Új privát üzeneted érkezett!

Ircsi szerintem simán kötögethetnél eladásra is.....

Szia Limo! Na ma is turbokismami vagy? Vagy majd estére leszel az?

Vanilla azért mert kaptatok gyűrűt még nem kell az anyakönyvvezetőhöz rohanni...

királylány

Sziasztok!

Visszaolvasni csak este mert uramnak kell a gép, de pár sztárfotó!

Kép

Kép

Kép

Az első két képen a drága szerszáma látszik!

Úgy feküdt a drága mint aki hátra bukfencet csinál doki is csak nézett.. de így a kukki lelógott :)

puszka , este jövök!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!!!!

Maccs zuhanyfüggöny nekünk sincs,de szerintem felesleges is lenne mert,folyton áll a víz a fürdőben mindegy ezeknek :? ,a gyerekeid kis csintalanok már alig várom az enyém is ilyen kis huncut legyen,nem bánom csak egészséges legyen....

Évi én rögtön láttam Tomikát a képen cuki nagyon Lili is bujkált folyton róla sincs tökéletes kép,de minden nem lehet tökéletes elég ha a gyerekek azok lesznek :lol: ne bosszankodj,semmin pihenj inkább és ne gondolj most rosszra.

Ircsi de jó Katusnak annyi kis játéka lesz,irigyellek a pihenés miatt,nem azért mert én nem tehetném meg hanem mert én nem vagyok képes rá,nem bírok megülni egy helyben nem köt le semmi,tegnap ültem a kanapén és azt néztem a csempe fugát ki kellene surolni és azt én meg is tudom csinálni köröm kefével,nah anyukám hívott közbe,és mondta neki ne kezdjek majd ő hétvégén,már láttom sanyaru sorsom semmit nem csinálhatok majd ülnöm kell a festés után ő meg takarít,nem tudom hogy birom ki.

Én ma már kifőztem,krumplis nokedli,uborka saláta tejfölösen,és gyümölcs leves már lehűtöttem betettem,a hűtöbe,azt érzem erőre kaptam,és valahol nem bánom sok mindent a végére hagytunk mert nincs időm gondolkodni és parázni mindenen,mert amugy eléggé az vagyok,most kicsit félek a szemölcsöktől,de majd ma az is kiderül,mi lesz a sorsuk.

Dia mi sem mennénk szerintem külföldre nem tudnám megszokni azt érzem,de ki tudja,kisfiad nagyon aranyos lehet imádom mikor a gyerekek kis huncutak...

SZILVÁS MERRE VAGY????
Barbcsi aggódom érted tegnap mentél dokihoz a panaszaiddal,remélem nincs baj veletek,ha ma nem jelentkezel dobok egy smst neked,remélem nincs gond.!!!!!!

Kép
bévi

kfmares : jaj de édes :)

évi nem is akarok anyakönyveztetőhöz rohanni :shock: legalább is még nem 8) picur már úgy is apja nevén van akkor meg minek még :) előttünk az élet

én most ebédeltem 1 nagy szelet dinnyét 2 zsömlével :P el is teltem vele :)
Vendég

Mares, gyönyörűséges!

Vanilla, menyasszony attól még lehetsz :) A gyűrű azt mutatja, összetartoztok. Én 2.5 éve vagyok menyasszony, nekem az is jó érzés volt... azt mondani a pasimra, hogy a vőlegényem... szerintem szuper és kész. Jobb, mint az ÉLETTÁRSAM... attól a hideg kiráz... olyan a Maunika-showban van... meg a Kék-fényben: 17 késszúrással hirtelen felindulásból meggyilkolta élettársát az 58 éves mátraszentkarakószörcsögi T. Emmánuel wáááááááááááá

Kép
xtina75

zuhany függöny nekünk van de minek mindig áll a viz a fürdöben el is estem pocakosan ez miatt már :?
Vendég

tina igazad van teljesen egyet értek veled :)
Vendég

jaj lányok ez a bébi bennem egy duracell baba :lol: nem áll le 1 percre és olyanokat mozog hogy kirugja az oldalam vagy épp lent a méhecském de a fenekét meg tolja fel a nyakamba kassan :shock: :? :roll:
Vendég

Vanilla szerintem is eljegyezhet attól és ,majd feleségül vesz ha úgy gondoljátok!!!

TINA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez jó!!!

Megyek majd később benézek még eszem valamit!!!!

Kép
bévi

Tina :mrgreen:

Bévi te sem tudsz akkor a fenekeden ülni :lol:

Mares de édes! Éna kukit nem látom....nem tudom mit kell nézni :oops: De a 3D-s kép nagyon ott van!

Zuhanyfüggöny: nem megy ki a víz.....

Szilvás ma nem nagyon lesz gép előtt, otthon van Bendével és várja a vizeseket, hogy iért azt a blogban megtudjátok :wink:

királylány

most nézem még mindig nem jó az express nem lehet hirdetést feladni ááááá :x :cry:
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk!!!! Élek, minden ok!

Csillagom!!! szereztem Neked egyen-kukacot!!! :wink: :wink: :lol: :lol: olyan nincs, hogy Neked nincs!!! :lol: :lol:

mindenkit puszilok!

Kép
gtunde75

Tina, hehe :) Jó szöveg volt!
Én csak 3 hónapig voltam menyasszony és imádnivaló állapot volt!

maccs01

Ja-ja, én is úgy tapasztaltam, hogy a zuhanyfüggönyön nem jön át a víz :)

maccs01

Ilus, nagyon fiatalok vagytok, ráadásul nincs messze Németország, szóval egy próbát megér. De még szerintem szülj itthon :) Nálunk a terhesgondozás sokkal alaposabb mint nálunk sokkalta fejlettebb országokban! Nagyon sok külföldre költözött magyar állampolgár jön vissza, ha terhes lesz, egészen a szülésig maradnak, nem csodálom. Németeknél élt kint a férjem, amíg "látogatóban" volt, addig minden remekül ment, mikor felvetette, hogy kiköltözne, akkor már jött a nagy ridegség. Bár biztos vannak jobb tapasztalatok is.

maccs01

Lehet a pécsi babáknak nem csak a plüss lesz egyen kukac? :lol:

királylány

Sziasztok!

Nálunk nem jön ki a víz a zuhanyfüggönyön :)

Evilany! Tomi cukipofi! Nem is olyan rossz az a kép... félprofil :wink:

Vanilla! Ingerlékeny vagyok én is :evil:

Kína, engem is öltöztet. Sajnálom a pénzt speckó kismami rucikra és csájnában mindent meg lehet venni ezeöccáért vagy még olcsóbban. Még melltartót is találtam nyoccáért. meg hát a turi...

Mindent a has alá tűrök, zavar, ha rajta van valami és úgy érzem szorít. Ha abban a "gumivonalban" van a bébi, kifejezetten kellemetlen.

Külföldre mi sem mennénk...

Akit érdekel a gyed, gyes , tgyás:
http://adozona.hu/kalkulator_tgyas_gyed_gyes.aspx
szilvi35

Macs...mi is azért gondoltuk, hogy most még ki tudnánk...Gáborom 25, én 24...saját lakásunk nincs, így ezt a mostanit simán itthagyhatnánk...
Amúgy ők mondták először is, hogy menjünk, segítenek munkát nézni...aztán már egyszer fel is ajánlottak Gábornak egy fitness teremben magánedzői munkát, nekem meg virágkötőt, csak akkor valamiért megint nem akart Gábor...pedig még albi is lett volna (olcsón, mert az egyik csapattársáéknak több lakásuk van)...de mindegy...majd lesz valahogy...

Szülni mindenképpen itthon fogok...addig úgyse dobbantunk sehova...

Ilus

KépKép
badzsulka

Mares! Jók a fotók :) bár a kukit én sem találom. Sőt a 2. 2d-s képnél meg mertem volna esküdni, hogy fej van, nyak és gerinc :)

Dia! Most egy kicsit lemerültek az elemek, töltődnek, hogy mire hazaér apuka, megint tudjam foglalkoztatni. :P
limo73

éppen pihenőt tartottam, cseresznyét ettem így olvasgattam.

Kád nekünk sarok kád van, tusolunk 95%-ban :arrow: utána uszoda de ez van nem találtam szép szerkezetet a zuhanyfüggönynek. Na de nekem még egyszer ekkora kád nem kell. Mivel mi melegítjük a vizet, még félig sincs és elfogy a melegviz :evil: :evil: én pedig :evil: régen imádtam kádban lubickolni órák hosszát

Külföld én sem mennék, öcsémék idén mentem Németországba, jól tették, bár csak kevés de néha van munkájuk, amit akkor ki is fizetnek nekik. Lakásra még nem telik a de rokonok hívták őket és addig maradhatnak míg nincs jobb anyagi helyzetük. Cserébe vigyáznak nappal a kicsikre, míg a szülők dolgoznak. Nekik ez is nagy segítség, mert addig nehezen tudták megoldani, hogy a picivel valaki mindig otthon legyen. De már autót vettek :wink:

Na hagylak benneteket, kell szerződést készítsek még 8)

Kép
Kép
melisch

Kép Kép

Alakulgatunk!
limo73

Megjöttem,megfőttem,jutalmaztam magunkat az Aranygalusban egy tiramisus eperkehellyel :) Körülnéztem Kinában de nem volt semmi jó,majd vásárban viszek kettőt eze'öté'

Limo ez gyönyörű lett!

Bévi irigyellek nekem semmi erőm most...

Barbcsi,mi volt a dokinál? :roll:

Szilvi,engem is nyom a hasamon a ruha,de ha alá tűröm,kivillan a poci,utcán nem megoldás...

Mares jó képek :)
Pécsett lehet egyen kukac,kivéve Tündinél :)

Tündi te egy angyal vagy(Csillagnak kukac)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Igen utána jutott eszembe, hogy Tünde borítja ezt a felállást :lol:

Limo szuper lett a szoba!

Nálunk ma ebéd: zsíros kenyér.... :lol:

királylány

Sziasztok!

Csak gyors életjel!

Grafomán kismamik vagytok ez tény! Minden nap olvaslak benneteket, de mire a végére érek már nincs erőm írni (éjfél körül). Napközben nem igazán vagyok és "termeltek" rendesen.

Köszönöm a hiányolást (Dia, Évilány) :lol:

Nálunk minden rendben. Csatlakozom Diához, (se keményedés, se lábdagadás) szombaton voltunk dokinál. Teljesen zárt méhszáj így engedélyt kaptam az utazáshoz, sőt fürdéshez is. Hajdúszoboszlóra megyünk 1 hétre, szombaton indulunk.
Kisfiúnk aktív, súlybecsléskor 1222g-ra mérték szombaton. Igaz, én a nagy többségnél 2-3 héttel "fiatalabb várandós" vagyok, azért a pocak már egyre jobban akadályoz.
Védőnőnél legutóbb (27-én) össz. 3 kg súlygyarapodást mértünk, nagyon megdicsértek! Dokim is megdicsért, h jól viselem a terhességet (az én koromban :oops: )
Ja és az elhalt papírmagzat nem akadályoz a szüléskor, akár a császárt is megúszhatom. :wink:

Puszi mindenkinek! Vigyázzatok Magatokra és a Pocaklakókra! Pihenjetek sokat!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Évi, Dia! Köszi! :) Dia! nem szoba, csak sarok :? , még kb. egy évig "csak ennyi" lesz!
limo73

Limo helyesbítek: szuper a babasarok :lol: :wink:

Bols jó, hogy írtál. Én visszavonom a lábdagadást :? de ennél nagyobb bajom ne legyen.
Hogyan fogják hívnia fiatalembert? Jó nyaralást. Azért a fürdéssel óvatosan ha lehet.

királylány

Dia, persze vigyázok, inkább csak a lábam lógatom a medence széléről. :D
Péter lesz, de ezt már korábban azt hiszem írtam.

Limo, nagyon szuper a babasarok! Mi még sehol nem tartunk, majd amikor hazajövünk... :oops:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols nem tudom írtad e, mindegy is. Most már tudom :lol:

Én nagyon szeretem a férjemet. azt is szeretem benne, hogy ha valamit csinálni kell a lakásban akkor nem halogatja a dolgot. De most már konkrétan kezd elegem lenni a felújításból. Hazaugrottam a kocsiért meg megnézni a színt amit kikevert. Mikor beléptem a lakásba azt hittem hülyét kapok. Kupi van. Már megint! Én tudom, hogy másképp nem lehet, de már annyira szeretnék a végére érni. És szegénynek jut a munka java ugye, mert nekem csak takarítani kell....No mindegy. csak meglesz egyszer....

királylány

Megyek, sziasztok!

Elindulok Bencéért és végre elhozzuk a tapétát. Otthon megpróbálok rendet varázsolni, remélem sikerrel járok....

királylány

Bols szia,örülök hogy jól vagy,3 kg hízás fú de irigyellek! Az utazás is biztos szuper lesz!
papírmagzat,de fura kifejezés

:( :(

Limo nálunk is sarok lesz,bőven elég lesz a trónörökösnek az még.Jövőre terveztünk mást,de ki tudja most mi lesz..kezdek félni a Kánaántól

Dia felújítás --- elhiszem h.kemény főleg hogy hol van még a vége :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, Mares
Gyönyörűek a babákok!

Költözés
Én egyszer már költöztem....
Nálunk az elszánás egyre inkább megvan... a gyakorlati lépéseket fontolgatjuk... (néhány kórházba más elküldtük a pályázatunkat...)
Azt látom magam előtt, hogy Londonban, Chicago-ban hogyan élnek a hugaim...

Tina
Bababoltosok :evil: :evil: :evil: :evil:

Királylány
Azt kell nézni, hogy a babád ÖNMAGÁHOZ mérten mozog-e kevesebbet!
Lehet, hogy olyan kis nyugis, Buddha-babád lesz :wink:

Bévi
Te majd vajúdás közben a kórházat fogod nagytakarítani!!!! :?

Én nem is voltam menyasszony. Barátok voltunk, együtt jártunk... aztán feleség lettem :lol: :lol: :lol: :lol:
És még 10 év házasság után is szerelmes vagyok a férjembe :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Limo
Nagyon klassz helye lesz nálatok is a csemetének!

Bols
Hajduszoboszló nagyon klassz! Debrecenbe nem ugrotok át?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Holnapra bejelentkezett a védőnő. Szerintetek, meg kell kínálni valamivel?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi hát igen elhiszem h.hatalmas a különbség...ismét 2 szakember távozása lenne,de látod nem baj itt semmi sem!

10 év után is szerelem,az a legjobb!

evilany

[quote="lombikbaba"]H írta:lombikbabaolnapra bejelentkezett a védőnő. Szerintetek, meg kell kínálni valamivel?

max egy pohár hideg tea,de az enyém azt se fogadta el egyszer se még.(csak az idő miatt...)

evilany

Ircsi, tervben van egy debreceni kirándulás...
Enyém védőnő nem fogadott el semmit. Kb.15 percig volt nálunk.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Ircsi! Védőnőt kínáltam, nem kért semmit. Eddig egyszer volt itt, kb. 1 hónapja, 3/4 órát.
limo73

A mi védőnénink sem fogadott el semmit.
Kezdek megbarátkozni vele egyébként ....
szilvi35

Sziasztok!
Látom mindenki serénykedik... :D
Én ma levittem Fancsámat a dokihoz,mert a szúnyogcsípése bedagadt,hólyagos,feszül és forró.
Doki közölte hogy a tévhittel ellentétben,nem jó rá a fenistil gel!
:shock:
Írt fel valami kenceficét(mentolos-keverős)-rovarcsípésre...
Kapott Calcimusc-ot,6 szemes antibiotikumot,egy krémet,Fenistil cseppet és betadine oldatot...párakötést kell csinálni,amit 12 óránként kell cserélni.Begyulladt csórikámnak azért feszül,hólyagos és forró.(hólyag alatt gennyes)
Fenistil egy réteget képez rajta,nem hagyja levegőzni és a bacik bejutnak bőr alá.Ha csak Fenistile van valakinek otthon,mielőtt bekenné...hideg szappanos vízzel tessék lemosni!!!
NA EZT NEM TUDTAM! :? :shock: :(
Reklámban sem mondják :) :(

Aztán hazaérve ettünk egy jót...és pihi...
Ebben a melegben még gép elé sincs sok kedvem ülni :(

Tünde!
Köszönöm szépen...nagyon édike vagyol :) :oops:

Mindenkinek köszönöm az ágynemű dícséretet :D :oops:

Na megyek lezuhanyzom és bekötöm Fancsám lábóját :( csórikám

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Enyém védőnő sem fogad el semmit...pedig ebben a nagy melegben minimum a hidegvíz,vagy hideg tea....
Ha nem,hát nem :( :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Tomi baba is szégyenlős :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok lányok!

Kicsit lehiggadtam, így ha nem veszitek zokon, belekotyognék a dolgok folyásába, mert megint kikívánkozik belölem valami.

Elöször is szépek a szobák, bár nekem lenne helyem ilyen kis hangulatos ficakokat kialakítani. Persze panaszra sincs okom, elégedett vagyok így is a lakás hangulatával, a többi meg majd alakul.

Tegnap voltam fürkésznél, de nagyon nem voltam vele most se megelégedve. Már régen más doki után néztem volna, ha a rossz hírük nem elözné meg öket. Ennek a dokinak nincsen rossz híre, mégsem meggyözö a hozzáállása.
A régi dokim, akivel 3 terhességet csináltam végig, teljesen más kaliber volt. Olyan régi vágású kedves öregedö ember Erdélyböl. Sose beszéltünk egymással magyarul, mert gondolom szégyelte az ízes magyara tájszólását, ami nekem meg pont nagyon bejött volna. Na mindegy, nem is ez a lényeg. Ö mindig nagyon örült, ha a már elkészült gyerekkel vagy gyerekekkel jöttem hozzá. Ha uh volt, felültette a csapatot mellém, hogy ök is mindent lássanak és mindent megmutatott és elmagyarázott. Nagyon gondos volt, jó hangulatúak voltak ezek az idöszakok. Aztán amikor a 3.-at megszültem, nem sokkal utána lett volna ö is nagyapó végre, evégett volt böven közös témánk is, nagyon készült már rá, fogta magát és a saját praxisában dobott egy hátast és meghalt. Csak úgy. Sportos ember volt, nagyon odafigyelt az egészségére és mégse óvta meg ez öt a korai haláltól... Bögtem, amikor megtudtam, még a gyerekért is elfelejtettem elmenni idöben az oviba, mert leültem az ovitól nem messze a parkban és nem tértem magamhoz. Ehhez a mostanihoz hiába viszek gyereket, mindig nagyon ingerülten reagál, sose mutat meg semmit, nem magyaráz el semmit, nem néz meg semmit olyan alaposan, ahogy én azt megszoktam. Most se tudtam meg, hogy láb- és kézujjak szám szerint megvannak-e, vagy a kis arcán minden a helyén, stb. Képet se kaptam, mondván a kis keze takar és akkor meg minek. Ja bocs. Csak mert nem elsö attól még örülök egy félig eltakart arcnak is. Na mindegy.

Ircsi mi a különbség a ctg és az nst között? Láttam, hogy oldalt váltottál átmenetileg. Most már minden rendben? Többiek?

Ilus ami Németországot illeti: ez egy nagy ország nagy társadalmi és egyéb különbségekkel. Erösen függ attól, hogy merre mész, milyen a fogadtatás. A k-német rész lényegesen olcsóbb lakás bérlés ill. vétel tekintetében, pl. Görlitz (olyan századfordulós gyöngyszem, egy egész városnyi öregek otthona) városában egy lakás 3-4 szobával mondjuk 8-10 éve felújítva vételben 5 ezer Euro. Annyiért nálunk még egy elöszobát se kapsz!
Autó: ez is egy olyan dolog. A nulla és a pár száz Euro kategóriában nagyon sokat kapsz igen kevés pénzért, egy-két ezer Euroért már akár egy nagy Merci is összejöhet, szóval ez is relatív. Az egész rendszer többbuktatós: sok város már bevezette, mások egy-két éven belül bevezetik a környezetvédelmi zónát, emiatt esnek a dízel autók árai is, s az lehet akár 3-4 éves autó, nem mehet be a városba. Aztán a benzinár sem elhanyagolható...

A k-német jellemzöen barna beállítottságú, meglehetösen lusta, de elvárásai nagyok vannak. Magas munkanélküliség, erös társadalmi feszültség, aki teheti, menekül onnan. Csak bizonyos jellegü emberek maradnak ott...
Ny-német déli része, (a többiehez nem szólnék hozzá, mert nincs helyismeretem) nagyon szorgalmas - volt -, nem korrupt - ez is lassan múltidö -, skót - de nem a mi generációnk - , nem gyerekbarát. Nem egy élmény itt kisgyerekkel végigmenni az utcán. Azt a megvetést, amit kapsz, föleg ha kettönél többet terelgetsz magaddal, azt nehéz elviselni. Lakást gyerekkel nehezebben kapsz, az árak elviselhetetlenül magasak (Lipcse 3 szobás lakás 2-300 Euro, a mi két szobásunk itt 1000), a gyerekmegörzés problémásabb, mint a k-német részen. Jobb az álláskilátás, valamennyivel több is a kereset, de senki se kívánja a bevándorlókat, föleg ha nem tökéletesek a nyelvben. Már ott tartunk, hogy a török vendégmunkások is csomagolnak, fogy a nép évente 200 ezer emberrel. Gyerek után többet kapsz, mint otthon, de kell is. Vannak jó kis börzék, egyebek, lehet olcsón is gyereket nevelni, de ha különórákra járatod, az inged és a gatyád is simán rámegy. 10 alkalommal úszás (fél óra, de van ahol 3/4) 80 Euro például.
Nekem nagyon zavaró volt az egyetemen a standard kérdés: Ugye megyek haza, ha lediplomáztam? Kérdeztem, hogy miért is, hiszen itt a párom, ide tartozom, mire a válasz: mert oda tartozom, ahonnan jöttem én külföldi. Ja, rendben, bocs, hogy élek. :(

Közben elszállt az irományom többi része, így itt most befejezem az igehírdetést, mert ez kiverte nálam a biztosítékot.

Te melyik tájegységre vagy városra gondoltál? Ha mégis kitelepülnétek és segítségre van szükségetek, én is szívesen segítek, amiben tudok. Másrészt az itteni magyar közösség is nagyon összetartó (én nem vagyok a része, de ezzel együtt), az is támasz lehet.

Barbi
Vendég

Barbi!
Isten hozott ismét a körünkben!
Örülök,hogy újra jelentkeztél!! :wink: :)
Dokid..."aranyos" :( ember lehet :(
Sajnálom :(
"ezen" kívül minden ok??????????????????
Gyerekek jól vannak?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CTG
cardio-tokográfia... a magzati szívműködés és a méhtevékenység együttes vizsgála

NST
non-stressz teszt... nyugalomban végzett ctg vizsgálat...

Létezik még terheléses ctg vuzsgálat is
-oxitocinterhelés
-fizikális terhelés után

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbi
Én nagyon jól tudom, milyen idegenben élni.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbi...mi bajor részre mennénk...Herbrechtingenbe...kb pont félúton van München és Stuttgart között...talán Ulm ilyen ismertebb vagy Heidenheim, ami nagyobb város a környéken...
Mondjuk ajánlottak már állást Gábornak Korf-ban is, de én ott nem voltam, és nem is ismerünk nagyon senkit onnan...
Gábor csapata Herbrechtingenben van...már a másik magyar birkózó is élt kint a családjával, mondjuk ők csak egy évet...ill. van egy román csapattársa, már őt is kitelepítették magukhoz...úgyhogy szerencsére tárt karokkal várnának minket...

Egyébként egy tündéri kisváros...nagyon aranyos és normális emberek vannak, ami nekem az itthonihoz képest nagyon fura...meg minden olyan nyugis, de mégis élnek...nem zárják az ajtót, én ezen akkorát néztem...mindenkinek megvan mindene...nincs az az őrült rohanás, mint itt...jó persze, ott is vannak bajok, meg sokminden drágább is, mint nálunk, de úgy a hétköznapokban szerintem sokkal jobban elboldogulnak (ami nekünk feltűnt, hogy tényleg a hétköznapi dolgok, ami minden nap kell...étel, mosószer, stb...általában ugyanannyi vagy olcsóbb, viszont ami nálunk egy havi fizetés (mondju egy jogsi...bocsi, most az én fizumhoz mértem...)az ott is egy havi, csak mondjuk pár száz euróval azért magasabb ugye a fizetésük, mint itthon...úgyhogy sok szempontból szimpatikus lenne kimenni, és ha még szívesen is látnak, akkor méginkább szívesen megyek ki...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok

Mire a termés végére értem, fogalmam sincs kinek mit akartam :D

Tud valaki feltenni egy kelengyelistát, kórházi cuccos listát? Pár napja talán clarika? tett fel, de azt most nem találom. Azt hiszem nagyjából mindenünk megvan, csak szeretném megnyugtatni magam, hogy semmi lényegest nem hagytam ki.

Évi papucsot nekem is kell vennem, eddig sport cipőt hordtam, de az már elviselhetetlen, szandim feljön, csak kényelmetlen.

Ircsi kipróbáltam a receptedet, apának is bejött, én alig tudtam abbahagyni :oops:

Csillag, szúnyogcsípés.. durva :shock: én is fenistillel kenem kristóf csípéseit. Lehet nem kéne ezek szerint.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

evilany

Köszi, ez gyors volt.

Bmaas, jó hogy jelentkeztél.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Bmaas,családdal mi újság?
Voltatok végülis Mo-n?

evilany

No megyek zuhanyozni,Miki itthon van de most maszekolás helyett kivételesen szerel,ehh. No komment.
Holnap nemigen leszek mert Komlóra megyek.
Jó éjt.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?