Sziasztok!
Csillag,
Tudom, hogy most nagyon szar - úgy látszik ez egy ilyen barom időszak - de erősnek kell lenned. Elbocsátották a férjedet? Vagy leállt a pálya? MIvel foglalkozik?
Figyu, lehet, hogy az élet azért dobta ezt oda, mert valami új és jobb kezdődik. Valaminek a vége általában egy új kezdetet is jelent, ezt ne feledd! Kell most egy nagy adag kitartás és rátartiság, hogy legyen új munka, ha más nem, alkalmi... De úgyis meg fogjátok oldani, én tudom, mert az élet ugye nem áll meg... Ilyenkor nagyon nehéz, de egy-két nap szomorúság után te is felszívod magad és "felvértezve állsz a tettek mezejére" (ezt hallaná a régi irodalom tanárom, aki szívből utált, lehet, hogy megszeretne).
Úgyhogy sírd ki magad, aztán fel a fejjel, előre! Van megoldás, ott van a levegőben, csak el kell kapni.
Mares, nagyon aranyos a gergőke - bár az a kukis kép hát akárhogy néztem, nem állt össze. A kuki a lényeg végülis most...
Ja és szerintem is csábosan mosolyog!
Ana, mi van a hőddel? És a rózsaszínnel?
GYerekek, ez az ország nagyon gáz..és ahogy elnézem, Viktor, a nagymenő is csak a kisemberekkel fog kiszúrni...az volt a lényeg neki, hogy megszerezze a hatalmat, most ő se tud jobbat, mint az eléőző kormány...sőt.
A tesóméknak volt igazuk: 4 éve Londonban élnek, és FOLYAMATOSAN 1 munkahelyen dolgoznak! Érdekes... Ja és azóta évente 2x utaznak, mindenük megvan, stb... Na, mindegy. Ha minden kötél szakad, mi is lelépünk.