Új privát üzeneted érkezett!

Letti!

Ez csak vicc volt. :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P

Maresz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444

Petőfit játszol?????????????????????????????,

Mi zu?????????????????

Gyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
anabana

ana

majd behozod a lemaradást te is,max mi már babázunk és te jössz nekünk dicsekedni a kismamiság csodálatos(maradék)napjairól :) szoval nem fogsz te annyira lemaradni sztem :wink: :)

én is sokszor csak kapkodom a fejem,hát nem rég még csak 4 hetes 6 napos voltam,most meg már a 10.hét felé tipegek :)

KépKép
bettike83

Laptetű!
Egyébként most jöttem a futásból, ami ütemes séta lett mert a lányom nem akart futni, persz néha én ott hagytam és kocogtam. Közben megették a szúnyogok, érzékeny a csípésükre. Nem túlzok tojás nagyságúra dagad, már volt eset hogy dokihoz kellett vinni, mert a szeménél csípte meg. Itt borsodban őrület mennyi szúnyog van a sok víz miatt.

Kép

Kép
anabana

NA! Már megint van valami.
Egész délután ugráltam, egy kis trambulinozás, meg kocogás. Most vettem észre fürdés előtt, hogy rózsaszínes barnás folt van a bugyimon. Na kétségbe is estem mert a ferti szerint és szerintem is 11 Dpo n vagyok. ált 13-on szokott megjönni kivéve a múlt hót. A ciklus előbbre húzta ott most vagyok a 13 dpon. De az nem jó mert amikor először volt + a teszt akkor voltam a dokinál és még nem volt a meg a tüszőrepi. Tehát akkor mégiscsak 11 de az meg nagyon kevés.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 41600_.png

Kép

Kép
anabana

ana

szörnyű lehet h ennyire allergiás szegény.párom a méhcsipésre allergiás,meg a hugim is .

KépKép
bettike83

Jó reggelt, van itt valaki????

Ana, tudom, hogy vicceltél...:)
Most akor mi ez a rózsaszín cuc? Végülis lett belőle valami?

Nekem is volt egy nyár, amikor allergiás lettem a szúnyogcsípésre, vagyis egyszer csíptek össze úgy, hogy 4 hétig előjött a viszketés...mindent kipróbáltam, az Aloe Vera berry nektár volt a nyerő...
Vendég

Fú, Lányok, szorítsatok ma nagyon, Anyukámnak ma csinálnak bronchoszkópiát, amiből ki fog derülni a tuti...sajnos rosszat sejtek:(
Vendég

Letti!

Megy ezerrel a szorítás!!!!!!! A rózsaszín elmúlt, még semmi nincs, de ne is legyen legalább még egy napig. Te meg ezért szoríts. Küldöm feléd a poz energit.

Maresz!

Gyere már légyszi! Izgulok érted!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.06.10 06:40-kor.

Kép

Kép
anabana

Köszi Ana, én is szorítok!
Vendég

Na én mentem, mindenkienk szép napot, az enyém sűrű lesz már megint...
Vendég

Leti szurkolok nagyon anyukádnak!
Ana csaknem jön piri, drukkolok!
Maresz miért nem jössz már? Férjecskéd csak megérti, h egy percre oda ülj és beírd mi lesz a baba, mert már megöl a kiváncsiság :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

BABA! kÖSZI! Nem tudom de ha lehet még egy napot legalább várjon, mert a 11 -12 napos luteális fázis kevés, és nem szeretném ha a pajzsmirigyen kívül más is előjönne. De nem is fog. Punktum.

Niki! Hő!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
anabana

Szép jó reggelt nektek!

Tegnap nem jöttem,mert kezdek bedepizni. :(
Ebbe a hónapba már belefáradtam a babás dologba. Mindi azthiszem pé van, de aztán mégsem. Ilyenkor útálom magamat meg az egész ciklusom. Sajna bejött amire gondoltam, hogy a bal petefészkem jóval alulműködik a jobb oldalinál. A múlkor is 40. napon volt pé-m és lett 51 napos ciklus.

Úgyhogy én ebbe a hónapba már nem töröm magam tovább.
Majd valamikor csak megjön.

Ana, látom nálad sem alakulnak valami jól a dolgok! Pedig én nagyon bíztam benned. Nekem az jutott eszembe, hogy nem lehetett tegnap beágyazódásod? Mert a 11. napon is lehet akár. És a hcg csak onnantól termel. Tök jó lenne! :D
Na de ha nem is ne keseredj el, jövő hóra már tuti hatni fog a gyógyszer jobban. Szerintem amúgy is kell 1 hónap mire beáll.
És hamarosan lesz egy szép babód! :D

Leti, ma egész nap érted szorítok vagyis anyudért!

Baba, bocsi hogy a dinnyére ennyire kiéheztettelek és apácskának szaladgálnia kellett. De engem is ti csigáztatotk fel! :D

MARESZ, ne tűnj el!!!!!!!!!!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

niki!

Köszi, de nem vagyok elkeseredve, azt hiszem egy reggeli depi után újra a régi vagyok. Megyek most már futni meg ilyenek...Pl újra elkezdetem horgolni. Majd hozok képeket. Karácsonyra édi kiskorcsolyacipőket horgoltam gépkapocsra, szerintem az országban ilyet senki nem is csinál, vagy legalább is nem sokan.

Amúgy én már régen mondani akartam hogy Lettinek is ilyen hoszzú ciklusai voltak, elment dokihoz és kapott clostit, és már ott is lett a baba. Ne hari, de szerintem nem normális az ilyen hosszú ciklus, valami nem jó. Érdeklődj utána.

Na most már elhúzok ÁFA-zni, mert nem leszek kész 20.-ig. Majd be be nézek hátha jött már Maresz.

Kép

Kép
anabana

Mares, főzz Apinak valami iszonyat finomat, hogy menjen kicsit el a géptől! Engedjen máááá oda!
Vendég

B....sza meg a moha! Holnap csinálják a vizsgálatot!

Most várhatunk még 1 napot!
Vendég

Sziasztok!!

Elnézést , hogy nem jöttem, de tegnap uh után anyum, majd anyós, majd urammal város, este meg nem is tudom, olyan furi érzéseim voltak.... hirtelen előre mentem vagy 20-30 évet!

És akkor a bentlakóm:

Kép

Nos??? Szerintetek Nóra vagy Gergő?? :lol: :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Most lehet, hogy én hülye vagyok, de nem vágom, hogy kellene nézni... Gyakorlatlan még a szemem...
Vendég

fentről lóg le a kukki!!
Gergő a bentlakóm!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jupiiijéééé, gratulálok Gergő babához :D . Mi belédbeszéltük rendesen a kis pöcsöst :lol: :wink:

Leti, sajnálom nagyon anyucidat, meg téged is, de kitartás, és remélem, a vizsgálat mégiscsak jót hoz majd holnap! Drukkhegység!

Ana, csak neeeem? Tényleg, akár beágyikó is lehetett most neked, drukkhalom neked is, akármi is van! (szerintem beléd is be tudjuk dumálni a gyereket :lol: , mi itt bármire képesek vagyunk, tudod :lol: )

Niki, nem kéne elkenődni, tegnap írtam, hogy mára felmegy a hőd, igaz? Ééééés? Fel is ment, ugyi? Szerintem holnapra még feljebb csusszan :wink: A helyedben ma adnék uramnak egy jó kis pirospecsenyés játékot, ha érted, mire célzok :lol:

Drukk, pocisimi, stb, válassza ki mki a magáét :D

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Maresz, tényleg, nem 4D-n voltál? :shock:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

csillag, tök jó, hogy visszatért a jó kedved!
Vendég

Mares, ezek a lányok tényleg belédbeszélték!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok a kiscsákóhoz!
Vendég

mares

szép név a Gergő és gratulálok hozzá :) én gondoltam h fiúcska lesz :)

KépKép
bettike83

Csillag köszi, :D felment 1 tizedet! Ennél én többet vártam, hogy felmegy.Na de csak feljebb kúszik már!!!!!! :D :D :D
Sejtem mire gondolsz!

Maresz szupi, fiúúúúúúúú!!!! Bár én nem nagyon igazodok ki rajta, de ahogy írtad így már igen!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Maresz! GRat. Na mondtam én. Látod, látod... Örülök

CSillag! Én nem hiszem. Én már nem várok semmit. Nem bízom benne. Az előző két hónapban is azt hittem beágy, aztán meg jött piri. Bár még most nincs, de várjon is még 1-2 napot. Igen tök jó hogy jó a kedved. Biztos hozta a nyár.

Kép

Kép
anabana

leti drukkolok anyukádnak,szoritok nagyon++

KépKép
bettike83

Köszönöm mindenkinek a szívből jövő drukkokat! Most ránk fér.
Vendég

Letti
Szorítás ezerrel!

Mares!
Ez nagyon klassz hír,de agyancsaptál volna,se ismerném fel,amit kell! :D
De jó,kis pöcsös!
Én is kíváncsi vagyok,ki van odabent! Egyszer kislányt érzek,egyszer fiút.
Csillag???????????

Kép
Kép
k_inga

Mares, hát igen, Kicsi Fiú :) Szép neve is lesz!

Ana, mi volt a rózsaszínezés? Ne idegesíts! Mesinek még korai nem? Babához meg nem kellene... szorítok neked! Mikor csinálsz tesztet?

Leti, drukkolok!
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de anyukádnak most a tüdejéből vesznek szövetmintát?

maccs01

Kinga, Maccs, köszi.

Maccs, igen, ledugnak neki vmi szondát, aztán röntgenen nézegetik, majd vesznek is belőle mintát. VAlami ilyesmi. Múltkor (2002-ben) altatás nélkül csinálták, de most annyira fél tőle, hogy kisírta, hogy altassák el. Azért nem tudták ma megcsinálni, mert nincs szabad anesztes orvos.
Vendég

Leti, ez kemény! Igaza van anyudnak, hogy altatást kért.

maccs01

Maccs!
Én sem tudom minek vélejem, lehet a sok ugrálás. Igen a mensihez korai. Ha ilyen volt akkor másnap megjött, de még semmi. Még 1-2 napot várjon. De mi az a ............

Kép

Kép
anabana

Dobok nektek pocifotót! Mindez fél üveg koviubi után van ám! :D
A másik mega 12 hetes uh kép Kép Kép

Kép
Kép
k_inga

Kinga, te is milyen csinos vagy!!!!
Vendég

kinga

én is tegnap befaltam fél kiló kovi ubit,annyira jól esett :D be kellett mennem érte a faluba annyira megkivántam :D

csini vagy,szépen kerekedik a poci :)

KépKép
bettike83

Kinga! Tényleg csini vagy! milyen édi már a te pocid is!!!!!

Kép

Kép
anabana

Hali!

Kinga, hát még olyan képlékeny nálad, de én őt is fiúnak érzem :P Iszonyat csini vagy csáje! :lol: A bébi meg nagyon édi :wink:

Leti, szegény anyucid, jól is tette, hogy szunyát kért, legalább nem marad annyira rossz élmény neki ez a vizsgálat. Drukk neki holnapra nagyon!

A mai jókedvem után estére azuram kissé lelombozott (nanáhogy), jövő héttől lehet, hogy itthon dekkol, nincs munkája... nem tudom, mi lesz velünk, ez nagyon gáz gyerekek. Totál kész vagyok. :cry:

Na szép jó éccakát, tsók a homlokotokra!

esthajnalcsillag

Kinga nagyon édi kis pocid van! :D :D

Csillag, sajnálom, hogy nincs munka!
Nálunk az én páromat tavaly februárban bocsátották el a melóhelyről és csak tav. auguszt.-ban talált új munkahelyet. Már kezdtünk visszarázódni anyagilag és a babót is beterveztük.
Erre fel januárban megint elbocsátották és azóta itthon van. :( :( :(

De mostmár a babót nem adjuk fel, majd el leszünk valahogy és csak talál munkát mire jönne babó!!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

sajnálom lányok ezt a meló dolgot,most nem egyszerű senkinek.a fiataloknak sincs munkájuk és szerencsétlen nyugdijasokat dolgoztatnák 70 éves korukig :? az euba ezt akarják behozni állitólag...

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Köszike mindenkinek a fiús drukkokat...

CSillag: nagyon sajnálom... :( komolyan, és lehetőség sincs, hogy lesz valami meló??? Igen, 4d-n voltam de a drága úgy feküdt, hogy még jó hogy arra járt a dokim, bejött és megpróbálta ő valahogy előhozni a fejét... mert a kis drága feje jobb oldalon egészen bugyi vonal alatt volt lent a lába meg bal oldalon a köldök környékén, és hogy még bulisabb legyen, a hátán feküdt, és mintha hátra bukfencet csinált volna, a lábai a feje felett, és így lehetett az hogy a kuki lelógott :) bele a képbe :)

Leti: remélem anyud jól viseli a vizsgálatot!

Kinga: very csini vagy!!!

Ana, Niki: minden szorítást köszike

Azért küldök még két képet, elsőn a nyílnál van a kuki a második meg a kis arca, kicsit oldalt fordítva és talán mosolyog is :)

Kép

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jaj, de cuki ez a bébike, mint egy pihe-puha fészekben tentézne, de ariiiii :) . Hát igen, ilyenkor még nem nagyon lehet látni, azt hiszem, írtam is, hogy nekem a 26. héten készült szuper felvétel a kismanómnál, előtte csak háttal volt, meg bújkált, meg minden, de a 26. héten már mosolygott a drágám, meg kortyolgatott a m.vízből, mocorgott, integetett, ásított, stb, és azt olyan jó volt látni. :)

Lányok, az egy dolog, hogy nincs munkája a párocskámnak, az a nagy szipiszopi, hogy talán nem is lesz mostanában, viszont olyan adósságaink vannak, amiket ha határidőre nem fizetünk be, akkor... :roll: nem is tudom, börtön, vagy megdöglünk, vagy... passz. :( Ne harizzatok, tényleg nem panaszkodni szeretnék, csak azt hiszem, legalább nektek kicsit kiöntöm a szívem búját, mert másnak nem merem, és nem is nagyon tehetem, lehet, hogy bekrepálok, borzalmasan fáj a szívem, és szívdobogásom van ezerrel, nagyon rosszul vagyok mostanában. Nem tudom mi lesz, valami biztosítást kellene gyorsan kötnöm :roll:

Na, tényleg megyek csucsulni, feltéve, ha sikerül. Bár az elalvással nincs gondom, de éjszaka, csuma szarul alszom :twisted:

U.i.: írtam már, hogy 3 kiscicánk van, lassan kinyílik a szemük, és a kispintyeink pedig már kijöttek a fészekből, olyan kis cukik.

esthajnalcsillag

CSillag: mindenki szaporodik nálatok, ti is fogtok és még meló is lesz, ennek így kell lennie! jóéjt!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kinga, nagyon csinos vagy!!!

Mares, az uh-képen totál nem tudtam volna kiigazodni :) A lényeg, hogy minden okés! Jól elbújt :)

Csillag, szerintem jobb idők jönnek. Rámjött az optimizmus... nincs különösebb oka, de valahogy már ennél sz.rabb nem lehet! Na jó, egy államcsőd, de szerintem nem állunk hozzá közel. Próbálj természetes alapú nyugtatókat, mint a Hova (nagyon büdös), meg a Sedatif pc - ezeket ismerem. Amit leírtál tüneteket, azokról nekem a pánikbetegség jutott eszembe.
Pici kiscicák - kis bolyhos pamacsok :)

maccs01

Sziasztok!

Csillag,
Tudom, hogy most nagyon szar - úgy látszik ez egy ilyen barom időszak - de erősnek kell lenned. Elbocsátották a férjedet? Vagy leállt a pálya? MIvel foglalkozik?
Figyu, lehet, hogy az élet azért dobta ezt oda, mert valami új és jobb kezdődik. Valaminek a vége általában egy új kezdetet is jelent, ezt ne feledd! Kell most egy nagy adag kitartás és rátartiság, hogy legyen új munka, ha más nem, alkalmi... De úgyis meg fogjátok oldani, én tudom, mert az élet ugye nem áll meg... Ilyenkor nagyon nehéz, de egy-két nap szomorúság után te is felszívod magad és "felvértezve állsz a tettek mezejére" (ezt hallaná a régi irodalom tanárom, aki szívből utált, lehet, hogy megszeretne).
Úgyhogy sírd ki magad, aztán fel a fejjel, előre! Van megoldás, ott van a levegőben, csak el kell kapni.

Mares, nagyon aranyos a gergőke - bár az a kukis kép hát akárhogy néztem, nem állt össze. A kuki a lényeg végülis most...
:wink:
Ja és szerintem is csábosan mosolyog!

Ana, mi van a hőddel? És a rózsaszínnel?

GYerekek, ez az ország nagyon gáz..és ahogy elnézem, Viktor, a nagymenő is csak a kisemberekkel fog kiszúrni...az volt a lényeg neki, hogy megszerezze a hatalmat, most ő se tud jobbat, mint az eléőző kormány...sőt.

A tesóméknak volt igazuk: 4 éve Londonban élnek, és FOLYAMATOSAN 1 munkahelyen dolgoznak! Érdekes... Ja és azóta évente 2x utaznak, mindenük megvan, stb... Na, mindegy. Ha minden kötél szakad, mi is lelépünk.
Vendég

Gyerekek, most meg a koviubit beszéltétek belém!

Dinnye után...

Csorog a nyálam...
Vendég

Csillag!

Kitartás.

A hő egyenes esésben van, jön a piri. Már érzem.

NA de sebaj akkora mire kell lehet rendeződik a tsh is. Most egy kicsit magammal foglalkozom majd, és jönnek a hobbik, és nem a görcsös gondolkozás, hogy na hol járok most ugyan a babaprojectben.

Niki! rendezd a cikluson, mert ez irtó hosszú.

Kép

Kép
anabana

Tudom Ana, de hidd el azon vagyok! Sajna a pcos, már csak ilyen.
Hiába megyek dokihoz rövidíten ő se tudja. Most már így is sok mindent megteszem érte (szerintem).
Gyógyszerek, teák, diéta, mozgás. Mit tehetnék még már nem tudom.
Ugyan eddig 17kg-tól szabadultam meg, de mégy így is 108 vagyok és törekszem tovább adni, mert a doki is azt mondta a fogyás segíthet.

Bár az az igazság, hogy én már annak is örülök, hogy megjön magától és van pé-m és annyira nem is vészesen hosszú.
Volt olyan évem, hogy egész évebe nem jött meg,de mondjuk akkor sz... is az egészre. És mióta ennyit fogytam azóta volt 34 napos ciklusom, ami még spontán soha életemben nem volt. Nálam az átlag gyógyszi nélkül a 60-90nap volt.

Na de nem ragozom tovább, így is utálom ezt az egészet!

Leti, nektek mára is megy a szorítás!

Csillag, remélem nem lesz gond nálatok!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Bocs Niki nem tudtam, hogy te már tudod az okát. Pcos ról még nem beszéltél, vagy nem emlékszem.Akkor tényleg szép már ez az eredmény is. Ahogy látom elindult a hőd is felfelé. Szerintem már az is elég mozgás, amit összeszexeltetek eddig. :lol:

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Mares: Gratula Gergőhöz :D Nagyon édes.

Kinga: Jól nézel ki.Jó nagy már a pocid.

Leti:Anyukádnak továbbra is mennek a kitartó drukkok,neked meg kitartás!!!

Baba: Mindig eltűnsz....Te uh-ra??

Tegnap annyit írtatok a kovi ubiról,hogy megkívántam,és én is ettem :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?