Új privát üzeneted érkezett!

Maccs! Este nem, de reggel tuti nyomok egyett! Szerintetek ez még lehet pozi? Nem kéne már kimutatnia?

Kép

Kép
anabana

Ana: a 10. dpo-n vagy kb, így akkor halovány szokott lenni, nekem a 11. nap este látszódott talán... szóval ha meg már van ott valami az jó !!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

ana

pár nap és ugyis kiderül,de azért váej 1-2 napot,az a biztos és akkor már jóval erősebb lehet,

KépKép
bettike83

Ana, ha ott a babucsek, akkor 1-2-3 nap múlva erősebb lesz a csík. Csak hajnalban ne menj pisilgetni a reggeli teszt előtt, mert akkor elmegy a "java". Hát hogyne lehetne pozitívabb??? Persze, hogy lesz!

maccs01

Sziasztok! Ha apa katona erősítésre van szükség, akkor a nődokim által javasolt Peponennel még rendelkezek. Egy teljes, bontatlan doboz. Érdeklődni priviben. Üdv és sok sikert
nyuszika85

ana

drukk neked :wink: :)

KépKép
bettike83

Annyit beszéltetek mostanában a dinnyéről, hogy már én is megkívántam! Vettem is ma vacsira magamnak egy negyedet!
Nagyon fini volt!!!!! :D :D :D :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok! Olyan kérdésem volna, h utrogestant vagy duphastont el kezdhetek-e magamtól szedni. kb a 22.23. naptól mindig erősen barnázok. Elmentem vele dokihoz, azt mondta, sárgatest elégtelenség, írt fel rá norcolutot. de azt olvastam különböző fórumokon, h ezt nem erre szokták adni, hanem ha vkinek nem akar megjönni. ez miatt dokit váltottam. ez a mostani elküldött hsg-re (tegnap volt) de a dokim szabin volt és egy másik csinálta. azt mondta ez a másik, h kellene szednem vmi progeszteront, utrot, duphastont vagy norcolutot. az eredményt még nem tudtam visszavinni a dokimnak a szabi miatt, így ezt a progi gyógyszert sem tudtam vele megbeszélni. szerintetek magamtól elkezdhetek szedni utrot vagy a régi norcolutot? Mert erre a barnázásra valószínű ez lenne a megoldás.
kitipi

kitipi: én sajnos ehhez nem értek, de az a véleményem, hogy várd meg az orvosod, és ne fogj öngyógyításba!

Kép

Kép
anabana

Letti!

Vártalak, lettek volna kérdéseim.

Kép

Kép
anabana

Ana, hogy döntöttél csináltál tesztet???
Vagy vársz még!

Kitipi, öngyógyiba szerintem se kezdj. De amúgy én a progi hiányra én is duphastont kaptam, de csak akkor mikor úgy nézett ki, hogy babás leszek. Nekem a 21.naptól kellett szednem.

Ha nincs baba,akkor jobb ha megvárod a dokidat.Mert az sem mindegy, hogy szedd.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Na, nincs csík, ez már megint nem jött össze. LÉGYSZI NE VIGASZTALJATOK!!! Úgy gondolom eljött az ideje, hogy pihenjek, mert ez a hónapról hónapra való csalódás, most egy kicsit leszívott. A könnyek most is kínoznak. Ez volt a 7. ciklus. Bár minden hónapban ilyenkor padlót fogok, de mire eljön a pe megint talpraállok.

Hanyagoltam a testmozgást, nehogy ártsak és már egy tonna-donna vagyok. Lesz mit behoznom. Nem is tudom hogy megyek strandra, pedig a lányom imádja, szünteben heti 2-3 alkalommal elszoktam vinni.

Kép

Kép
anabana

Hali!

Niki, holnapra lehet, hogy meg fog emelkedni a hőd :)

Ana, óriásdrukkok, hogy a teszt erősödjön, bármikor is csinálod meg :wink:

Bettike, és a többiek, kérlek, hogy ne akkor legyetek iron-women-ek, amikor a nehezen jött, és várva várt baba beköltözött a pocitokba, inkább csak olyan testmozgást végezzetek, ami semmiféle formában nem árthat a babácskának! Kerüljétek azt, hogy amit addig nem csináltatok, azt nem most kezdjétek el, nagy károkat lehet ezzel okozni, nekem elhihetitek! Mozogni szabad, és kell is, de inkább csak lágy mozdulatokkal, finoman, mintha hímes tojást cipelnétek :lol: ! Okés?!

Kitipi: A Norcolut tabletta használható különböző eredetű menstruációs cikluszavarok és a menstruáció előtt fellépő panaszok kezelésére, valamint alkalmas a tejelválasztás megelőzésére és megszüntetésére.
Tehát a te esetedben ez esetleg megszűntethetné a köztivérzéseket, ez is progesztagén származék. De ha babát szeretnél, én inkább az Utrogestant javasolnám, szerintem ettől a vérzés megszűnik, és segíti a beágyazódást, ha esetleg a petesejt megtermékenyülne. A Duphaston sokkal kisebb dózisú, ezért inkább nem ajánlanám. De ha már önkényesen akarod szedegetni ezeket a gyógyszereket (amit egyébként doki ír fel), akkor mindenképpen figyeld magadat LH tesztekkel és hőmérőzéssel, és csak akkor kezd el szedni az Utrot, ha már bizonyítottan megvolt az ovulációd!

Lányok, puszi a nózikátokra!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ana, mit is írjak? Tudom jól, mit érzel, én is végigéltem. De nem bizti, hogy most kellene feladni! Én éppen feladni készültem, és arra gondoltam, még azt az 1 ciklust végigcsinálom, és kész a spontán dolog, akkor "csapott belém a mennykő" :) . Persze ha úgy érzed, pihenned kell, akkor inkább pihizz, mozogj, strandolj sokat, és töltődj fel újra energy-vel, hogy utána újra tudd csinálni, talán pont akkor fog összejönni, mert nem küzdesz annyira. Ki tudja?!
Azzal meg ne foglalkozz, ki mit gondol rólad, senki sem hibátlan, ezt hidd el nekem! Csak érezd magadat jól a lánykáddal a strandon, jót fog tenni!

puszi

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Ana, bocsi, de nálam káosz van, most itt vagyok, kérdezhetsz!

Ugye Anyukám kórházban, tegnap 2 rendezvény volt, az egyik este 8 - ig tartott, de én leléptem, mert mentem Anyukámhoz, aki megint rossz híreket kapott: úgy néz ki, mégis tumor, csak most már elért valami hilust is. Ott voltam nála fél 8-ig, estére meg úgy elfáradok, hogy alélta dőlök ágyba.
Tehát ne hari...

Kitipi, az orvos tudja, miért mit ír fel szerintem..

Ana, még lehet csík!
Vendég

Ana: de votl, ott volt a csík!!! MÁra nem tűnhetett el!!! Tutti nincs? Iciri piciri sem?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti: sajnálom anyuddal kapcsolatos híreket, az azért megdöbbentő,hogy egyszer ez máskor már amaz volt a baja! De kérlek pihenj és vigyázz magadra!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

csillag

úgy lesz,tanultan az esetből az tuti :)

ana

azért még te is tudod h korai volt a teszt.mikor kell megjönnie egyáltalán?

KépKép
bettike83

Betti!

Nem volt korai mert a Csillag tesztjének már ki kell mutatnia.

Igaz? CSillag?

Maresz! Nincs.

Letti! Már megoldódott, amit kérdezni akartam. Szorítok anyukádhoz, és persze neked is, hogy legyen ennyi mindenhez erőd és energiád. Azért ha tudsz, pihenj és beszélgess a kicsivel, ne érezze mindig a szorongásod.[/b]

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!
Látom már megy a traccsparti!

Ana
Nagyon erős csajszi vagy! Strandoljatok,élvezd a lányod! Aztán mikor nem is várnád beállít a gólya! :wink:

Letti
Ez gáz! Szegény TI! :evil: :cry:

Kitipi
Duphastont én is szedem,mert barnáztam terhesen,napi 2x1-et kell szednem.

Ez a rohadt meleg engem kicsinál! Soha nem szerettem. Légkonditól meg megbetegszem,marad a szoba mega terasz,mikor árnyék van!

Kép
Kép
k_inga

Lenyugodtam, reggel elöntötte a düh az agyam rendesen. Annyira jó lenne már, és hiába a sok süket duma, akkor is szeretném és akkor is szeretném és akkor is szeretném és akkor is szeretném és akkor is szeretném. Soha meg nem godoltam volna hogy ez velem megtörténhet. Nagy pofára esés ez nekem, még az a szerencse hogy itt a jó idő.

Maresz nekem múlt hónapban is ott volt, de biztos nem tud megtapadni, még mindig nem jó a tsh. Hiába a palástű, amit vödörszám ittam, ha más akadályozza.
De ugye ebben igazam van, hogy már ki kellene mutatnia a Csillag tesztjének? A hő az még nem minden..... Na még 3 nap a piriig, vagy 2.

Kép

Kép
anabana

Ja Maresz!

Tegnap egész nap vártam mikor számolsz már be az Uh-ról. Aztán rájöttem hogy ma van a napja. Már tegnap is írtam hogy számolj be a fejleményekről! Légyszi!!!!

Kép

Kép
anabana

Ana: hát ha valaki, akkor én el voltam kenődve! Múlt március óta próbálkoztunk, előtte 2001 óta csak természetes módon védekeztem és soha nem estem teherbe. Júniusban volt az esküvőnk én meg már szeptemberben "válni akartam", mert hogy nem tudok teherbe esni és hogy elengedem az uramat, keressen olyat, akivel igazi családja lehet! Majd novemberben , mikor aztán sok minden gond volt uramnak a gyerekével kapcsolatban ( volt asszony akart minket szivatni, volt tárgyalás, ott nem állt ki a kislány uram mellett) , szóval akkoriban sokat sírtam, aztán jött a baba... sajna ő nem volt valószínűleg egészséges, december 19én műtét, karácsonyozni sem akartam, uram közölte fát állítani sem volt kedve..... majd január 22én, kb, ismét összehoztuk a kis bentlakómat, és cukorfalat itt mocorog már, sőt, néha tombol! SZÓVAL NEM FELADNI!!! Nyáron 32 leszek, paráztam nagyon, hogy talán gyerekem sem lehet.... és látod! Igenis lesz 2. baba!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ana: mindenképpen , de nagyon izgulok, tiszta rémálmaim voltak... de komolyan, nem is mondom el , hogy mi... remélem csakis jót hallunk!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

ana

11 nappal vagy pé után,én pont ezen a napon csináltam az első tesztet ami olyan nagyon halvány volt h nagyon nehezen lehetett látni a másik csikot,sőt,inkább csak én láttam,ha úgy forditottam.

nem értem miért kell ennyire rohanni a teszttel,mikor a mensi kimaradás előtt max 2 nappal kellene csinálni tesztet.
az előzőben is úgy látom 34 napra jött meg,most meg csak 26.nap.még van bő 1 heted mensiig.ez az állandü tesztelgetés nem teszjót az ember lelkének,én tudom.és láthattad h pl letinél h pár nappal korábban mutatta a teszt mint nekem,pedig én 2 nappal előrébb voltam....minden ember más,nálam kicsit nehezebben termelődött a hcg...de nem azt jelentette h nincs baba.nekem totál,full erős tesztem pé után 20 nappal volt.előtte pedig egy egész szép kb a 17.napon.

szoval én még mindig azt mondom h korai volt,bár nekem úgy sem hiszel,de tapasztalat :!: :!:

arról mesélj h voltak e görcseid,mensi szerűek a napokban?

KépKép
bettike83

BEttike!
Tudom hogy jót akarsz, de hidd el ha nagyon halványan is de ott kell lenni, majd jön csillag és igazol.
Szívemből kívánom, hogy igazad legyen.

Amúgy a múlt hónapban azért volt 34 nap a ciklusom, mert beteg voltam és elhúzódott a pe. De amúgy változó. A luteális fázisom még sosem volt több 14-nél, sőt a múlt hónapban volt először 14 napos, így csak 2-3 nap van mensiig. Nem a ciklus hossza számít hanem a luteális szakas hossza.

_Maresz!

Ne parázz, gondolj arra, hogy most megtudod Jancsi vagy Juliska lakik ott bent! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anabana

ana

dehát tegnap volt látható csik nem?a lányod is látta...

akkor mitől volt?

ha nincs hcg akkor nem jön elő a második csik,ezt is megmondja csillag :D

KépKép
bettike83

Betti!

Múlt hóban is így volt, azért mert elindult valami, de nem maradt meg. Valószínüleg a tsh miatt még mindig nem tud megtapadni. Hiába iszom a palástfüvet ezerrel, ha a hormon nem engedi. érted?

Na de 21én már megyek vérvétel kotrolra a tsh val. és akkor kiderül hogy elég e a gyogyszer mennyiség, vagy emelni kell még rajta.

Kép

Kép
anabana

Hali!

Naaa, nem vitázunk csajszik, bár néha azért azt is kell :)

Sajnos Anával kell egyet értsek, ha tegnap volt tesztcsík, és mára már nincs, akkor valószínűleg valamennyi termelődött a szervezetben, de baba már nincs, és ilyen kis mennyiségnél még hamar kiürül a HCG a szervezetből. Ezért van az, hogy egyik nap még van csík, talán másnap is, akár erősödik is, aztán mégiscsak pikpakkra eltűnik a kövi reggelre. :roll: Tapasztalat :(
A lutheális szakasszal kapcsolatban is igazat adok neked Ana, úgy van, ahogyan írtad.

DE, csodák léteznek, csak sajnos ritkán "botlanak belénk", de amígy nincs mensi, reménykedni szabad :wink:

esthajnalcsillag

Ja, és Mareszka, nyugi, minden rendben lesz, és meglátod a te gyönyörűséges kismanódat (én fiúnak érzem, de talán tévedek :) ).
Csodálatos élményben lesz részed, az tuti! Mondjuk megsúgom csendben, hogy nekem a 26. héten készültek a legtutibb 4D-s UH-ok, előtte semmire nem volt hajlandó egyik manóm sem, utána meg már inkább csak az arcocskája fért bele a képbe :lol:

esthajnalcsillag

Sziasztok!

megint jöttem 1 kicsit...

Ana, nyugodj meg...ennél okosabbat sajnos nem tudok mondani...hamarosan te is megkapod a saját kis szerencsecsomagodat!

Mares, annyira várom én is az eredményt! Izgulok érted!

Aztán azonnal jönni a képekkel!!
Vendég

Csillag!

EGyet értek az apróbetűsöddel, mi már Maresszal erről értekeztünk.

Kép

Kép
anabana

Leti, sajnálom szegény Anyukád és Titeket is :(
Nem is tudok mit írni, mert ez egyszerűen borzasztóóó!

Mares, szerintem is kicsi Fiad lesz!

Ana, persze, hogy ne add fel! Töltődj fel, menjeket ide-oda, adj le pár kilót, jót fog tenni a fogantatásnak, nagyon sok helyen olvastam! Ne foglalkozz agyban a babakérdéssel, mert már le vagy harcolva idegileg.
Én is azt mondom, hogy amíg nem jön meg, addig még van remény! Tesztelj két nap múlva reggel és este is.
Én, amikor nem estem rögtön teherbe, olyan, de olyan piszkosul dühös voltam és "természetesen" mindenhol pocakos kismamákba botlottam... útáltam őket... bocs lányok! Ez 2-3 napig tartott, aztán megnyugodtam, mondván, ha nem esek teherbe 3 hónapon belül, elmegyünk egy meddőségi klinikára. Ettől úgy megkönnyebbültem, lehullottak a bilincsek az agyamról. Már nem izgatott a dolog, köv. hónapban terhes lettem Ricsivel. Épp MR-re kellett mennem és a kérdőíven rajta volt, hogy terhes vagyok-e... megkérdeztem a dokit, hogy mi legyen, mert a napokban kell megjönnie, erre ő, hogy akkor szaladjak el egy tesztért és ha nega, akkor bármikor visszajöhetek (3hónapot vártam az időpontomra náluk, úgy tele voltak)... Elmentem tesztért és csíkos lett. Teljesen megdöbbentem! 2 hét múlva már Ricsinek neveztük a picit.

Sose feladni! Ott a kislányod, egyáltalán nem reménytelen a helyzet!

maccs01

én is fiúra tippelek maresnél :)

ana

igazad van,de majd szépen helyreáll a hormonod és sikerülni fog.mostmár jó kezekben vagy :)

KépKép
bettike83

Maccs, Jó fej vagy! Köszi. Úgy gondolod még van remény!

Mindenkinek köszi, annyira édesek vagytok ahogy pedáloztok értem. Mégegyszer nagyon de nagyon kösz. :lol: :lol:

Kép

Kép
anabana

Amúgy tök happy lettem így a végére, mert most hívott a gyerek of.-je, hogy mindjárt kezdődik az osztályozó, de mindenből megvan az 5. A matek meg a tesi volt necces. Az of tanítja a tesit és felvan háborodva, hogy nem tartom egyenértékű tantárgynak a többivel, na de hát ez késségtantárgy akkor is. Legalább énekből meglehet tanulni kottázni, ha valaki kappan. Már 7. osztályos és eddig még minidg kiváló volt. Ő igazi kis kincs. Pedig az idén különórán az angol mellett a németet is elkezdtük és így mondtuk hogy nem kell kiválónak lenni. De ügyi és szorgalmas volt. az én mejjem meg hízik.

Kép

Kép
anabana

gratulálok és van miért büszkének lenned :)

KépKép
bettike83

Ana, gratulálok a kiccsajhoz!

Nekem annyira kómás már a fejem!

MInden nap 9-re jövök dolgozni most már, és délben elfáradok. De azért nyomom délutánig.
Vendég

Ezt sose értettem: miből tippelitek a fiút???
Vendég

Sziasztok!
Ana nekem a 14-15 napon volt látható a haloványka csík, szóval míg menszi nincs, akármi lehet... Gratulálok a kislányodhoz, remélem az én gyerekeim is ilyen szorgalmasak lesznek, nem olyan lusták, mint én :P
Sztem Maresznak kiscsaja lesz :) Nem tom miért, de ezt álmodtam... na de nem baj, majd kiderül!
Leti pihenj sokat, ne erőltesd túl magad, délben ücsörögj egy fél órát!
Bettike én neked adok igazat, de majd meglátjuk mi lesz a napokban. Akartam is kérdezni, h nincs szobabiciglid? Azon biztonságosabb lenne, vagy tornázz avivázz, nekem bejött :)
Maccs, Csillag hogy viselik a gyerkőcők ezt a meleget?
Niki tegnap estére elfogyott a dinnye, te meg itt írtad milyen fini, majd bele őrültem.. férjecském éjjel el is szaladt a drágám, de csak sárgadinnyét kapott, azt annyira nem szeretem, de megettem, nehogy megbántsam a lelkem :)
Chris mi már voltunk 30. heti uh-on a múlthéten, nem emléxem, lehet nem írtam... a belső méhszájam egy újjnyira nyitva van, lent van már a feje, 1400 gramm helyett már 1600-1800 között van, mondta is az uh-os nőci, h 3-4 kiló felett lesz a drága. Na de nem hiába, már 10 kilót híztam... vagyis inkább ő :P
Ti hogy vagytok?
Kismamik, hogy viselitek ezt a rohadt meleget???
Mi tegnap kimentünk strandra, muszály volt felvennem a kismamafürdőrucim, nagyon cukker voltam benne... csak ne láttam volna azt a sok vézna lányt...
Na de mindegy jővő nyárra én is fitti leszek, mint Maresz...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba
Én is strandra vágyom! De erre még kilátásom sincs,az idén tuti nme jutunk el sehova. Apuka sokat dolgozik,ha itthon van,akkor itthon csinálja a dolgát,amivel jól elmaradt már. Készül a házikó is, lassan,de biztosan. Lesz hova tenni a nyaralás árát. Egy nap meg nekünk nem nagyon szokott összejönni,mindig van valami más, ami fontos!
A meleggel kicsit tele a tököm,mert fáj tőle a fejem,de jobb mint a múltkori szél.

Kép
Kép
k_inga

Baba, van légkondink. Bekapcsolom, addig mindenki ki a szobából, majd 10-15 perc múlva kinyitom az ajtót és szép fokozatosan lehűti a lakást. Ezt sokszor. Nem akarom, hogy a gyerkők ezért megfázzanak, de izzadunk mint a dög másképpen. Iszunk-iszunk-iszunk :) Mikor beköltöztünk, előtte leszigeteltünk belül nagyon, úgyhogy alapból nincs olyan dög meleg bent, mint más lakásokban itt a házban. Mos viszont főzök, úgyhogy a konyhában szauna van.

Azért nem egyszerű ilyen állati hőségben babát várni, és már nagy pocakosnak lenni. Biztos cuki volt a kismami fürdőruha. Én még életben nem láttam, csak prospektusban :) Az UV-tól félek, mert olyan hirtelen jött ez a nagy napsugárzás, hogy nem is volt időnk egy kis színt kapni, most meg jön az égetés ezerrel.

maccs01

Na ez a meleg elég hirtelen tört ránk, múlt héten még ment a fűtés.

Baba én még nem is hallottam kismamafürdőruciról, de most megnézem a neten. Irigyellek, lehet a hétvégén mi is kiszaladunk.
A tesztel kapcsolatban, ha megnézitek a fertin a görbéket van akinek már a 8 napon poz, amikor elkezdődik a beágy már akkor van hcg a szervezetben, mivel a Csillag tesztje 10 es, irtó hamar ki kell mutatnia, mert már a 10 alatti is kimutatja, az a menny. meg nagyon korán van.De mindegy, bárcsak igazatok lenne!!!!! Kívánom. Bár még az is lehet hogy a 2 dpo n volt Pe. Mert ilyen is van.

Maresz gyere mán a hírökkel!!!!

Kép

Kép
anabana

Mares, mi van mááááááááááááááááááááár??????????????????
Vendég

Úristen Letti! Mindjárt 1. trimeszter vége. A francba jól lemaradtam.

Kép

Kép
anabana

Ana,

Ez a 9. hét még csak. Rendesen rajtam van a para, hogy a 10-11 hét jön - az előző akkor halt meg...de elhessegetem mindig, mert tudom, hogy minden rendben lesz. Teljesen más ez a terhességem. Sokkal nyugodtabb vagyok.

DE MINDJÁRT IDEGES LESZEK, HA NEM JÖN EZ A MARES!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Egyébként iszonat megy az idő.

Kinga, a meleggel nekem is tele a tököm... Bár a melóhelyemen klíma van, csak akkor van gond, ha ki kell menni...

tegnap megbüntettek a közterületesek. Létesítettek egy rohadt buszparkolót, ami addig rendes parkoló volt, én meg este 7-kor odaparkoltam. Gondoltam, nem lesz itt már turistabusz. Bementem a kórházba, mire kijöttem, ott volt a feljelentés...szerintem 10 000. remélem, nem több.
Vendég

Letti. még csak 9. De még az előbb 7 volt, úgy elrepült az idő hogy egy-kettőre itt a 12. Bettivel jól belehúztatok, engem itt hagytatok a kakiban.

Kép

Kép
anabana

Ana, nem hagytunk a kakiban, legalábbis nem szándékosan, hidd el. MInden rendben lesz, csak nyugi.
Vendég

Köszi Csillag a tanácsot. Jelenleg még várakozó állásponton vok az öngyógyítással kapcsolatban. Ha esetleg mégis az mellett döntenék, h szedem, mikortól és mennyit kellene szednem? Bár biztos, h a betegtáj-ra rá van írva. Ha elkezdeném, h mondjam majd meg a dokimnak, h ja bocsi, de még szabin voltál én elkezdtem ám szedni magamtól egy gyógyszert. Elküldene a francba (jogosan) De mégis azt érzem, h ez megoldaná a gondomat. Amúgy hormonok rendben vannak mindkét vérvételkor. Ettől függetlenül is lehet sárgatest hormon elégtelenség?
kitipi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?