Kukk!
Beoltattam a gyerököt!
Meg konzultáltam egy gasztrós csajjal és a pereputtyával (van egy védőnő barátnőm, szerzett protkót egy fejtágításra)
Rettentő érdekes dolgokat mondott. Ledöbbentem...
Ugye adott Noémi Léna Rókagizi bukása. A lányok látták, hogy szó szerint Leokádia a csaj. Na de ugye éjjel nem boáz Ottokár, csak nappal. Ergo nem GERD, csak GER. Ami nem betegség. A túlzott mozgás váltja ki. Most, hogy jobban ugrál, fokozódik. Jól hízó babánál nem lehet refluxról beszélni! Motílium és egyebek elavultak, mert az a perisztaltikát csökkenti, ami székrekedést ugyan okoz, de nem ez okozza a bukást. Illetve csökkenti ugyan, de nem kis mellékhatással.
Most Sinlacot kell adnom, de csak a ROTA oltásig. Utána hozzápi és abba sűrítő anyag.
ÉÉÉÉÉSSSSSSS! A csaj egyébként szopis tanácsadó is, így ez lepett meg nagyon: éjjel nem szabadna etetni. Ez a legújabb kutatási eredmény. Az éjjeli evészet és az igény szerinti szopi több betegség okozója is lehet. Táplálkozási zavar, elhízás, gyomorbántalmak.
Persze nem azt mondta, hogy ha éjjel felébred és sír, ne etessem meg. Nem kell, hogy felsírja a házat, vagy szenvedjen. Ha lenne cumi, akkor azt kellene a szájába tenni. Vagy ha elfogadja, egy korty víz. A gyomruknak kell a pihenés. Már persze itt a 3hó feletti babákról volt szó!
Ja és mondtam, hogy 20kor fekszik és kb 4-kor kel. Na erre mondta, hogy ezzel becsapom a gyereket. Mert egy ilyen picinek ok a 8óra kaja nélkül, de az utolsó etetés 22-körül legyen. És akkor 6-ig kitart. Tudom, nem kakukkos óra a gyerek. De ez az én bioritmusomhoz is jobban passzolna. Na ma a nagy körutazás miatt csak 23-kor tettem le végleg, így kíváncsi vagyok, mikor kel!
(a becsapás arra vonatkozik, hogy 20kor még világos is van, még nehezebben tudnak elaludni. Kíváncsi vagyok, mit szólna a szomszédokhoz, akik 18-kor fürdetik a gyereket...
)
Szóval felvázoltam az alábbiakat a szopipárti dokinéninek, és meglepve tapasztaltam, hogy ez így van.
Pedig tudhatjátok, hogy nem vagyok óra párti. Meg eleve sokat nem tehetek ha éjjel ébred, mert nincs cumi, csak max etethetek. De nekem teljesen hiteles és logikus volt a magyarázata...
Elsősorban a bukás részleteiben merültem el, plusz szóba került a tej és glutén érzékenység. Ha érdekel vkit, írok arról is, csak most hulla vagyok meg nem is akarlak fárasztani Titeket ilyesmivel!!!
Katica!
Szépek vagytok! DD is szép! Nekem is tetszenek a csíkosak, Eva, Lisa, Olaf...Hmmmmm!
Jó is hogy leszel talin, mert végre valaki, akinek van szövött kendője. Még győzködöm magam MT ügyben!