsike nővér, a süketnéni nagyon aranyos és kedves, olyan kedvesen törődik egytől-egyig mindenkivel. Szerintem nem nagyon szokott fájni ébredéskor, de ha mégis, akkor azt hiszem lehet kérni fájdalomcsillapítót. A tea nagyon fincsi, mi az ágytársammal megittunk 2 kancsóval :lol: :lol: Mindenki egyébként máshogy reagál az altatásra, az egyik csaj az pl. nagyon erőszakos volt, világgá akart menni; ismerek egy lányt, akinek szófosása volt :wink: , úgyhogy változó.....
Sok szép érett petesejtet kívánok :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Sziaszotok!

Macsek: szép a pocak, és nem annyira nagy, de lesz ez még nagyobb is és benne babók, jaj de jó. Van egy sejtésem a nemüket illetően de még nem árulom el vagy mégis: szóval vegyespárosra tippelek!

Mieza: jó lesz a férjednek te pedig sokat pihenj!!! Kaja: én hozatom a kaját, annyi jó ételszállító cég van és nem is olyan drága, vigyázz magadra!

Rodina: szóval esküvő, jaj de örülök, és milyen ruha lesz és milyen ünnep, szívesen megnéznélek, ha nyilvános persze nem tolakodom és azt se tudom hol laksz.

Eszter: na akkor KRESZ-ből te már jó vagy, tiltott vezetés: ezt bünteti nagy szigorral a ponttábla.

Woody: milyen volt a kirándulás?

Kubu: hogy bírod és mennyi van még hátra?

Vbeni: mikor mész K ügynökhöz?

Sajti: most mi van neked, nem tudom de én is gratulálok!

Kertem: ma végre megcsináltam az igért fotókat, szóval mesevilág. Már csak az kell, hogy férjuram rakja fel, de ahhoz kicsit könyörögni kell. Ma utolsó percben átgurult a kocsim szemból, majdnem megsirattam örömömben. Gyorsan el is mentem vele egy körre, mert azóta már a férjem nyüstöli és késziti a vizsgára - de remélem két hét és a matuzsálem régi fényében pompázik én meg benne (ő 27 éves)

Minden jót, már csak a baj, hogy holnap meló

kispatak
Vendég

Zsuzsó holnapra :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Csak röviden:
Mindenkinek továbbra is nagyon szurkolok!

Judit!
Holnapra nagyon sok sikert kívánok! Nagyon szurkolok neked!

Zsuzsi!
A holnapi biostriphez nagyon szurkolok!

Macsek!
Nagyon szép a pocid! Az AFP miatt ne izgulj, nálatok is minden rendben lesz. Nálatok meg úgyis az uhu lesz inkább a mérvadó!

rodina74

zsuzsi: Köszi, nagyon jó kis teszt.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsu, nagy drukk mára!

Macsek szép a pocid! :D

Rodina, esküvő ez nagyon szuper! Én nem is tudtam, elkerülte tuti a figyelmem....
Örülök az AFP eredménynek!

Domi, sajnálom B babát, de nagyon szuper, hogy a másik kicsit teljesen jól van!

Mieza, sajnálom a hematómát. De a lényeg, hogy ott van a picike és szépen fejlődik! Gratula!!!

Eszter, nagyon ügyes vagy. 5-ös vizsga, fantasztikus!!!
Ja és én tuti nagyon-nagyon drukkolok nektek a 2 csíkért! :)

Nagyon jó volt, ez a pár nap. Kicsit talán meleg, de nekem a meleggel soha nem volt gondom. Imádom.
Annyi van, hogy délutánra már kezd bedagadni a lábam.
Nagyon sokat sétáltunk a Fertő-tónál és Bécsben is. De pl. pénteken a nagy melegben (volt vagy 35 fok), inkább üzletekben voltunk, ahol légkondi is volt. :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

köszi a gratukat :) :) :) nagyon jó túl lenni rajta :)

Bocsánat, de megint rohannom kell, csak 2 mondatért ugrottam be anyuhoz a melóhelyre! :oops: :oops: :oops:

Hogyan is volt a hormonvérvétel, csajok?
a ciklus 3., 14., és 21. napján?
ma voltam a 3. napin, de nem vártam meg a dokker urat, mert rohannom kellett.
Viszont nem emlékszem, hogy mikor kell mennem a 2.ra :roll:

délután jövök!
puszi

eszter82
Budapest

Sziasztok, kicsit el vagyok tűnve, ui. nem jó a netünk... most is a barátnőméknél vagyok! Ma állítólag megnézi vki ügyes!

Eszter, azért én majdnem elbőgtem magam azon, amit a "barátnőd" írt sms-ben... lehet, h. még nincs felkészülve az anaságra, hiszen könnyen jött a baba, de azért akkor is, főleg miután tudja, h. nálatok mi a helyzet... egy kis tapintat nem ártott volna.
Na mindegy, a lényeg, h. 5-ös lett a vizsgád és h. az esküvő sem sült el rosszul :D Nagyon ügyes vagy (mindkettő miatt)! Gratula! :wink:

Judit, én írtam azt, h. akkor jött a bébi, amikor túl tudtam lépni bizonyos dolgokon...

Örülök, h. az új nevek tetszést arattak... azért akárhogy is van, hiába vagyok önfejű, azért a ti véleményetek is számít! Én már csak ilyen vagyok! :lol:

Sajti, Boldog Szülinapot!!!
Merre bújkálsz?

Rodi, örülök h. minden okés, az én AFP-m 1.0 mom lett!

Szerdán megyünk újabb genetikai uh-ra, úh. tessék szorítani! :wink:

Mieza, sajnálom, h. ennyit leszel egyedül, de most felkészülhetsz arra, milyen mikor a babával leszel együtt naphosszat... erre gondolj! (hátha segít) :lol:
Csüt-re megy a drukk!

Macs, nagyon csini poci!! Már nekem is ekkora kb. :lol:

Na megyek, nem borzolom tovább a b.bőm idegeit :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

b.bőm = b.nőm, azaz barátnőm :lol:

Eszter, a'sszem 3., 21. és 28. napi van?! :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mindenkinek megy a nagy-nagy drukkkkkk mára, majd gyertek a hírekkel!!!

Eszter, nekem a recin mondták meg, hogy mikor kell menni, mert nem mindenkinek 28 napos a mensije :) Hívd fel őket és kérdezd meg :)
mieza

sziasztok,

hát elég fura volt a mai bmc-s látogatásom, fél 9-re mentem és 12-kor végeztem.
leadtam a biostiphez a cuccot, aztán egyszer csak kerestek a vérvételes lányok. :shock: ajjaj, mondom baj lesz mert nem tudok mégegyet produkálni a leadott anyagból... :shock:
nagyon kedves volt a lány és megnyugtatott, hogy nem rontottam el semmit, csak nem egyértelmű az eredmény, ezért vért is vesz!!!! na ezzel aztán a frászt hozta rám...
később Sz. ügynök elmondta hogy nagyon iciri piciri a hcg, de a vérvétel pozitív lett, így ön terhes, DE... még bármi lehet, akár méhen kívüli is... :shock: :shock:
kedden kell visszamennem, ha addig nincs vérzés, és akkor megmondják biztosra mi a szitu.
persze elfelejtettem megkérdezni, hogy itthon kell-e maradnom és feküdjek-e. :-( :oops: de azt hiszem jobb is ha megyek dolgozni, mert itthon csak bediliznék...

találkoztam Judittal még a beavatkozás előtt, de aztán láttam Apáját az udvaron, mintha egy félmosolyt is elnyomott volna :-), így konstatáltam hogy biztos minden oké. remélem így is volt!!!!!
Judit, este gyere!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kedden=jövő kedden...
kicsit még a magamhoz térés állapotában vagyok... :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi!
Csak arra koncentrálj,hogy minden rendben lesz! Beszélj hozzá, mond meg neki, hogy növekedjen szépen, mert várjátok! Remélem jövő kedden minden rendben lesz! Nagyon szurkolok!

Navi!
Grat az AFP eredményhez! Nagyon szurkolok a genetikai uhura, de biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!

rodina74

Most jut eszembe, az egyik ismerősöm menne terheléses cukor és inzulin vizsgálatra, de nem tudja hova. Ti annak idején a népstadion környékén tudtatok egy helyet. Aki emlékszik rá, az megírná hol volt és mennyiért?

rodina74

Sziasztok!

Macs nagyon szép a pocid! :D

Eszter gratulálok az ötöshöz.

Zsuzsó nagyon drukkkkkkkolok, hogy minden rendben legyen jövő héten. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Rodi: Gratula az esküvőhőz, majd szorítok, hogy az idő is jó legyen.

Nálunk szinte egész nap szakad az eső és dörög az ég.

Navi megy a drukkkkkk szerdára :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
mako30

sziasztok

sajti utólag is sok boldogságosat neked, aztán a nagy ünneplés után tessék előbújni ám....

zsuzsó
ugye-ugye mondtam én neked, hogy itt még bármi lehet, szoritok hogy jövő héten is jó híreket kapjál, lehet hogy csak kicsit lassabban indul meg, nekem is Hanna mindig kisebb volt, mikor már petezsákból ki kellett volna "jönnie" idő szerint még akkor is benne volt, és lám most meg már akkora hasam van, hogy csak na....

mieza
tessék sokat pihenni és megbeszélgetni vele hogy mi történik sokat számít, azért szoritok hogy jó híreket kapj te is.

eszter
látod látod beszéltük a talin, hogy el kell menni, jobb túlleni rajta és tessék 5 öst kapni nagyszerű ügyes vagy, mostmár jöhet a baba, mert anya nem stresszeli magát holmi államvizsgára való tanulással, hanem csak rá koncentrál..... sok sikert nektek.

navi
örülök a jó eredményednek, és sok sikert az uh-ra is minden rendben lesz.

én az éjjel 2ig nem tudtam aludni csak forgolódtam jobbra meg balra már teljesen ki voltam hogy lehetne aludni és nem tudok, gondolom ez a mai eső volt az oka.
egész hétvégén a kertben voltunk mi is nagyon jó volt, a kisfiam élvezte a kismedence előnyeit és az ugrálóvárat. édes pofa nagyon mert mikor a kocsiba pakoltam be, akkor mondta hogy én pihenjek Hanna babával hogy ne fájjon a hasam ő meg berakja a kocsiba a táskákat..... ezt egy 4 éves... szóval nagyon cuki volt annyira édes ahogy kímélni próbál.... és annyira várja már a kistesóját is nagyon jó érzés.

mako
pihenj te is sokat ebben a melegben meg esőben , aztán gyere majd a hírekkel uh után.

judit
tessék sokat pihenni a beülti után....

bocs akinek nem írtam mindenkinek szoritok.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!!

Mieza!!
Drukk a szerdához!!!!Pihengessél,olvasgassál,tudom,már akönyöködön jön ki,de a babáért/babákért kell.És tényleg,ahogy írtam már,ha bármi segítség kell,megtalálsz. :wink:

Zsuzsó!!
Tuti jó híreket kapsz jövő héten,csak így tovább,biztos kicsit lustibb a babád.

Eszter!!
Gratula a vizsgádhoz!!Le akalappal előtted!!! :wink: :wink: Hajrá babák!!!Akkor most már voltál vv-en??Kezdődik előről minden???

Makó!!
Gyere majd az uh után,kiváncsian várunk!!

Lukácsné!!
Te szegény,tuti ezt az időt éreztétek.De most egy fokkal jobb alevegő,legalább fúj a szél,egész jó idő lett a lakásba. :wink: De édes a Kicsi Fiad!!!Tuti imádni fogja aTesóját. :wink:

Judit!!
Remélem ezért ma benézel!!Gondoltam ma Rád sokat,mennyi az annyi???? :wink:

Rodina!!
De jó,hogy jöttél,esküvő??waóóóó!!Gratula!!!Lassan félidő Nálad is,telnek a hetek... :wink: Pocak növöget??

Navi!!
Szépek nevek,nekem tecc mind a kettő.Jól vagytok???Hányinger nincs már??

Macsek!!
De szépen növöget a pocakod!!!!Csinálják a helyet a kiscicáid!!!
Mikor mész dokihoz??

Woody!!
Hűű,de tuti helyeken voltatok.Annyira szép arra minden. :wink:

Sajtikám!!
Bóldogságosat!!!
De merre vagy Te Csaj??????????Tessék előbújni!!!!!!

Heni!!
Jól vagy,?Gyere azért,hiányzol ám itt mindenkinek!!!!!

Kubus!!
Mi újság??Jól vagytok??Marcus??Bírjátok ezt a meleget???

Clári!!
Merre vagy????Hívtad adokidat??Mikor lesz lapar??? :wink:

Mi Balcsin voltunk,nagyon jó volt,nem is voltam napon,csak árnyékba,na jó meg egész nap a vízbe,és úgy leégtem,alig tudok a hátamon feküdni,írixel fújjuk.De nagyon murisan égtem ám le,mert ahol a fa levelei nem engedték át a napot ott fehér maradtam,szóval ha meglátnátok,röhögnétek rajtam.
Szerdán béjemcí,jön valaki????Mi 11 körül megyünk.kicsit félek milyen híreket kapunk... :roll: :oops:
csucsu99
Budapest

Rodina: Én a mensbe járok és egy tizes körül szokott lenni a terheléses vizsgálat. De érdemes felhívni őket, mert megmondják az árat telefonon is.

hofeherke

Sziasztok!

Elnézést, hogy csak egy kérdés erejéig bújok ki a zúgból...

Voltam június elején konzultáción a Kaáliba.. nagyon rendesek voltak. Kért még az orvos egy cukor és inzulin vizsgálatot éhgyomorra - 60 percre - 120 percre.

A cukor érték rendben van, de az inzulinnal kapcsolatosan tanácstalan vagyok... Ha tudnátok segíteni:

Éhgyomor: 6,8 mlU/L
60 perc: 37,3 mlU/L
120 perc: 41,3 mlU/L

Köszönöm a segítséget!

Avarka

Kép
avarka

Szia Avarka!!

És mit mondott a doki??Hogyan tovább???

Tudnál Nekem segíteni??

AMH:1,0 (ref:0,2-14,6)
Inhibin 17,2 (ref: 25-325) :cry: :cry:
csucsu99
Budapest

Hellóka! :lol:

1. Köszönöm a szülinapi köszöntéseket!
Kép

2. Aki nem volt a talin az nagyon hiányzott, a következőn ott a
helyetek!

3. Szerdára kéretik veszettül drukkolni Tündi kollegina-barátnémnak a
szívhanghoz, köszönöm szépen! :)

A meleg engem kiborít, úúútálom a kánikulát!!! Alig élek, csak a légkondis helyiségeket bírom. Vagy a medencét, de sajna olyan helyen nem jártam...
Nem is jöttem be a kisszobába a géphez, legalább egy hete. De most pótolok, ígérem. :)
Kihalt az egyik orchideám, eltemettem. :? A citromfám viszont szépen virágzik és csupa tetű! :lol: Már lepermeteztem, szóval a testápolás megvolt számára. :wink:

A bébisintérkedés egész jól ment. A nagyobbik fiúcska (Tomi vagyok és öt éves) igazi szófosógép, imádom! Egyfolytában beszél, nem hagy szóhoz jutni se, csak rá kell figyelni, csak vele kell foglalkozni, a többiek le vannak tojatva. :lol: :lol: :lol: Szóval egyből lefektettem a kis korlátocskáimat és körbehuggyantottam a terültetemet, hogy ebből ne legyen problema, mert ugyebár bepróbálkozott több téren is a gyerkőc. Aztán látta, hogy itt sem lesz csak neki egyedül kóbászkerítése és nem is volt gond. Jól ejlátszottunk, szójátékoztunk, körberajzoltuk a kezünket és én a végén kivágtam mindhármunkét - mert ugyi ott volt még a másfél éves csemete is (helló! Gergő vagyok, nyugiba leszek, ha adsz kaját és gurulós autót), aztán összehasonlítgattuk a méreteket. Amennyire féltem a picurkától, annyira nem volt vele semmi gond, anyuci után sem sírt, igazi kis tünemény! :) Tomika pedig a szerelmem! :) Én megpróbálom okosan szeretni a gyerekeket, következetesnek lenni velük, úgy látom sikerált is...

Szülinapi buli nem volt, de kimentünk Dabarsa a piacra, dög meleg, árnyék szinte sehol. Kösszike, Dabasra legközelebb hűvösbe megyünk! Amúgy nagyon klassz volt, igazi állatkert (ló, póni, birka, malac, kacsa, liba, tyúk, pulyka, fürj, gyöngytyúk, kutya, boci, tehén, bika). Még díszhalárus is volt, mondom a Zuramnak hazafelé, hogy na kész a halászlé! Akváriumban tartotta a kishalakat, dehát annyira meleg volt... :lol: Telkeztünk is, aztán este elmentünk a nagyimhoz, de félmeztelenül kinyitotta az utcai ablakot, közben a haját törölgette, hogy nem tud beengedni minket, mert fürdik. Akkorát nevettem, neki már ezt is szabad, hiszen 87 lesz. :lol: Benyomtam a kezébe a vadvirágcsokrot és elköszöntem, aztán hazajöttünk.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

[url]Avarka: Az éhgyomori rendben van. A terheléses magasabb mint kellene.
Itt néztem: http://www.pcos.hu/pcos_ir.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hofeherke 2010.06.14 17:34-kor.

hofeherke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?