Egcsi, az szupi, ügyes vagy!!!!!
Ivanka, ne görcsölj ezen, tutira nincs semmi bajod, ezeket a teszteket én is pénzkidobásnak ítélem, csak azért rendeltem, mert a doki kérte és most volt rá lehetőség, h olcsón hozzájussak...
Csip-csip, ez így szokott lenni... én mérem a hőmet, de csak elkeserít
na jó, ez túlzás
túl optimista vagyok ahhoz, h ilyen hülye görbék elkeserítsenek, amúgy meg nem vagyunk gépek, h úgy működjön, ahogy a nagy könyvbe meg van írva... nem megy fel a hőm, na és? Lehet a barátcserje, a helytelen kajálás, a vizsgaidőszak, a kialvatlanság, a.... nem érdekel... majd megjön szerdán, vagy nem... párom elutazik 25én, mondtam neki, ha nem jön meg, amíg hazaér, csináljunk együtt egy tesztet (megvárom, mert rendes vagyok), ha negatív és csak nem jön meg, akkor meg elmegyek dokihoz, hogy csináljon valamit
meg nemsokára elfogy a barátcserje, majd várok egy picit, mielőtt veszek premenst, ugyanis állítólag az is képes visszafogni a mensit, hátha a pihi alatt megjön...
Én azt mondom, a baba ráér, nálunk mindenképpen, meg bevallom, most azért, hogy már élesben vagyunk, kicsit elbizonytalanodtam (na jó, ez nem igaz, mondjuk úgy, h megijedtem)... ez annyira idegen és új... persze a sok évi folyamatos negatív tesztelés miatt én úgy vagyok vele, nekem nem is lehet gyerekem, így nem is igazán foglalkoztat a dolog, de azért néha így felötlik bennem a kérdések sora: de mi van, ha mégis? milyen érzés lehet, amikor + lesz egy teszt? mármint rendesen erős +... milyen érzés lehet, amikor UH-n látod, h egészséges babát vársz, h dobog a szíve? vajon az milyen lehet, amikor megmozdul? milyen lehet szülni?
Emellett félek az utolsó 3 hónaptól, tartok a szüléstől, meg némiképp az anyaságtól, honnan fogom tudni, mikor mi baja, mit kell vele csinálnom, ha sír, mi lesz, ha folyton sír, stb stb... mindegy, a szuper jó könyvemben olvastam, hogy ezek normális kérdések/félelmek, minden anyajelöltben, aki kicsit továbbgondol a dolgokon felmerülnek... de azért, most már nem csak úgy gondolok a babánkra, mint egy húúúúúúúúúúúúúúúú de jó lesz majd, hanem mint egy hatalmas felelősségre... de akárhányszor eszembe jutnak ezek a dolgok, az is eszembe jut, mekkora örömet tudnak okozni, és akkor úgy megnyugszom... egyszer lehet hogy talán nekem is lesz majd valamikor...