Sziasztok!
Ana nekem a 14-15 napon volt látható a haloványka csík, szóval míg menszi nincs, akármi lehet... Gratulálok a kislányodhoz, remélem az én gyerekeim is ilyen szorgalmasak lesznek, nem olyan lusták, mint én
Sztem Maresznak kiscsaja lesz
Nem tom miért, de ezt álmodtam... na de nem baj, majd kiderül!
Leti pihenj sokat, ne erőltesd túl magad, délben ücsörögj egy fél órát!
Bettike én neked adok igazat, de majd meglátjuk mi lesz a napokban. Akartam is kérdezni, h nincs szobabiciglid? Azon biztonságosabb lenne, vagy tornázz avivázz, nekem bejött
Maccs, Csillag hogy viselik a gyerkőcők ezt a meleget?
Niki tegnap estére elfogyott a dinnye, te meg itt írtad milyen fini, majd bele őrültem.. férjecském éjjel el is szaladt a drágám, de csak sárgadinnyét kapott, azt annyira nem szeretem, de megettem, nehogy megbántsam a lelkem
Chris mi már voltunk 30. heti uh-on a múlthéten, nem emléxem, lehet nem írtam... a belső méhszájam egy újjnyira nyitva van, lent van már a feje, 1400 gramm helyett már 1600-1800 között van, mondta is az uh-os nőci, h 3-4 kiló felett lesz a drága. Na de nem hiába, már 10 kilót híztam... vagyis inkább ő
Ti hogy vagytok?
Kismamik, hogy viselitek ezt a rohadt meleget???
Mi tegnap kimentünk strandra, muszály volt felvennem a kismamafürdőrucim, nagyon cukker voltam benne... csak ne láttam volna azt a sok vézna lányt...
Na de mindegy jővő nyárra én is fitti leszek, mint Maresz...