niki: Én is szedtem losecet a gyomorsav túltengésemre és nekem is bevált. Majd megnő Eszti, csak kicsit lassabban.
boruska: Ráérünk, csak nem tudom hogy jutunk oda. BKV-val nagyon messze van. Help meee! Nekem a szerda már nem jó, mert vezetek. De a hétfő délelőtt mehet.
zoja, erika, viki: Üdv a csapatban. Barbussal én is februárra voltam kiírva, de január lett belőle.
zsizsell, pammut: Gratula a mei-taiokhoz. Kíváncsi leszek hogy fog tetszeni. Nekem akkor dörzsöli a nyakam, mikor hátizsákot is veszek fel, mert akkor betolja a pántot. Amikor megkötötted nyugodtan húzd a válladra (én kicsit lazábbra kötöm).
juci: Végre eljött ez a pillanat is. Gratula a kengyel nélküli élethez.
olgi: Te is most csinálod a jogsit? Majd kíváncsi leszek nekem hány pótvizsgába fog kerülni hogy a kezemben legyen. A kresz még elsőre sikerült.
kattkat: Pedig én rád is ugyanúgy kíváncsi lennék, mint a többiekre.
funky: Ha elvinnél minket hétfőn és beférnék a két gyerekülés közé, akkor szívesen szórakoztatom Bazsut is.
kakti: Nekem most kallódik egy bodym valahol a postán.
erusverus: A Borostyánra én is emlékszem. Nagyon szerettem.
erika: anyu is állandóan kérdezte a teát és én vissza kérdeztem, hogy milyet. Mart a kamilla nálunk is kifejezetten hashajtára van, a többit meg kicsinél nem mertem adni. Most már iszik mecsek babyt, de csak azért, mert Barbus már eszik pépeket és mellé itatnom kell. Most a gyümölcslé-tea keverék válik be. Ne hagyd magad. Küld el a fenébe.
Bocsi hogy kicsit hosszú vagyok, de mindenkinek írni akartam, aki írt.
Tegnapi napunkról: Kicsit mérges vagyok. Tegnap a bankos séta meg a doki egész jól ment, viszont megcsináltattam a frissítést a telefonomon és hiába mentettem le előtte az adatokat, most nem tudok visszahozni rendesen semmit. Már próbáltam a program teljes verzióját is megvenni, de valamiért nem találja a google a pénz a kártyámon. Valakinél volt már ilyen? Dokim tök aranyos volt megint. Jót röhögtünk, mert kérdeztem hogy a kisfia hogy alszik és hát nem nagyon. Mi meg mondtuk, hogy mostanában Barbus is van hogy csak fél 8-tól másnap reggel 6-ig alszik. Azt mondta ezt most nem kommentálná.
Kaptam gyógyszert is, ha megjön elkezdem szedni. Egyenlőre nem váltottam ki, kaptam egy havi ingyen mintát.