Új privát üzeneted érkezett!

Ircsi, klassz lett a nyuszika! Én nem tudok kötni :(

bekri

Sziasztok!

Hú de sokat írtatok:-))

Ircsi, nagyon jó lett a nyuszi, Kata kis kedvence lesz:-))

Évi örülök, hogy sok a magzatvízed:-))

Clárika nekem régóta olyan a lábam, nagyon rossz és hiába polcolom fel akkor lemegy de nemsokára újra bedagad, szerencsére a vérnyomásom jó és fehérje sincs a vizeletbe.
Köszi, hogy leírtad mit lehet rá, zöldségeket mind kipróbáltam, de nem igazán voltak jók. Sószegényen eszek úgy hogy az se használt még a csalántea van és a homeopátia. Persze nem egyszerre:-))

Remélem kapok uh-ra időpontot, szeretném már látni hogy minden rendben odabent és hogy mekkora az én kislányom:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok, jóreggelt!!!

Igen, Bea, egy kis eső nem ártana az esküvőmre, hogy érezzem, bő gyermekáldás lesz, bár most pozitív vagyok, összejön pikk-pakk, de nem árt a megerősítés :) :) :)

A dokim a két műtét közül, amit kellett volna, csak az egyiket csinálta meg, próbálkozzunk 1-2 ciklust, és majd ha nem jön össze, menjek vissza, úgyhogy most minden optimizmusomra szükségem lesz. Egyelőre azt sem tudom, mikor jön meg, a műtét bekavart, és utána lehet próbálkozni. Hát velem ez van.

De olyan jó olvasni titeket, hogy mindenki többé-kevésbe jól van, nagy gond nincs, és egy sereg nőnek gyönyörű kisbabája lesz! Ez sokat segít 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Sziasztok,Szép Jó Reggelt Mindenkinek!
Ezer felé jár az agyam mostanában,sok a teendő...de néha bekukk.

Ma megyek anyuhoz elkezdjük megvarrni babó Baby Dream-jét...takaró,stb... :)
Kíváncsi leszek a végeredményre :) :) :)

Ircsi-édes a nyuszómuszó...ügyes vagy!

Évi-magzatvíz,szuper!!! ez igen kisanyám :D

Clárika-enyém babó is így fekszik :( Meglepi csajok lesznek :D :oops:

Bekri-anyós gondok...jáj :?

Tünde-Adjak laptopot? :wink:

Tina-Sok-sok esőcseppet(gyermekenként) :wink:
Mi esküvőnkön is esett....(2004.novemberben)

Igyekszem többet felnézni,ha időm engedi.
tegnap a doki után 10 perc pihenésem volt mikor hazaértem...onnantól folyamat jöttek az ismerősök,rokonok,barátok.Este 10 után kerültem ágyba :(
Hátam beszakadt,lábam feszült.

Dokinál sok minden nem derült ki...babó állítólag jó helyen van,szívhang OK, megfelelő nagyságú tapintásra..."nem kaparhat" mert még feljebb van...és nem kaptam magyarázatot arra miért fáj amikor mozog :(
UH 2 hét múlva júni 21-én lesz :(
29-én vizsgálat...
Ennyi :(

Na most megyek ébreszteni a bandát...aztán irány a suli-én meg anyuhoz varrni :) :wink:

Ha megjöttem és tudok jelentkezek!!!

Szép Napot Mindenkinek!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt Mindenkinek!

Látom többnyire megvagytok, ez jó hír :)

Bekri! Nem irigyellek... úgy tűnik mindenkinek megvan a keresztje....

Mi tegnap voltunk támadó néninél. Jót nevettem nagyon, a kisfiamnak már most alakulóban van a humorérzéke. Szívhangot hallgattunk (volna). Zselé nyomás a hasra és kezdődik a keresgélés. Egyszer csak! A kicsi az ellenkező oldalra "szalad" (pocak nagyon kipúposodik és púp elillan). Támadó néni követi a fellelhető helyre, a púp visszaszalad az előző sarokba... majd feljebb, majd tovább.... Hangosan nevettem :D :D :D :D :D A támadó nénivel fogócskázott a bébi. Iszonyatosan kinyomta magát és szaladgált előle ide-oda :) . A támadó néni is nevetett nagyon :) . Persze aztán szivecske is meglett...
Sajnos nem tudom írásban "úgy" visszaadni, de vicces volt nagyon.

A gondok most már nálam is kezdődnek. Szerintem puffad a talpam, aludni már egy ideje nem tudok, tegnap a lábaim is fájtak... Ahj, ez nem kellemes.... Lelkileg meg magam alatt lettem :( ... Gondolom a test és lélek együtt bandázik és ha kaki, akkor legyen kaki a javából.
Igyekszem ma giga pozitív és konstruktív lenni, nagyon sok pihenéssel!!! Éppen csak egy röpke vásárlás a boltba és ennyi... itthon meg készül a falvédő .. már szemeket isvettem az állatkákra.
szilvi35

Ja! És nem olvastam vissza, mert fizikai és pszichikai :D képtelenség :D :D :D
szilvi35

Kép
sziasztok

Fúúú,de szar estén/éjszakán vagyunk túl.Már bocs h.így kezdem...de este olyan rosszul lettem azaz inkább úgy sehogyse,csak feküdtem,majd kigyulladtam,de erőm nem volt még zuhanyozni se,kezdett fájni a fejem,Miki szerint tök piros voltam,alig kaptam levegőt...de a ventillátort(mint fő oxigénforrást :) ) nem akartam bekapcsoltatni,még.Nagy nehezen elaludtam de éjjel 1-kor olyan fejgörcsre ébredtem alig bírtam kijönni azb Algopyrinért...most valamelyest jobb,már a fejem kicsit még fáj meg elég gyengén vagyok,hányinger,stb...reggelre eljutottam odáig h.mérjek vérnyomást,az remek,110/80,úgyhogy próbálom magam összeszedni,dolgom is lenne bőven. Szerintem ez a nagy meleg és az átázott falak miatt nem érzem jól magam,páratartalmunk 70% a mérő szerint,sose volt ennyi,mindig tök száraz volt a lakás...

Bekri de rossz lehet ez a helyzet,más se hiányzik az ember családjától..ha már segíteni nem tudnak,nem akarnak...:( tömény rosszindulat...

Csillag de jó program(ágynemű)

Tina hát remélem rendben lesz minden!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.09 06:48-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szilvi ez vicces lehetett!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt!

Remélem is, hogy jó marad...:)

Bekri, a család mindig megtalálja azt, amikor a legjobban kell bántani, sajna...ez biztos törvényszerű...
Nálunk is lehet, hogy lesznek balhék, de erről még nem írok, csak ha már biztos a dolog...

Csillag...remélem ma kész lesz a babacucc, és mutatsz róla képet...:)

Szilvi...baba is tudja akkor, hogy milyen néninél voltatok... :wink:
Az enyém erőszakos...szegénykémnek esélye nincs elmenekülnie előle...

Évi...fejfájás biztos a meleg miatt...kitartás...hátha ma nem lesz olyan szörnyű...hű...gyorsan be is csukom az ablakokat, mielőtt még nagyon meleg lesz...
Tegnap egész nap barlangban ültem...csukott ablakok, fügönyök behúzva...legalább nem égett ki a retinám...mert amúgy egész délután a nappalit meg a hálót süti a nap...

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus nálunk is,de mi be vagyunk sötétítve...ilyenkor mindig,mint a denevérek úgy élünk :)

Ircsi,Algopyrin a 3.trimeszterben is mehet?...

Képzeljétek Miki reggelre elmosogatott,hú de örültem!Este nem volt hozzá erőm..

evilany

Jó reggelt!

Limó, Clárika: köszike az infókat!!!

Ircsi: nyulam-bulam tényleg aranyos nagyon!

Csillag: nem tudja dokker miért fáj ha mozog a bébike?? nem a víztől?

Tina: áááá, már csak 3 nap!!! :)

Bekri: de miért ilyen gonoszka anyós? Fia boldog veled, akkor miért piszkálja? Áá , én eztnem értem, jön az unoka, inkább azzal foglalkozna!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Olyan rossz...itt ülök 20 percet...és muszáj utána lefeküdnöm, mert beáll a hátam...legalább annit mozgok, ami távolság van az ágy meg a gép között...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok. Vok.

Ircsi, de édes az a nyuszi... Kérhetek én is fénypostával? ;-) Én nem tudok kötni, tök ügyetlen vagyok hozzá...

Bekri... Erre nincs szó... :-( Mindig azt csesztetik, aki normális, nem ugat vissza, aki a "legjobban húz"... Egyszóval a legkisebb ellenállás felé... Pedig inkább néznének magukba, mit csinálnak veletek... Ha már a másik témában nem álltak ki mellettetek, legalább lélekben támogatnának... ehhhh... :-(

Évi, tuti a meleg... Ez már "bőven elég"...
Figyi má, nem penészesedtek valahol? Nehogy az legyen!!!
Egy Algo, ha ennyire fáj a fejed, tuti nem árt, nyugi! :-(

Tina, nekünk is csepegett az eső egy picit... ;-)

Nekem ez az első nap, hogy már most reggel is dagibb a lábam... Eddig ez csak délutánra volt aktuális... :-(
És Kisasszony már megint szétrugja a berendezést... Hiába tapasztom oda a tenyeremet, hátha megnyugszik... Nos NEM!!! Olyan hisztit csap bent, remélem, kitombolja magát, és kint nyugi lesz...

szilvás76

Szilvi végülis nálatok mi a megállapodás név ügyben?
Penész:most nem látok sehol,remélem nincs...

evilany

Sziasztok!

Huu mennyit írtatok!!! :shock: :lol:

Ircsi! Nagyon édes lett a nyuszi!!! Én nem vagyok ilyen ügyes. :(

Évi! Szuper, hogy már 15 cm a vized! Van bőven miben úszkálni Tomikának! :wink: Viszont a fejfájást sajnálom. Szerintem ez a nagy meleg, és amit írtál. hogy magas a lakásotok páratartalma. Igyál sok folyadékot! Mondjuk neked ezt nem kell mondani, 5 litert megiszol! :shock: Én meg örülök, ha elérem az 1-1,5 litert! :(

Clarika! Nagyon rejtőzködős pocaklakód van! :wink: Azért remélem hétfőn egy kicsit többet mutat magából, de a lényeg, hogy egészséges legyen!!! Anyóssal ne törődj, igenis nagyon szép kismama vagy!!! Csak irigy rád, hogy te még várandósan is milyen szép vagy!

Tina! Én azért egy kis esőt kívánok Nektek, hogy nagyon sok babátok legyen!!!! :wink: Már csak 3 nap, én ilyenkor már nagyon izgultam!!! És az már majdnem 1 hónapja volt! :roll:

Bekri! Jól mondják a lányok, itt mindenkinek megvan a maga keresztje. Nem értem meg anyósodat! Ahelyett, hogy örülne, hogy lesz hol laknotok, boldogok vagytok!! Az a 22 milliós telek: :shock: :shock: Mond meg neki, h annyiért már családi házat lehet venni! Vagy adjon rá pénzt... :evil: Próbálj meg ne foglalkozni vele, tudom nehéz, de ne lássa rajtatok, hogy fel tud vele titeket bosszantani, lássa a boldogságotokat egymással, és akkor rájön, hogy mondhat ő bármit, nem tud vele veszekedést szítani.

Politika: én már nem mondok semmit se. Előbb a Kósa beszólása és annak megerősítése, most meg ez... Csalódott vagyok. :( El se tudom képzelni, mi lesz velünk. Soha nem lesz saját otthonunk. :( :cry: Bankadót olvastátok? Azt szerintetek ki fogja megfizetni? Hát persze, hogy mi!!! Naná, majd a bank, hülye lenne... :evil: :? Én is egyre jobban érzem, hogy el kellene itthonról menni. De hová? Hol jobb? :(

Orvos: én is maximálisan elégedett vagyok vele!!!!! Ha felhívom (igyekszem nem rendelési időben, mert akkor csak az asszisztenssel lehet beszélni, bár tőle kérek időpontot), és nem veszi fel, akkor tudom, hogy vagy műtőben vagy rendelés. De utána mindig visszahív!! Ha késésben van a pácienseivel, mindig mindenkitől elnézést kér, többször is, pedig mindenki tudja, hogy csak alapos, figyel a páciensekre, és ezért csúszik esetleg. Bármi baj van, azonnal a rendelkezésedre áll, kivéve ha épp műtőben van. Tudja, ki vagy, mi volt veled legutóbb. Úgyhogy én ezentúl is hozzá fogok járni, és ezért is szeretnék ennyire nála szülni!!!

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!

Huu mennyit írtatok!!! :shock: :lol:

Ircsi! Nagyon édes lett a nyuszi!!! Én nem vagyok ilyen ügyes. :(

Évi! Szuper, hogy már 15 cm a vized! Van bőven miben úszkálni Tomikának! :wink: Viszont a fejfájást sajnálom. Szerintem ez a nagy meleg, és amit írtál. hogy magas a lakásotok páratartalma. Igyál sok folyadékot! Mondjuk neked ezt nem kell mondani, 5 litert megiszol! :shock: Én meg örülök, ha elérem az 1-1,5 litert! :(

Clarika! Nagyon rejtőzködős pocaklakód van! :wink: Azért remélem hétfőn egy kicsit többet mutat magából, de a lényeg, hogy egészséges legyen!!! Anyóssal ne törődj, igenis nagyon szép kismama vagy!!! Csak irigy rád, hogy te még várandósan is milyen szép vagy!

Tina! Én azért egy kis esőt kívánok Nektek, hogy nagyon sok babátok legyen!!!! :wink: Már csak 3 nap, én ilyenkor már nagyon izgultam!!! És az már majdnem 1 hónapja volt! :roll:

Bekri! Jól mondják a lányok, itt mindenkinek megvan a maga keresztje. Nem értem meg anyósodat! Ahelyett, hogy örülne, hogy lesz hol laknotok, boldogok vagytok!! Az a 22 milliós telek: :shock: :shock: Mond meg neki, h annyiért már családi házat lehet venni! Vagy adjon rá pénzt... :evil: Próbálj meg ne foglalkozni vele, tudom nehéz, de ne lássa rajtatok, hogy fel tud vele titeket bosszantani, lássa a boldogságotokat egymással, és akkor rájön, hogy mondhat ő bármit, nem tud vele veszekedést szítani.

Politika: én már nem mondok semmit se. Előbb a Kósa beszólása és annak megerősítése, most meg ez... Csalódott vagyok. :( El se tudom képzelni, mi lesz velünk. Soha nem lesz saját otthonunk. :( :cry: Bankadót olvastátok? Azt szerintetek ki fogja megfizetni? Hát persze, hogy mi!!! Naná, majd a bank, hülye lenne... :evil: :? Én is egyre jobban érzem, hogy el kellene itthonról menni. De hová? Hol jobb? :(

Orvos: én is maximálisan elégedett vagyok vele!!!!! Ha felhívom (igyekszem nem rendelési időben, mert akkor csak az asszisztenssel lehet beszélni, bár tőle kérek időpontot), és nem veszi fel, akkor tudom, hogy vagy műtőben vagy rendelés. De utána mindig visszahív!! Ha késésben van a pácienseivel, mindig mindenkitől elnézést kér, többször is, pedig mindenki tudja, hogy csak alapos, figyel a páciensekre, és ezért csúszik esetleg. Bármi baj van, azonnal a rendelkezésedre áll, kivéve ha épp műtőben van. Tudja, ki vagy, mi volt veled legutóbb. Úgyhogy én ezentúl is hozzá fogok járni, és ezért is szeretnék ennyire nála szülni!!!

Kép

Kép
barbcsi

[quote="evilany"]S írta:evilanyzilvi végülis nálatok mi a megállapodás név ügyben?
Penész:most nem látok sehol,remélem nincs...

Megállapodás nincs, a család "Lucázza" :-) Még a végén az lesz... ;-)

szilvás76

Bocsi, hogy 2-szer ment. :( :( :(

Kép

Kép
barbcsi

A Luca is tök jó név!

Barbcsi mire jutottál a vizsgákkal? Pocakod jobban van?

evilany

Évi!

Ma megyünk dokihoz, és megbeszéljük vele, hogy többet nem vizsgázom, csak papír kell tőle, hogy nem szabad, mert sokat keményedik a pocim és görcsölök, és a sok stressz koraszüléshez vezethet. Leírom gmailen most. :) Sajna nincs jobban, még mindig szenvedem a sok keményedéssel, görccsel, este is begörcsölt a pocim, akkor megijedtem. Úgyhogy már várjuk, hogy fél 4 legyen!!!

Tegnap voltunk védőnőnél... 130/70 volt a vérnyomásom!!! :shock: :shock: :shock: Nekem, akinek, 90-99 szokott lenni. :? Kicsit sokkalta a védőnő is, én is. 52 kg vagyok, híztam 11 kg-ot összesen! De én olyan boldog vagyok ettől, hogy madarat lehetne velem fogatni!!! :lol: :lol: :D :D Szívhang hallgatás megint nem volt :cry: , kérdezte hogy vagyok, mondtam neki is a keményedést, görcsöket, hogy még Mg ellenére is. Azt mondta ő is, szigorú fekvés, ami azt jelenti, hogy még ülni se, hanem feküdni. Hirtelen mozdulatoktól ódzkodjam. Jó lenne, ha még 1 hónapot kibírnánk. Hát kössz... Ezt én is tudom. :( És hogy aki sokat keményedik és görcsöl az mindig előbb szül, nem bírja ki végig, hát kíváncsi leszek. Kérdezte, babaholmikkal hogyan állunk, mondtuk, hogy nagyjából minden megvan, már csak kis apróságok. Mondta, hogy a ruhákat mosógépben öblítő nélkül mossuk, mert arra érzékenyek a picik, Tomi mosóport ajánlotta (nekünk az van :wink:), a nagyon drágákra általában érzékenyek a babák. Legyen min. 10 textilpelenka, nekünk van 20, vékony sapka,mellszívó, egy cumisüveg és 1 cumi, utóbbira reméljük nem lesz szükség. Na ez nekünk mind megvan! :wink: Piperecuccokat ne vegyünk, mert allergiásak rá a babák, és úgyis azt kell használni, amit felírnak. Mondta, hogy ad listát legközelebb, hogy mit kell vinni a kórházba. :)
Kérdeztük a papírokat. házassági anyakönyvi kivonatot újat nem kell kérnünk, eltörölték a 30 napnál nem régebbis dolgot. Baba TAJ és lakcímkártyáját kiküldik a címünkre majd, nem kell intézni, a születési anyakönyvi kivonatot megkapjuk a kórházban hazajövetelkor, kivéve ha vasárnap engednek haza, mert akkor postán küldik azt is. Legközelebb 3 hét múlva kell menni. Kaptam magzatmozgás számláló lapot, elmagyarázta hogyan kell számolni. Bár a lapon reggel 6tól este 6 ig van, nem kell ezért olyan korán kelni. 1 percen belüli mozgások 1-nek számítanak - tegnap kíváncsiságból megfigyeltem, 1 perc alatt mozog vagy 6-7et :D és az mind 1nek számít :shock:-, 12 óra alatt 20-nak kell meglennie, és ahhoz az órához kell x-et tenni, amikor meglett. Ha 12 órán belül nem mozog 20at, azonnal jelentkezni kell a szülészeten. Kiszámoltam, 19-én kell kezdenem számolni! :wink:

Voltunk tegnap vásárolni, vettem térdnadrágot, 30as kellett!!! :shock: Jelzem, 25ös volt fénykoromban a méretem :D :lol: Voltunk az OBI-ban, vettünk tapétabordűrt Bencének a falra, állatkás, nagyon jó, és olcsóbb, mint festeni. Lassan felragasztja a férjem. :roll: Vettünk pelust is, Pampers newborn, 1 csomagot. Mert elvileg abból is vinni kell a kórházba. Valamikor hívom a gyerekorvost is, hogy tud-e minket vállalni.

Kép

Kép
barbcsi

Szilvi: Luca aranyos.... mi után lesz írva?

Évi: simán lehet a párás időtől is hogy nem tudsz aludni, ha az ember bemegy pl.: a Lidl-be, és utána kijön az utcára, szinte mellbe vágja a dúrva párás , fülledt levegő!! Penny-ben láttad, hogy milyen macska tálak vannak??? Ilyenkor úgy hiányoznak a cicáim! :cry:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

barbcsi, milyen jó fej a védőnőd...:) (én is ilyet akarok...de az enyém hárpia)

Ilus

KépKép
badzsulka

Barbcsi: így babásan is, az egyáltalán nem sok 52 kg-val, és a mostani 30as méreteddel is nagyon dögös vagy, és szerintem sokan szeretnének ilyen kismamik lenni! Te csak pihenj sokat!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Barbcsi képek a babcucokkról?Vagy lemaradtam?
Nem tetszik nekem ez a vérnyomás...Nem tudod otthon mérni?Vizeletet nézett?...
Tényleg előbb szül aki sokat keményedik,jáj ne nekünk júl.26 előtt nem szabad :)
24.héttől kell kezdeni számolni?(mozgás)

Mares nem láttam...

evilany

Ja és 30-as nadrág,hát,valaha nekem is volt,mondjuk 3 éve... :( :( :(

Barbcsi én pedig 3/4 4-re megyek 4d-re :)

evilany

Ilus! szívhangot soha nem hallgat, pedig már 3szor is kellett volna! :evil: Ezért mérges vagyok rá, de amúgy minden ok vele.

Mares! Mosst is fekszem. Én nagyon boldog vagyok a méreteimmel, végre tudok hízni!!! :wink: :roll: Képzeld, az én pocim 91 cm, már 32 cm-t nőtt. :roll: jipijééééé 8) Köszönöm a bókot egyébként! csak egy problémám van, hogy csíkos a popsim. :( :( Tele van lila csíkokkal, hiába kenem. Nektek nem? Érdekes módon a hasamon egy sincs.

Kép

Kép
barbcsi

Nekem nem lett sehol csíkom most még. (előző kövérség fehér csíkjai vannak a hasamon alul) Én pocim 112 cm,nőtt 3 cm-t (pont amennyit a víz :) )

evilany

Barbcsi...
Szupi védőnyanyusod van... :-)
És igaza van, pihi. Az "alap" vérnyomidhoz képest ez egy picit sok, a dokidnak feltétlenül említsd meg. Pisi tesztet nem csinált esetleg ? (fehérje...)

Minden rendben lesz, mostmár nem fogsz stresszelni annyit. :-)

Én a mosáshoz a DM-es babamosószert (folyékony!!!) használtam. Alig van valamicske illata (az sem erőteljes, sőt, majdnem semmi) van babaöblítő (hasonló paraméterekkel...)
Azt tapasztaltam, hogy a por-mosóporok jobban benne tudnak maradni a textilszálak között, míg a folyékony nem...
De majd mindenki megtapasztalja, sztem valamelyik nap énis bevetem magam a DM-be...

szilvás76

János bácsinak melege van

Kép

evilany

Évi: remélem szép képet kaptok Tomikáról!!

Barbcsi: a csíkokra sokat hallom, hogy genetika.. és ha van rá hajlam, akkor jön ha akarod ha nem... nekem a fenekemen a régi hízás-fogyás nyoma van eddig, de az nem lila... talán már öreg csíkok!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Én is folyékony mosószert vettem meg Gabi babaöblítőt ill.fehér Coccolinot.Egyikünk se különösebben kényes bőrű(mint pl barátnőm,ezer dolog kiüti,a kislány is tiszta seborrhea volt picinek,meg most is ettől attól)talán Tomi se lesz az.

evilany

A DM-es tök jó árban volt, a mosószer ha jól emlékszem világoskék flakonban, és egy bárány van rajta (Nouri vagy mi a neve...) és talán a Babylove-nak az öblítőjét vittem hozzá. Na mindegy, nagyon kevés kell, mert azért lehet hiperérzékeny bőrű a baba, Bendussal nem volt szerencsére ilyen gondom.

Pipereszerek.
A gyógyszertári fürdetőből talán egy tubussal használtunk, nem nagyon szerettem, mert úgy úszott a vízben, mint a kaki. Nem oldódott.... A Johnson nem vált be, akármilyen fini babaillata is van. Eleinte inkább csak síma langyos vizes pancsi volt. A Gabit manapság használjuk. (Johnsontól még most is rákvörös lesz a bőre... :-()

szilvás76

Sziasztok!

Szilvi Luca nagyon szép név:-))

Barbcsi 30-as naci hát nekem sajnos régen volt 11 éve amikor 46kg voltam :-((( Ez van, én Lilinél szélesedtem csipőnél, A két fiúnál csak hasam volt és szinte most is csak a hasam van, viszont a mellem eddig se volt kicsi most duplája lett és a combom is vastagodott, szerettem volna tornázni, de Zita baba nem hagyta, mert bekeményített:-))

Nagyon meleg van, én nehezen viselem, itt a lakásba 29fok van, pedig be van sötétítve.

És csak melegebb lesz. Liliék most vannak az állatkertbe, remélem minden oké és jól érzi magát. Mindig ilyenkor olyan ideges vagyok amíg haza nem ér.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Mi Pesten vettünk a bababoltban kimondott babamosószert és öblítőt. És ennek is alig van valami illata, szerintem jó lesz. :)

Szilvás! Nem nézett pisit, azért is megyek 3 hét múlva vissza. Mindenképp mondom a dokimnak, mert nem először fordul elő! Védőnő mondta, mérjem itthon a vérnyomásom. Mérjük is. Egyik nap 99/66 volt, másnap már 121/78. Megijedtem tőle, mert utóbbit a keményedéskor mértük. Most meg 130/70. Nekem, akit ha felbosszantanak is csak 99/60ra megy fel a vérnyomása...

Szépen összegyűjtöttem, hogy az elmúlt hetekben, napokban miket tapasztaltam magamon, pl: vérnyomás felemelkedése majd leesése, sok keményedés és görcs a felemelt Mg ellenére is, és néha vannak nagyon furcsa érzéseim is, mintha a kis buksijával nyomna ott lent, hogy ki akar jönni. És amikor hirtelen indul meg a folyásom, mintha más akarna "kiömleni belőlem". Ilyenkor mindig megijedek, úgyhogy szépen mindent elmondok a dokimnak, megvizsgál úgyis, megnézi a méhem, méhszájam, uh-t is csinálunk, remélem előrébb jutunk, és vagy megnyugtat hogy nincs semmi baj, vagy megtudjuk, mi a baj és gyógyírt is találunk rá. Én sem tudok éjjel aludni, általában azért, mert olyan kemény a pocim, mint a beton. észrevettem, ha keményedek, akkor a törpicur is kevesebbet mozog, ha puha a pocim, akkor meg csak úgy ficánkol! Bár múltkor kaptam egy jó nagyot az oldalamba, hogy anyu már megint kemény a pocid, ez nem jó, csinálj valamit.

Évi! Mikor mész a képekért? :roll: Kíváncsi vagyok!!! :)

Na én megint csak panaszkodom. :( :oops: Ne haragudjatok, csak aggódom Bencéért!!! :( De remélem ő is csak szivatja a szüleit, mint Ircsit Katus és Évit Tomika.
Feltettem g-re az egyetemeset. Most eszek valamit gyorsan, meg iszom, rohadt melegem van. :oops: Drukkoljatok délután!!! Már kevesebb, mint 5 óra!

Dia merre vagy?? Ircsi, Clarika, Csillag, Melisch, Bekri, Vanilla, Limo és akit még kihagytam?

Kép

Kép
barbcsi

Szilvi mi is így voltunk, mi nálunk se jött be a gyógyszertári, mi mondjuk Álmosnál a Sába termékeket használtuk, aztán Babának a termékeit. Mindkét gyerek Baba termékeket használ.

Én mondjuk mosószernél a folyékony Arielt használom, Öblitő meg a babás Coccolino. Nekünk annyit mondtak Biopont ne mert mérgező anyagok vannak benne. Én megfogadtam, de nem is használtam előtte se.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Barbcsi drukkolunk, minden rendben lesz:-))

Én szombton megyek uh-ra már alig várom:.))

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok !!!

Jelenetem élünk és virulunk habár mint mindig nálunk sosem múlnak el a gondok ha valamin túl vagyunk jön a másik ááááá :( :cry:

Babucikán nagyon aktív és szeret játszani velem arra szokott mostanában igényli szó szerint hogy ha őfelsége kidugja a térdét könyökét kezét lábát addig nyomja míg meg nem csikizem mikor ezt megtettem vissza húzza ezt addig játsszuk míg ő meg nem unja :9 már most milyen kis rafkós de bezzeg ha apja teszi oda kezét mint akit elvágtak megnyugszik tőle és neki olyan kis finom mozdulatokat csinál mintha simogatná :)

képzeljétek feltették múlt héten az új redőnyöket olyan jó hűs van tőle a szobába az árat meg meg se kérdezzétek mindha a hajam húzták volna de sebaj megérte igy csak 50 % a fulladás veszély nálam .

párom cukra beállni látszódik , víruson túl van és végre ma megint mehetett dolgozni táppénzből persze :( de első az egészsége .

Drága exe persze jelentette az ügyvédnőnél hogy nem kapott annyit amennyi járt neki az meg irt a munkáltatónak az meg vissza az ügyvédnőnek hogy 7 órából 4 lett tartósan és hogy így amit fizetni kell 31 ezer a nagyságos asszonynak az meghaladja jóval a párom fizuja 50 % ami törvénybe ütközik és a bér program automatikusan letiltja menjenek a bíróságra ezzel . hát nem tudom mi lesz majd kiderül de egy biztos én nem fizetek annak a nőnek 1 forintot sem az én pénzemből nem éli világát így is én fizetem a ház törlesztőt 98 000 lett a redőnyöket én vettem a rezsi felét állom és még párom kisfiát is öltöztetem mert amikor saját gyerekeimnek veszek azt sem hagyom ki én nem vagyok olyan a lelki ismeretem nem hagyna nyugodni ha valamiből is kihagynám !!! anyósék azt mondták nem bírják tovább nem tudnak minket már semmi téren támogatni és így szépen lassan a kis félre tett pénzem amit évek alatt gyűjtögettem elfogy a számlámról . :(

Akkor vasárnap elromlott a mosó gépünk ma volt kinn a szerelő és megcsinálta pff 17 000 de most jó :) idáig kézzel mostam gondolhatjátok .....

így úszott a vízforgatós medencénk ára :(

ma oltás volt az oviban hepatitis ellen pici fiam persze megint pánik rohamot kapott holott ő volt az 1 direkt kértük a stressz miatt mikor kijöttünk az oltó helyről leültünk és rá 2 percre a gyerek össze csuklott az ölemben eszméletét vesztette felkaptam ölben bevittem a mosdóban hogy fel mosdatom és képzeljétek senki nem segített se felemelni se semmit egyedül egy 25 kilós gyereket 33 hetes terhesen
:x mikor kijött az egyik anyuka kb 5 perc után jöttek oda a védőnöm mert halotta hogy mi van kinn és ők segitettek igy !!!! a többi birka meg csak nézett tovább
Vendég

Szilvás! Akkor majd meglesem én is DM-ben. :wink: Amúgy a johnsonról én is sokat hallom, hogy hiperérzékeny rá a babák bőre. Egyébként én azt használok, nekem jó :roll:, de Bencének biztosan mást fogunk. Mondjuk Gabit. :D

Brik! Én Bencével előrefelé növök, de nagyon. Hátulról nem is látni rajtam, hogy kismama vagyok, inkább elölről, oldalról. Nagyon csúcsos a pocim, na majd a férjem megkérem, csináljon képet, aztán teszek fel. :wink: De nagyon durva, az emberek általában amikor meglátnak, akkor kiakad a szemük, és csak bámulják a pocimat, hogy hűű mekkora, aztán ha észreveszik, hogy észrevettem vagy a Tomi észrevette, akkor elkapják a fejüket, mi meg csak jókat mosolygunk. :D

Na eszem és beveszem a magnéziumom. Úgy néz ki, Tomi most hívta a jysket, holnap elhozhatjuk a könyvespolcot és a szekrényt! Juhhé!!! 8) A szekrény már megjött, a polcra várunk, holnap lesz szállítás, remélem megjön! Akkor végre szépen rendbe lesz minden és le tudom nektek fényképezni a szobánkat!! :roll: A kiságy is hétvégén készül, így jövő hétre legkésőbb meg is lesz az is, de lehet már a hétvégén! Olyan izgatott vagyok, úgy örülök! Mégiscsak jobb lesz, ha minden a helyén lesz már, és rend lesz, mert így alig látom át, mi hol van és csak kerülgetjük a sok holmit. :(

Itt is nagyon meleg van a szobában, pedig le van engedve a redőny. Nem jó ez a hirtelen meleg se. :( Majd leugrunk a Balcsira, és csobbanunk, ha nagyon nem bírom. :lol: :lol: Végül is csak 15 perc. Na azért 18 fokos vízben még nem fürdök. :D

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi 18 fok az hideg még:-)) Nálunk Álmosnál volt így hogy csúcsos volt nagyon:-))) Jó étvágyat!

Szia Vanilla! már az oviban adják a hepatitis oltást? Liliék még anno nem kaptak. Most Lilit kell vinnem kötelező oltásra, a 11 évesre. Álmosnál meg meglepődtem hogy nem lesz 3 éves oltás, anno még Lilinél volt.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

hát igen de a suliban is beadták ingyen ezt az oltást mivel volt ez a nagy esőzés a fertőzések miatt
Vendég

Ja értem, akkor azért, az esőzés miatt. Nekünk majd 14 évesen adják be Lilinek. Álmosnál teljesen másképp voltak az oltások.

Most néztem az időjárást ebben a hónapban már nem nagyon fog esni egy-kétszer.
Gondolkozom a medence felállításán, de még nem tudom hogy fogok dönteni. Gyerekek biztos élveznék:-))
Strandra idén biztos nem megyünk.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik. Én is filóztam rajta, bár akkor a fűnek lőttek alatta... :-) De lehet, ennyit megér a dolog, ha megint ezer fok lesz... :-)

szilvás76

mi sem de hallod az auchan -ban most vízforgatós víz tisztítós medence 305 cm széles és 76 cm magas 10 500 azt akartam venni de majd csak hó végén lesz rá pénzem mikor megkapom a sok gyerektartásom a 16 000 ft-ot a kettőre ,mert a mosógép elvitte az árát :(
Vendég

Szilvás a lényeg a jó kis pancsi és ott mi is fürdőzhetünk legalább nyugodtan:-)))

Vanilla én is szeretnék olyan medencét, mert a miénk picike, nem olyan kényelmes négy személynek. Az auchanba meg most nagyon jó ár érte.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

ugye tök jó !! szerintem is megéri tegnap kaptam az újságot mondtam férjecskémnek i 8-án lesz a picikénk 7 éves kap egy ilyent :)
Vendég

Barbcsi az nagy baj ha nem néz vizeletet,főleg kiugró vérnyomásnál :evil: :evil: :evil: súlyos hiba a részéről,a havi gondozás szerint is kéne,szívhangot is,de azt nekem is csak 1xnézett még.
Orvosnak feltétlenül mondd!!
Többi esküvői kép? :roll:

Vanilla már hiányoltalak,örülök h.párod jobban van,kisfiad :( segítő kezek :evil: ismerős...
Medence 10500?Az nem is sok érte,tényleg..
Tegnap ideképzeltem egy medencét a nappali közepére,Miki azt mondta vesz nekem és dőzsölhetek bálnaként a közepén :)

Bmaas,Sucer??

evilany

Vanilla szép ajándék lesz neki, nagyon fogja szeretni:-))

Kép
Kép
Kép
brikancs

Megyek egyet aludni. Pici fiam is álmos :-)

Puszi nektek!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

jó pihit :)

Évi hm elképzeltem magam bálna ként a medencében a nappali közepén :)
Vendég

ki mit főz ma ,
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?