Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bimbóvédő: én kénytelen vagyok használni, mert Dávidot, tudjátok, egy darabig nem tudtam szoptatni, amíg inkubátorban volt, így cumisüvegből kapta a tejcsit, és emiatt utána már csak a bimbóvédőt fogadta el, anélkül nem volt hajlandó enni. De nekünk bevált, jó neki is és nekem is így.

Liv

Kép

Kép
liv

Györesz!
Azért én reménykedem, hogy még jól érzi bent magát, mert nem olyan nagy baba, és jó lenne, ha még erősödne kicsit a pocakomban. Kép

Gigi!
Gondoltam, mivel nem tudom senki számát, akinek küldhetnék sms-t, megkérem majd a férjem, hogy tájékoztasson titeket. De remélem, te hamarabb teszed ezt meg, elvégre 2 héttel vezetsz előttem, ha jól emlékszem Kép

Kórházi cuccos: Én ma kezdem egybepakolni, úgy tűnik, nekem is jó nagy táska lesz. Vinnünk kell pelust is a MÁV-ba, úgyhogy eleve az elfoglal jó kis helyet. De sebaj, majd a férjecském cipeli nekem Kép Erről jut eszembe. Szerintetek mennyit érdemes eltennem egyszerre? Mennyi pelus kell egy nap egy babának kezdetben?

Bimbóvédő: Úgy döntöttem, hogy veszek, mivel szerintem nekem elég lapos a mellbimbóm, és ahogy hallottam, ez hátráltathat. Aztán ha nem kell, hát az sem gond, jobb ha már nálam van, minthogy szenvedjek utána.

Beöntés: Hát, én sem örülnék ha apa végignézné ezt a folyamatot. Elég lesz neki a szülést végigélnie Kép

Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Anikó!
Ez a vérezgetés milyen színű volt?
Végül is sokat nem veszítesz,ha beszerzed a bimbóvédőt,de próbálkozz először nélküle.Nekem azt mondta egy újszülöttes nővér,hogy "ilyen mellbimbókkal"soha nem fogok szoptatni.Szerencsére nem lett igaza a kis kedvesnek!:o
Szóval nem írd le nagyon még a bimbiket!Kép
Babócám remélem nem fordult vissza,mert már a 31. héten fejvégű volt,az első gyerkőcöm szinte az utolsó pillanatig várt ezzel.
Volt úgy,hogy az első időszakban 7 pelust is lehasználtunk naponta.
Na,ebben most Györesz a szakértő!Kép

Márti!
Én is kíváncsi vagyok,hogy mit mond az orvos,mitől lehet ilyen hatalmas a babóca?
Csütörtökön megyek dokimhoz,aztán szerintem jövő héttől én is CTG-re járkálok.Kép

Gigi!
Köszi,ma már jobban vagyok.Férjednek is jobbulást!Remélem Te nem kapod el!
Tudsz valamit Diáról?

Gombóc!
Nekem az előző terhesség kínjai már úgy megfakultak,hogy minden nyavalya az újdonság erejével hat.Kép
Mostanság a nátha is rásegít az éjszakai kínlódásra+már 3-4 éjszakája egyfolytában szülök-szoptatok,ha végre sikerül álmodnom.Kép
Azért a tegnap esti álmom volt eddig a csúcs,mert a baba pontosan úgy nézett ki,mint a párom,csak kicsiben,benne feküdt a pólyában.Érdekes volt így utólag a szakállával.KépKépKép

Györesz!
De jó,egyre ügyesebbek vagytok!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata
34+2
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Anikó!
Az én picuromnak egy nap olyan 7-8 pelus kell, minden szopi előtt cserélek! A kórházban viszon az elején még nem szopiznak annyit, de szerintem egy huszat eltehetsz, legfeljebb apuci visz még utána!
Nem árt ha veszel bimbóvédőt, főleg ha lapos a bimbid! Ártani nem árt!

Képzeljétek az előbb 75g-ot szopizott Norbika, ez a rekordunk!
Ja és nem is mondtam, hogy tegnap este megmértük a tiszta súlyát, már 2570g! 2550g-al született és 2420g-al jöttünk haza!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Kata,

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Most is rugdos a gyerek, olyat nevettemKép Nagyon jo a kepzeloerom, es ugye Ruszlant is ismerem szemelyesen.. szoval nem semmi alom lehetettKép

Puszi,
Mica
mica

Kata!
Sötétbarna, mint a menszesz előtt volt nekem néha. De azóta elmúlt. Nem tudom, hogy mi lehetett az.
Asszem, azért beszerzem ezt a bimbóvédőt biztos ami biztos, de azért hátha megy majd nélküle is.
A babám meg remélem, még befordul, nem szeretnék császárt, inkább a hagyományos mód Kép

Györesz!
Nagyon ügyes Norbika, olyan jó hallani, hogy így halad. És annyira édes a képen. Kép
Én is így gondolkodtam, most megerősítettél, asszem 20 db pelust teszek el.
Jaj, tök izgalmas, hogy már pakolni kell. Kép

Anikó
pancsa2

Sziasztok!
Csináltam Norbikának fotóalbumot itt a babaneten! Norbika néven tudjátok megnézni! Még nincs sok kép, de majd gyarapszik!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Megkuksiztam a gyerkőcöt!Kép Nagyon gyakorlott mozdúlatokkal fürdeted. Már ha az a te kezed. Azok a képek a legjobbak amiken a kiságyban vanKép Szinte elveszik benneKépKép IRIGYELLEK!! Én a szoptatástól félek a legjobban. Bár tudom, hogy nem szabad stresszelni, mert akkor még rosszabb lesz. Na majd tőled kérek tanácsotKép Addigra Norbika tiszta vasgyúró leszKép

KataKép
Férjem már jobban van, de az a baj, hogy most sincs itthon, így meg nem lehet kipihenni egy nyavaját! Az újszülöttnek is szőrős volt az arcaKépKépKép Én képzeld egyik éjjel azt álmodtam, hogy nem volt a babának orra. Olyan borzasztó volt. De aztán ránéztem az uh felvételre (álmomban!!!Kép) és megnyugodtam,hogy ott a turcsi nózijaKép
Érdekes, de az én törpikém mindig fejvégű volt. Nem tudom,hogy mitől múlhat ez. Legalább ezen nem kellett izgulnom.

Dia jól van, majd holnap jön. Azt mondja sok dolga volt ma.Üdvözöl mindenkit.

Maricának küldtem egy sms-t, hogy aggódunk érte. De nem válaszolt. Sajnos ennél többet nem tudok tenni. Marad a várakozás.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a bíztatást nagyon jól esett.Közben megtörtént a kérdezősködés,hogy melyik oviban mi a helyzet és hova vennék be a Bogit.Kiválasztottuk a megfelelőt de úgy döntöttünk,hogy ráér jövő szeptemberben kezdeni.Különben ebben az oviban dolgozik az anyós már nagyon rég óta.Azért nem ez volt az első választásunk mert ez egy kicsit messze van,a mostani meg kb 10-percre van tőlünk.De inkább többet megyek csak a Boginak jobb legyen.Szóval röviden ennyi de még mindíg hatása alatt vagyok a tegnap történteknek.Remélem hamarosan rendeződik minden,mert a gyerek is teljesen meg lett zavarva.Egész nap csak bújik és folyton azt mondja,hogy"Nagyon szeretlek anya tudod?".Én meg csak cipelem és ölelgetem egész nap,hogy érezze a biztonságot.Nem is gondolná az ember,hogy mennyire kevés kell egy gyereknek ahoz,hogy így kizökkenjen.Szóval ha nem jövök olyan sűrűn az azért van,mert ápolgatom a gyerekem lelkét.Azért igyekszem visszaolvasni,és követni az eseményeket.

Mindenkinek sok puszit,és minden jót.Saxi.
saxi

Györesz!
Nagyon jók a képek,remélem lesz több is!Kép
Nagyon szépen gyarapodik!
Észbe kapni sem lesz időd,csak arra eszmélsz,hogy borotválkozik és hajtja a csajokat!Kép

Gigi!
Örülök,hogy Dia jól van,remélem holnap majd tényleg ír.
Az én párom sincs még teljesen jól,ennek ellenére éjszakás.Kép
Ma annyit elértem nála,hogy elmenjen a háziorvoshoz,ez már nála haladás.Kép
Vasárnap itt volt Anyósom,most tudtam meg,hogy Ő is elkapta tőlünk a náthát.Találd ki,hogy ez után milyen fejet szántam.
Nem semmi,hogy miket tudunk összeálmodni!Kép
Remélem Maricáékkal minden rendben!!!

Anikó!
Azóta teljesen megszűnt a vérzés?Orvosodnak beszámoltál róla?
Nyákdugónak kicsit korai még,aztán ki tudja...

Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Ígértem beszámolót: minden oké, szívhang jó, méh nagy, méhszáj zárt.Kép Kicsit féltem, nem nyílt-e ki, sok volt a strapa mostanában. Vérnyomás a béka segge alatt, két hét múlva vércukor.

Viszont a pécsi hétvégén 2 nap alatt 2 kilót híztam.Kép Egy már lement azóta, remélem, a másik is le fog, mert ez így nem lesz jó. Persze, egész nap csak szalámis szendvicset zabálhattam, pedig az hizlal a legjobban. Aztán este 11-kor jutottunk meleg kajáhozKép Na jó, nem pufogok tovább, az úgyse segít.

Dia, NE DUZZOGJ MÁR!!! Én csak azért nem hiányoltalak, mert én se voltam itt!KépKép

Vica
mvica

SaxiKép

Szerintem nagyon jól döntöttetek, hogy nem viszitek vissza oda Bogit, meg szerintem az is jó, hogy csak jövőre kezdi. Persze neked így nehezebb lesz két gyerekkel, de szerintem Bogi lelkének sokkal jobb, hogy a pici babát nem kapcsolja össze azzal, hogy neki el kell mennie oviba. Nálunk a sógoromék olyan hülyén csinálták, hogy akkor adták be a "nagyobbikat" (még két éves sem volt)bölcsibe, hogy az anyjának már nagy volt a hasa. Na persze szegény gyerek már akkor utálta a kistesót, amikor az még meg sem született. Később aztán kivették a bölcsiből, de a lelkében a seb ott maradt. A mai napig rágja a körmét, éjszaka van, hogy bepisil. (már 6 éves) Szóval ápolgasd a kiscsajszi lelkétKép

KataKép
Gondolom nagy aggódalommal töltött el, amikor megtudtad, hogy férjed édesanyja beteg. Oh, szegény.KépKépKépKépKépKép
Az én férjem azt sem tudja, hogy ki a háziorvosa.Kép Még Füreden leadta egyszer a papirját, aztán meghalt a doki, de nem nagyon izgatja, hogy ki vette át a prakszist. A muterja gyógyítja telefonon keresztülKép
Állítólag ezek a furcsa álmok teljesen normálisak. Kép
Maricával nem tudom, hogy mi lehet. Remélem, hogy semmi rossz nem történt velük.

VicaKép
Na ezek jó hírek!!Kép A harmadik terhességnél is olyan aggódos az ember mint az elsőnél? Vagy már rutinos vagy?Kép
A szalámis szendvics tényleg finomKép

Ma éjszaka olyan fájásom volt, hogy azt hittem eljött a mi időnk. De aztán nem volt folytatás.... Ez a gyerkőc szórakozik velemKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Dehogy vagyok én rutinos, egyszerűen ösztönösen cselekszik ilyenkor az ember. Teljesen más megfogni a Te saját véredet, mint más ember gyermekét. Valahogy minden olyan mintha ezer éve ezt csináltad volna! Na jó azért nem, főleg a szoptatás, meg azért bénáztam az elején az öltöztetéssel is, de nagyon hamar belejön az ember. Az hogy a szoptatástól félsz, az teljesen természetes! Én még most is félek, hogy minden nap simán fog-e menni!!!

Kata!
Hát igen hamarosan egy kis hurka-gyurka lesz! El sem fogják hinni, hogy milyen pöttöm volt!!!

Maricáról semmi hír?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Vica!
Örülök,hogy minden rendben volt a dokinál!Kép
Holnap én is megyek délután,nagyon várom,mert 1 hónapja azt írta,hogy megrövidült a méhnyak,bár nem mondott semmit.

Saxi!
Szerintem is nagyon jól döntöttetek!
Hogy tervezed:Bogi majd ott is alszik ebéd után?
Raul nem ottalvós,ezért ha Patrik megszületik,mondtam,hogy 1-2 hetet itthon lehet.
Nyűg lenne fél nap miatt vinni,így legalább szokja a picit és várja is,mert egy darabig megússza az ovit.Kép

Gigi!
Ehhez a háziorvoshoz Ruszlán időnként elmegy,ha beteg,mert egy idős orvos és a felesége az asszisztens.
Meg sem vizsgálja,hanem szoktam küldeni egy listát,hogy milyen gyógyszereket írjon fel.Kép
A táppénzes papírért is Rusz megy,le is pecsételi és kitölti,szóval önkiszolgáló.
Valami nagyon készül Nálatok.De jó,hamarosan babázol!!!Kép

Barbara Doktornő!
Hogy állsz a homeós-gyorstalpalóval?
Minden ok?Ilyenkor már szoktál írni.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Minden OK, csak el vagyok egy kicsit havazva! A homeos gyorstalpalóval még nem végeztem, mert elaludtam rajta. Nagyon érdekes volt! Kép
Nézitek a NagyŐ-t? Kivel töltött el egy éjszakát a hapsi? Én nem láttam, mert a Vészhelyzetet néztem, de azért kiváncsi vagyok!

Gigi!
Diával mi van? Nem beszéltetek? Remélem őt nem fektetik be a vérnyomásával!

Pénteken megyünk a Sejtbankhoz köldökvér-szerződést kötni! Kiváncsi vagyok már nagyon!

Puszi
Barbara
babar

Sziasztok,

Gyors bejelentkezes otthonrol (bocsi az ekezetek hianya miatt, itt ez vanKép)
Most jottem meg UH-rol, es epp emesztgetem a mereteket. Szoval:
BPD: 80mm, THQ 78mm. Mindezt 28het 1napnal..
Nagyfiam anno 29het 4 napnal volt 79mm bucival es szuletesekor 4150g volt.. most nem merek tippelni..
A dokim most azt hitte, hogy a 31-32hetes UHra mentem..
Sugjatok mar paran UH eredmenyt ebbol az idobolKép

Puszi,
Mica
mica

KataKép

Önkiszolgáló orvos.Kép A végén még olyan lesz mint a mc drive.Kép

BarbaraKép
Diával nem tudom, hogy mi van. Én tegnap küldtem neki sms-t és azt írta, hogy minden oké, majd ma jelentkezik. De elvileg ma ti mentek előadásra. Nem?
A Nagy Ő azzal a csajjal aludt akinek az első adásban először adott rózsát. Én is csak a vészhelyzet szünetében néztemKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Kata!
Megszűnt azóta a vérezgetés, azóta erősebb folyásom van, nem részletezem, de ez már nem olyan ijesztő.
Egyébként nem semmi, miket tudtok álmodni. Kép Nekem egy időben rémálmaim voltak, hogy keresem a babám, de szerencsére elmúltak.
Mellesleg jó lenne nekem is egy ilyen önkiszolgáló orvos, hátha nem kellene szaladgálni akkor hozzá kéthetente. Kép

Györesz!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, tényleg nagyon profin fürdeted Norbikát. Kép Mennyire kicsi, mindig ledöbbenek, ha ilyen pici babát látok. De nagyon szép kisbaba.

Gigi!
Úgy látom, a vége felé közeledsz. Minden reggel gondolok rád, hogy na vajon, ma jelentkezel-e, vagy kapjuk a hírt, hogy már anyuka vagy Kép

Mica!
Nekem a 28. héten a BPD 77 mm volt, és akkor azt mondták, hogy egy héttel kisebb, mint kéne lenni neki.

Dia!
Mi van veled? Itt izgulunk, írjál, hogy mi volt az eredményed.

Marica már jó régen nem jelentkezik. Jó lenne mostmár tudni, hogy mi van vele.

Puszi
Anikó
pancsa2

Szia AnikóKép

Rendületlenűl együtt vagyunk még a picurkámmal. Igaz, hogy még bő két hete van, csak én vagyok már kicsit türelmetlen.Kép
A vérzéstől én jól beijedtem volna. Szerencsére ilyenekben nem volt részem. Vagyis a 16. hét körül volt hasonló. Na akkor teljesen kész is voltamKép De szerencsére nem lett semmi baj, csak a szervezetem emlékezett, hogy ő ilyenkor szokott menstruálni.... A kis aranyosKép

GyöreszKép
Na egy naggggyon hülye kérdésem lesz!Kép Szopi után mennyi ideig vársz, hogy böfizzen. Vagy ez rögtön jön ha felemeled? Mert már olyan gondolataim vannak, hogy mi van ha fogom fél órát és semmi, leteszem és akkor visszabukja??

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!
Hát én is megijedtem, sőt azóta is parázok kicsit, igyekszem pihenni is, mert nem szeretném, ha megszületne hamarabb...
Elhiszem, hogy türelmetlen vagy, de nagyon jól érzi magát bent a kis picurkád. De ami késik nem múlik Kép

Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Gigi!
Hát ez a büfi dolog nagyon kényes téma! Én kb. 10 percig büfiztetem, ha büfizik, akkor is nagyon karcsúakat. Van hogy rá fogom, hogy ez biztos büfi volt. Szóval 10 perc után lerakom, de mindig oldalt fektetem, hátánál kitámasztom, hogy ha véletlen bukik akkor se legyen gond! Különben még soha sem bukott. Szerintem ez is nagyon változó. Vannak babák akik egy pici szopi után is hatalmasakat büfiznek és még utána is buknak. A kórházban voltak ilyen babák. Gondolom, mert mohón esznek és sok levegőt nyelnek. Norbikánál ez a veszély nem áll fent. Ő mohón keresi a cicit, néha totál felhergeli magát mire rácuppan, de amikor rátapad, akkor már szép nyugisan szívogatja és elvan rajta egy órát. Ja amikor nagyon bealszik akkor közbe is büfiztetem, erre felébred és újra követeli a cicit!!!!
Szerintem ez a büfi dolog mindig kérdés marad! Majd biztos Te is kitapasztalod, hogy nektek mennyi ideig kell büfiztetni!

Ma meg volt az első sétánk! Kicsit macerás volt elindulni, mert még nem vagyunk gyakorlottak, de azért nagyon jól esett, nekem is!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!!

Anikó, a babuci be van fordulva, startra készen.
Te hogy érzed magad a magnézium elhagyása óta? Félek, hogy ha befejezem a szedését minden bajom lesz majd.

Gigi, minden eredményem normál értéket mutat, uh minden ok, vasgyúró az édes, elvileg semmi ok sincs a nagy méretre, egyszerűen nagy baba.
Szerintem a MagneB6 lehet az egyik ok rá, a doki szerint kizárt. Amióta a magnéziumot szedem azóta lett ilyen óriás, de ez csak laikus vélemény.

Mica 29.héten BPD83mm súlya 2128gr.

Ma egy nagyon különleges érzés kertített a hatalmába, nem szeretnék szülni. Nem akarom, hogy kibújjon a bébi, annyira imádom ahogy mocorog, nagyon fog hiányozni ez az érzés.
Ti hogy vagytok vele?

sziasztok
Márti
márti05

Sziasztok Csajok!Kép
Bocsi az eltűnésért .Mindenkinek köszönöm aki hiányolt és izgult értem,nagyon jól esik.KépSzóval,lehet,hogy egy páran most azt mondjátok,hogy hülye vagyok,de nem hagytam ott Brúnót.Kedd:Reggel mentem vérvételre és a gépért.Tamás is jött velem.Már a vérvételnél oda jött a dokim és kérdezgette,hogy vagyok minden rendben stb.Olyan nevetséges volt az egész.Aztán felmentem az emeletre a gépért na ott volt a NŐVÉR,de ő is olyan volt mint akit kicseréltek,teljesen meg voltam döbbenve.A dokim oda is utánam jött és felügyelt,hogy minden ok legyen.KépTermészetesen hazafelé elromlott a gép,vissza kellett menni.KépNa,gondoltam majd most fog kiabálni a csaj.De nemmmm!Normális volt és azt mondta,hogy ha nem mér,akkor nyomjam meg a rajta lévő gombot és újra fog mérni.Ha ezt a múlthéten is mondja,nem lett volna ennyi gond.De a múlthéten még azt mondta,hogy ne,hogy hozzá nyúljak a gombhoz!KépPersze az éjszakám szenvedés volt.10-től már csak 50 percenként mért,de nem mertem elaludni,mert ha nem mér akkor ugye a gombot meg kell nyomni.Aztán picur se volt formában mert kb:du:3-tól reggel 6-ig meg nem állt.Mint aki be van sózva.Kép
Szerda:Reggel vittem vissza a gépet.Kiértékelte a számítógép és kiderült,hogy kutya bajom.KépAz átlagom 120 körül volt.Persze a dokim megint végtelenül kedves,mosolygós volt.KépAztán meglátogattam egy csajt aki Dévais és együtt feküdtünk 2 hónapja a kórházban.Ő ikres most 37 hetes és már csak szenved a lurkókkal.Már minden nap szülhet.KépInnen elmentem a piacra,mert sült hurka,kolbászt kivántam vacsira.KépMire haza értem megjelent a bérmalányom ő lesz Domi keresztanya.Dumcsiztunk jó sokáig közben megsüttem a vacsit,erre szól édesanya,hogy most jön Siófokról és itt aludna,meg hoz egy csomó mindent.Na ő is befutott,még szerencse,hogy egy hadseregnek való kaját vettem.Kép"Igaz a mondás,hogy éhgyomorra nem szabad kaját venni."KépMire minden kész lett Tamás is befutott,ekkor kaptam Gigitől az sms-t.Mire megkajáltunk,dumcsiztunk,letusoltam már olyan hulla voltam,hogy nem volt erőm a géphez ülni.Igaz,még a gép se tökéletes,de egy nap kellene hozzá,hogy mindent megcsináljon rajta Tamás.De ugye egy nap sincs amikor nincs dolga.KépHétvégén is festés lesz.KépEzért bocsika,de nem nagyon tudtam követni,hogy kivel mi van.Azt leszűrtem,hogy hiányzok és,hogy Kata betegKépés ,hogy Gigi lehet,hogy hamarosan szül.Kép
Kata!Jobbulást!KépGigi!Hajrá,hajrá!Kép
Puszi nektek!Bocsika ha hosszú voltam.KépDia 31+0 Kép

Kép
Kép
lldicsi

Ja!!Azt elfelejtettem megírni,hogy egy tanulsága volt a balhénak.És az,hogy érdemes kipakolni,kipanaszkodni magunkat a neten,mert olvassák az orvosok!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Na végre, hogy előkerültél!!!!!!!!!!!!!Kép Az már tuti, hogy azért változtatott a dokid, mert olvassa a dumánkat? Vagy ezt miből gondolod?
Gondolhattam volna, hogy valami kaja van a dologban, hogy nem jelentkezel!KépKépKép Nekem is ott figyel a hurka-kolbi a hűtőben, hétvégén nagy zabálás lesz.Kép
Szupi a vérnyomásod! Gondolom, most mármegnyugodtál! Legalább rólad tudjuk, hogy minden rendben veletek, de Maricáról semmi nír.Kép
Holnap meg tessék többet jönni, vendégeket hazazavarni!Kép

MártiKép
Akkor nem azért nagy a babuci mert a cukroddal van valami baj! Jól vanKép A férjem 3700 grammal született, 8 hónapra!Kép Ha bent marad végig nem tudom mekkor lett volnaKép

Most sokkolom magam a Mónika showal, hátha gyerekem ki akar majd menekülni. Vagy ezt a sok baromságot hallva, soha az életben nem akar kijönni.Kép

GyöreszKép
Remélem én is belerázódom majd a babázásbaKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Nem tudom,hogy olvassa-e a netet a doki,ez csak egy tipp volt.KépBár már mondta,hogy van aki olvassa az István kórházból.Lehet,hogy egy koléga szólt neki??KépVagy talán az volt rá ilyen hatással,hogy ott volt velem Tamás?KépFogalmam sincs!Igen,köszi,most már nyugodt vagyok.KépHolnap már többet jövök mert ma haza lettek paterolva a vendégek.KépSajnálom,hogy Maricáról nincs hír.KépÉn isten bizony már felhívnám,hogy nem szép dolog a kismamákat felizgatni az eltünésével.KépLégyszi zaklasd egy kicsit!KépMár annyira várom,hogy mikor fogsz riasztani.KépTegnap amikor jött az sms mondtam is Tamásnak,hogy fogadni mernék te vagy.És tényleg te voltál.KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Biztos olvastad, hogy küldtem Maricának sms-t. És úgygondolom, hogyha akart volna, akkor biztos ír valamit. (ahogy Györesz is megtette) Tovább zakalatni nem akarom, mert nem tudhatjuk, hogy mi van velük. Remélem, hogy minden renben, de nem akarok erőszakoskodni.
Hát azt nem tudom, hogy mikor foglak riasztani, de már teljesen ki vagyok készülve. Napközbe még elmegy, de estére már kész vagyok. Annyira fáj a hátam, hogy majd be kakilok. Nem jó már ülni, nem jó feküdni, még talán a járkálás segít. Szóval nagyon remélem, hogy Olivér nem atomórával a kezében ücsörög bent, és egy kicsit hamarabb meglátogat minket.Kép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Itthon vagyok, majd később (ill. holnap) irok.

Marica
marica69

Sziasztok!

Márti
Nekem mióta nem szedem, több görcsöm van, minden nap vannak jóslófájásaim, de majd hétfőn kiderül, hogy hogy is van a méhszájam, remélem, nincs rá hatással.
Egyébként nem hinném, hogy a magnéziumtól nő ilyen nagyra, mert én is sokat szedtem, és nekem meg picike a babám. Ő egyszerűen biztos ilyen kis vasgyúró lesz neked Kép
Én sem szeretnék még szülni, főleg tegnap óta, majd leírom lentebb Kép

Dia!
Na,örülök, hogy előkerültél, és hogy minden rendben van veled meg a vérnyomásoddal.
Ha dokid megváltozott, szerintem jól tetted, hogy nem váltasz már, remélem, meg fogsz tudni bízni benne teljesen, mire szülsz Kép
A hurka jaj de jó lenne, lehet hogy én is bevásárolok, úgy megkívántam Kép

Gigi!
Vigyázz ezzel a Mónika showval, nehogy rossz hatással legyen az a sok őrültség a babádra Kép Még a végén ott akar majd maradni, mert megijed a világtól Kép

Marica!
Örülök, hogy végre itt vagy, remélem, hogy minden rendben veled.

Na most mesélek egy kicsit. Tegnap voltunk szüléselőkészítőn a MÁV-ban. Ami tök jó volt, legalábbis nekem nagyon tetszett, jópofa doki tartotta, olyan jókat röhögtem. Aztán felmentünk a szülőszobát megnézni. Persze pont teltház volt, úgyhogy egy szobát tudtunk megnézni. Ezzel nem is volt gond, nagyon tetszett, szerintem jók a szobák (legalábbis ebből az egyből ezt vontam le Kép), meg nagyon kedvesek a szülésznők is. Sőt, láttunk egy éppen megszületett babát is, annyira édes volt, és olyan jó volt látni. Aztán egyszercsak meghallottam, hogy egy nő elkezd kiabálni, meg eszméletlen fájdalmasan nyögni. Lehet, hogy hülye vagyok, de szörnyűmód beparáztam. Megrémített nagyon. Eddig nem féltem a dologtól, de valahogy ez nagy hatással volt rám. Na de mostmár lassan megnyugszom, bár még maradhatna kicsit a babám bent, biztos ami biztos Kép

Puszi
Anikó 35+6
pancsa2

Sziasztok!

Marica!
Remélem minden rendben és csak jó híreket írsz!

Gigi!
Ennyire nehéz a vége? Akkor lehet, hogy szerencsés vagyok, hogy ezt már nem kellett átélnem? Még mindig autómatikusan számolom, hogy most hol tartanék! Még most is olyan furi, hogy én már babázok, ti meg még szenvedtek! De már nem tart sokáig! Előbb-utóbb ki jön a kis Olivér! Reméljük mostmár inkább előbb és nem kínozza tovább anyucit!!!!

Az én kis csillagom egy zabagép és fosógép! Olyanokat tud rottyantani, pukizni, hogy egy felnőtt megirigyelhetné!!!! Nem győzöm pelenkával meg tejjel!!!
Annyira várom, hogy izgulhassunk valakiért! Hajrá Gigi! Ne hagyd, hogy más is beelőzzön!!!! Már nagyon szeretném veled és persze másokkal is a babás dolgokat megbeszélni!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

MaricaKép

Végre valami hír rólad!!! Remélem csak jók!!!! Tessék gyorsan írni!

GyöreszKép
Örülhetsz, hogy megúsztad a végét!!!Kép Te kis szerencsésKép Most azon parázok, hogy fel fogom e ismerni időben a fájásokat! Bár ha olyan lesz mint egyik este, akkor tutiKép Az lenne a legjobb, ha úgy indúlna be, hogy elmegy a magzatvíz.Kép Na még válogatok is.
Úgy irigyellek, hogy tegnap már voltatok sétálni isKép Mennék én is, de a járásom már olyan mint egy tojógalambbé.Kép Annyira nőies vagyokKép

AnikóKép
Írtam múltkor, hogy a mostani nst-m alatt a mellettem lévő szobában épp megszületett egy kisbaba. És össz-vissz egy nyögést hallottam. Nem volt se ordibálás, se semmi borzadály. Úgyhogy ez teljesen változó. De azt elhiszem, hogy a hatása alá kerültél.Kép

Puszi, Gigi 37+6
(Györesz ez csalás, mert midig rólad néztem le, hogy pontosan hányadik napon vagyunkKépKép)

KépKép
gigi28

Sziasztok!!!

Hurka kolbász ügyben nem tudom mi van, de este rám is totál rám jött, hogy ennék. Szerencsére nem volt itthon, tuti rosszul lettem volna tőle, ha megeszem. Valahogy nekem most kezd elkezdődni a kívánosság, tejbegríz az naponta többször jöhet.
Hát igen Györesz elég mázlista vagy, pedig nekem az óriásbébi ellenére nincs nagy hasam mégis elégszörnyűek az éjszakák.

Valaki nem tudna dobni egy táblázatot?

További kellemes napot
Márti
márti05

Sziasztok!

Hurka, kolbász, káposzta? Szép dolog!
Tegnap én is kolbászt sütöttem a zöldborsó főzelékhez! Nyam-nyam nagyon finom volt!

Dia!
Örülök, hogy így alakult, remélem most már minden rendben lesz! Kép

Marica!
Sokat gondoltam rád! Remélem csak jó hírekkel tudsz szolgálni!

Gigi!
Tojógalamb verzió már nálam is néha bejátszik. Ilyenkor Dart Vödör átmegy tojósba!Kép Vagy esetleg a kettő kombinációjával kápráztatom el a közönségemet!
Szerintem jobb ha fájásokkal indul a szülés, mert akkor még tudsz egy kicsit otthon maradni. Ha elfolyik a magzatvíz, akkor mindenképp be kell mennetek a kórházba. Szerintem jobb otthon nyüglődni egy ideig.
Attól meg ne félj, hogy nem fogod felismerni. Eddig a történelem során valahogy mindenki felismerte. Nem hiszem, hogy te leszel a kivétel, hacsak nem pillangó szárny csapkodásnyi fájásokkal megúszod az egészet. Ennek viszont igen kicsi a valószínűsége.
Monika Show-ról csak annyit, hogy én nem értem, hogy honnan szedik össze ezt a csomó bugyuta embert. Ez a Mónika meg még próbál velük társalogni, és úgy csinál mintha érdekelné! Biztos sokat fizetnek neki emiatt, különben már kiszaladt volna a világból.

Márti!
A táblázat Maricánál van. Lehet, hogy el kellene kérni tőle, mert szerintem már nem sok ideje lesz ezzel bíbelődni!

Körkérdés:
Milyen sterilizálót érdemes venni? Nekem a mikrósat ajánlották az Aventtől! Szerintetek az jó?

Puszi
Barbara
babar

Jaj azt elfelejtettem, hogy MA KEZDTEM EL A 8. HÓNAPOT!

Barbara
babar

Sziasztok!

Gyorsan írok pár sort,mert hamarosan indulok az orvoshoz.Már nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit mond,remélem minden ok a méhszájjal.
Szerintem jövő héttől már én is ctg-re járkálok.Kép
Tegnap elkezdtem összerakni a kórházi táskát.
Nagyon remélem,hogy Patrik nem jön ki hamarabb,lesz olyan rendes,mint Raul,aki a kiírás napján született meg.
De jó,éppen Cserháti énekli a rádióban a Kisfiam c.számot.Kép

Dia!
Végre itt vagy!!!Kép
Köszi,már sokkal jobban vagyok.Kép
Örülök,hogy a vérnyomással nincs gond!
Látod,így van ez:már többször tapasztaltam én is,hogy felkészülök a Nagy Beolvasásra,erre aki kapná hirtelen olyan lesz,hogy kenyérre lehetne kenni.Mintha megérezné!
Remélem most már rendes is marad az orvosod,minden esetre pitizzen sokat,hogy a bizalmadat maradéktalanul visszanyerje.
Ja,és olvasson továbbra is bennünket!!!Kép
Nálunk is festés van és még mennyi mindent kell csinálni!KépKép

Marica!
Remélem minden rendben,már nagyon várom,hogy írjál!Kép

Barbara!
Gratula a 8.hónaphoz!!!Kép
Most nagy butaságot kérdezek:a köldökvért ki vesz majd le?

Gigi!
Anno én is így voltam a büfiztetéssel,ahogy Györesz írta:vártam,de ha nem jött,akkor az oldalára fektettem.
Drága,kedves férjem valamelyik nap azt mondta,hogy reméli nem a magzatvízzel indítok,mert még esetleg összekenem az autót!Kép
Persze röhögött hozzá,de mivel férfi,el tudom képzelni,hogy valójában komolyan gondolja a szenya.Megnézem majd,hogy mikor indulunk,mennyire foglakoztatják ilyen gondolatok.Kép

Márti!
Valahogy én is úgy vagyok,hogy jó lenne,ha nem szülnék hamarabb:élvezem ahogy mocorog a babóca.Soha nem mondom,hogy soha,de nem igazán van betervezve 3.gyerek,ezért lehet,hogy ezt az érzést már nem tapasztalhatom meg többet.

Megyek készülődni.Remélem este be tudok nézni.
Ha esetleg nem jelentkezek,akkor sincs semmi,ha meg van,akkor Mica értesít benneteket.
Ezt már akartam írnikorábban is és tök jó,hogy most eszembe is jutott.Kép

Puszo mindenkinek!

Kata
34+5
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!Kép

Kata!Kép

Mi sem aludnánk ott a oviban,úgyhogy nem fogunk menni majd csak jövő szeptemberben,és akkor már az új oviban kezdünk.Ma voltunk ezen a borzalmas helyen és bejelentettük,hogy nem jövünk többet.Az óvónő kerek szemekkel bámult és kérdezte,hogy"na de anyuka miért nem,hát ez a legjobb ovi a környéken?"Kérdem én ha ez a legjobb akkor milyen a rossz?Szóval a lényeg,hogy most megint visszaáll a régi rend.

Marica!Kép

Örülök,hogy újra köztünk várom a fejleményeket.Remélem jól vagy.

Gigi!Kép

Szerintem te már nagyon a végén vagy,a leírt tünetek alapján.Szorítok,hogy minden simán menjen.

Györesz!Kép

Nagyon ügyesek vagytok,látod egész hamar sikerült kialakítanod az otthoni ritmust.Örülök,hogy van tejcsi,akkor nagy baj nem lehet.Minden jót kívánok nektek.

Barbara!Kép

Ha jól emlékszem mi egy napra voltunk kiírva,engem közben a doki egy héttel előretolt,de ha arra gondolok,hogy Bogi mennyit késett jobb ha nem élem bele magam,hogy időben szülök.Te mikor pakolod be a kórházi cuccot?

Dia!Kép

Jó megint hallani rólad,már lelkiismeretfurdalásom volt,hogy csak az én bajommal törődtem és nem is kérdeztem,hogy mi van veletek.Én is voltam már így,hogy úgy éreztem senkinek nem hiányzom de ez tényleg csak ilyen terhességi hangulatváltozás lehet.Szóval tessék írni mert hiányzol ha nem jössz.

Ha valakit kihagytam bocsi,mindenkinek sok puszi,Saxi.
saxi

Kata!
A köldökvért a doki veszi le. Szerződéskötéskor kapunk egy a levételhez szükséges szettet és azzal veszi le az orvos. A dokim nagyon sok ilyent csinált már, így elég rutinos a témában. Bevállalta, hogy értesíti a Sejtbankot, mikor kell jönniük a vérért, mivel már jól ismerik egymást!

Saxi!
Nekem is állandóan változik a dátum. Legutóbb dec.11. volt, de szerintem még korábban fog jönni a babó. Ha úgy alakul, akár dec. 4.-én a névnapomon már meglehet.

Legújabb őrületem, hogy hajnali 4 óra körül olyan írtózatos éhség tör rám, hogy felébredek rá. Ilyenkor iszom egy kicsit és megpróbálok visszaaludni, de nem mindíg sikerül. Valahogy ilyenkor nincs kedves lecsámpázni a konyháig. Meg aztán lehet, hogy hirtelen a hűtőt is megenném! Kép

Barbara
babar

BarbaraKép

Hát igen, szép látvány amikor Dart Vödör és tojogalamb egyesülKépKép Gratula a 8.hónaphozKép Én Avent mikrós sterilizálót vettem, a barátnőmnek nagyon bevált. A hűtű olyan szempontból jó lenne, hogy utána biztos nem lenne vashiányodKép

SaxiKép
Jól tetted, hogy eljöttetek az oviból. Szerinted az az óvónő aki azt mondta, hogy az a legjobb ovi, az ennyire hülye és nem látja a valós helyzetet vagy álszent?

KataKép
Mondjuk azon már én is gondolkoztam, hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor nem akarom összefolyatni a szép krémszínű padlószőnyegetKép Szóval olyan kitételem is van, hogy csak a fürdőszobában folyhat elKépKépKép
De abban tényleg van valami, hogy utánna ki tudja mikor lesz szülés, én meg dekkolhatok a kórházban. Férjed nagggggyon kedves, hogy így félti az autójátKépKép Az enyémben ez még nem merült föl, de ha megemlítem neki, lehet, hogy ajánlani fogja, hogy inkább az enyémmel menjünk!KépKép Majd aztán este írdd meg, hogy mi volt a dokinál. Azt már kitárgyaltuk, hogy Mica értesít minket! (amikor eltüntél egy kis időreKép)

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!

Hol vetted a sterilizálót és mennyiért osztogatják ezeket?

Az én drága párom mondta, hogy majd egy-két törülközőt bekészít a kocsiba, hogy adott esetben azért mégse kenjem össze az üléskárpitot. Induláskor biztos elfelejtené! Kép
Nálunk is vajszínű szőnyeg van a hálóban, így én sem szeretném összekenni. De ha az ágybetét lenne tiszta víz, annak se örülnék. Én is a fürdőszobára szavaszok, vagy inkább a kórházra! Kép
Mivel a drága párom autókkal foglalkozik, ezért nekem minden hónapban másik autóm van. Én egyet kértem tőle, hogy legalább 1 működőképes és ép autó legyen otthon a 36. héttől. Ezt megigérte. Lehet, hogy addig hozunk be még valamit nekem, ami legalább 1 évig az enyém lesz. El sem hiszem. Igazi csoda lenne. Mondjuk egy szempontból jó. Olyan kifogásom nem lehet, hogy nincs rutinom a különböző autókkal. Már legalább 50 féle autót vezettem a legkisebbtől a legnagyobbig! Kép
Barbara
babar

Sziasztok!

Először is: bocs, hogy nem volt hir rólam, de a technika ördöge ismét közbeszólt. Robival telefont cseréltünk, mivel az enyém állandóan lemerül. (Persze a szám az maradt) Kedd este épp irtam az üzit, mikor nekem is jött egy. Szinte éreztem, hogy Gigi írt. Igyekeztem elküldeni az enyimét, de sehogy sem sikerült. (mint ahogy már előtte másik kettőt sem Kép ) Erre felhivtam Gigit (kb. 8 óra felé), de valószinü ki volt kapcsolva. Másnap reggel meg már sok volt az esemény, igy nem jutottam el a telefonálásig.
Nagyon köszönöm, hogy aggódtatok értem.

"Röviden" ezt történt: Pénteken (8-án) mentem uh-ra és ctg-re, ahol kiderült, hogy - bár a ctg tökéletes volt - nem megfelelő az áramlás a köldökzsinórban (3,3) és öregszik a méhlepény. Mivel nem volt hely (hétvégi front miatt), igy aznap nem vettek fel az osztályra, de szombat reggel be kellett feküdnöm. Nagyon szép 4 ágyas szobában voltam, de ez nem vigasztalt, hogy nem lehetek otthon, ráadásul baj is lehet a babánkkal. Minden nap végeztek CTG-t, meg áramlás vizsgálatot, ami szerencsére mind jó lett! Kép (az értéke 3 alatti kell hogy legyen) Szerda reggel mondta a doki, hogy ha az aznapi is jó eredménnyel zárul, akkor haza is mehetek. (iszonyatos dömping van a kórházban, nagy a helyhiány! A frontok miatt biztosan többen szülnek!) Szerencsére már 10-re túl voltam a vizsgálatokon, amik most is jók lettek, igy délben már ott is volt értem a "taxi". Kép Persze nem úszom meg ilyen könnyen, hétfőn vissza kell feküdnöm Kép, hogy szem előtt legyek. Azért az megnyugtató. A dokim nem aggódott a baba kora (36. hét) miatt, azt mondta, hogy ha beindul, akkor szülünk. (márhogy nem fogják visszatartani semmiképp)
A szombati felvételkor kiderült, hogy a méhszájam 2111! Kép Ez már haladás, nem? Bár a dokim szerint ez még szinte zártnak számít!

Gigi: már nekem is soxor fáj a derekam, csipőm, forgóm, meg mindenem! CTG közben már éreztem olyat, hogy na, most biztosan marha erős fájásaim vannak, mert ahogy én emlékszem Dorinával sem volt nehezebb a vajúdás. Aztán valószinü, hogy csak a gerincem nem birja azt az ülést, amikor nem derékszögben áll a combom - törzsem, hanem egy picit hátradőlve. Ha mód lesz rá, akkor én inkább négykézláb Kép fogok vajúdni, meg labdán ülve.

Györesz: nagyon-nagyon szép kis hajasbabátok Kép van! Kép bár még nem láttam az összes képet, igyekszem végignézni. Örülök, hogy egyre jobb az étvágya Norbikának és hogy összecsiszolódtok! Szoritok, hogy ezután is jól menjen minden!

Dia: szerencséd, hogy sikerült megbékélni az orvosoddal! Kép Az meg külön jó, hogy a vérnyomid is rendben! Volt egy szobatársnőm, akinek "fehér-köpeny" szindrómája van. Ha meglátja, hogy jön a nővérke, egyből felugrik a vérnyomása 150-160 körülire. De ilyen az egész családjuk.

MOstmár nem esik jól az ücsörgés, később még irok!
A többiektől addig is elnézést, hogy nem szóltam hozzájuk is!
A táblázatot felteszem, de tényleg jó lesz, ha valamelyikőtök átveszi, mert én már "nem vagyok beszámítható"! Kép Kép Kép
<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje Hányadik baba Neve Kórház neve
Barbi 28 okt. 21 2 ? Stuttgart
Motiot 26 okt. 23. 1 Abel Stuttgart
Gigi 28 okt.29. 1 Olivér Bp./ Szent Imre K.
Gombóc 31 nov. 2. 2 ? Bp./ Margit Kórház
Marica 35 nov. 9. 2 (Róbert) Mariann Szeged/ Klinika
Anikó 28 nov. 12. 1 Gergely/ Krisztina Bp/ Máv Kórház
Márti05 31 nov. 20. 1 Brigitta Bp./ Bajcsy K.
Kata 28 nov. 22. 2 Patrik Cegléd/ Toldi F. K.
Bringa 29 nov. 22. 2 Bernárd ?
Babar 28 dec. 14. 1 (Dániel) Szonja Bp/ Szent István K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik Bp./ Szent István K.
Sofka 34 dec. 15. 4 ? Bp./ Honvéd K.
Babóca 26 dec. 15. 1 Dorottya Bp./ Schöpf Mérei K.
Mackósajt 32 dec. 15. 2 ? Bp./ Szent István K.
Dezi 28 dec. 15. 2 ? Nyíregyháza/ Jósa A.K.
Saxi 31 dec. 16. 2 ?/ Liliána Esztergom/ Vaszary K.
Zsófi 27 dec. 24. ? Bence Bp./ Margit Kórház
Sasha 25 dec. 27. 2 Kornél/ Barbara Bp/ Szent István K.
Réka 26 jan. 3. 1 ? Bp./ Schöpf Mérei K.
Mica 28 jan. 3. 2 Zoltán István Cegléd/ Toldi F. K.
Tüni 28 jan. 12. 2 ? Bp/ M&agrave;v Kórház
Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./ Szent István K.</pre>

és a babások:

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés ideje születés hete Neve Baba súlya (g.) Baba hossza (cm)
Anikó aug. 5. 38+5 Bence Máté 3600 51
Liv 25 szept. 5. 33+4 Dávid 1980 48
Noémi 28 szept. 8. 38 Heléna 2900 52
Beszti 29 szept. 15. 40+2 Hanna 3800 56
Momo 33 szept. 23. 39+4 Emese 3600 57
Györesz 27 okt. 1. 36 Norbert Péter 2550 52</pre>

Kinek küldhetem??

Marica
36+3
marica69

Sziasztok!!!!

Marica örülök, hogy ismét otthon vagy. Vigyázz magatokra és pihenj sokat.

Délelőtt találkoztam a szomszéd nénivel, szerinte már nincs sok hátra, pedig októberben még nem szeretnék szülni, jó lenne novemberig kihúzni.

Sziasztok

Márti
márti05

Marica!
Tök jó, hogy itthon vagy, és minden rendben van. Olyan sokáig nem hallottunk rólad, hogy már azt hittem, babástól jössz majd Kép Ez a 2111 már elég csábító. Szerintem nemsokára csatlakozol Györeszhez, és te is babázol Kép
Én nem vállalom már a táblát, mert én is célidős vagyok Kép Négy nappal vagyok utánad. Huhh, mindjárt itt van. Kép

Gigi!
Én csendben akarok szülni (persze, majd meglátjuk, hogy kibírom-e, lehet, hogy tőlem fog az egész kórház zengeni Kép)úgyhogy eléggé megviselt, mikor hallottam, hogy kiabált a nőci. De mostanra már helyreraktam magam Kép

Barbara!
Gratula a 8. hónaphoz Kép

Márti! Kép
Azért még tartogasd bent a kicsit, nehogy beelőzz itt nekem.

Én egyébként mindig azt mondom, úgy szeretnék szülni, mint a nővérem, aki a magzatvízelfolyástól 5 óra múlva megszülte a babáját. Neki otthon folyt el a magzatvíz, és csak 2 órára rá kezdődtek a fájások. Azért ez elég barátian hangzik Kép

Ja, még egy hülye kérdés. Ti itthon kifertőtlenítitek a mellszívót már most, és úgy rakjátok el? Vagy hogy fogjátok csinálni?

Anikó
pancsa2

MaricaKép

Örülök, hogy végre jelentkezel!!! És annak még jobban, hogy minden oké veletek!! Nyolckor tuti nem volt kikapcsolva a telefonom. Kit hívtál?Kép A Barbarára vagy a Diára kéne rásózni a táblázatot, ők még decemberig itt dekkolnak!Kép

BarbaraKép
A Megatoysba vettem a steriliázlót.Asszem 8 ezer volt. Megnézném a vevő fejét, amint nézi a kocsit és itt-ott vérfolt vanKép Én már két éve használom a járgányomat, ami elég nagy szó, mert elötte egy évnél tovább nem volt meg egy sem. Bár épp ma beszéltünk róla, hogy le kéne cserélni, mert hiába kombi, nem elég nagy. És már előre látom magunkat, ahogy lecuccolunk Füredre. Babakocsi, kiságy, gyerekülés, kutya .....Kép Ehhez már nem elég a B kategóriaKép

AmikóKép
Ez a mellszívó dolog engem is foglalkoztat. Mert az egy dolog, hogy mondjuk itthon kisterilizálom, de annak a hatása sem tart örökké. Asszem az lesz, hogy kifertőtlenítem, aztán majd ha kell, akkor a kórházban forró vízzel lemosom.
Én se szeretném leordítani a férjem fejéről a hajatKépKép De ki tudja. Bár elég jól bírom a fájdalmat.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Marica!
Nekem jöhet a táblázat! farkas-szem@freemail.hu
Remélem majd tudom kezelni! Kép Decemberben meg majd tovább sózom!

Gigi!
Az én páromnak is az a legnagyobb problémája, hogy milyen kocsit is hozzon nekem! Én nagyon szeretem a kis gombóc kocsikat, de szerinte egy kicsit nagyobb kell, hogy legyen eleje is ha esetleg csattannánk! Azt mondta, hogy egy Clio méret már megtenné nekem! Most adta el az előzőt alólam mert az sport kivitel volt és már nem volt kényelmes nekem, hogy úgy pattog!
Lehet, hogy valami teherautóba kéne beruháznunk, mert én is tudok pakolni. Ha elmegyünk valahová csak a ház falai maradnak otthon! Kép

Ezzel a sterilizálás dologgal szerintem egy kicsit túlzásba esünk. Én is gondolkodtam ezen, aztán úgy döntöttem, hogy itthon megpróbálom minél később sterilizálni, majd a kórházban elmosom forró vízzel. Elképzelem, ahogy fájások között, csöpögő magzatvízzel bámulom a mikrót, hogy mikor készül el a sterilizálással! Kép

Puszi, Barbara

Ui: ma megint elég lightos a topik! Hol vannak az emberkék?
babar

Sziasztok!

Marica!
Nagyon úgy hangzik, hogy hamarosan Te is babázól! Lehet, hogy Te is beelőzöd Gigit?
A babuci kora miatt meg tényleg nem kell már aggódni, mi vagyunk erre az élő példa!

Sterilizálás:
Én nem vittem mellszívót a kórházba, de jól jött volna! Ha nem is viszitek be rögtön, de a párotok utánatok viheti!

Nagyon nyűgös napunk volt eddig! Este még minden oké volt, meg reggel is, de reggel óta most tudtam végre elaltatni Norbikát. Egész nap a cicimet követelte és nagyon nyűglődött. Nem ordított, csak úgy nyavajgott, gyűrte magát! Azt mondják a babák megérzik az idő változást, meg a szeles időt. Úgy látszik az én kisfiam ezt nem szereti. Én is elég hulla vagyok!!!

Talán ha fájással kezdődik a szülés, akkor gyorsabb lefojású lesz. Ez nem biztos, de én így gondolom!!!! Meg hát ha fájással kezdődik, akkor tényleg nem kell egyből rohanni a kórházba! El lehet húzni egy pár óráig otthon is és hát otthon kényelmesebb vajúdni!!!! Persze ez nem kívánság műsor!!!!
Lányok történjen már valami!
Gigi!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Belehúznék én már, mert nagyon nyüglődöm. A napi fél liter málanalevél tea adagom, fel lett emelve 1 literre. Pedig nem valami fincsiKép
Ha a kisfiad megérzi az időváltozást, akkor esetleg azt nem tudja megmondani, hogy a kis harverja mikor fog megszületni???Kép Kérdezd már meg légysziKép
Én is úgy tervezem, hogy a mellszívót majd másnap behozza a férjem. Mivel a kezdő motyóm is már akkora, mint mikor egy hétre megyünk nyaralni!Kép
Szerintem minket mindenki be fog előzniKép

BarbaraKép
Hát a clio elég kicsinek tünikKép Meg csattanáskor nem tudom, hogy ezek a nőcis kocsik mennyire bírják. Én Volvo párti vagyok, éppen azért mert nagyon biztonságos és most még inkább fontos, hogy ha esetleg valami történne akkor ki is tudjunk szállni a kocsiból. Bár még így is biztos remegni fog egy darabig a lábam, mig a picurt fogom hurcolászni. Meg kell majd szokniKép

A topik ma tényleg elég lassú volt. Majd biztos akkor lendűltök be, ha én már nem leszek!!!!Kép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok Csajok!Kép
Itt vagyok végre.Egész nap szétvetett az ideg mert nem tudtam ide jönni.A babanetre sikerült feljutnom,de a társalgóba nem.KépHolnap elviszi a gépezt Tamás javítani.
Gigi!Kép
Mi ujság?Még egyben vagy?Pedig hétvégén már mehetnék látogatni.KépA táblázatot én nem tudom válalni,mert örülök,hogy írni tudok a géppel.Nem vagyok egy számítógép zseni.Kép

Marica!Kép
Nagyon örülök,hogy végre előkerültél!KépAz is tök jó,hogy Majácskával minden rendben.KépDe hétfőn megint elfogsz tűnni??

Saxi,Barbi,Anikó,Márti köszi,hogy hiányoztam nektek.KépNagyon jól esik.remélem nem hagytam ki senkit.Attól bocsika.Kép

Kata!Kép
Mi is festünk hétvégén.KépA hálószobát kell még kifesteni aztán rendben leszünk.Kép
Látom,hogy a párod aggódik az autója tisztaságáért.KépHát szegény párom is aggódna de nincs miért.KépÉn még azt se tudom,hogy mivel megyek szülni.Kép

Lányok!
Megy valaki jövő héten a baba börzére?Én gondoltam,hogy ki kellene menni.Kép
Puszi mindenkinek.Dia jelentem már én is benne vagyok a 8.hónapban.Kép 31+1

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Csakhogy ne haljon ki a topic, gyorsan irok, mielott a fiam lenyulja a gepet mesenezesreKép
Ma voltunk dokinal, Kata este szerintem jon beszamolniKép Szep nagy pocija vanKép
Nalunk minden rendben, a doki szerint egyszeruen en egy ilyen nagy-babakat szulo no vagyok, mert a meretei alapjan 31 hetesnek kene lennem, a 28 hetemet most modositotta ezert 29reKép Majd november kozepen lesz megint UH, addig novesztgetemKép Mehszaj zart, minden oke, a 6 kg-os hizast es a laboreredmenyeimet dicserteKép

Marica,
ha gondolod, en is at tudom venni a tablat, elmeletileg januarig futhat nalam, sot talan utana is, nekem tuti, hogy mindig lesz netem, mert melozni is fogok, es ahhoz biza net kellKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Orvos mindent rendben talált,bár engem nem dícsért meg a 15 kg-os hízással,de nem is tett megjegyzést.Kép
Újra vett kenetet,ezt már remélem meg tudják csinálni!
Jövő héten már nekem is ctg-re kell mennem!Kép

Látom azért a magzatvíz,- és egyéb dolgok szivárgása-folyása okozta kisebb -nagyobb károk mást is foglalkoztatanak!Kép

Marica!
Nagyon örülök,hogy minden rendben!KépKépKép
Egész hétre be kell feküdnöd?

Dia!
Gratula Neked is a 8. hóhoz!Kép
Mi a terv a kórházba menetelhez?
Még sok dolgot kell venned-kimosnod-vasalnod,stb?

Györesz!
Norbika megnyugodott?
Raul nagyon rosszul viselte a frontokat,a szeles időt pedig ki nem állhatta.
Párod is otthon van még Veletek?Hogy bírja a gyűrődést?

Anikó!
Nekem nem volt túl sok szükségem a mellszívóra a kórházban,ezért előre nem fertőtlenítem.Ezt a fontos feladatot rábízom a páromra,úgyis minden nap jönnek majd és behozza,ha kell.

Barbara!
Mivel több gyereket nem tervezek,nekem felesleges lenne bármilyen sterilizáló készülék:marad a kifőzés,ill.a sterilizáló folyadék.Ezek először is tökéletesen beváltak.
ÉÉÉÉÉs érkezik a következő hülye kérdés köldökvér-ügyben:mi van,ha valamilyen okból nem sikerül a vért jól levenni,esetleg a szett sérül?
Jótanács éjszakai éhségérzet csökkentésére egy nőtől,aki ezzel a módszerrel sikeresen hízott 32 kg-ot az első terhessége során:éjeliszekrényre étel készítése(pl.ropi,keksz,kétszersült,stb)és bekebelezése félálomban.Kép

Saxi!
Azért elmondtad az óvónőnek,hogy miért nem oda fog járni Bogi,vagy meghagytad abban a hitében,hogy ők tényleg egy jó ovi?
Nagyon fontos szerintem az első közösségi élmény a gyerekeknek,nagyban befolyáslja a későbbi iskolai beilleszkedést is.Fúúúú,de tudományos-fantasztikus vagyok!Kép

Na,akkor most már utánatok fárasztom tovább a páromat,mert kezd nagyon belemerülni valami film nézésébe.Na nehogymááááár...

Puszi.
Kata
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Marica,
De jo, hogy ismet otthon vagy!
Vigyazz magatokra és ne aggodj, a kislanyod most mar teljesen jol lesz akkor is, ha megszuletik! KépKépKép

Saxi,
jo, hogy elhoztatok abbol az ovibol Bogit! Kép

Aniko,
a Margit KH-ban ki van teve fertotlenito folyadek, abban minden anyuka azt fertotlenit, amit akar. Kép Iyg nem kell itthon sterilizalni semmit, mert ugyis max. 1 napig marad steril a cucc, akkor is, ha steril dobozba rakod.

Györesz,
Kisfiad megnyugodott mar? Drukk a hasfajossag elmulasahoz mielobb! Kép

Kata,
gratu ahhoz, hogy orvos mindent rendben talalt. KépKépKép

Dia,
nem semmi vagy, ha 8 honaposan kimesz a Bababorzere! Kép En ZSombival anno 7 hos terhesen mentem ki, de megfogadtam, hogy soha tobbe! Olyan sok tirpak embert, mint ami ott volt! Reggel 8-ra mentunk, de 10-tol mar allandoan felloktek, a hasamba konyokoltek, brrr...a ferjem nem gyozott vedeni minden iranybol, el is jottunk eleg gyorsan. Kép Vigyazz majd MAgadra nagyon! Kép

Sokszor szoktalak olvasgatni Titeket, de egyszeruen nincs erom, kedvem irni. Kép NEkem mar olyan semmilyen kedvem van, azt hiszem, ezt hivjak magabafordulasnak. Kép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?