Halihoo, süt a nap ezerrel... ezt akartuk, nem?!
Mieza, szegénykém, együtt érzek veled, nagyon is, ui. nekem is görcsöl most az alhasam... elég ijesztő
ettől a szar vastól (nem szarvastól
) nekem is nehezebben mennek a dolgok! Javasolnám neked, ha szereted a müzlit, h. tegyél bele korpát (én DM-ben vettem biokorpát, de lehet Spar-ban is
), ha nem iszol tejet, akkor teheted gyümilébe vagy ahogy én eszem kókusztejport keverek el vízzel és abba teszem a cuccokat! Ezen kívül jó az asztalt szilva, lenmag (vagy a müzlibe v. akár bekapsz egy evőkanállal és ráiszol vizet)!
Amúgy a Magne B6-ból szerintem szedhetsz 3x1-et, nekem így mondta a doki! Az is lazítja az izmokat!
Én reggel veszem be a Femibiont narancslével (100%-os, ez a mániám!), mert állítólag segíti a felszívódást és este pedig iszom a Hipp Natalt.
Húú remélem, érthető voltam
Csucsu, sajna én sem tudok segíteni
Képzeld, a húgomnak negatív lett a tesztje a hpv-re! Most várjuk a P-s eredményt is, de most már szerintem azzal sem lesz gond! Sokkal kiegyensúlyozottab és már túl van az érettségi nehezén! Magyarja 5-ös, törije 4-es és matekja 2 pont híján 3-as lett volna
de a makettanárja elég köcsög, úh. esélytelen volt, h. összeszed még 2 pontot neki
Nekem is kellene takarítani, de vhogy nem nagyon visz rá a lélek
Macsesz, édesek a kisemberkéid! Gratula!!!
Kubu, húzzon el a gonosz migrén és a vérnyomásod is remélem lemegy normál szintre! Nem nagyon eszel... az nem jó, legalább zöldséget, gyümit egyél!!! És min. 2 litert igyál! Muszáj! Egyél pl. dinnyét, az víz is és táplál is (a hiedelmekkel ellentétben tele van vitaminnal!) Most én is azt majszolom
Köszike a dicséretet... tudod, ez genetika (is)
Anyukám pont ilyen volt, azzal a különbséggel, h. ő jól meghízott mindegyőnknél, de csak a 3. baba után nem sikerült visszanyernie az alakját... mondjuk amennyit ő zabált...
Judit, húúú, de jól haladsz, ez nagyon szuper, ugye tudod?!
Annyira flottul fog menni minden, ez már most látszik!
Kisborsó, üdv. itt!
Zsuzsó, fáradtak vagyunk....???
Ez jó szerintem!