Évi!
Ma megyünk dokihoz, és megbeszéljük vele, hogy többet nem vizsgázom, csak papír kell tőle, hogy nem szabad, mert sokat keményedik a pocim és görcsölök, és a sok stressz koraszüléshez vezethet. Leírom gmailen most.
Sajna nincs jobban, még mindig szenvedem a sok keményedéssel, görccsel, este is begörcsölt a pocim, akkor megijedtem. Úgyhogy már várjuk, hogy fél 4 legyen!!!
Tegnap voltunk védőnőnél... 130/70 volt a vérnyomásom!!!
Nekem, akinek, 90-99 szokott lenni.
Kicsit sokkalta a védőnő is, én is. 52 kg vagyok, híztam 11 kg-ot összesen! De én olyan boldog vagyok ettől, hogy madarat lehetne velem fogatni!!!
Szívhang hallgatás megint nem volt
, kérdezte hogy vagyok, mondtam neki is a keményedést, görcsöket, hogy még Mg ellenére is. Azt mondta ő is, szigorú fekvés, ami azt jelenti, hogy még ülni se, hanem feküdni. Hirtelen mozdulatoktól ódzkodjam. Jó lenne, ha még 1 hónapot kibírnánk. Hát kössz... Ezt én is tudom.
És hogy aki sokat keményedik és görcsöl az mindig előbb szül, nem bírja ki végig, hát kíváncsi leszek. Kérdezte, babaholmikkal hogyan állunk, mondtuk, hogy nagyjából minden megvan, már csak kis apróságok. Mondta, hogy a ruhákat mosógépben öblítő nélkül mossuk, mert arra érzékenyek a picik, Tomi mosóport ajánlotta (nekünk az van
), a nagyon drágákra általában érzékenyek a babák. Legyen min. 10 textilpelenka, nekünk van 20, vékony sapka,mellszívó, egy cumisüveg és 1 cumi, utóbbira reméljük nem lesz szükség. Na ez nekünk mind megvan!
Piperecuccokat ne vegyünk, mert allergiásak rá a babák, és úgyis azt kell használni, amit felírnak. Mondta, hogy ad listát legközelebb, hogy mit kell vinni a kórházba.
Kérdeztük a papírokat. házassági anyakönyvi kivonatot újat nem kell kérnünk, eltörölték a 30 napnál nem régebbis dolgot. Baba TAJ és lakcímkártyáját kiküldik a címünkre majd, nem kell intézni, a születési anyakönyvi kivonatot megkapjuk a kórházban hazajövetelkor, kivéve ha vasárnap engednek haza, mert akkor postán küldik azt is. Legközelebb 3 hét múlva kell menni. Kaptam magzatmozgás számláló lapot, elmagyarázta hogyan kell számolni. Bár a lapon reggel 6tól este 6 ig van, nem kell ezért olyan korán kelni. 1 percen belüli mozgások 1-nek számítanak - tegnap kíváncsiságból megfigyeltem, 1 perc alatt mozog vagy 6-7et
és az mind 1nek számít
-, 12 óra alatt 20-nak kell meglennie, és ahhoz az órához kell x-et tenni, amikor meglett. Ha 12 órán belül nem mozog 20at, azonnal jelentkezni kell a szülészeten. Kiszámoltam, 19-én kell kezdenem számolni!
Voltunk tegnap vásárolni, vettem térdnadrágot, 30as kellett!!!
Jelzem, 25ös volt fénykoromban a méretem
Voltunk az OBI-ban, vettünk tapétabordűrt Bencének a falra, állatkás, nagyon jó, és olcsóbb, mint festeni. Lassan felragasztja a férjem.
Vettünk pelust is, Pampers newborn, 1 csomagot. Mert elvileg abból is vinni kell a kórházba. Valamikor hívom a gyerekorvost is, hogy tud-e minket vállalni.