Új privát üzeneted érkezett!

Laptetűűű átadó Lányok :D

KépKép
gyancsi

Jó reggelt lányok!

Bocsánat, teljesen szét vagyok hullva. Annyi minden volt nálunk az utolsó napokban. VAgyis van....
Hétvégén a kertet csináltuk, hogy végre kinőljön a fű és legyen valami, amivel öntözni lehet.
Remélem mindenki jól van és az összes pocaklakó növekszik ám rendesen.
Hogy bírjátok a nagy meleget?

Mi még mindig egyben vagyunk. Volt egy kis halovány fénysugaram, hogy talán a mai nap lesz egy kis esős hidegfront és talán beindul, de eddig még semmi. Most néztem időjárásjelentést, és hát elég szépen eltolódott ez a dolog....
Mondjuk nem is érzem, hogy szülési ingerem lenne. De már lassan jó lenne, ha túl lennék rajta.

Kép

Kép
princzike

Gyancsi,
másfél éve volt egy méhenkívüli terhességem, akkor kivették az egyik petevezetőm. Rá fél évre mentünk el Tapolcára, mert szerettünk volna továbblépni. Inszemet szerettünk volna, hogy mivel csak egy petevezetőm van nagyobb legyen az esélyünk. Aztán 2 inszem után azt mondták, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy a megmaradt petevezetőm sem működik, legyen lombik. Mi meg beleegyeztünk, gondoltuk így csak nagyobb az esély.
Aztán most elmentem a magán dokimhoz, mert lombik utáni első ciklusban nem jött meg, illetve pé sem volt. Elmondtam a dokinak, hogy mi van, ő meg kiakadt, hogy miért nem kértek átjárhatóságit. Úgyhogy most ez van. Nem tudom van e most egyáltalán esély a spontánra, majd elválik. De ha a lombik sem sikerült..... :roll:. Én semmi egyéb problémáról egyébként nem tudok :roll: .
ranita1979

Jó reggelt!
Jó,hogy jelentkeztetek csajok!!!

Ancsu!
Piri mindíg akkor szórakozik amikor tényleg nagyon nem kéne.Remélem azóta már odaért!

Ranita!
Kívánom,hogy a kellemes munka mellett spontán sikerüljön a baba!

Zsu!
Teszt??????????????Holnap eredményhírdetés!

Princzi!
Most már kitartás erre a néhány napra!És jelentkezz majd!

Gyancsi!
Én is már holnap csinálnám a kisszobát,de mi is csak júli-aug körül fogjuk.Addig nézelődök mi hol mennyi.

Puszi mindenkinek!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Csajszik :!:

Ancsu
Remélem mára már megjött piri :!: :?: kinél voltál uh-on :?: ott a Kaáliban :?:

Ranita
Az elveszett bárányka :lol: örülök, hogy jelentkeztél, megértem, hogy nincs most babatéma :!: :roll: nem volt átjárhatóságid a lombik előtt és az inszem előtt :?: de hát hogy-hogy :?: :?: :?:
Akkor Én most téged is meg szeretnélek erősíteni a spontán baba kérdésben++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, mert igen is sikerülhet a csoda, hiszen van petevezeték :!: :roll: :wink:

Zsu
Nagyon drukkolok a pozi tesztért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, nem is lehet kibírni tesztelés nélkül sztem sem, nekem már 8.DPO-n látszódott :!: :wink:
Nekem is görcsölgetett a hasam, azt hittem meg fog jönni, de még sem :!: :lol: és úgy éreztem leszakad az alhasam, mintha egy kő lett volna odalenn, emlékszem akkor mondta a chat szobában Lucuzs, Szrityi, hogy ez nagyon jó jel :lol: és valóban az volt, kívánom, hogy sikerüljön drága :!: :wink:

Szrityi
Neked is megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty
A mai uh-hoz egy kalappal++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++micsoda elfoglaltságot találtál :?: :roll: :wink: tök jó, na ez egy jó kis elterelő hadművelet :lol: legalább addig is együtt vagyok apácskával :roll: :wink:

Gyancsi
Semmi baj, hogy kimaradtam a felsorolásból :lol: ugyan már :wink: remélem sikerül kiíratnod magad :!: :roll:

Princzi
Atya ég, már az utolsó napok vannak, gondolom, hogy várod már, nehéz nagyon :?: nagy a teher :?: gondolunk Rád és jelezz valakinek egy sms-t légyszi :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

Az eredményhírdetés pénteken lesz...de már érzem, hogy... :cry: Holnapra terveztem a tesztelést, de lehet, hogy már semmi szükség nem lesz rá!
Vendég

Suzy,
hogy hogy nem volt? Nem kérték, egyszerűen csak megállapították, hogy ha az egyik petevezetővel baj van, akkor baj van a másikkal is. És és sem erőltettem, mert akkor azt mondtam, hogy még ezt is nem csinálom végig..... Aztán most megígértettem a dokimmal, hogy elaltat....
ranita1979

Zsu!
Akkor kicsit összekeveredtem!
Ne add fel!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu
Nem feladni :!: kérlek :!: :roll:

Ranita
Értem :!: és, hogy bírtad az altatást :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu,
azért még korai temetni, nem? Még bármi lehet.

Suzy,
egész jó, szeretem az altatást :D.
Előtte volt egy kis gond,mert én nagy okos előtte este nem vettem be a metet, holott be kellett volna. Úgyhogy vettek vért, elküldték vc nézni, meg akartak bekötni infúziót. A nővér nem találta a vénámat, mikor sikerült, akkor meg még az infúziós állványon is a vérem folyt és elkezdett dudorodni a vénám. Végül aztán az altatósok kötötték be. Hát ez élmény volt. A vc meg végülis 4.8 lett, úgyhogy nem lett volna gond.
ranita1979

RAnita
De jó, hogy jöttél. Annyira el voltál tűnve. Hajrá spontán baba. Én nagyon szurkolok nektek érte!

Zsu
Kérlek ne add fel.

Hát lányok. Szerintem nekem hamarosan közeleg a szülés időpontja, mert mintha jósló fájásaim lettek volna ma hajnalban 2 vagy 3. Na de majd kiderül.
Mondtam apának is, hogy meló ügyileg ne nagyon tűnjön el.
Kíváncsi leszek mit mond ma az orvos, ill a CTG mit fog mutatni. Ma szinte az egész napomat bent tölthetem a városban. 11:30 CTG, utána 14-tól nődoki.

Jasszusom lányok.... itt is mindnyájan félidősek vagytok. Hogy repül az idő! Olyan izgi.

Kép

Kép
princzike

Látom írtatok bőven.

Ranita, igen így van én nem szoktam barnázni. Teszt negatív.
A petevezetődet szerencse hogy "meg" tudták csinálni ez jó hír akkor minden bele. Sopronba akartunk menni, de szerintem kizárt hogy megyünk, a foglalást át tudtam tetetni péntektől, de még mindig semmi jele mesinek, így nem emgyünk majd csak júliusban valahová.
Gyere sűrűbben.

Szrityi, egy jó sétánál nincs is jobb.

Zsu, nagyon-de nagyon szorítok érted.

Princi, már csak napjaid vannak, de jóóóóó, nagyon gyors és könnyű szülést kívánok.

Lányok totál értetlenül álok ez a hülye piri előtt.
Természetesen még mindig semmi....
Értitek ti ezt? 30.-án elkezdtem használni az utrot3*1-et, majd 31.-én Káli Suzy a doki csinálta nem a dokinő. A dokit választottam, de nem bántam meg egy kicsit sem, remélem így is marad. Szóval 31.-én Káli az hétfő volt, keddtől már duphasztont szedtem mert tudtam szerezni, pénteken este barnázás így szombaton már nem is szedtem az aznapi duphasztont 3*1-et, de mivel semmi nem történt így vasárnap újból elkezdtem szedni és tegnap fejeztem be. Röviden múlt héten végig duphaszton meg még a héten keddig. Péntektől barnázás, de az sem akárhogy...
Péntek, este barna
Szombat, napközbe kevés, este több (esküvőn voltunk)
Vasárnap, egész nap semmi, este kevés vérzés (apával együtt)
hétfőn, reggel kevés barna majd semmi
Kedd, semmi
KI ÉRTI EZT? a duphasztottól mikor kellene megjönnie?
Nyaralás már lefújva mert ma délig meg kellene hogy jöjjön, hogy holnap eltudjak menni vérvéteélre és pénteken tudjuk indulni.

puszi csajok

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

A teszt egyértelműen negatív!Még a fagyikat megpróbáljuk, aztán pihenünk, sok volt ez nekem fél év alatt.
Szerintetek van valamilyen vizsgálat amit érdemes megcsináltatni?
Vendég

zsu, ez már biztos, ki kellene hogy mutassa már? nagyon sajnálom.
Én csak hallomásból tudom, hogy van valami összeférhetetlenségi vérvétel azt hiszem vérből nézik Lehet ezt itt valaki jobban tudja, ha senki akkor kérdezz rá a dokidtól mert tudom, hogy van ilyen.
Káliba jársz vagy csak sima intézménybe?

Komolyan nem értem mi a fene gond lehet, hogy nem jön össze a beülti sem? És itt nem csak rólad beszélek hanem akár Ranita, Betty, Bri hiszen, már csak meg kell tapadnia, tudom az a legfontosabb, de akkor sem értem.
Ilyenkor mikor hallok egy-egy negatívumot, kicsit elbizonytalanodok és félek is megmondom az őszintét, félek, hogy nekünk sem jön össze, ott lenne viszont hogy itt van Vivi ő is sikerült, viszont ott van Ranita neki is 2 lombik nem sikerült. ÁÁÁ ki érti ezt!

Ancsu

ancsuka

Ancsuka, a 12.napon már mutatnia kéne...én a budai meddőségi centrumba járok.Nem értem én sem, hiszen az első beütinél 2 naposan kaptam őket vissza, 13-as mnyh volt akkor, megtapadt, de nem bírta sokáig, most viszont 5 naposak voltak, az egyik már ki is bújt a burokból, 16-os mnyh, és még csak meg sem tapadt.
Pedig apagondok miatt lombikozunk.Úgy látszik én sem vagyok 100-as.
Tegnap beszélgettük a féjemmel, hogy a fagyikat még megpróbáljuk, aztán, ha az sem sikerül, akkor keresünk egy jó andrológust, hogy vizsgálja ki, hogy mitől olyan kevés a spermaszám.Lehet ha kezelnék őt, akkor javulhatna.

De Te ne bizonytalanodj el, mert mindenkinél másképp működnek a dolgok.
Vendég

zsu, küldtem privit

Ancsu

ancsuka

Ancsu, válasz ment.
Vendég

Sziasztok!

Zsu ,
sajnálom :cry: .

Bemásolom nektek ide amit a méhenkívülisbe is írtam.

Ma voltunk apával a dokinál és nem igazán tudom eldönteni, hogy bőgjek e vagy inkább neki álljak csapkolódni, hogy a mérgemet és a dühömet kiadjam Evil or Very Mad Crying or Very sad .
Elvittük a tapolcai eredményeket is megmutatni, a doki rögtön azt mondta rá, hogy hát ez nem éppen világbajnok eredmény. Mondta apa, hogy mit vett észre, hogy van egy csúnyább viszere. Igaz ez már régebben is ott volt, még a Hanna előtt is, de én mondtam neki, hogy nekem nem tetszenek az eredményei, menjen el máshova és nézesse meg.
A doki szerint az a viszér még hagyján, de belülről is tele van Crying or Very sad . És nem érti, mi sem, hogy Tapolcán akkor mégis mit néztek? Megvizsgálták ott is, megultrahangozták, azt mondták minden ok, még spontán is lehet ebből az eredményből terhesség. Most meg műtét lesz.
Most szerintetek erre mit mondjak???? Egyszerűen olyan méreg van bennem, hogy elmondani nem tudom. Legszívesebben visszamennék Tapolcára és a fejükhöz vágnám az egészet. Nem volt más az a jó pár hónap mint idő- és pénzhúzás. Mert nekem már fura volt az inszemináció is, amikor azt olvastam a papíron, hogy 1,8 meg 3 millát kaptam vissza. Szerintem az édeskevés. És miért volt az, hogy a 12 leszívott petesejtemből mindig csak 1 darab érte el a 3. napra a 8 sejtes állapotot? Hát szerintem ez volt az oka. A doki szerint is valószínű. Akkor miért nem mondott senki semmit??? Miért csak azt tudták mondani, hogy tovább kell menni, csinálni kell?
Meg nekem is teljesen felesleges volt ez az átjárhatósági vizsgálat. Ki tudja meddig leszek átjárható, apa katonái meg úgysem olyan jók Crying or Very sad .
Adtak egy beutalót, hogy elmehetünk Tapolcára és megnézethetjük, hogy most hogy áll a helyzet, de mi értelme van? Így is úgyis megműtik apát.
Persze a doki azért nem mondta, hogy ebből nem lehet spontán terhesség, hiszen ahhoz egy is elég. De egy év alatt gondolom ezek az eredmények még tovább romlottak Crying or Very sad .
Komolyan mondom lányok, elegem van az egészből. Mindig újabb és újabb falakba ütközünk. Nem is értem, hogy miért csináljuk ezt az egészet. Van már egy lányunk, úgy látom hálát adhatunk az Istennek, hogy ő legalább van nekünk. Most azon a ponton vagyok, hogy kár erőltetni a dolgot, ez nekünk már nem fog összejönni, ez van megírva aztán kész.

Ja és a műtét augusztus 24-én lesz. Július végére lett volna az első időpont, de mi augusztus első hetében szeretnénk menni nyaralni.... Apa azt mondta akkor nyaralás kihúzva, műtét lesz. De én már nem vagyok hajlandó a nyarunkat is feláldozni, hoztam én már épp elég áldozatot. Elég volt......

Nem tudom mi lesz, de lehet, hogy most visszavonulót fújok. Sok ez már nekem és nincs is mit írnom. Belefáradtam az egészbe, gondolni sem akarok a babatémára, mert abból folyton csak az önsajnálat van. Élvezem azt, amim és akim van....

Köszönöm, hogy "meghallgattatok", én mindenkinek nagyon fogok drukkolni és remélem Ti szerencsésebbek lesztek!
ranita1979

Helló Csajok!!

Micsoda hírekre jövök :( :( :(

Zsu- Nagyon sajnálom a nega tesztet!!! :( A beülti óta telt el 12 nap vagy a megtermékenyítés óta???Nagyon sajnálom, értetlenül állok én is a dolog előtt, hisz az előző lombikotoknál megtapadt a babó, tehát olyan nagy galiba nem lehet!!

Ranita- Sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptatok, de talán jobb, hogy most derült ki, hogy a párodnál valami nincsen rendben, mintha még egy évet próbálkoztok így feleslegesen....Minden rosszban van valami jó!Ha úgy érzed, hogy most ez sok, akkor valóban jobb ha pihenőt tart az ember, kicsit mással foglalkozik, élvezi azt ami van!Szívből kívánom, hogy hamarosan teljesüljön a szíved vágya, akkor mikor nem is számítasz rá!

Betty- Mi volt tegnap az UH-on??????????????????

Princzi- Te meg már lehet szülsz :shock: Gyors és fájdalommentes szépséges szülést neked :D

Gabi-Akkor mi kb egyszerre fogjuk a baba szobát csinálgatni, de szuper!!!! :D Milyen színű lesz a tiétek??Mi már a szineket is kiválasztottuk :oops: :oops: Zöld és kék :D

Suzy- Hogy vagy Cipike Anyu???Nem írtál magadról, remélem minden okés!!!! :D

Ancsu- Azt biztos, hogy a progeszteron ( Utro, Duphaston) bekavar a mensibe, szóval lehet, hogy simán az tolja ( szerintem)!!!!!Remélem most már mihamarabb jelentkezik az a szemét piri :evil:

Nálam minden okés, voltam dokinál, szó nélkül kiírt holnapra meg holnaputánra :D Ma este megyünk úszni apjukkal!!!

Mindenkinek szép napot!!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Betty- Bekukkantottam a blogodba, így képben vagyok :wink: Holnapra egy nagy kalappal neked!!!!

KépKép
gyancsi

Sziasztok :!:

Princzi
A jó kis meleg front lehet, hogy beindít nálad valamit, vagy már be is indult :?: :roll: :wink: szorítok Éretetek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu
Szívből sajnálom :!: ezt már nem is lehet érteni, hogy akkor miért nem sikerül :roll: minden jó volt, szép nyh...érthetetlen :!: ölellek drága :!:

Ancsu
Piri :?:

Ranita
Ezt a fejetlenséget, borzasztó, hogy egyáltalán ilyen megtörténik, elhiszem, hogy ki vagy/vagytok borulva és szavakat nem lehet ilyenkor találni, hogy hogy lehet ekkorát hibázni :!: :shock: megdöbbentő, hogy ilyen még egyáltalán előfordul :!: :roll:
Sajnálom :!:

Betty
Tüszőnövelő drukkokat küldöm+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi
Jól vagyunk, köszi, már el is felejtettem magunkról írni :!: :wink: egy kicsit dagadok délutánra, keményedik a hasam estére, de nem pihenek :arrow: így nem csodálkozom :!: :roll:

Legyen szép a napotok :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Ranita!
:shock: Érthető,hogy ki vagy bukva,ezt elnézni?Vagy,ha nem elnézés akkor miből gondolták,hogy nem kell szólni nektek? :twisted:
Ha úgy érzed pihentessétek a dolgot,de ne add fel a tesó projektet.

Ancsu!
Piri?

Gyancsi!
Mi is kitaláltuk már a színeket,almazöld-halványsárga és mintát akarok festeni majd rá világoskékkel.De a végeredményt kell látni,mert így nehéz elképzelni.
Úszás biztos jó lehet,de én nem tudok úszni. :oops:
Én ma arra ébredtem,hogy kívülről érezhetően mocorog a baba.

Princzi!
Lehet te már a karodban tartod a babádat? :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Zsu nagyon sajnálom! :(

Ranita ez nagyon durva, sajnos ez az egészségügy :( megértelek titeket, hogy ki vagytok borulva. S jól teszitek, hogy mentek nyaralni, kell egy kis pihenő nektek!

Betty olvastam blogodat, szorítok! A napi adagod nem semmi :shock: nekem már a regggeli is sokk lenne, remélem nem vár rám ennyi tabi, injekció!

Betty
Vendég

Ranitám, nem tudok mit mondani, komolyan nem hiszem el......
Viszont nézd a jó oldalát legalább kiderült mi az ok!!!!!
Remélem néha bekukkantasz.
Kívánom hogy minél előbb összejöjjön a kistesó.

Jelentem piri még sehol.
Ancsi, pont ezért szedtem a duphasztont mert nem jött meg, én tavaly mikor ilyen volt akkor is duphaszton.

Gabi, a fal bizti tuti lesz, majd fotót kérünk. Apa akkor minden nap simizheti a pocid, mikor lehet látni majd a kis kezét, lábát, uuu az lesz a jó, mondjuk nem neked, de apának igen. :lol: Nekem olyanokat rugott meg tolta magát és lehetett látni a lábát, kezét, na nem teljesen de ki lehetett venni mi is az. És szerintem nálad is így lesz hiszen hasonló súlycsoportba tartozunk. :oops:

Suzy, az nem valami jó, mikor jössz már tp-re?

Ancsu

ancsuka

Jó reggelt mindenkinek!

Betty- Gyere a tüszős hírekkel, nagyon kiváncsi vagyok :D

Suzy-A hasam nekem is szokott keménykedni :D :D Meg most már tényleg van egy kis púpom, ami reggelre sem tűnik el :D Mondjuk csak állva látszik, fekve még mindig lapos :lol:

Gabi- Mi is úgy akarjuk, hogy halványzöld a fal, a teteje égszínkék és fehér felhőcskék legyenek rajta :D Szóval elképzelés az van :D Meg a párom kitalálta, hogy csináljunk szalvéta képeket, rendeltem egy csomó szalvétát a zsibvásárról, baby Micimacis, csacsis, mindenféle szépséget :wink: Még jó, hogy a fontos dolgokkal kezdjük a vásárlást , nem???? :D :D

LHB- Mikor lesz a méhfeltöltésed??

Sylvie, Melike, Vanili-???

Tudjátok ki volt már nagyon régen....Én már 2-szer is írtam neki privit, de nem válaszol...Remélem nincs nagy baj.....ANGYAL!!!!!!!Tudtok róla valamit??????????Nagyon rég nem volt, aggódom!! :roll:

Ancsu-Drukk a mielőbbi pirihez!!!!

Nekem ma csak főznöm kell, meg megszeretném látogatni az egyik kolleganőmet :wink: ...Na jó, lehet hogy a zoknis fiókban is rendet rakok, egye-fene :D

Mindenkinek szép napot!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsu
Majd csak augusztusban megyek táppénzre most még ez a terv, de majd látom hogy fogom bírni :!: egyébként Én dagadós fajta vagyok, nyáron mindig megdagadok délutánra, a nadrág reggel olyan jól állt mindig rajtam, délután már úgy feszült :roll: Én ilyen vagyok, anyukám fajta :!: :roll: tegnap este vizes ruháztam a bokám, nem volt vészes, de jól esett úgy elaludni, persze apácskának is kellett :!: :lol:

Nekem, amikor nem jött meg Norcolutot kaptam, egyébként a Duphaston után 3-7 napra kellene menzinek jelentkeznie :!: :roll: teszt :?: tudom, hogy írtad nincs értelme, de mégis :!: :roll:

Gyancsi
Nem tudok Angyliról semmit, már Én is hiányolom, hogy most már jöhetne egy kicsit :!: :roll:
akkor kapunk képet is a "púpodról :?: "
Nálad még nincs mozgolódás :?:
Azt olvastam, aki vékony annál hamarabb jelentkezhet a baba mozgás :!: :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nekem is tegnap jutott eszembe Angyal,hogy jó régen írt!!! :roll:

Gyancsi!
Én megvettem az ágynemű betétet tegnap,gyapjú.Meg vettem pelenkázó alátétet.Szép lassan haladunk.Az ágyat is kinéztem,de nem azt amit először akartam,mert ez kombi.Meg néztem már anyagot amiből majd megvarrom az ágynemű huzatokat,fejvédőt,stb.
Terv az van bőven!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Hát mi még egyben vagyunk, de ha mázlim van, akkor holnapra megszülök.
Itten már a jósló fájások nagyon úgy tűnik, hogy rendes fájásokba kezdenek átcsapni. Szóval most úgy kb a 10 percesek körül járok. Szeritem még egy kicsit kivárok, aztán irányba állítom magunkat a kórház felé.....
Remélem a héten tényleg túl leszek rajta. Nagyon jó lenne :)

Kép

Kép
princzike

Princzi!
Drukkolok,hogy a hétvégén meglegyen a baba!!!

Kép
cukigabi
Budapest

sziasztok

Gyors jelentés
Tegnap elmentem a dokimhoz, hogy mi a fene ez. Azt mondta nem fog megjönni mert annyira vékony a mnyh, hogy ebből nem lesz mesi. Fogigátló, de hívjam fel a Káliba a dokit mit mond rá. Min. 1 hónap. Így most 1 hó fogigátló és bízom benne augusztusban tudunk kezdeni. Egyenlőre foglalmam nincs fogigátló utáni mesiből lehet-e hormonvérvételt csinálni?

Puszi csajok
komolyan kidobott az ágy 3óra óta forgolódok

Ancsu

ancsuka

Jó reggelt!!

Suzy- Nem tudom, hogy van-e mozgolódás nálam :roll: Állítólag olyan bugyborékolást kéne éreznem, néha van is olyanom, de szerintem csak az emésztésem :D Vagy az is lehet, hogy a gyerek, már magam sem tudom :D Szóval olyan jól körülhatárolhatóan nem érzek még mozgolódást, de a novemberi fórumban már szinte mindenki érzi, egy-két kivétellel :wink: Hát ez van ha az ember lánya a hónap végére van kiírva :D

Princzi- Hajrá szülés, remélem mihamarabb a kezedben foghatod a kisbabádat :D

Ancsu- Sajnálom pirit, persze mikor szórakozzon az ember lányával ha nem most, mikor ennyire várja, hogy megjöjjön :evil: Kiváncsi vagyok mit mond a dokid a Kaáliban....Mitől lehet ez egyébként, nem mondott rá semmit a dokid?

Gabi- Te tudsz varrni????De jó neked, én úgy megtanulnék, annyi pénzt lehet vele spórolni!!!A szerzeményekről kérünk ám majd képeket :wink:

Ma shoppingolni megyek a barátnőmmel ( aztán lehet rábeszélem vásárlás helyett egy kis strandra, ma állítólag 36 fok lesz :shock: ).

Mindenkinek szép hétvégét!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok,

gyancsi, jövő héten szerdán lesz a méhfeltöltésem, persze tegnap frankón begörcsöltem :( valószínűleg a tampotól :( mivel endosóknak nem ajánlják....

Veletek mizu?

Betty
Vendég

sziasztok

Megjöttünk a kh-ból...és képzeljétek van egy kis pislákoló reményünk!!!!!!! a hcg-m 39-es.Ezért nem mutatta szerdán a teszt, de tegnap már egy lepkefingnyi 2.csík volt, először azt hittem hogy csak oda képzeltem, de Ati is látta!A drnő azt mondta, hogy majd meglátjuk!Pihennem kell, és folytatni az utrót és a crinone gélt. 24.-én kell mennem petezsák nézőbe.

puszi mindenkinek
Vendég

Szia Zsu,

Szorítok! :)

Betty
Vendég

Zsu!
Nekem is csak 50 volt a hcg-m!Jaj de jó akkor van remény!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyancsi!
Hát megvarrok ezt-azt,mondjuk nem komplett nadrágot.

Ancsu!
Hát azt én se tudom lehet e fogigátló után vv. :roll:

Puszi mindenkinek!

Kép
cukigabi
Budapest

Szép jó reggelt :!:

Engem már nagyon hamar kidobott az ágy, egyszerűen nem bírom már most a meleget :shock: mi lesz később :?: :roll: :wink:

Princzi
Gondolom már a kezedben tarthatod a kisbabád :roll: :wink: várom, hogy jelentkezz majd :wink:

LHB
Szorítok a méh feltöltésedhez, remélem minden ok lesz :!: :roll:

Zsu
Szívből drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ez egy nagyon biztató eredmény :!: :lol: pihizzél sokat, nyomassad az utrót :!: :wink:
milyen teszttel csináltad :?: milyen érzékenységűvel :?: jajj, nagyon örülök még a hideg is futkos rajtam :!: :roll: :wink:

Mi ma szülinapra megyünk meg búcsúba, apácska jövőhéttől megy 2 hétre Pestre :cry: :arrow: én meg kiélvezhetem magam a TV előtt, meccset fogok nézni, szeretem a jó focit nagyon, egy VB nem is lehet kihagyni, csak az a zúgás ne lenne a meccsek közben :roll: :wink:

Szép napot, vigyázzatok magatokra :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Itt lennék...
Tegnap későig dolgoztam ma meg gyros partyra hívtunk a férjem uncsitesójáékat. Nagyon fincsire sikerült :-)

Gabi nem felejtettek el hívni csak későn végeztünk ma is meg tegnap is, de jövő héten foglak...

Princzi:
várunk a babás hírekkel, gyere majd!

Zsu:szorítok, hogy minden jól alakuljon

Suzy:
Én még nem is vagyok pocakos, de az én lábaim is fullra bedagadnak estére ebben a melegben. Este mindig felrakom és "kifolyatom belőle a vért".

Ranita:
én ugyanebben a helyzetben vagyok / voltam. Volt egy méhen kívülim amiatt kivették az egyik petevezetőt, majd a másikra 1 évre rá a lombikosok kértek egy újabb átjárhatóságit, el volt záródva és azt is kivetették ( április végén ) mert csak úgy állnak neki a lombiknak. Ami így utólag már nem is baj, mert legalább nem lesz még 1 méhenkívülim, de akkor sokkolt a hír és nem hittem el hogy folyton van valami amit közbejön. Lírogatom részletesen ha gondolod vagy ha van kérdésed írj nyugodtan privit, válaszolok. Nem vagy egyedül....

Gyancsi:
kutyikról képet mellékelem
Kép

Mindenkinek puszi
szrityi

Jó reggelt!

LHB- Egy nagy kalappal neked szerdára, majd gyere a hírekkel!!! :wink: Remélem a görcsök már elmúltak!

Zsu- Hát ezek fantasztikus hírek :D :D Iszonyúan szurkolok, hogy ott maradjon az a kis pocaklakó :lol: Csináltál tesztet esetleg azóta??

Suzy- Milyen volt a szülinap és a búcsú??Apjuk elindult Pestre? :wink:

Princzi- Te már lehet, hogy réges-régen babázol :D

Szrityi-Kutyi zabálni való :D

Nálam gyorsan eltelt a hétvége, ami nem is baj, mert csütörtökön végre láthatom a kisbabánkat, majdnem egy hónapja láttam utoljára, már nagyon várom, számolom a napokat :D :D :D
Szombaton dolgoztam , aztán jöttek a párom Bajai barátai, átutazóban voltak, mert mennek Hollandiába dolgozni és megálltak nálunk...elvileg csak egy fél órára, de végül itt alvás lett belőle :D Vasárnap pedig egy óriásit lustálkodtunk :D :D

Mindenkinek szép napot!

Ancsa

KépKép
gyancsi

Szép jó reggelt :!:

Megjöttem a "csapolásból", csupán 8 csővel vettünk vért, már azt hittem leszakad a kezem, de kész van mindenre, AFP, toxoplazma, vércsoport, rutin, hepatitis :!: :wink:
Pénteken meg lesz az összes eredményem, majd akkor megírom :!: már ma is készen lesz a rutin biztos :!:

Nagyon jól és gyorsan eltelt a hétvégénk, nagyon nehezen viseltem már ezt a meleget, de reggelre lett egy kis vihar :roll: eláztam térdig mire beértem, de jól esett, annyira nem bántott a dolog, inkább apácska miatt aggódtam, mert ma indult Pestre nagy (rendőr)motorral tanulni majd a két hét végén vizsgázni fog, ja és nem volt esőruhája és tegnap még a mocit is lemosta :arrow: kicsit sem volt mérges gondolhatjátok :!: :roll:

Búcsúba nem voltam a meleg miatt, a szülinap anyósnak volt és jól sikerült :!: :wink: együtt volt a család és ennél több azt hiszem nem is kell :!: :wink:

Kinek hogy telt a hétvégéje :?:

Gyancsi
gondolom már hogy várod az uh-ot :roll: még nincs mozgolódás odabent :?: pocakfotót van :?:

Zsu
Mennek a drukkok a még pozibb tesztért+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szrityi
Ezek a kutyik haláliak, már Ők sem bírják ezt a nagy meleget :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Nagyon örülök, hogy szorítotok nekem :) már bennem van a félsz a méhfeltöltés miatt, s ahogy számoltam a beültetésem rokonunk lagzija előtti nap lesz :( ez így nagyon aggaszt :(

gyancsi görcsei már elmúltak

suzy majd jövök a hírekkel :)

most pihi

Betty
Vendég

Az egyik elveszett jelentkezik :lol:

Olvaslak ám titeket, csak most sztender van nálam, mert nem akarok belemerülni a témába....ráérek majd, ha babás leszek (1 hét múlva :lol: )

Zsu
Olvastalak, hát nem semmi dolgokon mész keresztül, na most akkor csináltál azóta tesztet :?: Bár ha a v.v. ok, akkor nincs kérdés, de azért kíváncsi lennék egy tesztre :wink:
Drukkolok továbbra is++++++++++++++++++++++++++++

LHB
neked is mennek a drukkok a méhfeltöltéshez+++++++++++++++++++++++++++++
A beülti utáni nap én azért még nem nagyon lagziznék a helyedben, azért majd ezt gondolgd még meg sztem.

Szuzyka
Veled beszéltem mint mindig, úgyhogy most is tudom, mi újság Veled, és fordítva :lol: annál újabbat még nem tudok :lol: :lol:
Üdv. Cipikének, és kitartás az egyedülléthez :roll: biztos nem lehet jó :?

Gabi, Gyancsi
olvasgatom, hogy Ti is jól vagytok, ennek örülök :wink:
Gondolom a meleget elég szarul viselitek..

Szrityi
naggggyon édes ez a két kiskutyika 8)
Mennyi idősek :?: Ez milyen fajta :?:

Akit kihagytam, bocsika érte, és pussz neki :!: :wink:
További szép estét mindenkinek :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty:
először is drukkolok neked nagyon még ha nem is vagy sokat most amit megértek tudd, hogy szorítok és alig várom, hogy jó hírekkel gyere!!!!
a nagyobbik amelyik félig lelóg a kanapéról Ő 5 éves a kislánya pont ma 2 éves.
Teszek még egy képet ez most az egyik kedvencem :wink:

Kép

puszi mindenkinek
szrityi

Sziasztok Csajszik :!:

Szrityi
Hát elhiszem, hogy ez a kedvenc képed :lol: annyira zabálni való :wink:

Betty
Nincs is semmi újdonság, Én már kezdem megszokni, hogy mi csak telefonon csevegünk már :lol: de milyen jó is az :!: :roll: :wink:
Nagyon jót aludtam este, pedig délután is aludtam ám :wink: de nem volt az az őrjítő nagy meleg, járt a levegő, még be is kellett takaróznom :wink:
A héten akkor megkapod a hármaskákat, szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot :!:

Elveszettek gyertek egy pár szóra, csak életjelet adjatok léccccccccciiiiii :wink: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Szrityi!
Gondoltam,hogy elfoglalt voltál hétvégén :wink: Majd bepótoljuk!
Kutyik édesek :lol:

Zsu!
Én is azt kérdezem csináltál e azóta tesztet?
Pihenj sokat és semmi akrobatika :wink: :wink: :wink:
Jaj 24-e nagyon messze van :( kitartás és drukkkkkkkkkkkkkkkk!

Betty!
Neked is drukk a hétre,szerdán azért gyere,ha tudsz vagy üzenj Suzyval!!!
Hát én a meleget még annyira nem viselem rosszul,de lesz ez még így se :wink: :)

lhb!
Szerdára egy kalappal!
Akkor lehet,hogy azt a lagzit kikéne hagyni vagy nagyon light-osan részt venni.

Suzy!
És apa hol lakik a 2 hétben?Szorítok,hogy sikerüljön neki!

Gyancsi!
Én is ki vagyok a ritka uh miatt és 4d-re is csak pár hét múlva megyek.De ez van :?
Én már nagyon érzem a mozgolódást bent,tegnap apa is elcsípett egyet. :lol:

Princzi!
:?:

Brivel mi újság?Tud róla valaki?Meg volt szombaton a nagy nap?

Mindenkinek nagy puszi!

Kép
cukigabi
Budapest

sziasztok

Betty, Lhb, mennek a drukkok szerdára!

Gabi, nincs akrobatika, legalábbis még tartom magam! :D Igen nagyon messze van 24.-e, akkor a drnő nem lesz, majd Sz-hez küldenek fel, de azt követően már ő lesz!

Suzy, drukk apának!

Szrityi, a kutyik nagyon édesek! :d

Én csinálok mindennap tesztet, és egyre erősödik, és már a reggeli-esti émelygés is van! Csak sajnos ezek mellett vannak görcseim is.Úgyhogy nem tudom mi lesz.... :?
Vendég

Sziasztok Csajok!!

Végre egy kis mozgás, hurrááá :D

Zsu- Jelentkezz, nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi újság, hogy vagy :wink:

Betty-Szerdára egy nagy kalap kaka, na meg utána is, hogy jól osztódjanak a kicsikéid !!!Olvatalak ám a blogodban :D Tényleg tudsz valamt Bri-ről, meg volt a nagy "IGEN" szombaton??

Suzy- Sajnálom, hogy most egyedül kell lenned, de ha belegondolsz nem is vagy egyedül, hisz Cipike ot van veled mindig :D

Gabi- Ne is mond, már majdnem egy hónapja nem láttam a kisGombócot ( egész pontosan ma 4 hete), kész vagyok :D Számolom a napokat, hogy már csak kettőt kell aludni :D Mint a kisgyerekek :lol:

Szrity- Nem csodálom, hogy szereted ezt a képet, tényleg nagyon cukker a kutyuli rajta :D Mi is úgy szeretnénk kutyust, de elég pici a kert, a lakásba meg nem szeretném beszoktatni annyira, pedig állandóan álmodozunk róla, de a párom pl egy nápolyi masztifot akar, na annak pl egy 60 m2-es kert az nagyon pici :D

LHB- Drukkok mennek holnapra!!Szerintem is gondold át a lagzit :wink:

Lányok szerencsére a meleget én is elég jól viselem, mondjuk amúgy is szerencsés terhes vagyok, mert semmi tünetem, teljesen jól vagyok :D Mondjuk tegnap nem volt kifejezetten jó idő, ma is baromira fúj a szél, egész hétre nem mondott valami igazi strand időt! :wink: Na megyek füvetnyirni!

Mindenkinek pusszantás!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Olvastam a PCo-s topikban, hogy Princzike babája június 11-én hajnalban 3/4 2-kor 3000g-al és 50 cm-el megszületett, Adélnak hívják :!: :lol:

Princzike
Nagyon nagy gratula, sok tejcsit és jó egészséget mindkettőtöknek :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Apácska Nagytétényben van, tegnap beszéltem vele és nagyon jól érzi magát, nincs meleg, motorozásra a legjobb az idő :!: :roll: :wink:
köszi apácska nevében is :wink: :!:
Tegnap mondta, hogy a két hét között haza fog jönni, mert az lesz az országúti vezetés :!: :lol:

Zsu
Megmutizod :?: :roll: :wink: erősödni fog szépen, sikerülni fog meglátod, ilyen nyh mellett sztem nem is kérdés :wink:
nekem is voltak görcseim az első uh-ig :!: hogy van a megfázásod :?: egyébként Én sokáig meg voltam fázva és mostanában szarakodott a torkom is, de sokak szerint ez is a terhességgel jár :!: :wink: giga -mega drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi
Igen, tudom, hogy nem vagyok egyedül, szoktam is mondani :lol: igaz még nem érzem, de a tudat... :wink: jó munkát, de csak óvatosan :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Gyancsi:
Ezek a kutyusok Bichon Havanese "márkájúak "( ezt Bettynek is üzenem, mert kimaradt az előző üziből pedig kérdezte :oops: )
Nem kerti kutyusok ( nem bírnák a hideget ) de sokat vannak kint, imádnak rohangálni, nem rombolnak, nekünk picinek sem szedtek szét semmit.Nem hullik a szőrük ( ez volt a fő ok ami miatt választottuk ) és szeretik a gyerekeket. Nagyon barátságosak és mindig a nyomodban vannak bármerre mész :wink:
A múlt héten vigyáztunk egy kis tacsira na annak hullik ám a szőre rendesen, minden tele volt vele.

puszika mindenkinek
szrityi

Princzi!

Gratulálunk a kis Adélhoz!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?