Sziasztok!
Timi
, a méhszájvizsgálat kacsa nélkül történik, kézzel, és matatnia muszáj a dokinak. És szerintem is itt az ideje a vizsgálatnak. Nekem 3-4 hetente van ilyen, mindig, amikor mennem kell hozzá. Persze van, aki azt tartja, hogy "fölösleges" annyit piszkálni, de én így sokkal nyugodtabb vagyok.
Dorka
, először is köszi a naplót.
Nekem az első terhességemnél egyszer sem fájt és kellemetlen sem volt a vizsgálat, még szülés előtt sem. Igaz magzatvízvizsgálatom nem volt, azt mondják, az tud kellemetlen lenni. Igazad van, a baba mozgása ilyenkor még "rejtett" is lehet, tehát lányok, tényleg ne izguljatok, mozognak a Picúrok, csak nem mindig érezhetően.
Babus
, ne aggódj, pláne ne idegesítsd magad ennyire, hogy még sírsz is. Hidd el, a Picúrkád jól van!!!
Zsu
, szerintem is jók a nevek.
Timka
, biztos nem fog ártani a kúp, használd el, bár a folyás valóban bővebb a terhesség idején.
Cic
, a baba tüneményes!!!
Irígykedem is egy kicsit, én már kétszer jártam úgy, hogy a picúr művészien hátat fordított, és nem volt hajlandó megfordulni.
Sem az arcát, sem a nemét nem mutatta meg. Szégyenlős a kicsike!
Lir
, gratula az AFP-hez!
Borbolya
, sajnálom, hogy így alakult a munkahelyed, de rá se ránts (tudom, anyagilag nem ilyen egyszerű a dolog
), kényeztesd magad, a párod és a babátokat. Pihenj sokat és tedd azt, ami jól esik. A volt főnököd pedig nyaljon sót!!!
Bocs, hogy nem említettem mindenkit, de olyan sokat kellett visszaolvasnom (ez jó ám
), hogy itt-ott elveszítettem a fonalat.
Szép álmokat mindenkinek, üdv: Beatrix