Új privát üzeneted érkezett!

mka!
A teszt az itteni legolcsôbbnak szàmîtô (5000Ft-nak megfelelô).
Màrkàja Fortel, szàrmazàs: U.S.A. Kazettàs.
Hàt ez van. Mindegy. Lehet hagyom, igazad van, még nem élesben megy, csak tudni akartam, hogy ha megyek dokihoz tudjak info-val szolgàlni, h van vagy sem.
Vendég
 


egcsi!
Azért kemény lehet otthon 2 fiûval, plussz az uraddal, plussz a suli...hàztartàs....költözések sora....de még kiràndulni is...plussz még egy gyerkôc! 8) Minden elismerésem ott van... :wink:
Vendég
 


Amúgy az Lh teszthez vissza térve,Én használtam aztán pénz kidobásnak tartottam, mikor 2 hónapig csináltam akkor nem jött össze a baba...Jobban görcsösködtem rajta...Mindig ahogy nem jött meg rögtön mentem és csináltam tesztet(persze-)
Aztán eldöntöttem, hogy leszarom, nem csinálok semmit és szedni semm szedek semmit, elegem lett, nagyon besokkaltam a 3 hónp alatt...
Vissza szoktam a néhai cigizésre(0.1 hegyi levegőre)Meg eljártunk társaságba haverokhoz, és fogtam magam Én is jókat mulattam és iszogattam...és tessék pont abban a hónapban lettem terhes!!!!Fogdni mertem volna, hogy 100% nem leszek most ebben a hónapban, azt tessék, az voltam....Hőmet semm mértem csak mikor tehes lettem megmértem és furi volt, hogy magas aztán még 4 szer megmértem és maradt a hőm fent, na és akkor löttem el egy teszet ami pozi lett!
Na most megint beleléptem a leszarom kategóriába...Vettem egy csomó sinos rucikat, mgyek fogorvoshoz, fogyozom is egy keveset szolizzom, festem tovább hajam, és persze jövök megyek a barátommal, és jól érezzük magunkat!!!!
Remélem nem baj, hogy megírtam...

Hosszú lett bocsi :oops:
csip-csip18
 
 

 
 

Csip-csip
Fogselyem. Az talán megelőzi a fogak közti lukadást. Nem 1OO%, de talán. :wink:
Miért lenne baj, hogy megírtad...sokszor pontosan ez segít. 8)

Ivanka
Ez még így lájtos is, a suli helyett dolgoztam. 3-4 nap/hét 8 órában. Hozni-vinni a gyerekeket az oviból/bébisintértől. Na, az kemény volt. Ahhoz képest ez most Hawaii. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Leadtam a dolgozatomat, jól megizzadtam vele, pedig segítettek is. A computer részlegen vannak fősulisok, akiknek angol a főtárgyuk és ők segítenek. Egy Adam nevű jóképű, kedves fiatalembert fogtam ki. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi, az szupi, ügyes vagy!!!!! :D

Ivanka, ne görcsölj ezen, tutira nincs semmi bajod, ezeket a teszteket én is pénzkidobásnak ítélem, csak azért rendeltem, mert a doki kérte és most volt rá lehetőség, h olcsón hozzájussak...

Csip-csip, ez így szokott lenni... én mérem a hőmet, de csak elkeserít :( na jó, ez túlzás :lol: túl optimista vagyok ahhoz, h ilyen hülye görbék elkeserítsenek, amúgy meg nem vagyunk gépek, h úgy működjön, ahogy a nagy könyvbe meg van írva... nem megy fel a hőm, na és? Lehet a barátcserje, a helytelen kajálás, a vizsgaidőszak, a kialvatlanság, a.... nem érdekel... majd megjön szerdán, vagy nem... párom elutazik 25én, mondtam neki, ha nem jön meg, amíg hazaér, csináljunk együtt egy tesztet (megvárom, mert rendes vagyok), ha negatív és csak nem jön meg, akkor meg elmegyek dokihoz, hogy csináljon valamit :lol: meg nemsokára elfogy a barátcserje, majd várok egy picit, mielőtt veszek premenst, ugyanis állítólag az is képes visszafogni a mensit, hátha a pihi alatt megjön...

Én azt mondom, a baba ráér, nálunk mindenképpen, meg bevallom, most azért, hogy már élesben vagyunk, kicsit elbizonytalanodtam (na jó, ez nem igaz, mondjuk úgy, h megijedtem)... ez annyira idegen és új... persze a sok évi folyamatos negatív tesztelés miatt én úgy vagyok vele, nekem nem is lehet gyerekem, így nem is igazán foglalkoztat a dolog, de azért néha így felötlik bennem a kérdések sora: de mi van, ha mégis? milyen érzés lehet, amikor + lesz egy teszt? mármint rendesen erős +... milyen érzés lehet, amikor UH-n látod, h egészséges babát vársz, h dobog a szíve? vajon az milyen lehet, amikor megmozdul? milyen lehet szülni?

Emellett félek az utolsó 3 hónaptól, tartok a szüléstől, meg némiképp az anyaságtól, honnan fogom tudni, mikor mi baja, mit kell vele csinálnom, ha sír, mi lesz, ha folyton sír, stb stb... mindegy, a szuper jó könyvemben olvastam, hogy ezek normális kérdések/félelmek, minden anyajelöltben, aki kicsit továbbgondol a dolgokon felmerülnek... de azért, most már nem csak úgy gondolok a babánkra, mint egy húúúúúúúúúúúúúúúú de jó lesz majd, hanem mint egy hatalmas felelősségre... de akárhányszor eszembe jutnak ezek a dolgok, az is eszembe jut, mekkora örömet tudnak okozni, és akkor úgy megnyugszom... egyszer lehet hogy talán nekem is lesz majd valamikor...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner szerintem ezek normális félelmek. Mondjuk én attól nem félek, hogy ő lesz, mert valahogy az szerintem természetesen jön mikor mit kell csinálni. Én inkább a terhességtől félek, hogy ne robbanjak le, tudjak dolgozni.
Majd még írok, csak most nincs időm..
Puszi csajszik!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi, én a fájdalmaktól valahogy jobban tartok, lerobbanni nem fogok, az tuti :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!
Na csajok en csak az en szulesemrol beszelhetek.Annyira be paraztattak hogy huu ez lesz meg az lesz.Na mikor eljott az ido viszont tokre nyugis voltam 4,5 ora alatt meglett a kincsem es hat nem volt anyira veszes legalabb is nekem.Mint mikor megjon a havi csak hat jobban faj.Nekem szemely szerint az egeszben a varras volt a leg rosszab.Na azt kihagynam ficankoltam is rendesen a doki elol :lol:

Mindenki fogja tudni mikor miert sir a babatok.Az anyai oszton,szerintem nem kell aggodni.Imadtam a terhessegem!Es nem voltam lerobbanva sem :lol: meg a 9 honapban is lehajoltam bekotni a cipomet :lol:
Szoval nyugi semmi para.Mindenkinek masmilyen a terhessege es a baba is.

Kép

Kép
marcsitita
 
 


Sziasztok...

Ki hogy van???

Nálam pörögnek az események azt semm tudom merre vagyok...
Szenvedek a fogammal amit betömtek, kezdem érezzni, hogy valami nem stimmel, néha fájdogál, lüktet, lehet kell még egy kicsi, hogy hozzászokjak, vagy nem tudom...Csak rendeződik, azért 2 napja csinálták, még magas is a tömés, majd csak kicsit lejebb megy ha nem akkor Hétfőn lecsiszoltatok még belöle...
Tegnap dolgozztam aztán meg elmentünk Dunaharasztiba a barátainkkal, kuskutyusért, fiút szerettek volna, de nem tudtak dönteni még 1 óra után semm, a végén meg rábeszéltük öket, hogy hozzák akkor mind a 2:kisfiút és kislányt!!!
Holnap pihi Vasárnap dolgozzom Én is meg a párom is...
Hétfőn szoli melo, no meg fogászat...kedd körmözés, meg megyek a Trófeába anyóséknak lefoglalni az asztalt, mert 22-én van a 25-dik házassági évfordulójuk és tölünk ezt kapják...Szerda szoli, csüti körmözzés, aztán rohanás forász-kozmetikus, Péntek szoli illetve. ballagás...
Huuu lesz van mit csinálni, fel is jegyzeteltem a naptárba Sűrű lesz a hét...

Szép Napot!!!!
csip-csip18
 
 


Akkor te szerencsésnek mondhatod magad Marcsi, hogy a terhesség is viselhető volt és a szülés is relative rövid idő alatt lezajlott. De lehet olyat is hallani, hogy terhessége elején annyit hányt valaki, hogy kórházba került és akkor ugye még dolgozni sem tud menni az ember. Vagy például a barátnőm 1,5 napig vajudott. Hát ilyen is van. Azért remélem ezek a végletek és mi nem fogunk beleesni, mert az én anyukám is könnyen szült és meg sem kottyant neki a terhesség. Viszont neki tök hamar össze jöttünk, nekem meg még nem sikerült. Úgy hogy azért nem hasonlítom magam hozzá, mert az én szervezetem más.
És egyébként hogy álltok csajszik? Nekem még legalább 4-8 napom van péig.. Úgy hogy én most nem izgulok. :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Jeanner:ugyan ez van velem is ugyan ezzek kérdések....
Gondoltam Én is arra, hogy nekem nem lesz egy pozi tesztem semm, amikor megláttam nem hittem el és nem tudtam feldolgozzni, meg is ijjedtem...Mi lesz most velem, Én sajnos nagyon pesszimista vagyok, és ezen kellene változtatnom ezt a horoszkópom is megírta,most Júniusban, hogy ha hiszek benne nagy szerencse fog éri szeptemberig be kell következnie, de csak akkor ha nem görcsölök rjta és nem viszem túlzásba, illetve hogy ha persze hiszek benne!!!!
Mikorra nem várod???Drukkolok...

Többiek, hogy vagytok???Hogy brjátok ezt a melegt???

Szép Napot
csip-csip18
 
 


Csip-csip, egy hét múlva kellene megjönnie, de reggel megint leesett a hőm 35,8ra, szóval lehet hamarabb fog megjönni, vagy most peteérésem sem volt, vagy nem tudom... de türelem, türelem, türelem... az van még :)

Hát, higgy benne!!!!!! :lol: Mi a horoszkópod?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Én is megvagyok, már pakolászok ezerrel, holnap reggel indul a gépünk, kezdődik a nyaralás :D Már nagyon várom. Bár biztos nagyon fárasztó lesz, 8 óra repülőút, 6 óra időeltolódás...
Bepakoltam az összes fürdőrucimat, ott nagy a forróság. Persze aki Magyarországon él, annak így is elég nagy forróság van, de nekem itt már a hőcipőm kivan. Idén még nem volt olyan meleg, hogy a nyári ruháimat felvehessem. Állandan csak esik, esik és esik. Már bele vagyok betegedve. Pedig nem is Angliában élek. Most végre feltöltődök majd napfénnyel :D

mka
mka
 
 


Mka, de jó nektek :D jó utat és vigyázzatok magatokra!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


mka: jó utat, hova is mentek Én lemaradtam :) vigyázz magadra!!!

Jeanner: kos vagyok :) Az biztos hinni kell :)
Te mi vagy???
csip-csip18
 
 


Köszi, aranyosak vagytok :D
Martinique-ra megyünk. Ez egy sziget közép-amerikában, a karib tengeren. Franciaországhoz tartozik, szóval országon belül maradunk :D

Elkezdtem csomagolni, de szegény párom nagyon ki fog akadni,ha meglátja. Már most sikerült megtöltenem a bőröndöt, és még nem fejeztem be :lol: 9 napra megyünk, de én nem 9 napi ruhát viszek magammal, hanem többet. Mert mi van akkor , hogyha pont azt a ruhát nincs kedvem akkor felvenni??? Így viszek többet, hogy tudjak válogatni :lol:

Nektek drukk a teszthez !!!!!!!!!!!

mka
mka
 
 


Csip, én mérleg... asszem ez a legnagyobb baj... a mérleg sajna elég hamar feladja :(

Martninque :shock: :shock: :shock: :shock: sárgulok :lol: :lol: :lol: :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Remélem szupi lesz. Párom most hívott, mondtam neki, hogy már tele van a bőröndöm. Mondta, hogy pakolhatok az övébe is, neki egy szatyor is elég. Hát ja a pasik, ők nem visznek magukkal sok cuccot...
Egyébként ez lesz a nászútunk. Már egy éve vagyunk házasok, de eddig nem volt időnk elmenni, most pótoljuk.
Ráadásul van egy cicánk, fogadtunk egy dadát hozzá :lol: Egy fősulis csajszi beköltözik hozzánk amig nem vagyunk itt, foglalkozik Timoval és itt is aszik, így Timo nem lesz egyedül. Ez mindig bizalom kérdése, beengedni vkit a lakásba, de reméljük, hogy jól fog elsülni. Szimpatikus lánynak tűnik. Szóval ma még ki kell takarítanom, felhúzni az ágyat neki stb. Tökéletes rendben akarom hagyni a lakást.

mka
mka
 
 


Huhh... aztán nehogy nagy bulikat rendezzen, amíg nem vagytok otthon :lol: (természetesen csak viccelek)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


mka: a családban nem lett volna senki, aki áttudot volna menni a cicához???Vagy még picike???

Jeanner:nem csak a mérleg adja fel hamar, sajnos sok olyan ember van aki hamar feladja, vagy elkeseredik, aztán pont akkor mikor elérte ezt a pontot, akkor lesz a nagy meglepi :wink:
Bízni kell benne :wink: Már alig várom, hogy megjöjjön nekem is, mert ha neincs már meg rögtön rohanok a dokihoz, és megvizsgál, megnézzi, hogy minden oké-e már :D
De szerintem minden oké...
Mert az emberrel bünöztünk :oops: és nem volt semmi után :lol:
csip-csip18
 
 


A család messze van tőlünk, nem tudtuk máshogy megoldani a dolgot. Egyébként Timo egy éves.
Itt van erre kiépített hálózat. Küldenek ki embreket, hogy vigyázzanak kutyára, macskára. Mi adunk neki egy kis plussz pénzt, így meglocsolja majd a virágaimat és megeteti a halakat. Nagy bulikat remélem, hogy nem rendez majd. Főleg úgy, hogy azt mondta, máskor is jön, ha szükségünk van rá. Gondolom nem kockáztatja meg, hogy a szomszédoktól visszahalljuk a bulikat :lol:

Na megyek, most akkor egy bő hétig nem leszek, majd aztán jelentkezem!

Szép hétvégét mindenkinek

mka
mka
 
 


Csip-csip
Mivel tömték? Fehérrel? Mert az nem fog lejjebb menni, lehet, hogy azért is fáj. Jó tanács, ne várjatok a magas töméssel, mert az egész állkapcsod , sőt még a fejed is fájhat tőle.

Gabi
Én imádtam terhesnek lenni, na jó az első harmadban a hányás nem volt valami szívderítő, de ki emlékszik már arra... :D A szüléseimnél epidurált kaptam, úgyhogy az sem volt gáz, igaz császáros voltam, de a felépülésem is gyors és problémamentes volt.

mka
Jó utat! Képeket hozz!

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


egcsi: igen fehér porcelán tömés, az még lejebb megy kicsit magától, bekopik, úgymondd...Ált.mindig is kicsit magasan hagyja a tömést...Nem fáj most semmim, csak ha egy ponton oda ér valami vagy ottharapok valamire rá a fogam bal csöcskénél akkor ott érzékeny...
hétfőn ugy is megyek még
Köszi aranyos vagy :)
csip-csip18
 
 


Nekünk most nem jött össze :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


amandi! Fel a fejjel! Valahol azt olvastam, h nem arra kell gondolni, h "màr megint nem, jajj mikor màr...", hanem, hogy szokd meg a gondolatot, hogy LESZ CSALÀDOD, IGEN! Az az idôszak meg, ami még elôtte van, kettesben, szintén ki kell hasznàlni, mert utàna ugyanilyen màr nem lesz :P Tudom, nehéz, de muszàj valahogy a jô oldalàt keresned!!! Kitartàs!!! :wink:
Vendég
 


sziasztok!
vagyok!

mka: jó utat!

csip-csirip: nekem tavaly majdnem így volt. tömtek egy fogamat, meg kiszedtek egy amalgánosat az előtte lévőből, majd visszatömte a fehérrel azt is. még 4-5 nap múlva is néha fájdogált, de csak, ahogy te mondod, érintésre. a dokim azt mondta, hogy el fog múlni, csak nagyon mélyre kellett fúrnia, mert a régi tömés alatt leszuvasodott. szóvall, ha nem elviselhetetlen, akkor még pár napig nyugi. és a fogselyem tényleg jó ötlet.

amandi: új hónap...

képzeljétek, nekem még nem jött meg. ma 31.nap. 29-30as ciklusaim vannak. viszont ma - lett a Gabriel tesztem. így most nagy a bizonytalanság bennem. tüneteim csekélyek. mensire egyáltalán, de babára sem. csak bimbófájdalom-ennyi.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


sziasztok!

na megint itt vagyok. :)

Hát elóször is üdvözlet az újaknak!!!
Mindenkinek gyors babásodást kivánok!

Hát a terhességre rátérve, én sem készültem gáz terhességre meg lerobbanásra. Aztán mégis, elég sokat kellett feküdnöm Nórival. Az utolsó három hónapot, meg a 2. hónapot is végigfeküdtem.
A szüléstől én nem tartottam, úgy voltam vele, hogy csak vége lesz egyszer. De nem volt vele semmi, hosszú volt ugyan (14 óra), de nekem nagyon jó emlékként maradt meg. Egyáltalán nem volt gáz.

Hogy viselitek a nagy meleget???

Tényleg szerintetek az ovu-mikroszkópot mikor kell használni? Reggel vagy este vagy délután???

Mi a hétvégén Balcsin leszünk. Remélem jó lesz.
Képzeljétek Nóri nemsokára szobatiszta lesz. :))

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Amandi
Fel a fejjel anyóca! Tudod, következő hónap. :wink:

Kati
Várj pár napot és a ha még mindig semmi, akkor lőjj el még egy tesztet. Lehet, hogy később volt PÉ-d...

Ninike
Hajrá Balcsi! Nóri ügyike! Mi is haladunk, már éjszakára sem adok rá pelust, viszont ha kakilni kell neki, még mindig hozza a pelust. Hiába, a pasik komplikáltabbak... :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!
Ti is a pellus leszokasanal tartotok?Hat nem tudom,egyaltalan nem akar sem bilire sem wc-be sem kintre pisilni el van egesz nap pellus nelkul,de ha lesz pisi fel kell ra adnom es oda pisil.Muszaj mert mar ugral osszeszoritsa a labait es keri a pellust.Fel nap nempisilne,visszatartana ha nem adnam ra,az sem lenne jo.Belepisil aztan meg nyafog,hogy vegyem le :lol: Valami tanacs csajok?Legyszi.
Meleg:Hat egyhete meg nagykabat most meg hosegrekord.Nem birom.Adi kohog :-( Vettem szirupot,de ha nem mulik hetfon viszem dokihoz.
De jo kirandultok!En is akarok!Talan hozzatok latogatunk att Hevizre de csak par napra max 3.

Kép

Kép
marcsitita
 
 


Marcsi
Szerintem ez már jó jel, hogy szól, ha kell, mégha csak pelusba megy a dolog, akkor is. Következő lépés lesz a bili vagy w.c.. Esetleg megpróbálhatsz virágmatricát ragasztani a bili aljára és mondhatod, hogy meg kell locsolni. A bébiszitterem így szoktatta bilire az egyik kislányt. :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Na, alig győztem visszaolvasni :lol:

Ninike, bnőm este szokta, de elvileg tök mindegy... azért jobb az este, mert az LH napközben termelődik, de álítólag a pisilős teszt megbízhatóbb...

Amandi, fel a fejjel... majd a következő hónap! Ne úgy állj hozzá tényleg, h jajj, megint nem sikerült, hanem ,na köv. hónapban biztosan fog!!!

Gabi, én nem akarom elkiabálni, de nekem szerintem tegnap volt tényleg PÉ-m, ma reggel a szokásos 36,2-35,8 helyett 36,4-et mértem!!!!!! ja, és benéztem, tegnap nem 35,8ra, 35,4re esett le a hőm... mindegy, mától két csésze palást tea, és nuku barátcserje... nagyon bekavart... viszont így nem fog annyit késni a mensim.. már ha megjön egyáltalán... 2nap harag után tegnap azért kibékültünk (már ha értitek :roll: ), hétvégén meg nincsenek anyósék, elutaznak :lol:

Lányok, én is kérdezem, hogy bírjátok a meleget? Rettenetes, én az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy a hátsómból is folyik a víz, úgy nyitottam ablakot... de utána jó volt...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Miután itt 17 fok van és esik az eső, inkább nem válaszolok... :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Gabi invitálására csatlakoznék én is ide, ha lehetséges:)
A sztorim röviden: idén gondoltuk az esküvőnk után nekiállni a babaprojektnek (áprilisban volt), viszont a nyáron nem leszünk itthon, és a férjemmel azt beszéltük, hogy inkább szeptember környékén kezdjük, nehogy az úton legyek rosszul:S
Szóval most így állunk..
És már csak 2 szem gyógyszerem van:) jipíííí:) Az orvosom modta, hogy ennyi pihenő bőven elég, sőt ha június és szeptember között megfogan, akkor már nem kell izgulni, mert a babának nem lehet semmi baja:) ám úgy legyen:)

B.
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Szija bejni, üdv itt :)

Igen, ezt én is hallottam, h érdemes kivárni a 3 hónapot, de nem muszáj, a babának nem lesz baja :)

Hová utaztok?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner,

Nászútra megyünk:D Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy amint vége a vizsgáimnak(4.éves joghallgató vagyok), elmegyünk 40 napra, és bejárjuk a világot:D Addig akartunk menni, amíg nincs a pici, mert utána is lehet ugyan, de akkor már nehezebb..
Ha a pontos uticélokra vagy kíváncsi: Marakesh, Malaga, Hollandia, Portugália, Róma, Szardínia:D De a férjem tudja pontosan, ő szervezkedik mindig:) De nem ilyen felvágós utazás, fapadossal menünk, és 15 euró/fő/max a szállás éjszakánként:)
Azért már várjuk..de a babucit mégjobban:)Jujuj:)
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Na, de most jól kikiránduljátok magatokat, és utána simán jöhet a baba :) tudom am, miről beszélsz, első éves villamosmérnök tanonc vagyok... ahogy apum szokta mondani, a colostokot már tudom kezelni, jövőre talán elmondják, a kombínót mettől meddig kell mérni :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Bejni
Üdv közöttünk! Jó kis kirándulás! :wink: Jog...nekem is volt hozzá szerencsém a fősulin, hát nem volt a kedvencem... :? És milyen pályára szándékozol mennei? Ügyvéd, ügyész, bíró....

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok Lànyok!

Bejni! üdv a csapatban. Nagyon sok helyrôl olvastam, hogy éppen nàszût, meg környezetvàltàs hozott babàt, szôval ugyan mondtad, hogy utàna kezditek, szeptemberben, de akkor az ûton egyàltalàn nem is prôbàlkoztok? Mert "csak" 40 nap ... a rosszullét, a tesztelés, ahhoz idô kell...
Nàlunk is nagy kérdés ez, mikor àlljunk neki! Ha elmondanàtok a véleményeteket, nagyon szîvesen venném...
Tudjàtok, szeptembertôl ide visszajövünk januàr 1-ig Abu Dhabiba, majd januàrban 1 hônap Norvégia és vége, februàr 1.vissza Svàjc.
Uram szerint nem baj, ha novemberben elkezdjük, mert kevés az esély, h elsôre összejöjjön... és a reggeli rosszullétek se befolyàsolnànak, mert mi este kezdünk dolgozni... :roll:
A repülôût pl. veszélyes? Ti elôbb vagy késôbb kezdenétek a helyemben?
Hu... idôjàràs.... ma kimentünk a medencéhez, mert senki nem volt (gyanus is volt miért nem) aztàn 2 perc utàn a 45fok megadta a vàlaszt...gondoltuk, felfrissülünk a medencében ... AHA... 35fokos felfrissülés, meleg pisi :lol:
Aztàn feladtuk és most jöttem konditerembôl, de FRISS vagyok :P
Az viszont, h még 2 hônap a szàlloda fogsàgàban, az nem olyan vicces :(
Gabi! Hol vagy? Mi volt hétvégén?
Jeanner! Egy szôt sem értettem a colostok-kombînôrôl, de azért értékelem, biztos ügyes vagy :P
Egcsi! Hogy hogy ilyen most ott az idô? Ez megszokott? Azt hittem sivatagi... :roll:
Többi lànyok! Jàrjatok gyakrabban! Vadàszni kell az üzeneteiteket :wink:
Vendég
 


Ivanka, a repülőzésről megoszlanak a vélemények, dokik kismamáknak nem ajánlják... asszem...

Kombinó-colostok: a kombínó egy újabb típusú sárga villamos nálunk, az Erzsébet körúton jár asszem... a colostok, meg mérőeszköz... villamos mérnök... aki leméri a villamosokat az utakon... na :lol: vicc akart lenni, apum mindig ezzel ugrat :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


:shock: :lol: Hirtelen gondolkodnom kellett, ami ritka :lol: na jô nem... :lol: leesett...


Terheseknek màr csak az utsô hônapokban nem ajànlott, nem?
Vendég
 


:lol: akkor jó :lol: ennél részletesebben nem tudtam volna elmagyarázni :lol:

Én úgy tudom, már az elején sem, de erről meg kellene valami orvost kérdezni, én csak műkedvelő vagyok... (ergo csak annyit tudok, amennyit hallok...)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ivanka
Ááá, nem megszokott, általában bejön a hőség májusban és szeptember végéig marad. Ennyi eső mint az idén 5 év alatt nem esett, mióta itt vagyunk. :roll:
November jól hangzik, én akkor kezdeném. Bár én elfogult és türelmetlen vagyok magamból kiindulva. :wink: :lol: A repülőzést a vége felé nem díjazzák, szerintem az elején nem gáz. Legalábbis engem nem tartana vissza, ha repülnöm kellene...de valószínüleg nem kell. :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Hello lányok!
Bocsánat, hogy csak most jövök, de nem volt időm gép elé ülni. Voltunk Aqua Wordben és nagyon jól éreztük magunkat. Csúszdáztunk meg minden. :)))
Jó nyaralást a nyaralóknak. :)) (engem is csomagoljatok el) :D
Amandi fel a fejjel. Tudom, hogy most nagyon rossz, de hidd el, ha a hormonok a normális szintre állnak vissza menszi után már nem leszel szomorú. :wink: És után újra lehet próbálkozni.
Bejni: Jó hogy itt vagy. Gondolom már készültök a nagy utazásra. Már mindjárt itt van. :)
Egcsi: Nálunk is rossz idő volt egy csomó ideig, aztán hirtelen iszonyat meleg lett. Most kilóg a nyelvünk a melegtől.
Jeanner: Egyébként lehet, hogy ezek a teát illetve barátcserje bezavarja a ciklusod. Én ezért nem merek ilyeneket szedni/inni. De az is lehet, hogy hatásos.
Szerintem Ivanka minél hamarabb kezdjetek neki! De remélem, hogy nektek elsőre össze jön.
Viszont nekem van egy kis problémám. 1 éve hagytam abba a fogigátlót. Visszaállt a ciklusom. Viszont el kezdett szőrősödni a lábam. Nekem mindig ilyen pihe szőr volt rajta és szőke. Most meg sötét színű és gyorsan nő. :((( Remélem nincs tesztoszteron túltengésem. De fura, hogy most jött ez ki és nem közvetlenül az után, hogy elhagytam a gyogyit. Párom szerint fokozatosan erősödött. Hát nem tudom. Persze patis is az arcom, de az már régebb óta, mióta abbahagytam a gyogyit. Fura, hogy mennyi női hormon van a gyógyszerbe.
Kati: Drukkolok, hogy a kövi teszt már pozitívat mutasson. :)
Marcsi, Ninike, Egcsi: A szobatísztaságra nevelés nem könnyű. De kitartással hamar sikerül. :)))
Nóri meg nagyon ügyi. :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Egcsi:inkább egyik sem lennék:D pénzügyes területen szeretnék elhelyezkedni, voltam gyakorlaton nyáron, egy nagyon csúnya szervezetnél, amit senki sem kedvel, no nekem nagyon bejött:D szóval oda szeretnék elhelyezkedni...majd..
Ivanka: gondolod, hogy a rosszullétek csak annyival később kezdődnek? Mert ezen eddig nem is gondolkoztunk...csak az uram nagyon aggódik, hogy nehogy teleokádjam neki az összes szállást:D meg ugye a repülőút miatt is aggódom egy kicsit, mert hivatalosan kismamák, csak orvosi igazolással repülhetnek, és persze az elején nem látszik...de akkor is..
Jeanner...nekem is csak most esett le:D:D:D hogy minek a colstok meg a villamos:D:D:D:D pff:D:D:D
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Egcsi! Akkor ez az idô most biztos csak àtmeneti, 1 hônap mûlva visszasîrod! :lol:
Jeanner! Mûkedvelô :lol: ez jôô... :wink:
Gabi! Csak az esküvôi képen làttalak, de ahogy körbeîrtad az Aqua-s élményt, làttalak magam elôtt csûszni :lol:
Nem hiàba, vizuàlis vagyok :P
Bejni! Lehet csak azért vagyok ilyen merész, mert ahogy egcsi is îrta, a türelmetlenség ezt szüli (a gyerek elôtt) :oops:
Èn a helyedben màr nyaralàs alatt prôbàlkoznék, mert az ugye fél idô alatt van, arra rà 2 hét az elsô tesztelésig leghamarabb....bàr nem tudom, h lesz meg épp neked. Végülis teljesen a Ti döntésetek! Kicsit hasonlô ebbôl a szempontbôl a mi szitunk, hogy utazàs, meg repülés, pont ezért agyalok én is... :roll:
Ezt a repülôs dolgot, asszem ma este bekeresem neten, mit îrnak és akkor tudatom majd Veled is! :idea:
Mindenkinek elviselhetô hétfôt kîvànok 8)
Vendég
 


Bejni
Sok sikert az elhelyezkedéshez. soha nem lehet tudni mikor van szükség jótanácsra "attól" a szervezettől. :wink:
Nálam a 8. héttől volt rókakoma a 14.-ig. Szerintem ez egyéni, valakinek abszolút nincs, valaki meg végighányja a 9 hónapot. Kérdezz meg dokit a repülésről, de én még nem hallottam, hogy az elején orvosi igazolás kéne... :shock:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Csajok! Teljesen ki vagyok! EDDIG olvastam, különbözô oldalakat, véleményeket, orvosokat, légitàrsasàgokat, szakértôket, kommentelôket... :( csak nagyobb zûr lett a fejemben. Nem szeretem az olyan dolgokat, amirôl abszolute megoszlanak a vélemények, màr pedig ez nem fehér-fekete :?
Orvosi papîr az csak a vége felé vagy a 28.héttôl kell (légitàrs. vàlogatja). Tehàt Bejni, rànk ez BIZTOSAN nem vonatkozna.
A legajànlatosabb a 2. trimeszterben a repülés. Az 1-ben ajànljàk màsodjàra, az utsôt meg nem igen.
Ami azért rossz hîr, mert én (remélhetôleg) 1.trimeszterben utaznék, mikor még (ahogy îrjàk) :
Kérdés:
Mit jelent az pontosan, hogy az első három hónapban gondolni kell arra, hogy fönt egy kicsit több sugárzásnak van kitéve? Milyen következményekkel járhat ez? Én a terhesség 9. hetében vállalkoznék egy hosszabb repülő útra.

Orvos Válasz:
Ha lehet, én megvárnám a 14-16. hetet, addigra a létfontos szervek kifejlődnek. Egyszerűen arról van egyébként szó, hogy bizonyos kozmikus sugárzások a magasabb légkörben (még) nem nyelődnek el. Egy repülés alatt akár 1-2 hónapnyi sugárzás is begyűjthető. Lehet, hogy túlzás az én óvatosságom, de a véletlenszerű hatásokat nem lehet kivédeni, csak utólag kommentálni, tehát a megelőzés a fontosabb. A 9. hét szerintem a hányós időszak miatt sem a legideálisabb...
Nesze neked, jôl elkenôdtem :cry:
Ha rendben vagy terhes OK, de honnan tudod Te azt elôre, h ûgy lesz, ha nem meg egy életen àt ostorozhatod magad, h lehet a Te hibàdbôl beteg az a gyerek :?
Vendég
 


Ivanka, de ezért mondtam, hogy erről majd egy orvost kellene megkérdezned, mielőtt nekiláttok, szerintem jobban megnyugtatna, ha ő azt mondaná, lehet, vagy várjatok még, mert nem ajánlja... nem rosszindulatból, csak magamból indulok ki...

Nálam a hányás eddig mindig nagyon az elején kezdődött, de egyik baba sem maradt meg...

Bejni, sejtéseim vannak, hová pályázol :lol: sok sikert hozzá!!!!

Gabi, ha megnyugtathatlak: én 5 éves korom óta olyan vagyok, mint Csubakka, de hát ez van sajna :roll: a cukrom is szórakozik, mégsem vagyok PCOS-s... szóval nem hiszem, hogy ez az esztétikán kívül bármilyen gondot is okozna, arra meg ott az epillátor :D amúgy nálam a barátcserje kavart be, de másik fórumon az egyik csaj meg attól maradt terhes, 4 sikertelen év után az első ciklusban... 2 hét múlva kezdte volna a hormonkúrát, de így nincs rá szüksége... nekem nem jött be, neki segített... am nem tudhatom, felborította-e a ciklusom, mert ez az első kör, hogy hőmérőzök, nincs összehasonlítási alapom... 3 napja nem szedem a cserjét, a hangulatingadozásaim és a mellfeszülés + hányinger teljesen elmúlt és már csak a petefészkem szúr, szóval szerintem el is múlt a hatása..

Ma reggelre megint felugrott a hőm... nagyon cikkcakk a görbém... :?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jó reggelt!

Én már munkahelyen... este 6-ig :cry:

Fogtömés
Nem szabad, hogy ne illeszkedjenek jól a fogak! És az se jó, ha a tömés után is fáj a fog!!!!!

Repülés
Én azt tudom, hogy az utolsó hetekben nem lehet.
Több ismerősöm is repült terhesen Európa és Amerika között :wink:

Rosszullét
Én már kétszer voltam terhes, de még nem hánytam. Nem biztos, hogy a "reggeli rosszullét" mindenkinél jelentkezik... és jelentkezhet egész nap is...
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?