Sziasztok!
Először is: bocs, hogy nem volt hir rólam, de a technika ördöge ismét közbeszólt. Robival telefont cseréltünk, mivel az enyém állandóan lemerül. (Persze a szám az maradt) Kedd este épp irtam az üzit, mikor nekem is jött egy. Szinte éreztem, hogy Gigi írt. Igyekeztem elküldeni az enyimét, de sehogy sem sikerült. (mint ahogy már előtte másik kettőt sem
) Erre felhivtam Gigit (kb. 8 óra felé), de valószinü ki volt kapcsolva. Másnap reggel meg már sok volt az esemény, igy nem jutottam el a telefonálásig.
Nagyon köszönöm, hogy aggódtatok értem.
"Röviden" ezt történt: Pénteken (8-án) mentem uh-ra és ctg-re, ahol kiderült, hogy - bár a ctg tökéletes volt - nem megfelelő az áramlás a köldökzsinórban (3,3) és öregszik a méhlepény. Mivel nem volt hely (hétvégi front miatt), igy aznap nem vettek fel az osztályra, de szombat reggel be kellett feküdnöm. Nagyon szép 4 ágyas szobában voltam, de ez nem vigasztalt, hogy nem lehetek otthon, ráadásul baj is lehet a babánkkal. Minden nap végeztek CTG-t, meg áramlás vizsgálatot, ami szerencsére mind jó lett!
(az értéke 3 alatti kell hogy legyen) Szerda reggel mondta a doki, hogy ha az aznapi is jó eredménnyel zárul, akkor haza is mehetek. (iszonyatos dömping van a kórházban, nagy a helyhiány! A frontok miatt biztosan többen szülnek!) Szerencsére már 10-re túl voltam a vizsgálatokon, amik most is jók lettek, igy délben már ott is volt értem a "taxi".
Persze nem úszom meg ilyen könnyen, hétfőn vissza kell feküdnöm
, hogy szem előtt legyek. Azért az megnyugtató. A dokim nem aggódott a baba kora (36. hét) miatt, azt mondta, hogy ha beindul, akkor szülünk. (márhogy nem fogják visszatartani semmiképp)
A szombati felvételkor kiderült, hogy a méhszájam 2111!
Ez már haladás, nem? Bár a dokim szerint ez még szinte zártnak számít!
Gigi: már nekem is soxor fáj a derekam, csipőm, forgóm, meg mindenem! CTG közben már éreztem olyat, hogy na, most biztosan marha erős fájásaim vannak, mert ahogy én emlékszem Dorinával sem volt nehezebb a vajúdás. Aztán valószinü, hogy csak a gerincem nem birja azt az ülést, amikor nem derékszögben áll a combom - törzsem, hanem egy picit hátradőlve. Ha mód lesz rá, akkor én inkább négykézláb
fogok vajúdni, meg labdán ülve.
Györesz: nagyon-nagyon szép kis hajasbabátok
van!
bár még nem láttam az összes képet, igyekszem végignézni. Örülök, hogy egyre jobb az étvágya Norbikának és hogy összecsiszolódtok! Szoritok, hogy ezután is jól menjen minden!
Dia: szerencséd, hogy sikerült megbékélni az orvosoddal!
Az meg külön jó, hogy a vérnyomid is rendben! Volt egy szobatársnőm, akinek "fehér-köpeny" szindrómája van. Ha meglátja, hogy jön a nővérke, egyből felugrik a vérnyomása 150-160 körülire. De ilyen az egész családjuk.
MOstmár nem esik jól az ücsörgés, később még irok!
A többiektől addig is elnézést, hogy nem szóltam hozzájuk is!
A táblázatot felteszem, de tényleg jó lesz, ha valamelyikőtök átveszi, mert én már "nem vagyok beszámítható"!
<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje Hányadik baba Neve Kórház neve
Barbi 28 okt. 21 2 ? Stuttgart
Motiot 26 okt. 23. 1 Abel Stuttgart
Gigi 28 okt.29. 1 Olivér Bp./ Szent Imre K.
Gombóc 31 nov. 2. 2 ? Bp./ Margit Kórház
Marica 35 nov. 9. 2 (Róbert) Mariann Szeged/ Klinika
Anikó 28 nov. 12. 1 Gergely/ Krisztina Bp/ Máv Kórház
Márti05 31 nov. 20. 1 Brigitta Bp./ Bajcsy K.
Kata 28 nov. 22. 2 Patrik Cegléd/ Toldi F. K.
Bringa 29 nov. 22. 2 Bernárd ?
Babar 28 dec. 14. 1 (Dániel) Szonja Bp/ Szent István K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik Bp./ Szent István K.
Sofka 34 dec. 15. 4 ? Bp./ Honvéd K.
Babóca 26 dec. 15. 1 Dorottya Bp./ Schöpf Mérei K.
Mackósajt 32 dec. 15. 2 ? Bp./ Szent István K.
Dezi 28 dec. 15. 2 ? Nyíregyháza/ Jósa A.K.
Saxi 31 dec. 16. 2 ?/ Liliána Esztergom/ Vaszary K.
Zsófi 27 dec. 24. ? Bence Bp./ Margit Kórház
Sasha 25 dec. 27. 2 Kornél/ Barbara Bp/ Szent István K.
Réka 26 jan. 3. 1 ? Bp./ Schöpf Mérei K.
Mica 28 jan. 3. 2 Zoltán István Cegléd/ Toldi F. K.
Tüni 28 jan. 12. 2 ? Bp/ Màv Kórház
Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./ Szent István K.</pre>
és a babások:
<pre>
Anyuka neve Kora Szülés ideje születés hete Neve Baba súlya (g.) Baba hossza (cm)
Anikó aug. 5. 38+5 Bence Máté 3600 51
Liv 25 szept. 5. 33+4 Dávid 1980 48
Noémi 28 szept. 8. 38 Heléna 2900 52
Beszti 29 szept. 15. 40+2 Hanna 3800 56
Momo 33 szept. 23. 39+4 Emese 3600 57
Györesz 27 okt. 1. 36 Norbert Péter 2550 52</pre>
Kinek küldhetem??
Marica
36+3