Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, mondom, no para, van fedél, aztán ha vége, megyünk sétálni :)

Szilvi, gyere inkább tovább a kőbányai útról tovább a kőrösi csomán, én onnan fel a harmaton, mert az ihásztól le van zárva

vagy az ihászig eljött, és azon fel, és úgy harmat

a kőérig nem tudsz eljönni

a fekete vonal a lezárás:
Kép

boruska

Bori! Priviben megírtam a számom, elkérhetem a tiédet? :oops:

Köszi
Vendég

Most ért ide a dörgés........ :evil:

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

erusverus: Nem tudom hogy mitől lehet a láz. Legutóbb két hete 1 napig volt, aztán elmúlt. A múlt héten mikor a dokinál voltam ő megnézte a mellem és nincs csomó. Azt mondja, hogy telítettebbnek érzi a jobb mellemet, de a balban egyébként is alig volt tej. Azt mondta hogy a mensis zavar most lehet a tejtől még annak ellenére hogy már nem jön belőle semmi. És most megint lázas vagyok. Délután lemegyek a dokihoz és megkérdezem.

stephie: Én annyira nem vettem észre hogy büdösebb lenne a kaki, de lehet hogy csak már megszoktam. Én nem nagyon hagytam ki napot, csak fokozatosan növeltem az adagot. Én még ilyen húsleveses zöldséget nem mertem adni Barbusnak a só miatt ami benne van. Vagy akkor ezt lehet? Mert anyu biztos meg akarja majd kajáltatni legközelebb ha megyünk haza, de én eddig idegenkedtem tőle.

Itt elállt az eső, de az előbbi viharban nem szívesen lettem volna kint. Remélem ennyi volt mára, egy kicsit felfrissült a levegő. És akkor mehettek bandázni.
vicky79
Budapest III. kerület

Hajjaj, nagyon lóg az eső lába... :evil:
Vendég

Csajok. Küldjétek ide az esőt. Nekem jól jönne egy kicsit felfrissülni...

bellerreni
Eger

niki: Itt talán ha 10 percig esett.
vicky79
Budapest III. kerület

Jah és majd el felejtettem. Csilla nagyon rendi vagy, hogy gondoltál rám a bodyval kapcsolatban. Ha megteszed, hogy veszel azt nagyon szépen megköszönöm. :lol: 68-as kellene, ha lenne. Köszönöm mégegyszer.

bellerreni
Eger

:D Megnyugtató :)
Vendég

Bori! Küldd el a számod pls! Mi úton vagyunk! Északról 3perces eső közelíti pestet, utána napsütés. Én onnan gyüvök! Katica, Viki, ha az esetleges eső miatt kihagyjátok, majd legközelebb lesz szajréátadás, ezen ne stresszeljetek,ok?

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

vicky: épp azért csináltam úgy, hogy fele húslé, fele víz. Szerintem ami 1 répában és 1 krumpliban felszívott só lehet az nem olyan tetemes mennyiség ami miatt félni kellene. A látványos cuppogás,elismerő gagyarászás pedig magáért beszélt :)

Lehet hogy hülye vagyok, de én még mindig ódzkodok a tápszer adásától. Tejem ugye van elég, és amikor Levi szomjas, akkor úgyis csak a hígabb tejet issza 5-max 10 percig Végül is normál esetben tegnap a melegre való tekintettel evett volna 8-szor, így most 6-szor evett + 1x gyümi 1x zöldség. Akkor mégis csak csökkentettem a "túl zsíros" anyatej mennyiségét...

Ági: elnézést, Rékát elfelejtettem említeni :oops: Ő is nagyon szép.
stephie

Csilla!
A fiús bodyk kékes-zöldes színekben vannak/voltak. Nagy színes nyomott mintákkal:papagáj, béka, süni és még vmi dög csak nem emlékszem, mi és most nem tudom előásni a gép előtt szopiztatva. :D

Kb. negyedóra-félóra múlva indulunk Borihoz!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Wáááááá. Jönnek az enyhülést hozó felhők és már hallom, hogy valahol messze dörög is :lol: Óóóóóó bakker, esőt még ennyire nem vártam :roll:

bellerreni
Eger

norci, elküldtem sms-ben, csak nem írtam alá :)

boruska

gyüngyöm Berci még mindig alszik...

boruska

stephie: Akkor lehet hogy a hétvégén én is főzök egy kis húslevest és megkóstoltatom vele. Köszi az infót.

Én is menni akarooook. :( Ez nem ér. Mire mindent elintézek meg összepakolok addigra jön ez a hülye láz. Egyébként ha a párom nem parancsolt volna rám reggel, akkor lehet hogy mennék, de azzal meggyőzött, hogy lehet hogy valami olyan bajom van ami fertőző. És ugye senkit nem akarok elfertőzni.
vicky79
Budapest III. kerület

Én is akarok menni. :( Ez a hülye autó is most romlik el. Na, majd meglátom, hogy végzek a dolgaimmal, hogy lesz-e értelme bkv-val elindulni.
Vendég

Viki, sajnálom, ha még mindig a tejtől van lázad... Illetve, sajnálom, hogy lázad van, de lehet, hogy még mindig jobb így, mintha valami fertőzéstől lenne!

Villőnek, így utólag is, névnapja alkalmából minden szépet és jót kívánok!!! :)

Kép
erusverus

Bori! itt megkezdődött a zuhé :(
Ez esetben megvárjuk a köv. etetést, és utána ha kiderül, megyünk.

Kép
zsizell

Hát itt is dörög villámlik ezerrel meg esik is az eső egy picit, de nagy lehülés sajna nem lett. Talán ha 1-2 fokkal van hűvösebb akor sokat mondok. A lakásban meg még az sem. Annyi, hogy legalább van egy kis légmozgás. Kurvára félek amúgy a dörgés villámlástól. :cry: A gyerkőc meg békésen alszik. Egy-egy nagyobb csattanásra megmozdul, de különösebben nem zavarja szerencsére. :roll:

bellerreni
Eger

Itt most kezdődik a jéééég. Wáááááá...

bellerreni
Eger

Mi még itthon. Várjuk az eső végét. Itt már 20 perce esik és szürke az ég :evil:

Kép
juci-77

Ja, amúgy extra hisztis ma lánykám. Gőzöm sincs, hogy fogok így vezetni :roll:

Kép
juci-77

Juci: nálunk is esik még, és az én Mikkamakkám is nagyon síróska szegény. Biztos az időjárást érzik.

Reni: én is félek a dörgést, villámlástól. Itt olyan sötét van, mint este.

Vicky: sajnálom, hogy lebetegedtél. Vigasztaljon, hogy lehet, többen mi sem jutunk el a talira a fránya eső miatt. Na jó, ez senkinek nem vigasztaló, hogy nem jutunk el. :shock:

MIKOR SÜT MÁR KI A NAP???? :x

Kép
zsizell

Egyre jobban esik. :cry: Fejet falba verős szmájli

Kép
zsizell

Köszi lányok. :)

El kell, hogy meséljem, mert olyan boldog vagyok... Most voltunk ultrahangon, vissza kellett mennünk, mert három hete találtak Réka egyik veséjében egy 2 mm-es elváltozást, ami lehetett volna vesekő is, és most eltűnt. Valószínűleg csak valamilyen melléktermék volt. :P

Ági

KépKép
agci

Reni, ha lesz, akkor csak 1x2 db kell, vagy több?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ági ez nagyon jó hír! :)

Itt dörög, villámlik és a teraszbútorokon pattog a jég. Nemáááá :twisted: Basszus, pedig úgy vártam a mai napot! Gyerkőc kivan az időjárástól, nem volt hajlandó feküdni a járókában, MT-ban hordoztam a nappaliban, bealudt. Meglátjuk, mi lesz, mire felébred.

Ja, a hétvégén szereztünk egy Manducát, mert Apa nem akarja kötözgetni magán a MT-t, azt is meg akartam mutatni Nektek. Jó a cucc, főként melegben, mert sokkal szellősebb, de szerintem én maradok a MT-nál, mert az a hátat terheli, míg a M. a vállat, meg a csípőt.

Kép
juci-77

Vicky: gyógyulj gyorsan!

Anita: tegnap adtam kicsit több pépes almát Csöppnek, kaki nálunk is bezöldült, és frankó kis darabkák vannak benne. (bocsi Lányok :lol: )

Kép
juci-77

Csilla! Ha van különböző színű akkor 2x2 db, de ha csak 1 fajta akkor abból elég 1 szett. Kösszentyűűűűű.

bellerreni
Eger

Hát, nálunk most volt ébredés, közben kisütött a nap. Bajban vagyok. Kb. egy óra hossza, míg eszik, szerintem legalább 40 perc mire odaérünk és háromkor vissza kellene kellene indulnunk. Múltkor is úgy sajnáltam, hogy el kellett jönnünk korán :( Én ezt ma kihagyom Lányok, nagyon keveset tudnánk maradni, a gyerkőcöt se akarom rángatni és nekem is fájna a szívem, hogy épphogy megérkezünk már indulunk is vissza :cry: Megyek, kicsomagolom a pakkot :?

Jó mulatást, beszámolót feltétlenül kérünk!

Kép
juci-77

én is kihagytam a talit :( Pedig úgy készültem rá lelkiekben. Még néhány lányrucit is összekészítette, amiket a Dédi tévedésből Samunak szánt. :?
SZuperSamu ma nem olyan szuper. Nagyon nyűgi. Játszani sincs kedve, aludni sem nagyon tud valamiért. Szegénykém. A Mt-ban elaludt, direkt nem tettem le rögtön, de mihelyst letettem, rá két percre már ébredt is. Most kapálózik a kiságyban, mint az eszeveszett. Megyek is meglesem. Az esőt meg utáloooooooooooooooom!

Kép
zsizell

Szilvi, szerintem érzik a frontot. Nálunk is nagyon nyüszi volt ma. Amúgy én is érzek valami mini-fejfájást, ami nálam nagyon ritka. Kamaszkoromban egy nappal előre tudtam, ha időjárásváltozás lesz, de szerencsére teljesen kinőttem a frontérzékenységet.

Úgy elkenődtem, hogy nem jutottunk el talizni. Most megint alvás van, nettel kárpótólom magam, épp a hozzátáplásáról olvasgatok. Találtam egy blogot, ahonnak küldtek egy babaszakácskönyvet, gőzöm sincs milyen, mi van benne, szóval felelősséget nem vállalok a tartalmáért, de azért átküldöm a gmailre, hátha valakit érdekel.

Kép
juci-77

Sziasztok!

Igen, nekem a hazzátáp.on is sikerült magam túlpörgetni, ahogy előre gondoltam.
Tele vagyok kérdésekkel....
Idáíg csak almalevet adtam,délelőtt, amit hol megesz,hol kiköpi, most épp 2 napja falja.
Viszont 3 nappal ezelőtt meg ugy megfájdult a hasa tőle, hogy visított.(más baja nagyon nem lehetett-gondolom az alma...)
Ilyenkor mindíg ugy vagyok h. én több almát már nem adok, de aztán nincs tul sok választásom, mert a reggel 6 és a déli kaja között nem fogadja el a tápot, mert (gondolom)nem héhes csak desszertnek egy fél alma levét.nem eszik rá tápot, hiába kínálom..
Szoval most nem tudom, hogy álljak neki krumplit vagy répát főzni és azt adni??ok, de akkor azt délelőtt adjam, amikor nem éhes, vagy délbe, de akkor a reggel anyatej,plusz 10kor az almalé után a délben a krumpli pép (anyatejjel tervezem higítani) és utána délután a táp, nem lesz ez egy kicsit sok??mármit ugy sok, h. többfélét enne egy nap...
vagy adjam délelőtt amikor nem éhes,és elég lesz neki a bevezetős 1-2 kanállal?
vagy adjak délelőtt és egyik nap krumpli egyik nap alma?
vagy mi...?:)
azért nem akarok délután, mert a szakirodalom aztz írja, hogy az uj ételeket a d.elötti órákban kell, mert így megfigyelhetjük jobban a reakciókat...stb...

na mindegy, ezek költői kérdések, most ezeken rágódom, de úgyis megyek majd védőnőhöz, majd ő megmondja.
annyira ő mond meg mindent h. majd nehogy rá kezdjen hasonlítani a gyerek...:)

naptej, szúnyogelleni spray beszerezve..

üdv mindenkinek!!!!

zsó
Kép
pcd1985

jah és még valami aztán befogom:
Mircinek nagyon pöttyös a bőre ahol hurkás a nyaka, de még a válla is...
Haveranyuka ránézett, azt mondta EKCÉMA
mert az ő gyerekei is.és náluk se senki a családban csak a gyerekek.
ezt azért nem veszem készpénznek, bár volt ekcémás pasim, és tudom milyen az és én is gondoltam már rá.
de nem akaroooommmmm!
szegény Mirc..
lehet hogy hülyeség de én ugy tudom(vagy gondolom)hogy az ekcémát a mindenféle ilyen olyan tusfürdők, krémek váltják ki vagy erősítik, amikben sok olyan anyag van ami nem természetes vagy nem kéne és nem tudja tolerálni a bőrük,ja plusz a mosószer és öblítő...
én próbáltam mindenből a leg"normálisabbat"venni,
ilyen érzékeny lenne a bőre?
mind1 ha ekcéma, ha nem a melegtől jön jobban ki... :?

zsó
Kép
pcd1985

Halihó!

Nagyon nagy tali volt, lányok, bár a társaság egy részét komolyan elverte a jég, főleg, aki tömegközelkedett.

Nálam hédereztünka 49 nm-en 8-an, + 9 gyerek, szóval nem semmi volt, majd rakok fel képeket a picasara.

Voltunk lent egy órácskát sétálni, amior kiderült az idő, de olyan meleg volt már akkor, hogy gőzölgött a föld.

Utána megint felmentünk hozzánk, és ott dumálgattunk, etettünk, ettünk:)

Jó buli volt, legközelebb valóban jó lenne piknikezni, mert a park tök jó hely amúgy (ugye, lányok?)

Egy kicsit nem figyeltem oda, és Berci hasról átfordította magát hátra a teljes plénum előtt! És végig tök jó kisfiú volt - mindig ez van, ha vendég van :)

A vecsési szuperkombónál hatalmasak a srácok, és szintén alig nyikkantak! Katica Emőkéje csupa haj. Eszterke egy apró kis tündér, olyan türelemmel viselte a rászakadó eget!!! Kakti Lilije majdnem elmászott az ágyon, úgy tekergett. Noncsi játszószékben pihent, a nővére is egy kicsit lefáradt, úgyhogy a szundikált egyet a másik szobában. Funky Bazsuja is figyelgetett ezerrel, aztán a végén belaudt az anyja vállán.

Mindjárt leszedem a fotókat a gépról!!

boruska

Szia Zsó! :)

A hozzátápláláshoz nem tudok okosat hozzáfűzni... Sejtem, hogy azért mindenkinek okoz néminemű fejtörést, pláne, ha a gyerkőc nem úgy reagál, ahogy azt várjuk... Azért jó kísérletezést, kóstolgatást kívánok! Biztos hamarosan ráérez/rákap a kislányod az ízekre! ;) :)

Pont most néztem, hogy Botin is vannak ilyen kis apró piros pöttyök. Már a hétvégén is voltak, de estére/reggelre elhalványodtak/eltűntek. Délelőtt még volt rajta egy body, aztán kb. egy órája lefürdettem, azóta csak egy pelusban van a játszószőnyegén. Szerintem ezek a pöttyök a melegtől jöttek ki. Emlékeim szerint az ekcémás bőr száraz, hámlik és nem pöttyös, hanem foltos. Vagy tévedek? Mircin is csak pöttyök jöttek ki, nem? Akkor sztem nem ekcéma... A meleg... :?

Boti most azzal szórakoztatja magát, hogy hátról hasra fordul. Magát a mozdulatot nagyon élvezi, látszik, hogy örül a teljesítménynek. Egy bibi van csak: jó pár perces hason fekvés után már nincs ereje visszafordulni, és akkor elkezd sírdogálni... Visszafordítom, de ő kb. abban a másodpercben már pördül is a hasára... Kis butus! :)

Kép
erusverus

sziasztok, mi is itt :lol:

nálunk Lilla beteg :cry: vírusos hólyagos torok és garatgyulladása van, sógoroméktól kaptuk :twisted:
majd még reagálok egy pár dologra, de most elfáradtam az olvasásban :lol:

Katica, mi jártunk Katona professzornál Lillával mozgáslemaradás miatt, de engem megnyugtatott, hogy vannak lusta gyerekek is... bizti vagyok benne, hogy Emőnek sincs semmi baja :wink:

Edit, Lillusom egy évesen volt csak egy kicsit több :wink:
és ahogy Nóri írta valakinek, Lilla most 15 kiló :lol:

ja és kekszet szerintem se, meg én banán ellenes is vagyok... Holle rizspépet tudok helyette ajánlani, én azzal sűrítettem, meg gluténozás után a Milupa 7 gabonás pelyhével :lol: de megfogadtam, ilyenért nem szólok, most mégis kikívánkozott belőlem.

Anita, téged csak biztatlak, Levi mindjárt 5 hós, én is gyümivel, zöldséggel próbálkoznék a tápi helyett :oops: és nem többször, mint Te tetted :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok

Zsó
szerintem is azok melegkiütések. Blankának is vannak a nyakánál, hajlatoknál piros pöttyök. az ekcéma száraz folt, inkább végtagokon, törzsön szokott lenni.

taliról várjuk a képeket:)

lenne két kérdésem.
volt már szó az aranyérről. nem okot gondot, csak nem húzódott vissza :( :( van bevált 5letetek?
ezenkívül olyan felfázásos érzésem van :( van valami 5let, homeos bogyo?

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hahó

Töltögetem fel a picasara (akinek nincs meg a jelszó, szóljon!)

Itt van kettő ízelítőnek (remélem, a résztvevők nem bánják, sztem nincs rajta kitakarnivaló :)

Kép

Kép

boruska

Bori!Elküldenéd a jelszót nekem? Köszi! N
Vendég

:cry: mi sem jutottunk el.

Megnéztem a képeket és nagyon irigy vagyok. Na, majd legközelebb remélem sikerül megúsznunk eső nélkül és megyünk. :D

Jók a képek. Sok jó ...

Eszter merre vagy? Már régen jártál errefelé.
Vendég

Bori, vagy aki olvassa, küldje el nekem is a jelszót!
Köszi!!! :)
Vendég

Köszi Kismaki, már csak a felhasználó név kell. :oops:
A jelszóra még emlékeztem is, csak a nevet felejtettem el, jut eszembe.. :lol: :lol:
Vendég

Bori,nekem is jelszó,meg név meg minden kell!Köszi :)
Nagyon jó volt a tali,jól éreztük magunkat!Mindenkinek tündéri babája van, úgy is viselkedtek!Kis drágák!Hangjukat nem lehetett hallani,szerintem élvezték egymás társaságát,meg a nyüzsit. :D

Lilypie Pregnancy tickers
erika87

Irigy, irigym irigy :? Valaki küldje el nekem is a jelszót, meg a nevet, hogy legalább a képeket lássam :D

dalika

Szuper lehetett a tali! Édesek a babók a képeken :D

Tudom, volt már róla szó, de lusta vagyok visszakeresni.
Ki milyen napszemcsit vett a gyereknek (vagy tervez venni)?
Úgy rémlik, Nóri írta, hogy Luca nem viselte el a Babybanz-os fejpántos szemügét. (vagy nem?)
zuzmooo

Jajjjjj csajok! Nagyon irigy vagyok. Én is szeretnék már megismerkedni veletek közelebbről. Mármint személyesen. Szépek a porontyok :lol:

A fiacskám - hát nem tom ez átfordulásnak minősül-e, de szerintem - átfordult. :roll: A kiságyban keresztbe hancúrozta magát és oldalra fordult vagy inkább kicsit tovább, mint oldalra és csak azért nem fordult teljesen át, mert a kiságy nem engedte :cry: Videóztam az egészet :lol: Ebben a "hűvösben" sokkal jobban érzi magát, mint az elmúlt napokban. Ma már 2x is aludt 1-1 órát meg még egy felet. Hát ez totál kényeztetés ez elmúlt napokhoz képest :lol: És most játszik. Nemsokára pancsika úgyhogy megyek is.

További szép estét.

bellerreni
Eger

Töltöm fel én is a képeket!
Van egy pár egyformának tűnő, de csak azt fotóztuk, ahogy a csajom pasizik! :lol:

Lili annyira elfáradt, hogy fél nyolckor már aludt! Meg lesz a böjtje, szerintem 4-kor ébreszteni fog! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Berkó is jól kifáradt, kajált egyet és másfél órát aludt :)

Apja kivételesen ma hazajött időben, és most játszik vele, teljesen el vagyok hülve :)

Még töltögetem a képeket, nem vagyok kész, majd szólok, ha mind fent van :)

boruska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?