Új privát üzeneted érkezett!

Utólag gondolkoztam... Ne haragudjatok, nem akartam ebből tréfát csinálni!!! Monyo, remélem, lesz kíméletes megoldás a problémára, és szépen rendbe jön Noémi!!!

Kép
erusverus

Bori:
mi is az árkádban vettük, és igen, az az, amit Funky megtalált! :)

Nóri!
:oops: Köszi előre is! :oops:

Hűtés:
baba mellett (vele egy szobában) ugye senki nem akar ventillálni??? Hipp-hopp megfázhat, észre sem venni!

Homeos előadás:
jó volt, érdekes volt. Majd ha megkapom (a dokink elküldi e-mailben), közzéteszem a javasolt homeopátiás alapfelszerelést!

Lili nyafis, fürcsiidő van. Megyek, elvégezzük az esti rutint, aztán majd jelentkezem!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

norcogomorcogo: csak vicceltem,nem kopok én le innen, max ritkán jelentkezem... :lol: 8)
hozzátápi: na most,mondom a problémát: ugye b@szakodunk a fogakkal már miota...az adagtáp,amivel jol lakik az 210ml...na eztet nem issza meg, mert az also két fogtol nem birja, max 130-160ml-t eszik, amivel jo esetben bir ki 3 orát. meg ugye volt a kaka gondunk, tudjátok, csak szélcsővel tojt. kezdtük anno az almával...a kis szentem bazi nagy étkű...eg ytreszelt alma kitart máasfél orára...akkor kezdtem a kekszet hozzátenni...ugy kihuzta 3 oráig vele, hogy másfél nagy alma, 4 teáskanál keksz. elkezdtük a bébikajákat, de a sosat nem szeresse-hiába, apja fia, édesszáju-szoval az édes 4 hos kajákat nyomja. mondom ezt én is meg tudom csinálni...pl: alma-banánpüré nevű cuccba van alma, banán, rizsdara, viz. na a rizsdarát kiváltottam kekszel. ennyi. olcsobb, és imádja, jobban, mint a boltit.

ivás: hipp instant gyermetea, nincs benne cukor, csak gyogynövények. ugy irja, hogy 100ml-hez két teáskanál. na, én 125 ml-hez (kicsi aventes üveg, csőrrel :lol: ) adok egy BÉBIKANÁLLAL, oszt csók. épp csak íze van a viznek, de abbol kajákon kívűl megiszik napi 6-7dl-t. tápot csak éccaka kap, a többit totál kiváltottam, mert ugye nagyon hizott tőle. ő éjjel is felébred, hogy szomjas, issza a teát.
utoljára este 10kor eszik, aztán fél4-4 fele kel röfögve...így jelzi, hogy éhes, röfögve sír.....eskü :lol: 8) akkor eszik, visszaalszik kb fél6ig. onnantol játééééééék

Edit

Kép
ézsóné

bocsika, magamhoz képest hosszu lettem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Kakti- szerintem nagyon jopofa, nyugodtan hasznaljatok!
geri79

Ultrabassztikuli és egyebek!!! Anyám! 6-7dl folyadék???? Jó huzata van Csanádnak! :lol: :lol: Más meg nyüszög, hogy egy kortyot beleverjen a gyerekbe!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:

LÁNYOK!!!!
Rendeltem Mei-Tait! Végül csak Milena lesz és lett bézs pánt. Pont kb 2napja! Szuper!!! :lol:

Katica!

Én szeretnék menni holnap Brendonba, csak nem tudom, eljutok-e. Ha igen akkor veszek Neked.

Hüvely simán összeforrhat! De általában csak hártya képződik, amit szikével átdöfnek!

(Erus drága, a Te lukad talán többet van használva, mint egy 4hós kislánynak. Legalábbis remélem! :lol: )

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

háát, én is csodálkozok, de ugy nyomja a teát mint állat... :shock: :shock: :shock: kis aventes üvegből 5-6ot iszik meg egy nap :roll:

Edit

Kép
ézsóné

mármint üveggel :oops: :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

ezsone,210ml :shock: eldobom az agyam.Az en Nocim a 135ot sem eszi meg.
nem probalkoztal a tejpepel :?:
a kekszet asszem a tojas miatt nem ajanljak. :roll:
te miylen gyumit adsz neki :?:

Norcogomorcogo,szerencsere(vagy nem nemtudom)nem ott van oszenove.figyu neked ket lanyod van,a pici babknak ugyanugy nez kia micsodajuk mint a felnoteknek :?: az a gaz hogy nem latom a hugycsovet,szerintem ot not ossze a dolog,de nincs hasonlitasi alapom,lehet hogy ugy kell kineznie :roll:

Kép
monyo83

tejpép...hmmm... az ugye kanalazós, de elég híg...na az én Drágámnak elfogyott a türelme 160 ml-nél, és elkezdett üvölteni, h rendes kaját...utána MÉÉÉÉG 100 ml tápszert becsapott, és jollakottan bealudt :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

De Monyo! Ha össze lenne ott nőve, nem tudna pisilni sem!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ezsone en mikor adtam a tejpepet cumisuvegbol adtam,higabbra csinaltam.
az en csemetem irto turelmetelen,a kanalas kajat alig tudom neki eleg gyorsan lapatolni,ha nem adom neki eleg gyorsan akkor morog mint egy kutya :roll:
a tejpepet hazilag is el lehet kesziteni csak eleg trutymakolos melo.

kakti tud pisilni,baris pisis a pelus.legjobb lessz ha megmutatom majd a dokinonek.egy pici reszet mar sikerult szetvalasztani de meg mindig van osszeragadt resz,de a huvelye szepen latszik,inkabb a felso reszen van egyben a ket kisajak.

Kép
monyo83

Nóri, előre is köszönöm! (puszidobós szmájli)

Megérkezett a mi MT-nk is, ésssssssss CSODASZÉP!!!!!!!!!!! Megmutattam férjecskémnek is tessék-lássék, egyenlőre nincs ellene kifogása. Jó lenne, ha ezt a könnyebb kezelhetősége miatt "megkívánná", s használná. :roll: Kíváncsi vagyok, Emőci holnap mit szól majd hozzá, bár lehet, nem merem majd beletenni, kicsit nagynak tűnik a kendő után... Meg kell szokni, s ha már lesz olyan biztos a kezem ezzel, mint a kendővel, mindketten tuti szeretni fogjuk.

Zarja
, én is úgy vagyok, ahogy te: már jó lenne hátra kötni a kendővel Emőt, de akkor nem tudom ölelgetni és puszilgatni! Ő kis érzékeny, ijedős már újszülött kora óta. Csak hát nekem rövid a felsőtestem, ő nődögél, egyre feljebb kerül, s ha bealszik mindig lejjebb kell ráznom (s így újrakötni), és a súlya sem lesz kisebb.

Egy kicsit aggódom (paramami), mert Emő baba nem nyúl a tárgyak felé, bár próbálom csalogatni, meg odateszem a kezét az adott dologhoz, hogy felkeltsem az érdeklődését. Inkább csapkod a kezeivel. Márpedig csak úgy indul a forgás, ha nyúl valami felé, nem? Egyelőre esze ágában sincs. Buddha típus...
ktc

Hová tűnt az avatarom?
ktc

Én ma a nagy melegre való tekintettel itatni próbáltam. Egész nap tán sikerült beleerőltetnem 20 milit. :roll: :shock:

zarja

Megnéztem én is az iwiw-en a babákat. Csodaszép mindenki. :)

Koviki: Szerintem mi egy "cégnél" dolgozunk. :) És volt is közös ügyletünk. Írok Neked privit, hogy kiderítsük tényleg így van-e.

Ági

KépKép
agci

Úszópelus: Közben vettem 4-7kg-ig jót, remélem jó lesz tényleg. Bár rájöttem, hogy a nagy vízbe nem nagyon viszem, mert az úszógumija még elég nagy. A saját felfújhatós kis medencébe teszek majd egy kis vizet és abban pancsolhat hason (csak annyi vizet akarok bele tenni, hogy épp csak legyen benne valami). Oda meg nem igazán kell a pelus. Mindegy, azért csak szokja.

nóri: Mi már kinőttük a 62-eseket. Nekem már alig ment át a fejemen egy ideje. :D

monyo: Nálunk nincs összenőve, de hallottam már én is olyan rémtörténetet hogy a hámosító tud ilyet okozni. Szerintem meg kéne mutatni a dokinak. Ez az A vitaminos olaj beválhat. Én nem vettem észre hogy megfogná Barbus hasát a tejpép, bár lehet hogy azért mert gyümölccsel adom és teázott is mellé.
vicky79
Budapest III. kerület

Megint én. Avatar cserélve. Nóri, Emő bodyból még 62-es méretet hord, rugiból már inkább 68-ast. Hosszú lábú (nem az anyjától örökölte...).
ktc

MONYOOOOOO::::: Már írtam, hogy nekünk volt hüvelyösszenövés és A vitamin olaj volt ami szépen rendbehozta, nem kellett semmilyen műtéti, se ambuláns dolog.............................. csak valamiért elkerülte a figyelmed

Nem hiába a sok hozzászólás közt elvész néha a válasz :)
stephie

Eszter, én is próbáltam itatni, az a baj, hogy azt hiszi, enni kap, és utána nem lehet lecsillapítani, csak ha tényleg kap kaját... :(

boruska

Csilla!

Bosch cucc szuper! Imádom és ha nem lenne, újra megvenném! :lol: :lol: :lol:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

ktc: Dani is csak nagyon ritkán nyúl tárgyak után, és abban sem vagyok biztos, hogy akkor tudatosan. Viszont forog, úgyhogy elvileg nincs összefüggés. Legalábbis nálunk nem volt. Egyik nap még feküdt egyhelyben, másik nap meg forgott, szóval hamarosan biztos elkezdi Emőbaba is.

Kép

Kép
koviki

Húú, lányok. Mennyit írtatok. Végigolvasom és talán holnap tudok is írni. :D
Vendég

Köszönöm a blogdícséreteket! Úgy örülök neki!

Eddig szúnyogot vadásztunk... Bennt a házban 1000 fok és 5000 szúnyog van :twisted: Nagylányom szegény csak úgy tudott elaludni, hogy egy vizes pelussal simogattam :?

Egyébként csináltunk neki egy tuti kis játszóteret: csúszda, homokozó, medence. A délutánt ott töltöttük :D

Na megyek zuhanyozni, mert főlök a saját levemben...

dalika

Nóri, köszi a Bosch választ Neked is! Fagyigéped is van hozzá? Egyedül az bánt, hogy gyümölcscentrifuga nincs hozzá, csak valami gyümölcsprés a darálóhoz. Vagy az ugyanúgy jó?

Asszem ma lesz a napja, hogy Milánra nem adom rá a hálózsákot.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!
nagyon szep babaink vannak:)

MT: kesz lett a sajat, megprobalok fotot feltenni, az anyagkoltseg kb 2000ft es a gyerek imadja:) persze, egyszer kesz lett majd rajottem, hogy nem kellett volna a hatba toltest tenni, teljesen szetbontottam es ujracsinaltam. a varrast es sok otletet apukamnak koszonhetem:) probalok fotot feltenni, ez meg toltott hattal van, de ugyanigy nez ki. sajnos a dekornayag nem valamit tuti, de itt ez volt a legjobb ajanlat. csattos(ami miatt nagyon konnyen kezelheto), mind2 oldala hasznalhato es amint irtam, mindketten szeretju, szabolcs is bealudt. nem akarom Emese uzletet rontani, de nem is fogom, mivel messze nem olyan szep. es koszonom, hogy megfertoztetek az Mtvel.

Kép
csisza

http://www.pampers.hu/hu_HU/ecoupon/?src=1

Pamperst használók: kedvezményes kuponok itt.

Koviki, köszi. 2 hónaposan néhány napon át hasról hátra fordult, de csak véletlenül... Asszem elkezdem vele a Borinál alkalmazott Katona-féle neurohabilitációs programot... :( Ártani biztos nem fog...

Dalika, szuper a blog, tényleg!

Akartam ma is vasalni, amíg férjecském hokizni van, de túúúúúúúúúl meleg van idebenn. És álmos is vagyok. Megyek, inkább alszok a pár fokkal hűvösebb szobában. Jut eszembe: a hidegpárásító hűt? Ez komoly? A páratartalom így is 90% körül van! Van ilyen készülékünk, felső légúti nyavajáknál szoktuk használni... Régi lakásban volt légkondi, ilyenkor pont a párátlanító funkciót kapcsoltuk be (igazi légkondit nem is igen használtunk. Bori akkor volt újszülött). Sógorom járt Irakban, azt mesélte, ott a 40 fok azért elviselhető, mert nincs pára. Akkor most hogy is van ez? :?: :roll: :shock:
ktc

VB. Az egy dolog hogy a műsorvezető csaj akkora fapofa mintha én vezetném a fociműsort, de hogy azt mondja: "kipróbálhatják is". :roll:

Utazóágyból milyet vegyek? És abból a babatartó-fürdető izéből? Help me please!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kép

Majd hozok használós képet is.

Nyíregyháziak! Irigy vagyok ezért: (Borikám kedvenc "klippje") http://www.youtube.com/watch?v=jM0rIl8b ... UpsZozpZKs

Most eldugulok. Jó éjt!
ktc

Csilla!

Utazóágy: olcsó, nagy. 60*120-as. Sima, egyszerű. Nem kell pelenkázó, nem kell rezgő alj, csüngő elefánt!!!

:lol:

Fagyi gépem van hozzá. Szeretjük. GYC nincs, de citrusprés/narancsfacsaró igen. Én azt jobban is szeretem, mert úgy rostos a narancs.

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Ne haragudjatok, esélyem sincs végigolvasni amiket írtatok, csak átfutottam és ahol a nevemet láttam, arra próbálok válaszolni. :oops:

Háton hordozni onnantól ajánlott, hogy már nem bírod el elől, illetve, mikor már nagyon szeret nézelődni, onnan jobban lát a vállam felett, nem kell annyira nyújtogatnia a nyakát. :D

Nem gyakran vittem eddig háton, csak ha van segítségem a felkötéshez (még elég bizonytalan vagyok). De hamarosan kénytelen leszek megtanulni, mert már nagyon nehéz nekem elől hordozni.

Eszter, én is sokkal jobban szeretem elöl ölelgetve vinni ;)

Anita: lemondtam arról a kendőről, egyelőre megelégszem ezzel a smaragddal és megpróbálok mellé szerezni egy meitait inkább. :D (Szabi szerint így is több mint szükséges)
zuzmooo

Húú, termeltetek rendesen :lol: Na gyors beszámoló, aztán visszaolvasok. Időm, mint a tenger, Apa elment meccset nézni, ded alszik, én elpakoltam, sterilizáltam, már tiszta, illatos, frissen pedikűrözött vagyok, más dolgom sincs, mint netezni :D

A lakásban 31 fok van, ez kibírhatatlan, úgyhogy mégis bekapcsoltam a klímát. Csak időszakos hűtésre használom, arra tökéletes.

Holnap egy esküvői szertartásra vagyunk hivatalosak, de félek, délután háromkor iszonyú UV sugárzás lesz, meg dög meleg, nem vagyok róla meggyőződve, hogy Hannának ott a helye. Bár ma voltam fodrásznál és szerváltam ruhát is, de lehet, hogy mi inkább itthon maradunk. A hőség egyetlen pozitív hozadéka, hogy nem vagyok annyira éhes, kicsit kevesebbet eszem.

A leányzó nagyon élvezi a kengyel nélküliséget, kevesebbet sír és egész nap jár a lába, az égben van. Hát nekem nagyon fárasztó volna folyamatosan derékszögben tartani a piskótáimat. Kockás lesz a hasa, az tuti :lol: Köszi Lányok a drukkolást!

Szerintem lassan áttesszük a székhelyünket a régi lakásomba, ott legalább 4-5 fokkal hűvösebb van, a jó levegőről már nem is beszélve. Rendeltem egy járókát oda, ott nincs kiságy, úgyhogy abban fog aludni is. Kicsit keménynek érzem ugyan, de majd rakok bele a járókabetéten túl plusz plédet.

Az almalé mellé elkezdtem adni pépet is, meg van érte veszve, élvezettel nyammog rajta, nagyokat vigyorog közben.

Ma kaptunk egy levelet a CEU Fejlődéslélektani Intézetétől, gondolom küldik/ték Nektek is. Kutatási vizsgálatokhoz keresnek babákat. Én jelentkeztem, nagyon érdekel a dolog.

Hétfőn természetesen megyünk, hogy mikor, nem tudom, mert az elmúlt két hétben 9-10 között keltünk, ha így marad, késni fogunk. Tényleg Bori, a séta végcélja milyen messze lesz a kocsiktól? Csak a tápszerhez szükséges meleg víz miatt kérdem. Ha már írtál róla, bocsi, csak még nem láttam az elmúlt pár nap termését.

Jó hétvégét Mindenkinek!

Kép
juci-77

na es most fogtok engem leloni.
en a nagyommal a kovetkezokeppen csinaltam, szabolcsla is igy tervezem: 6 honapos koraig kizarolag anyatej+viz. de nalunk mar itt van egy kis bibi. csilla is es szabolcs ia ha jol van lakva, 12 orat alszik egy huzamban ezertt csilla 2 honapos koratol csinalja, szabolcs pedig 2 honapos es 3 hetes koratol alszik este fel10tol reggel fel10-10 kozott koltom, mert meg kell etessem, mig csilla kel 10kor.
de nekem a tejem nem volt eleg sosem, pedig mindig mindket mellbol szoptatok, igy ejjel 2szer kelek fejni es azt cumisuvegbol kapja. tehat reggel eleg a tej, de utanna meg 3szor eszik egy nap, egyszer szopik mindket mellbol majd jon a cumisveg az ejjel lefejt tejjel. tudom, sokan azt mondjak hulyeseg cumibol etetni, mert megdoldozok erte, de ennek a hatalmas elonye, h mikor 1 evesen levalasztom es tehentejet kap ergo en nem kell fejjek akkor egybol ataluszuk az ejjelt. en is. en ejjel sosem koltottem a gyerekem, nappal viszont igen, nalunk orarend van igy mindig tudom melyiknek mikor mi a baja. es ezert is kap szabolcs vizet, mert nem rakom minden nyekkenesre mellre(nem is ehes).
ergo mindket gyerekem 2-3 honapos koratol napi 4szer eszik, amitol sokan kiajulnak, de evvan, szabolcs is 7,5 kilo, tehat ehen tuti nem hal es a 4 evesbol napi 1 liter folott teljesit.
hozzatapi: en vagyok az a denaturalt anyuka, aki zoldseglevessel kezdte(repa, feherrepa es krumpli). sot, ezutan csirkehussal folytatta. es majd speont, brokkoli, stb. es mikor mar 1 etkezesnel eleg jo mennyisegu zoldseget evett akkor kezdtem uzsonnara a gyumolcsoket bevezetni. es elertem amit akartam: lanyom imadja a fott etelt, leves-masodikot, a zoldseget s a gyumolcsot is. akarmikor csoki helyett szivesebben eszik repat, almat vagy banant.
na es amitol meg jobban a hulyek koze soroltok majd: en osszesen vagy 2szer turmixoltam az etelt, mikor a hust kezdtem bevezetni, akkor kb 2 napig, aoznkivul mindig villaval osszetortem oszt jol van. es a lanyom el, az inyevel szepen szetnyomkodta es megtanulta, hogy letezik darabos kaja. o az almat 1 evesen mar hejjastol kapta es meg a maghazat is megette nemegyszer, ha nem voltam eleg gyors es nem vettem el. nem latom ertelmet annak, hogy most hozzaszoktatom a turmixolt etelhez majd megint tanitom enni darabosat, az elso par etkezest igy is ugyis oklendezteti es amugyis par darab.
szoval nem vagyunk egyformak, en nem azt mondom, hogy mindenki igy csinalja sot ne is! en ezt tettem az elsoszulottemmel, ezt fogom most is csinalni.
es a lanyomat tudatosan valasztottam le 1 evesen, 10 honaposan kezdtem el, eloszor tappal majd tehntejjel potoltam, a fiammal is igy terveztem, de a betegsege miatt meg meglatjuk. de szamomra ugyanilyen normalis meg az is, ha valaki 8 evesen valassza le es az is, ha valaki nem akar szoptatni, mert a melle megvaltozik vagy mert igy konnyebben lepasszolja a gyereket. a szoptatasrol is csak az a velemenyem, hgy addig jo, mig mindenkinek jo. es igenis van olyan, hogy valaki nem tud szoptatni!
szoval tovabbra is el a motto: mindenki maskepp csinalja :lol:
csisza

Ja, még el kell dicsekednem, milyen sportos voltam ma 8) A lift elromlott, kölök be a MT-ba, garázsból fel a hetedikre. Aztán kiderült, hogy kedvenc csörgő lenn maradt, úgyhogy én még rádobtam egy ismétlést.

Kép
juci-77

Nóri, nem akarok semmi extrát bele, mindössze az a gondom, hogy a legtöbbet 15 kg-ig ajánlják. Namármost az a mi tempónkkal...

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vagyis Milán tempójával. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs!
nekunk csak utazoagyunk van. a lanyunk masfel eves korarar erte el a 15 kilot, mondjuk mindig a felso sulyhatar folott lebegett mindig egy arasznyival. arra meg mar reg nagyagya volt! es sztem tobbet is megbir...
furdoulokenek, nekunk olyan van mint Norieknak, de nem vagyok biztos, hogy ha eddig nem hasznaltad, megszokna. en elso nap furdetesnel radobtam mindkettot, el sem tudnam kepzelni nelkule furoszteni. a kovetkezo lepes: letezik olyan, amibe 6hos koratol lehet tenni, amiben ul es nem tud elcsuuszni. addig meg 2 ho sincs, nem tudsz esetleg kolcsonkerni ilyen rovid idore olyan fekvost?
csisza

Csilla!

Luca nem volt girnyó soha és most sincs 15kg. Pedig nem egy nádszálkisasszony! :shock:

Csisza!

Lucának 4hósan volt foga. 6hósan kezdtem a hozzátápolást, 8hósan csak darabos kaját volt hajlandó enni! :lol:

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Juci! gratulalok a szabadon mozgathtao labacskakhoz! azert a hszd is teljesen vidam megint vegre...
2szer 7 emelet nem keves...
csisza

Katica :) Mi ebbe az oviba járunk :) néztem a lányom a videon, de elég rossz minőségű, így nem fedeztem fel :(
stephie

Hm... Asszem viszem magammal a gépet, meg a mobil netet, mert ha egy nap alatt ennyit írtok, akkor mi lesz velem egy hét alatt??? 3 napig csak olvasni fogok :D Szóval, inkább megoldom, hogy képben maradhassak.

Na szóval. Nóri, cuccos megvéve. Várunk Titeket :D
Gyerek matraca kimosva, mert már minden oldala kakis lett, ráfért egy alapos mosás. Hát persze, hogy nem száradt meg teljesen, szóval estére járókában alszik... Kíváncsi leszek, eddig működik.

Eszter, miért törlöd mindig a szopis beírásokat? Én a helyedben a homlokomra tetoválnám, hogy igen, megcsináltuk :D :D :D :D Annyira ügyesek vagytok, le a kalappal! :!:

Itt is meleg, majd csak megszokjuk.. Kiccsillag izzadós, de napközben már kezdi elfogadni a vizet, talán nem szárad ki...

Nóri, mi még csak 56-os ruhákat hordunk :) Szóval, a 62-es jöheeeet! :)

Na most többet nem bírok, majd talán holnap.

Ja, most, hogy holnap össze kell pakolnom a cuccokat, megállapítottam, hogy mennyi izéje van egy ekkora gyereknek :shock:

Na szép álmokat Mindenkinek!!!

Kép

Ági
agic83

Nori!
csillanak is 4 foga volt 4 hosan. szabolcsnak is 2 also sarok ki van bujva 3 hos kora elottol...
de ugyis az inyevel es nyelvevel nyomkodta szet...
csisza

Nóri, nemtom. Már 6 hetes korától azt mondják hogy nem fog ám mindig így gyarapodni a súlya. Hááát... Nemtom mikor érünk el időben a "nemmindighez". :lol:
Amúgy egy konkrét tippet akartam volna belőled kicsikarni utazóágy és babatartó ügyben is. :wink:

Csisza, az a baj, hogy qrva nehéz már tartani, ráadásul ma éppen akkor akart rátekeredni az őt tartó bal kezemre, amikor a jobbal fütyköst takarítottam. Ja, és emellé még ment a rúgpacsa is ezerrel. :lol:
A kölcsönkérés alapból működhetne, de sajna ilyen dolgokat nem szeretek más után használni. :roll: Ilyen vagyok, no. :oops:
(Jó, tudom, akkor bírjam ki még kézben egy kis ideig. :lol:)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Akkor kicsit reagálok:

Folyadék: nálunk az megy, mint Editéknél, csak kicsiben. Pár szem teagranulátom megy a vízbe, attól van egy kis íze és azzal kínálgatom étkezések között. Kb. 15-20 ml-t fogad el egy alkalommal.

Szúnyog: Kattkat, az az UH-os riasztó nem zavaró? A leírásban olvastam, hogy "az emberi fül számára alig észlelhető". Ilyen vakondriasztóval már volt dolgom, zümmögött az rendesen. Én nem merek Hanna szobájában olyan riasztót használni mint nálunk (kis kék lapok az elekromosba), mert félek, hogy a kipárologó cucc árt neki. Így viszont eszik. Mármint a dögök őt. Megjegyzem, nálunk van riasztó, ma reggel mégis 6 csípéssel ébredtem :evil:

Kánikula: már nálunk is végigaludta az éjszakát, erre most megint kel három körül. Nappal viszont többet alszik, sokkal fáradékonyabb.

Naptej: látom, sokan sokfélével kenitek. Azt azért szerintem érdemes megnézni az összetételét, mert azok a naptejek, amikben kémiai szűrő van és felszívódnak, nem tesznek túl jót a kis bőrüknek.

Katica: szerintem ne aggódj, nálunk sincs még forgás. Viszont egy könyvben azt olvastam, hogy nem szabad a kezükbe adni a dolgokat, meg kell várni, míg maguktól nyúlnak érte.

Ronci: Blanka haja nem semmi! :)

Kép
juci-77

Pont most olvastam az igény szerinti hozzátáplálásról a mamamin.
E szerint sincs semmi pépesítés, na de akit érdekel inkább olvassa el itt:
http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a

Juci!
Engem nem különösebben zavar, mert soha sincs síri csend nálunk, de el tudom képzelni, hogy van, akit ingerelne.
Azt hiszem már írtam, hogy tücsök ciripelés-szerű.

Kattkat

Kép
kattkat

Csilla! Óhajod parancs! Www.neobaby.hu Litaf 2in1 fürdetője klassz. Praktikus és megéri,mert az ültetős is megvan 1piszokkal! Ágyra nincs tipp. 9-10e Ft-ért már kapsz sima utazóágyat. Én vettem bele az ikea-ban összetekerhető szivacsmatracot,így hosszútávon is kényelmes!

Nóri
Kép
Kép
norcogomorcogo

Nóri, Istennő vagy! :lol:
Ágyhoz még annyit, hogy én ilyenekre gondoltam mint extra:
lecipzárazható vég, zseb, 2 kerék és szúnyogháló. Vagy van ami tök fölösleges?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Gutenmorgen evribodri!!

Bubus ma jónak látta 3/4 6kor kelti, mi meg apával éjfélig folytattunk rekreációs tevékenységet :) Szóval kissé álmos vagyok, visszaalvás nem volt... :(

boruska

szehol szenki :(

boruska

Szörnyű éjszakánk volt. Olyan vagyok, mint akit agyonvertek. Minden tiszteletem a pocakfájós babák anyukáinak. Hajnal 3-ig nyöszörgés volt anyós k.va borsólevese miatt, meg az én hülye agyam miatt, hogy hallgattam rá, hogy egy kicsi nem árthat... Reggel 6-kor kelés és most aludt vissza vagy negyedórája. Nem tudom mi lesz ma velem. Lehet felbukok. És akkor még az is, hogy már reggel 8-kor volt 30 fok a lakásban. Már body sincs rajta. Csak azt nem tudom, hogy mi lesz, ha tényleg bejön a forró nyár. :shock: Megdöglünk :x

bellerreni
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?