Na végeztem gondoltam még benézek!!!
Megkapáltam a kis virágos kertemet meglocsoltam az összes virágot,lesepertem a placot,és kihúztam a kukát,ennyi!!!
Nem kell torna meg van a mozgás.
Én nem tudok politizálni,még nem figyeltem oda annyira mit csinálnak de szerintem egyik sem lesz jó mindegy ki van!!!
Évi ne idegeskedj ilyeneken!!!
Dia igazad van minden pasi gyerek és azok is maradnak,de még mindig jobb mintha teljesen papucs lenne és nem lenne mondjuk saját elképzelése akarata,nem tudnék egy olyan pasival élni,és hogy tartana el nem tudom,ő is sok mindent megtesz értünk,mindig tud kis dolgokkal is örömet szerezni,ma este magam alszom megy horgászni nah ez nem öröm mert nem szeretem,de ennyi jár neki is!!!!!Mondta tudja nem örülök neki menjek vele ha van kedvem,mondom hallod mit beszélsz nah jó csak úgy nem lenne bűntudata
mondtam ááá ne legyen menj csak nyugodtan ÉN MAJD ELALSZOM MAGAM BIZTOS NEM LEHET BAJ
köszi azt mondta
Felújítás festés még jó,hogy két éve építkeztünk mondjuk nem festjük csak a szobát és a kamrát,és a belső ajtókat az ablak az műanyag,nálunk minden egyszínű és egyterű a lakás,most próbáltam hasonló színt választani a szobára is ne legyen feltűnő!!!!Alig várom kész legyünk de még párom szerint már megint sietek
én nem tudom ez egyáltalán felfogta 2 hónap múlva pa lesz szerintem nem
Macs gyerekek aranyosak lehetnek fürdés közben nekünk jó nagy kádunk van én direkt ezért akartam kádat,ha jön a picur majd tudjon miben lubickolni,bár magától kiszálni nem tudom mikor fog belőle,mert elég mély,de legalább nem veri ki a vizet,a nagyokkal ellentétben
nekik zuhany kabin kellene de azt még most nem tudjuk megcsinálni míg,nincs kész a mosókonyha a garázsban,a gép elfoglalja a helyet!