Sziasztok!
Mindenkinek köszi köszi
szóval 5-ös lett
úgyhogy jól csináltátok ezt a drukkolósdit
MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖM!!! (most drukkolnátok azért, hogy terhes legyek?
)
nem voltam itthon azóta, mert anyunál aludtam, ott meg nincs net
...éééés tegnap sikerült egy csöppet ünnepelni... államvizsga és szülinap egyben ...háááát elégé szétcsúsztunk, így csak nemrég jöttem haza, mert nem mertem túl korán kocsiba ülni... (pláne hogy az egyik tétel amit húztam a vizsgán, az ittas vagy bódult állapotban járművezetés és tiltott átengedés volt
nem akartam az államvizsga utáni napon kipróbálni gyakorlatban
)
Domi!
Sajnálom B babát, viszont az nagyon csúcsszuper, hogy A baba tökéletesen van
így is marad remélhetőleg és szépen növöget, fejlődik tovább
mindenképpen írj uh után!!!
Mieza!
ezt a tegnapi hsz-t sikerült úgy megfogalmaznod, hogy kb 6szor kaptam szívinfarktust mire elolvastam...a lényeg, hogy a picúr fejlődik és ott van!!!
A hematómák majdnem mindig felszívódnak, a tied is el fog tűnni
De pl. a barátnőmnek a 2. terhességénél volt egy a baba mellett és nem tűnt el, de semmi bajt nem okozott!!!! csak mindig alaposan megnézegették, megméricskélték, hogy nem nőtt-e.
Pihenj, tényleg ez a legfontosabb most
Kubu!
hogy mentek a vizsgák???
a tesódról amit írtál, nagyon felháborító!!!
Tényleg orvost kéne váltania, de nem értem, hogy miért tart ennyire az anyukátoktól...
a baba az első...mindegy hogy kinek tetszik az orvos, vagy kinek nem! A lényeg, hogy jó doki legyen és értse a dolgát és minden rendben legyen!
Zsu!
nagyon nagyon drukk, hogy minden rendben legyen!!!
Vigyázz magatokra és növesztgesd a babát és a hcg-det is!
Zsuzsi!
nehogy feladd, vagy azt gondold, hogy nem sikerült!!!!
Korai volt a teszt még, de majd 3 nap múlva meglátod azt a gyönyörű 2 vonalat egymás mellett
drukkolunk nagyon nagyon
Woody!
Nagyon nagyon jó pihit
hamarosan úgyis kevesebb időtök lesz majd az édes kettesre
Jajj lányok!
olyan hü..e vagyok... egy gimis barátnőmnek holnap lesz az esküvője és végül nagy nehezen rávettem magamat, hogy elmenjünk, de minden idegszálam tiltakozik ellene
valahogy annyira nem akaródzik odamennem, azokkal az emberekkel találkozni! Sokan lesznek, mindenki tudta a terhességemet, mindenki tudja, hogy hogy végződött, és gondolom nem ezzel fogják kezdeni, hogy na meséljem el, de akkor is
a gondolattól is kivagyok!
És Isten bizony 1000 százalék, hogy nem azért vagyok ilyen, mert közben terhes! (kicsit furcsán gondolkodnak néhány dologról, de nem vagyunk egyformák... meg kb 2 hetes ismeretség után első szexből véletlenül csúszott be a baba! ez nem gáz, szuper anyu lesz, csak ...
na jó! konkrétan azóta nem vagyok kibékülve velük, mióta 4D uh-n voltak! Tök izgatottan vártam, hogy mi volt, kaptak-e képet a piciről, jól van-e, fiú/lány,... és írt egy smst, hogy: "az a kis szemétláda úgy feküdt, hogy nem lehetett látni belőle semmit és akkor mi a francnak fizettek ki rá egy vagyont, nem mennek többé, rohadjon meg, csak pénzkidobás volt"...stb stb...és mondjátok nyugodtan, hogy túlreagáltam, de annyira kiakadtam ezen az sms-en, hogy elkezdtem sírni, hogy hogyan írhat ilyet arról a csodáról ami vele történik, hogy "kis szemétláda"!!!
Ilyenkor kicsit "örülök" hogy nekünk ennyire nem megy könnyen és ennyit kell küzdenünk a babáinkért, mert hiszem, hogy ettől sokkal jobb szüleik lehetünk majd, mert nem egy természetes véletlen folyamat eredményét fogjuk látni bennük, hanem azt hogy ők az életünk legfantasztikusabb részei!
azt hiszem, extrán behisztiztem ezen a dolgon, de szinte nem tudom elhinni, hogy valaki nem érzi hogy milyen nagyon szerencsés, hogy egy pici élet növekszik a pocijába!
Egyből arra gondoltam, hogy ha tudná, hogy itt közülünk bárki mennyit adna azért, hogy így, elsőre ágyban párnák közt...
Biztos bennem van a hiba, de akkora szakadék nőtt közénk emiatt, és annyira nem tudok azonosulni ezzel a hozzáállással, hogy nem tudom képes leszek-e jó pofát vágni az esküvőn
bocs, hosszú lettem és kiakadtam...
puszi