Sziasztok!
Igen, nekem a hazzátáp.on is sikerült magam túlpörgetni, ahogy előre gondoltam.
Tele vagyok kérdésekkel....
Idáíg csak almalevet adtam,délelőtt, amit hol megesz,hol kiköpi, most épp 2 napja falja.
Viszont 3 nappal ezelőtt meg ugy megfájdult a hasa tőle, hogy visított.(más baja nagyon nem lehetett-gondolom az alma...)
Ilyenkor mindíg ugy vagyok h. én több almát már nem adok, de aztán nincs tul sok választásom, mert a reggel 6 és a déli kaja között nem fogadja el a tápot, mert (gondolom)nem héhes csak desszertnek egy fél alma levét.nem eszik rá tápot, hiába kínálom..
Szoval most nem tudom, hogy álljak neki krumplit vagy répát főzni és azt adni??ok, de akkor azt délelőtt adjam, amikor nem éhes, vagy délbe, de akkor a reggel anyatej,plusz 10kor az almalé után a délben a krumpli pép (anyatejjel tervezem higítani) és utána délután a táp, nem lesz ez egy kicsit sok??mármit ugy sok, h. többfélét enne egy nap...
vagy adjam délelőtt amikor nem éhes,és elég lesz neki a bevezetős 1-2 kanállal?
vagy adjak délelőtt és egyik nap krumpli egyik nap alma?
vagy mi...?:)
azért nem akarok délután, mert a szakirodalom aztz írja, hogy az uj ételeket a d.elötti órákban kell, mert így megfigyelhetjük jobban a reakciókat...stb...
na mindegy, ezek költői kérdések, most ezeken rágódom, de úgyis megyek majd védőnőhöz, majd ő megmondja.
annyira ő mond meg mindent h. majd nehogy rá kezdjen hasonlítani a gyerek...
naptej, szúnyogelleni spray beszerezve..
üdv mindenkinek!!!!