Sziasztok!
Panna! Gratulálok!!!!
Nem semmi sas szemű dokid van, hogy már a múltkor meglátta! Jó ez így, hidd el! Én is már annyit, de annyit gondolkodtam, győzködtem magam. Nem tudom mikor fog feloldódni végleg bennem ez a kérdés, de az biztos, hogy amikor ránézek a 3 fiúra együtt nagyon jó érzés. A nagyok imádják Marcit. Szinte versenyeznek, hogy kire vigyorog többet, kinek a haját tépi meg stb Marci meg hihetetlenül élvezi nézni, ahogy ezek bírkóznak, ugrálnak. Szóval egy csapat a 3 srác. Mikor megkérdezem, hogy nem hiányzik-e egy kislány tesó egyértelműen nem a válasz. A férjemet igazából nem érdekli a kérdés. Ami igaz, az igaz, mi valójában fiús tipusú család vagyunk. Apa nagyon szeret a fiúkkal Vasúttörténeti Parkba, Közlekedési Múzeumba, Repülőnapra stb járni. Együtt legóznak, együtt nézik a a Star Wars-t, nagy bírkózások vannak és még sorolhatnám. Ő teljesen elégedett. Majdhogynem újra élheti a gyerekkorát és ezt rettentően élvezi. Ezért ő nem is érti, hogy én miért szerettem volna egy kislányt, mikor az megbontotta volna az egyensúlyt. Nem is vitatkozom vele.
Napsugár! Hogy van Krisztián? Remélem gyorsan javul. Azt mondják minél kisebb egy gyerek, annál hamarabb gyógyul a mandulaműtét.
Örülök, hogy nem kell aggódnod! Azért nem semmi lett volna most egy babó. Dávid is még olyan kicsi!!!
Bár, ahogy elnézem, Lányok, én vagyok köztetek, aki ennyire fél a kis korkülönbségtől. Majdnem mindenkinél jóval kevesebb van a tesók között, mint nálam.
Kia! Jó, hogy jöttél! örülök, hogy negatív a biopszia. Apa pedig jobb, ha tudja, neki is könnyebb lesz, ha van tesó, mert ez általános tapasztalat, hogy az egykéket mindig szórakoztatni kell, a tesók, meg elszórakoztatják egymást. De azért mindig olyan elégedettséggel olvasom, ha néha-néha egy apuka is beismeri, hogy nem kis meló azért itthon lenni a gyerekkel...
Angie! Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő! Nagyon szép Dani a ruhácskában!!!!
Sajnálom a koccanást! Én sem úsztam meg az utóbbi napokat. Én meg belehajtottam egy nagy tócsába, ami kissé mélyebb volt, mint hittem, így víz került a motorba, ami persze azonnal leállt. Még jó, hogy nem messze történt az eset tőlünk és egy ismerős autószerelő gyorsan megmentett minket, meg az autót is. Persze így is 20 ezerbe került, de lehetett volna rosszabb is, mert, ha tönkre vágja teljesen a motort,a teljes motorcsere többszázerzer Ft lett volna.
Laura! Megérkeztetek a Balcsiról? Mi is oda készülünk júliusban egy baráti családdal. Kíváncsi vagyok Marci hogy bírja majd az idegen helyet.
Boeske! Teljesen jól csinálod szerintem, hogy elengeded a "lány" kérdést. Ha fiú lesz, fiú lesz és annak örülsz. Lehet, hogy ez a nyitja, nem kell rágörcsölni, bebeszélni, agyalni és majd csak jön a kislány, meglásd! Amúgy nekem is van olyan ismerősöm, aki szintén így nyilatkozik 3 fiú után, hogy ő már fel is készült a 4. fiúra, nem bánja, ha az lesz, sőt várja. Na.... Szóval akkor idő, idő.... és majd egyszercsak mindenki így nyilatkozik.
Mi jól vagyunk. A szünet óta azért ritkábban tudok jönni, mert hát vissza kell szokjak, hogy mindenki itthon van egész nap. Marci ráadásul rászokott, hogy napközben csak fél órákat szundikál. Abban a fél órában próbálom elvégezni a dolgomat, ami persze lehetetlen. Így kendőben főzünk, porszívózunk, teregetünk...., hogy ne ússzon el a ház. Nekem ez a fárasztó rész amúgy, amíg ilyen kicsik. Tündériek, de ez az állandó cipelés, szórakoztatás. Ezerszer jobban bírom, amikor elindulnak és menni kell velük egyfolytában, de legalább a saját lábán jár már...
Na, megyek, lefekszem.
Mindenkinek üdv: Meskete