Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjöttünk, és amit láttunk, ami oda lógott, az bizony egy kuki :)

Kis bentlakóm: Gergő!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Diám,
örülj neki, ez nagyon jó! Én napközben még elvagyok, de tegnap konkrétan 10 órát ültem, annyi melóm volt. Majd hazaértem és 10-kor kerültem csak ágyba. Na akkora a lábfejem már semmibe se fért bele, és mindenem fájt a fáradtságtól :( :( . Vhogy még kibekkelem ezt a 2,5 hetet, aztán már az nagy könnyebbség lesz, hogy nem kell mindennap 6-kor kelni, időre rohanni 8-9 órát ülni, stb.
Köszi a megértést és a hiányolást is, jólesik :)

Nemsokára mennem kell a gyerkőcért.

Ja és Olivér drága nekem az utóbbi napokban nagyon aktív, fájdalmas mozgásai vannak leginkább, sokszor érzek kis csontos részeket siklani a hasfalam alatt (sarokra, térdre tippelek :wink: ).

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Mares! Gratulálok a fiatalemberhez! Kép? Kép

királylány

Sucer... Hattyú halálod, hehe... :-) De jó neked, ha te hattyú vagy. Én inkább hat tyúk. ;-)
Majd csak jössz, azért jó, hogy életjelet adtál... ;-)

Mares, gratu a kistökihez! :-) Üdv Gergő... :-)

szilvás76

Sucer én örülök neki, persze. Csak csodálkozok, hogy nekem nincs(még) ilyen. Persze ne is legyen. Bencénél sem volt....

királylány

[quote="sucer"]
írta:
sucer
Ja és Olivér drága nekem az utóbbi napokban nagyon aktív, fájdalmas mozgásai vannak leginkább, sokszor érzek kis csontos részeket siklani a hasfalam alatt (sarokra, térdre tippelek :wink: ).

Ilyeneket érzek már napok óta, már majdnem fájdalmas, amit bent csinál... :-) Most egyelőre csöndben van, valamiért lapít...

szilvás76

Mares,
gratula a kis tököshöz :) .

Tényleg mentem.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Mares!
Gratula a kisfickóhoz...lehet nekünk is Gergő-nk lesz :D :P :wink:
Sucer!
Ne hülyéskedj!!!persze hogy kíváncsiak vagyunk!!!

Dia-köszönjük szépen :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nekem is fájdalmas sokszor :?
de akkor nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel...lehet normális dolog?! :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

most megyek kicsit vízszintbe....majd jelentkezem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szlivás :)
hattyúúúú, énn?????? Elértem hízásban a 7 kilót... és még van 9-10 hét. Lesz ebből 10-12 kiló a végére. Most vagyok 62 kiló... Mozgás, én is az utóbbi napokban érzem ezeket, az inkább fájdalmas mozgásokat.... és ennél csak kisebb helyük lesz ezeknek a babáknak, jaj.

Dia,
nem vagyunk egyformák, szerencsés vagy, hogy téged ezek a dolgok elkerülnek. Ha Bencédnél is így volt, akkor nagy a valószínűsége, hogy most is megúszod.

Na tényleg mentem :oops: .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Mares! Gratula Gergőhöz!!!! :D
limo73

Na, lepihiztem, persze bealudtam...most meg visszajöttem, de mire végére értem a visszaolvasásnak, megfájdult a derekam...mehetek vissza az ágyra... :? De legalább manóm elvan...egész nap mocorog, meg rúgkapál...:)
Na, most már kezd a laksá is k....a meleg lenni...már muszáj volt ablakot nyitnom, de csak a meleg ömlik befelé...
Ma sem vagyok egy szószátyár...na, majd lesz még hűvösebb...

Ilus

KépKép
badzsulka

Te írtad, hogy "Márha még érdekel vkit a hattyú halálom " :-)

szilvás76

Sziasztok, mentem...

szilvás76

Talán megmaradok...
Hajnalban iszonyatos fejgörcsre ébredtem. Annyira fájt a fejem, hogy már hánytam is :cry: :cry: :cry:
Szerencsére volt itthon Algopyrin és B6 injekció... férjecske megszúrt...
Most ettem ma először... :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.06.09 16:00-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, még jó, hogy nem vagy pánikolós fajta! A lényeg, hogy tudod mi a teendő. Azért ezek a rohadt időjárásváltozások nem tesznek jót!

Sucer, tök érthető, hogy nem tudsz visszaolvasni, szerintem ha már nem melózól, akkor egyszerűen csak kövesd a topikot, ugyanis rengeteg az előzmény. A nagy dolgokról meg úgyis tájékozódhatsz, később is téma lesz. Kitartás, már nem sok van a láblógatásig :)

Mares, ÉNMEGMONDTAAAM! :) Persze a másik topikon, de akkor is :) Gratulálok a KisFiadhoz!!!

Ha Clárikánál is bejön a megérzésem, akkor megírom még Dia és Csillag felé is, hogy mit gondolok :):):)

maccs01

Na megjöttem.
Hát az én kisfiam azt mondja,OK hogy rendben fejlődik,oké hogy kérésre anno kukit villantott,oké hogy felszólításra sokat pisil ha kell,és oké hogy derbizik nst-n ha kérjük(meg ha nem kérjük akkor is) de azért mindent nem lehet ám,arcocska nincs!!!
Ugyanis,a feje előtt van egy (?) lába nyújtva,és még a kezét is odatette,meg lehet számolni a kis ujjait,ahogy azt mutatja,stop...:)) rázogattuk,de semmi. Azt mondja a doki anno a saját gyerekét se tudta lefotózni pedig párszor próbálkozott :) flow,magzatvíz rendben. Úgyhogy értékelhetetlen képeink lettek,nem is scannelem be,nem kínzok senkit,az egyiken van fülecske,egyik szem és kéz,de azt elég nekünk itthon nézegetni :)
Ez van.Nem baj.

Sucer jó h.jöttél.Jó lesz lassan lazítani.

Dia az a jó ha nincs bajod...képzeld a sok feladatod mellé még az is...(lakásfelújítás)

Ircsi akkor kezet foghatunk,az én fejem is odavolt...

Csillag nagyon szépek a kis ágyneműk.

Mares gratulálok a fütyishez!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Az uram viszont úton hazafelé úgyhogy nekilátok a melegszendvicskrémnek :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tünde
Jobbulást a laptopnak!

Tina
Neked milyen jó lesz... hányan fogunk neked drukkolni :lol: :wink:

Évi
Téged is elkapott a migrén vagy mi???? :cry:

Szilvás
Nyisd az ablakot.... most elkezdtem egy macikát is...

Bekri
22 millió csak a telekért????? :roll: :roll: :roll: :roll:
Olajmező van ott?????
Debrecenben a Nagyerdőn annyiért már lehet venni lakást is.

Barbcsi
Vigyázz magatokra!
Csíkok :cry: Nekem egy-kettő van a pocimon...

Mosópor
Én jobban szeretem a folyékonyakat.

Én először saját udvart szeretnék, hogy legyen hova tenni a medencét. Vagy állítsam be a szoba közepére?????

Jók a képek :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Maccs
Avval nem segítenék magamon se, ha pánikolnék... :wink:

Évi
Ez a Tomi baba!!!! :roll: :? :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi, tök jó hír, hogy minden rendben van a bébivel! Ez a lényeg. Azt a pár napot augusztusig már fél lábbal kibírjuk és megcsodáljuk majd!

maccs01

Ja ja hadd legyen meglepi.Egyébként jó kis pufi arca van,a2 d-n is látszott.

Ircsi nemtom mi,de nagyon fájt a fejem,pedig már hónapok óta nem volt ilyen. A beázott falak+hőség miatt 70% a páratartalom a hálóban,sztem azért...
Jobban vagy már?...

evilany

Ircsi én eltöprengtem egy kisebb medencén a nappali közepén :roll: :lol:
Én is folyékony mosószert használok.

Maccs kiváncsi lennék a tippjeidre :)

evilany

Csillag! Szuper jó cuccokat vartok!!!
szilvi35

Ircsi szegéykém. Fejfájás :twisted:

Évi cseles gyerek. Hát igen, mindent nem lehet :D

Maccs nálunk csak a végén derül ugye ki.....szóval kérem a tipped :lol: Nagyon kíváncsi vagyok .....

királylány

Sziasztok nem voltam két napot de jó sokat írtatok!!!

Ircsi sajnálom nem vagy jól van akit ennyire befolyásol az idő sajnos pihenj sokat amennyit csak tudsz!!!

Évi Tomika huncut de fő hogy jól vagytok!!!Viszont te is rosszul alszol lehet a pára miatt sajnos az nem jó!!!

Barbcsi remélem nem lesz semmi gond veletek próbálj pihenni jó sokat!!!

Csillag szuper az ágynemü nagyon ügyesek vagytok!!!

Dia Szilvás ti soha nem fáradtok el szerintem!!!!!!De azért csak óvatosan!!!

Mares gratulálok a kis fickóhoz!!!!Sok-sok egészséget neki és neked is!!!

Clarika bujkálósod van hát biztos nagyon várjátok már kiderüljön ki van bent remélem hamarosan mutatja magát,de fő az egészség és vigyázz magadra!!!

Tina neked meg mindannyian fogunk drukkolni babóra meg most is drukkolunk,esküvő jó meleg lesz!!!

Velem semmi komoly most fészekrakó vagyok takarítgatok,reggel kelek 7 kor kifőzök ne legyen meleg és délben pihenek kicsit aztán teszek veszek,hétvégén jönnek anyáék és itt lesznek 3 napig nagy takarítjuk a házat és remélem hétfőn eltudjuk hozni a kiságyat is vagy vasárnap de ez még nem tuti mert sok lesz a meló,festés takarítás kint is van mit csinálni.Ma még össze számoltam s írtam mi kell nekünk,arra a megállapításra jutottam,mellszívót nem veszek előre,majd ha kell hátha nem fog kelleni miért adjak érte 10ezer forintot,alig várom szép rend legyen nálunk ablak kárpit tisztítás függöny mosás,kikevertettem a festéket a szobára,ma még megkapálom a kiskertemet ha hül az idő,mert holnap hajfestés megyek 5-re dokihoz,azt már irni akartam nektek én is festem a hajam mert Mares te kérdezted ha jól emlékszem nekem meg,amúgy szőke hajam van :lol: most már lassan 6 éve fekete!!!!Voltam védőben is 1kg híztam az jó nekem is számolni kell a mozgást mától reggel 9től este 9 -ig meg kell lenni 10 nek nah mindenhol más a rendszer.Holnap szemölcsre kíváncsi vagyok mit monda doki sokat nőt és szaporodott,nah eldugulok bocsi hosszú voltam.Én nem nagyon kivánom afőt kaját ma pl megettem egy fél dinnyét :shock: de jól esett persze nem egyszerre hanem 4 szerre :lol:

Kép
bévi

Bévi már épp szóvá akartam tenni, hogy eltűntél. De ezek szerint semmi gond sak sok a dolgod. Hát azt nem mondanám, hogy nem fáradok el, csak ugye van egy nagyobb gyerek meg egy mégnagyobb. Szóval kidőlni csak este 10 után tudok :lol:

Jó, hogy mondtam semmi bajom, na azért ma mire hazaértem az én lábam is bedagadt kicsit. Nem vészes, a meleg miatt szokott ilyen lenni.

Sucer igen, más mindenki, és én szerencsésnek is tartom magam ezügyben. De gondolom értetted mit akartam mondani... :wink:

Gyerekem csuklik :roll: :lol: mármint a pocakban lévő....

királylány

Dia hát akkor elszóltad magad,nálam is van nagy gyerek a párom meg egy a hasamba,néha olyanokat kérdez a párom mindent a szájába adni de férfi,ma teát kellett neki főzni lehűtöttem mire haza jött,és kérdeztem csináljak meleg szendvicset nem ő hideg szendvicset eszik :lol: de azt megcsinálhatom és főzök neki egy kávét,presszó kávéfőzőnk van csak egy gombot kell megnyomni,de neki jobban esik ha én csinálom :lol: most megyek kapálni már ne süt oda a nap meg virágokat is meglocsolom,majd lehet este vissza nézek,ha nem akkor holnap jövök de majd csak doki után,és megmondom mi újság a szemölccsel mit mondott a doki!!!

Kép
bévi

Dia, szerintem Lányod lesz! :)

maccs01

Bévi minden pasi egy nagy gyerek.... :D

királylány

Maccs na erre kíváncsi leszek :D

Apa még dolgozik, azért garázdálkodok itt....Bencénél itt van a szomszéd srác, de mit össze nem nyávognak....
Olyan jó, Bence egy pár napja felfedezte az egyedül fürdés örömét...nemsokára bezavarom őt a fürdőszobába.... :D

királylány

Egyedül fürdés :)
Na, azért egyik szemed legyen rajta... itthon árvíz van minden este :):):)

maccs01

Hallottátok, hogy megfeleznék a LOTTÓ ÖTÖSÖMET :mrgreen: ? Hagy döntsem már el, hogy kinek mennyit adok! A legnagyobb lóvét az nyúlná le, akit megbíznak, hogy ossza már el a pénzt a károsultak között...
Az állam dolga megvédeni az állampolgárait, mivel spórolt a gátakon, kárpótolja is Őket!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.06.09 18:01-kor.

maccs01

Figyelek rá, mindig leskelődök, nehogy elcsússzon véletlenül vagy ilyesmi. Mondjuk nagyon ügyes, mert nem pocskolja ki a vizet. Sőt! Mindig elzárja ha szappanozkodik, utána én szoktam megnyitni neki, de tegnap mire odanéztem már törülközött. Meg is dícsértem, hogy milyen ügyes, ki tudta nyitni a csapot és át tudta állítani a zuhanyra. Mikor bent törülközött akkor mondta nem tudta megnyitni, de nem akart szólni és nem mosta le a szappant csak letörölte :lol: :lol:

királylány

Nekem a híradó most is csak háttérzajnak mentz....jobb is, mert amit hallottam belőle az nagyon nem tetszett...

királylány

Ez cukiiii :) Nagyon édes kis gyermeki gondolkodásmód.

Nálunk volt egy olyan korszak, hogy az összes elérhető tusfürdő és sampon a kádba nyomva végezte... Kb. 5 perc alatt. Általában együtt fürdenek a gyerekek és most a buborékfújás a menő :)

maccs01

Mi vettünk Ikeában olcsóért csúszásgátlót. Ricsinek nem kellett, de Eni csetlett-botlott a kádban, már neki sem rakom be mindig.

Hír Tv megy nálunk állandóan a konyhában, a szobában mesecsatorna.
Tetszik az Orbán-féle politika. Már elég optimistába mentem át pár nap alatt azt hallgatva.

maccs01

Hát,ha tényleg a mi bérünkből(is) gondolták a -15%-ot....akkor,nem akarok drámai lenni,de kb.végünk van :shock: :shock: :shock: :shock: :(

És őszintén,ki a szar fog ennyi pénzért kórházakban dolgozni???????????????????????

Hú most pipa lettem,elmegyek levezetem a feszültséget a porszívózással...

Dia szerintem is lány:)

Bévi holnapra drukk.

Maccs mi van a lottó ötösömmel?
:shock: :lol:

evilany

[quote="maccs01"]
írta:
maccs01
Tetszik az Orbán-féle politika. Már elég optimistába mentem át pár nap alatt azt hallgatva.

:?: tényleg..?

evilany

Ma rámcsodálkoztak, hogy: netán babát várok? Jól esett vayg mi így a 8 hónapban..... :shock: :? :roll:

királylány

A párommal feldúlva jött haza, mert kiszámolta mennyivel lesz kevesebb a fizuja az új SZJA szerint. Én nem tudok optimista lenni a hallottaktól, sajnos nem abba a kategóriába tartozunk akik jól járnak :(
limo73

de kívánom, hogy tegyenek csodát, és tényleg valami jó süljön ki a dologból.
limo73

Annyira mindegsy melyik párt van hatalmon. A kisembereknek nem lesz jobb. :roll:

királylány

Na leküldtem egy banános shaket vacsora gyanánt. Jól esett.

Évi nálunk a teendők úgy kezdődnek jelenleg: meszelni/festeni, tapétázni :lol: Sehun nem tartunk még. Csak elég legyen a 8 hét....Mert ugye a tapétázással még nincs vége, ha már lúd legyen kövér, akkor ablakokat is le, lecsiszolni, újrafesteni. Néha úgy érzem soha nem lesz vége...

királylány

Na jó, de a gyerekekre kiszámolt jövedelem nem lesz adóköteles.

Wow, politizálok... befejeztem.

maccs01

Dia, jó kis melód lesz, húúú, most nem cserélnék veled. De majd nagyon szép lesz!

maccs01

Na végeztem gondoltam még benézek!!!

Megkapáltam a kis virágos kertemet meglocsoltam az összes virágot,lesepertem a placot,és kihúztam a kukát,ennyi!!! :lol: Nem kell torna meg van a mozgás.
Én nem tudok politizálni,még nem figyeltem oda annyira mit csinálnak de szerintem egyik sem lesz jó mindegy ki van!!!

Évi ne idegeskedj ilyeneken!!!

Dia igazad van minden pasi gyerek és azok is maradnak,de még mindig jobb mintha teljesen papucs lenne és nem lenne mondjuk saját elképzelése akarata,nem tudnék egy olyan pasival élni,és hogy tartana el nem tudom,ő is sok mindent megtesz értünk,mindig tud kis dolgokkal is örömet szerezni,ma este magam alszom megy horgászni nah ez nem öröm mert nem szeretem,de ennyi jár neki is!!!!!Mondta tudja nem örülök neki menjek vele ha van kedvem,mondom hallod mit beszélsz nah jó csak úgy nem lenne bűntudata :lol: mondtam ááá ne legyen menj csak nyugodtan ÉN MAJD ELALSZOM MAGAM BIZTOS NEM LEHET BAJ :lol: :lol: :lol: köszi azt mondta :lol:
Felújítás festés még jó,hogy két éve építkeztünk mondjuk nem festjük csak a szobát és a kamrát,és a belső ajtókat az ablak az műanyag,nálunk minden egyszínű és egyterű a lakás,most próbáltam hasonló színt választani a szobára is ne legyen feltűnő!!!!Alig várom kész legyünk de még párom szerint már megint sietek :shock: :shock: én nem tudom ez egyáltalán felfogta 2 hónap múlva pa lesz szerintem nem :lol: :lol:

Macs gyerekek aranyosak lehetnek fürdés közben nekünk jó nagy kádunk van én direkt ezért akartam kádat,ha jön a picur majd tudjon miben lubickolni,bár magától kiszálni nem tudom mikor fog belőle,mert elég mély,de legalább nem veri ki a vizet,a nagyokkal ellentétben :evil: nekik zuhany kabin kellene de azt még most nem tudjuk megcsinálni míg,nincs kész a mosókonyha a garázsban,a gép elfoglalja a helyet!

Kép
bévi

Barbcsi?????????

Kép
bévi

Csillag, mennyire klassz ez a garnitúra és anyud is milyen ügyes - tőle örökölted a sokrétű érdelkődésedet, ügyességedet :wink:

Szilvi35, nagyon szuper a pocakod, csinos!

Bévi, ez az egész napos tevékenységed volt, vagy csak az elmúlt egy órában tettél-vettél ennyit? :oops:

bekri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?