Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Nagyon sajnálom,hogy nem tudtam elmenni a talira,de legközelebb ott leszek az tuti!!
Ezen ahéten még itthon vagyok,ma kellett vissza mennem a dokihoz ,de kiírt még egész hétre,hogy pihennjek,nehogy vissza essek a betegségbe.

Macsek!
Jajj,miylen kis édesek a babáid!!csuda formásak. :wink: Pocak kép???? :wink: Te is itt laksz egy nagyob ugrásra Tőlem,de jóóó,akkor csinálhatnánk egy talit akár??

Sajtikám!!
Jajjj,ha Én előbb olvasom,hogy ide jöttél,ebbe a gyönyörűséges kerületbe,oda szaladtam volna egy puszira. :wink:

Makó!!
Nagyon ,nagyon örülök,GRATULÁLOK!!Gyere és mesélj!!!!!!!!!!!

Navikám!!
el lettél navigálva???? :wink: Jól vagy???

Mieza!!
Mikor mész a héten a bmc-be???Jövőhéten már lesz Sz ügynök. :wink:

Verka!!
Mi a helyzet felétek?????Apadtok????Katasztrófális a helyzet,kitartás arra mindenkinek.

Judit!!
Akkor már szúrkálsz??????De jóó,mit kaptál???

Csajok!!
megjött az Inhibin-b tesztem,nagyon szar lett. :cry: :cry: :cry: Egyenlő a nullával,persze nem esek teherbe,nincs is miből. :cry: :oops: :cry: De vajon ezen tudnak segíteni??? :roll: :shock:
17,2 lett az érték,és a referencia:25-325. :cry: :oops:
Ja és elkezdtem vérezni,de olyan maszatolósan,és még csak a 23.napon voltam.Szóval sztem a hormonjaim sincsenek rendben,de Sz nem mondott semmit.Szerintetek lehet ettől az a maszatolás a rossz eredménytől??Vajon befolyásolhatja???
csucsu99
Budapest

Sziasztok!
Gyorsan pár sor:

Macsek, sajnálom, hogy nem láttalak, de babák nagyon tündériek,pocakfotó?

Mieza: én a terhességem idején sok mindennen kinlódtam, leginkább a székrekedéssel. Jó ez a Tamarin lekvár, de sajnos nekem nem vált be, ami igen - az a kup,mert már a végén semmi sem hatott és azt kellett használnom hónapokon át. ezzel szenvedtem a legtöbbet. Bizonyára neked is a vas-szedéstől alakul ki az ilyen probléma.

Most csak ennyi

üdv nektek, örülök akit láttam, a többiekben is minden jót

kispatak
Vendég

Csucsu,
sajnálom hogy ilyen carok az eredmények :?
De azért ne add fel, leszel te még terhes! Reméljük Sz. tud erre is valami jó megoldást!
igen, ma már a 4. nap lesz hogy szúrom magam. Most esténként egy ampulla Merional és 112,5 Gonal F az adagom. Holnap uhu, akkor azt is megmondják, mikortól kell reggelenként szúrni a Cetrotide-et :shock:
Utána már csak Ovitrelle lesz tüszirepesztésre :roll: Én úgy számoltam, hogy jövő hétfő esedékes leszívásra, de majd megmondják ők, hiszen profik :wink:

Kép
judit0713

Jaj, Judit, ez olyan izgi :) Szerintem tartsd csak meg a laptetőt, közeleg az idő, amikor beválthatod :) Tessék magadra gondolni!

Van valami oka, hogy miért kell a vitaminokat reggel szedni? Mindenki akkor szedi a terhesvitamint? Nem jobb neki este felszívódni? (este nehezebb is elfelejteni és nem okoz hányingert :)

Holnap veszek Tamarint, kipróbálom, bár lehet, hogy el fog múlni a szorulásom, mert ma beköszöntött hozzám VUk. Kicsit korainak tartom (4 hét + 4 napnál járok), de a reggeli (könnyű) már nem nagyon akar a pocimban maradni. MIndenesetre ezek jó tünetek, szóval ha car is, örülök neki.

Csüt megyek petezsák nézőbe és jövő csüt szívhangra. Ha ezek pipa, akkor egy icipicit megnyugszom :)
mieza

Jó reggelt,

Rengeteg az elmaradásom, konkrétan csüt délelőttől.
Olvasok

Csucsu,
Hál istennek hogy no tüdőgyuszi.
Sajnálom hogy nem tudtál jönni.
ÓÓÓÓ gyógyuljál de izibe.
Hihi akkor szomszédkerületesek vagyunk.
Sajnálom az Inhibin-b teszt eredményét.

Mieza,
Itt is nagyon nagyon örülök a szupi hírnek, vigyi nagyon Magatokra.
És tessék szépen tervezgetni, babaszobát, neveket mindent mindent.
Kutyuk édesek lehettek.
Hajrá étvágy.
Békával mi lett ?
Lekopogom valahogy még viselem ezt az időt, autóban, lakásban nonstop megy a klíma, egyébként meg nem mozdulok ki :lol:
Van aki napközben rosszul van a vitaminoktól, amikor rákérdeztem, nekem erre azt mondták hogy akkor vegyem be őket lefekvés előtt.
Mi mindig apával mentünk minden vizsgálatra, akár BMC akár szülészdoki.

Angyal,
Sajnálom hogy nem tudtatok jönni.
Na apának meddig kell döntenie ?
Hajrá kezdés.

Wikka,
Legyen már vége ennek a csúnya időnek, olvasom neten hogy még az elöntött áruházakat is fosztogatják. Istenem.
Augusztus simán lehet, drukk hogy úgy legyen.
Gyönyörű a virágod.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Judit,
Most olvasom, amit Mieza írt, szóval kezdhettek, hajrá és millió drukk. Jaaaaaaaaaa már kezdhettek is, tyűűűűűűűűűűűűű.
Szegény, olvasom pénteki kerülésed. Ma meg talán lezárják Vác-Verőce közötti részt, hogy fogtok közlekedni ?
Vonalzód nagyon szupi.
Ügyesen a szurkákkal.
Fiúknak meg remélem sikerült pihenni.

Nava,
Annyira csini vagy, hihetetlen vékony, most irigykedek ezerrel.
Most olvasom hogy kislány, hurrá.
Hemoglobin álljon helyre izibe !

Carla,
Örülök jó alaphangulatnak. Hajrá.

Angel,
Üdv itt. Drukk a 14-i + teszthez.

Eszter,
Bejelöltelek.

Vicky,
Tök jó lesz a vezetés, várod már ?

Ancsy,
Jó hogy jöttél, sokat gondoltam Rád. Kívánom hogy a kivizsgálás megmutassa hogyan tovább és sikerrel járjatok.

Sajt,
Hogy sikerült osztálytali ? Olvasom, somolygok ezerrel.

Zsuzsi,
Pihi pihi, vigyi Magadra.

kubuspace

Zsuzsó,
Neked is nagyon drukkolunk.

Kispatak,
Oh most olvasom a fogad, szegényke.
Jaj megjártad a dupla úttal, lényeg hogy megvolt a szemüveg.

Andrea,
Örülök a jó bulinak.

Vaya,
Pihizz sokat. Remélem jól vagy már.

Lukácsné,
A fene vigye el, sajnálom az autót.

Macs,
Gyönyörű képeid vannak.

Makó,
:lol:

Végül készült kép a bulin ? Mi persze vittünk fotóapparátot, de nem használtuk.

Eszter, Mieza,
Köszönjük a szervezést.

Sajnálom hogy a fél ottlétünket rohangálással töltöttük, de hát majd megtudjátok Ti is hamarosan :lol: :lol: ))))

kubuspace

Jajj,de zizi vagyok!!!!!

Kubus,Pancsi!!!

A Jó istenke éltessen benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D Még belefér a 8 napba. :wink:
csucsu99
Budapest

Kubu,
ne sajnáld, nagyon örülünk, hogy ott voltatok!
Marci élőben is tünemény :D És Marcipapa is nagyon hősiesen viselkedett, le a kalappal :D
És Mieza-férj előtt úgyszintén! Nem lehetett könnyű kibirni ezt a tyúkudvart :roll:

Kép
judit0713

Judit úgy értsd, hogy a vérvétel után már nem a BMC-be mentem UH-ra, hanem az ügynököm magánrendelésére jártunk apával egészen az elbocsátásig.
Bár vállalna szülést-terhesgondozást K ügynök, biztos nem lennék ilyen gondban!
Judit peteérés serkentők :arrow: :arrow: :arrow:

Csucsu sajnálom, hogy nem lett olyan jó az eredmény. :( Nekem gőzöm sincs, hogy mi ez az érték, talán Avarka jártas benne, neki is volt ilyen! Nem hiszem, hogy reménytelen lenne a dolog, biztos van valami megoldás!
Nekm pl. amikor a hormon vérvételeim voltak már a 23. napon megjött így a harmadik vérvételre el sem kellett mennem, mégis azt mutatta a vérvétel, hogy van peteérésem. Szerintem ezen ne aggódj, mert ha van eltérés, azt a stimulációkor ki tudják korrigálni. Max spontán nem olyan egyszerű.

Mieza, máris rókakóma? :D :(

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Én már megint a kérdéseimmel jövök. Annyira szégyellem magam, hogy többre nincs időm. :oops: Ezt a hsz-t is még pénteken meg akartam írni, de csak most lett belőle valami :(

Na de nemsoká rám tör a nyári szünet és akkor majd!!!

De hogy a lényegre törjek. Kedves uracskámmal nem igazán értettük meg a vizsgálatok menetét.... :roll: Pénteken volt mintát adni és ha jól rémlik azt mondták még az első alkalommal, hogy ha találnak valami bacit telefonálnak és kap antibogyót. De azt nem mondták mikorra lesz eredmény. A második mintaadásig meg legalább 2 hétnek kell eltelnie. Az baj ha több telik el? Mert a pontosan két héthez nagyjából most kellene időpontot egyeztetni. Hogy is van ez?

Végül is csütörtökön megyek én is nőgyógyászati vizsgálatra, úgyhogy akkor akár személyesen is meg tudom érdeklődni.
A másik kérdésem ezzel kapcsolatos. 10-től lehet ugye erre menni, de én csak 9-11-ig érek rá. Mikor érdemes odamenni, hogy időben végezzek?

Előre is köszi a hebehurgya kérdéseimre a választ.. :P

hofeherke

Sziasztok!!

Én Koncz dr hoz járok immár 2 éve. Volt 3 lombik abból 2 stimus 1 fagyis és mindhiába nem sikerültek.

Most mentem el AMH hormonra és Inhibinre. Az AMH határértéken belül van 2,5 (0,2-14,6) az inhibin -nek még nincs eredménye.

volt most hysteroscópiám negatív minden jó.

Próbáltalak benneteket visszaolvasni .. de nem könnyű követni az eseményeket. :-)

Én a családi neten voltam de ott majdnem mindenki pocakos lett és már nem írogattak.

Mindenkinek sok szerencsét :-) Üdv

Üdv!
Andi
kisborso

sziasztok Lányok,

először is mindenkinek köszi a szombati szervezést, jó volt sok arcot megismerni. sajnálom hogy nem mindenki tudott eljönni, de remélem lesz még ilyen alkalom! :-D

Macs,
csodásak a képek, köszi!!! külső kép is lesz? :-D

Judit, köszi a laptető felajánlást, de igaza van Miezának neked is kell a lombikhoz! drukkolok is, hogy jól menjenek a dolgok.

Mieza, benyomtunk mi is Judittal egy padlizsánkrém adagot, fincsi volt. addig egyél amíg tudsz :-), vitaminokat én is napközben szedném.

most húzok is lepihenni, annyira fáradt vagyok napok óta, pedig hétvégén nem is csináltam szinte semmit a talin kívül...

drukkokat és babaragacs szállítmányokat azért még útnak indítom.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Már sajnos nem ehetek bármit :) De legalább volt szép pár napom a pacallal, a lencsével és a padlizsánnal :)

Zsuzsó, nem írtad, hogy hogy vagy :) MÁrmint pocakügyileg, a fáradtságon kívül.

Hófehérke, mindenkinek máshogy mennek szerintem a vizsgálatok. Nekünk első alkalommal meg volt a nőgyógyászati és az első 3. napi vérvétel. Akkor egyeztettünk időpontot apunak és amikor a 14. napira mentünk, akkor már mindketten voltunk. Én nem tudom, hogy csak 10 után lehetne menni... (de lehet, hogy csak elfelejtettem). Nálunk apunál nem kellett kettő, mert már vittünk egyet eleve, azzal mentünk oda.
MI mindig felhívtuk őket. Azt hiszem a sperma eredményre egy vagy két hetet kellett várni és akkor én telefonáltam, a recin megmondták.
Ha mész a dokihoz, kérdezz rá :)

Kisborsó, üdv közöttünk. Én sajnos nem jutottam el ezekig a vizsgálatokig, de valaki biztos tud neked segíteni :)

Csucsi, neked is ugyanez, hogy nem tudom mik ezek a vizsgálatok sajnos :( Vagy nem sajnos. De tuti, tud majd valaki segíteni :)
mieza

mieza: Azért mondják hogy ne fogyassz reggelente tejterméket, mert reggel a legrosszabb az ember cukra és a tejcukor sokat ront rajta. Nekem a terhességem alatti diétánál 2 dl tejet lehetett inni azt is utóvacsira. Drukk a kezdéshez.

vörösmacska: Szépek a kölkök. :D

kubu: Már alig várom hogy mehessek vezetni, de az oktatónak már csak jövő hétre volt időpontja. 15-én kezdek.

csucsu: Ehhez az izéhez én sem értek.

mara: Nálunk a spermavizsgálatot nem vették ennyire szigorúan, mi az elsőt nem is a bmc-ben csináltattuk. Szerintem majd kérdezz rá amikor mész.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mara,
ez a 10 óra után szerintem nem nagyon stimmel!
Gyere csak oda amikor tudsz, a recin a lányok szép sorban pakolgatják a dokik dossziéiba a papírjainkat, aztán majd sorra kerülsz.
Ha 11 előtt akarsz végezni, mindenképpen 10 előtt gyere! Mert igen sokan szoktak lenni. :shock: :shock: :shock:
Én mostanában igyekszem nyitás előtt ott lenni (1/4 8 körül), de így is min. 9-re végzek :roll:

Szia Borsó!
Üdv itt köztünk, jó kis csapat ez, majd meglátod :wink:
Sajnos a vizsgálatokat amiket írtál én sem ismerem (nálunk apa-gondok vannak), de lesz itt hozzáértő, ne félj!

Macsi,
köszi a sekentőket!
Majd holnap megírom mit látott az ügynöknő.

Zsuzsó,
fáradtság, padlizsánkrém...hm-hm...azért küldöm még a ragacsokat, bár lehet hogy már meg is ragadt :wink:
Nagggggyon szurkolok neked!

Mieza,
csak nem költözött máris hozzátok a rókacsalád? :shock:
Bár a múltkor olvastam, hogy ez örökletes, és hát említetted hogy anyud cefetül érezte magát veled...hááááááááát, remélem azért te könnyebben viseled madj!

Viki,
ezt a tejes dolgot még nem hallottam. :roll:
Én minden reggel egy nagy bögre kakaóval indítom a napot...akkor most szokjak le róla? :shock: Vagy próbáljam meg átütemezni vacsira?
Bár nekem még IR vizsgálatom se volt, S ügynöknő szerint egyértelműen a katonahiány a problémánk.
Akkor nekem nem kell erre a tejcukker dologra ráizgulnom? Vagy azért így lombik előtt érdemes figyelni?
Na, most aztán kérdeztem rendesen!
Az a helyzet, hogy kicsit rajtam van a para így lombikolás kezdetén :oops:

Kép
judit0713

judit: Szerintem ha nincs egyértelműen IR gond, akkor ne parázz a reggeli kakaón. Nekem ugye tartanom kellett a 160 gr-os diétát és naponta kétszer-háromszor inzulinoztam magam. Ez azért már elég erős indok volt hogy inkább este igyak tejet. Ne izgulj, minden rendben lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsik babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzsó a határtalan fáradtság elsősorban a progeszterontól van. Én 9 hetes babás voltam amikor panaszkodtam K ügynöknek, hogy iszonyatosan fáradt vagyok, ő mondta, hogy a progeszterontól, úgyhogy csökkentette is az adagomat, mert akkor már elkezdi átvenni a termelést a méhlepény.

Mara spermaleadás után 2-3 nappal nyugodtan telegráfolj a recepcióra, hogy van-e baci, mert ha esetleg van akkor minnél hamarabb kapjon antibogyót a párod. ..,és akkor érdemes a következő vizsgálatra úgy menni, hogy megvolt a gyógyszerkúra, de a gyógyszerbeszedést követően is el kell telnie azt hiszem egy hétnek. Ha nincs baci, akkor szerintem lehet menni 2 hét elteltével bármikor, tehát nem baj ha több idő telik el, nekünk is csak egy volt, mert vittünk leletet.
Én mindig 3/4 9 körül mentem oda és akkor már nem voltak annyian, persze biztos nem mindegy, hogy melyik ügynöknél van jelenésed.

Szia KisborsóKép, üdv itt :!: :!: :lol: :lol: Nagyon jó helyre jöttél :D ide és nagyon jó helyen vagy Konc (z nélkül) Tanár úr kezei közt. :lol: Én is hozzá jártam!Kép Sajnálom, hogy ennyi mindenen mentél keresztül! :(
Itt is mindenki garantáltan bebabásodik, te is :!: :!: :!: :!: :!: , majd megtapasztalod micsoda energia árad itt a drukkokból és a támogatásokból! :lol: :lol: De a bebabásodott csajokhoz mindig jönnek új lányok és így mindig teljes a csapat!
Kép

Maccs
vörösmacska

Nagy drukkok mára Juditnak, hogy szépen növögessenek a tüszik :)

Lányok, most a petezsák kukucsnál kell vérvétel? Gondolom igen, mert ugye így hasonlítják össze a hcg-t, hogy nőtt-e. Nem?

Köszi Vicky. Mondjuk ez az egyetlen ami segít eddig szorulásra, a reggeli tej (ez pici íznyi kávéval) (ugye mondanom se kell, hogy sosem kávéztam, még a szagát is utáltam :)...

Tegnap este csajok, begörcsöltem, de egyértelmű szorulási gondok miatt. MOndjuk a végén már nem tudtam mim fáj, csak feküdtem a földön. Ettem én mindent, Rennietől kezdve, már ott jártunk, hogy lehet, hogy ügyeletre kellene menni. Össze vissza ijesztgettem magam, közben meg győzködtem is magam, hogy ha baj lenne, folyamatosan fájna, nem csak este (vacsi után).
Mikor lesz már csüt, hogy teljesen megnyugodjak? Azt hiszem, ez a legrosszabb, a várakozás :)
mieza

Hát Mieza nem irigyellek a görcs miatt. :( :( Nagyon ijesztő az tény. :( De ha tényleg a szorulás akkor oké, bár szerintem ez sem tesz valami jót, főleg, hogy annyira görcsöl, hogy fetrengsz a földön. Még a pacal van beléd szorulva? Iszol eleget? Próbálj meg reggel éhgyomorra egy pár korty langyos vizet, vagy ami nekem anno az első terhességemnél segített a glicerines kúp, mint a babáknak, lehet felnőttbe is kapni. Az megindítja és ha tényleg utána figyelsz a sok folyadékra meg a jó rostos táplálkozásra, talán nem lesznek ilyen görcseid. Szegénykém :!: :!: :!: Simi megy :arrow: :arrow: Az utró miatt is van ez, a progeszteron megnyugtatja, lelassítja az izmokat, ez is okozza a székrekedést.
Vérvétel nem lesz, csak UH. Az ügynök fogja látni az Uh kép alapján, hogy rendben van(nak) a babi(kák).. méret, alak stb... Nekem rá két héttel 7 hetesen volt a szívdobi nézés, hang nem volt.

Maccs
vörösmacska

Jó reggelt Mindenkinek,

Őrült erős migrénem van, utálom, klíma megy a lakásban fagyasztom magunkat, tutira ma sem mozdulunk ki (egyébként is tanulnom kell :shock:

Csucsu,
Köszi köszöntést.

Pancsi,
Neked is boldog születésnapot picit megkésve.

Judit,
Köszi párom nevében is, most jut el a tudatomig, hogy be sem mutattam nektek :( sok eszem van.
Na mesélj mit látott ügynöknő ?

Mara,
Passz, de a csajok megmondják a tutkót úgyis.

Kisborso,
Üdv itt. Kívánom hogy az új fórum és a "környezetváltozás" segítsen a mielőbbi babásodásban.

Zsuzsó,
Jó pihit, hogy vagy ?

Zsuzsik,
Babaragacsok mennek.

Mieza,
Rókacsalád remélem mielőbb lelép. Sajnálom tegnap estét. Szorulásra talán Lenkei Kal-Mag (Navának nem jött be az íze) de nekem rengeteget segített, totál nincs ilyen problémám most.

Vicky,
Akkor hajrá 15-e.

kubuspace

Tegnap voltam védőnéninél, pici para (részéről) mert a vérnyomásom az egekben, és vizesedett a jobb lábam, és a vizeletben aceton volt. Kérdezte is hogy éheztetem magam, mondom túlképpen alig eszem valamit :lol: mondom semmit sem kívánok.
Az első kettő gond lehet a vizsgák és meleg miatt, vezetnem kell vérnyomásos naplót aztán egy hét múlva konzi a dokimmal.
Ja és védőnéni szerint készüljek júl 20 körülre, mondtam hogy én még akkor nem érek rá szülni, hát nem tapsolt meg :lol: Tátrát nem is mertem neki mondani :lol: :lol:

asszem lustaságom netovábbja hogy ahelyett h lemennék a boltba egy kis kalácsért, csinálok inkább a kenyérsütőben, azt a pár órát csak kibírom mire elkészül, mert persze most azt kívánom, lehet hogy egy óra múlva már rá sem tudok nézni :shock:

kubuspace

Sziasztok!!

Mieza!!
jaj,Te szegény,nem hangzik túl jó ez a görcsölés.Remélem találsz valami megoldást!!Drukkokat küldöm továbbra is Nektek!!De ugyis oké lesz minden. :wink:

Kubus!!
Na nem éheztetni az a szegény gyereket!!Főleg ebben anagy melegben tessék enni-inni.Tudom,ilyenkor enni nem nagyon kíván az ember,de kell,nehogy rosszul legyél.Sok vizsgád van még hátra???Hess fejfájás.Engem most kopp-kopp,de elkerül.

Üdv az újaknak!!

Kisborsó!!
Én pont tegnap kaptam meg az Inhibin tesztem eredméynét,és múlhéten az AMH-t.Nem lettek valami fényesek,sőt!! :cry: :oops:

Mara!!
Kiskatona leadás után 3 nappal telózhattam,hogy nincs-e benne baci,a milyenségét,mennyiséségt azt nem mondták meg,de Nekünk csak 1X kellett mert vittünk máshonnan leletet.

Macsek!!
De szaladnak a hetek.Pocak növöget??

Judit!!
Drukk a jó sok tüszikéért!!Ma vagy uh-n??gyere mesélj!!!

Zsuzsi!!
Mikor tesztelsz???Jól vagy???

Pancsi!!
Nem ér így eltűnni!!! :roll:

Jövök még délután,csak nagy takarítok,ablakpucolás,ágyat húztam,stb.Már most nagyon meleg van. :wink:
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Hamar megjöttem, már másodiknak behívtak.
Négy nap szuri után van 11 db 10-14 mm-es tüszim :shock: , meg egy pár apró, amik talán még nőhetnek. Bár szerintem - és S szerint is - ez már jó!
Csak pénteken kell visszamennem, akkor vv és uhu.
Én még most is azt érzem, hogy hétfő lesz a mi napunk :idea:

Mieza,
szegény, nagyon együttérzek, régen én is ilyennel szenvedtem. Nekem a csipkebógyótea (szigorúan hideg vízben áztatott - min. 2 óra - csipkebogyóhús) is szokott segíteni.

Kubu,
kobaksimi fejfájás ellen :arrow:
Marci hogy viseli a hőséget?

Csucsu,
nagytakarítás ilyen hőségben :shock: :shock: :shock: Kitartást :!:

Kép
judit0713

Kubu: migrénűző :arrow: :arrow: :arrow: vérnyomi csökkentő :arrow: :arrow: :arrow:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok Lányok!

Segítsetek légyszíves: Aki adott le a munkahelye felé ilyen tájékoztatást hogy lombik kezelésben vesz részt, PONTOSAN MIT írt??? (biztos ami biztos, szóban tudják, de írásban is jobb a békesség alapon leadnám.... de nem tudom mit és mennyit írjak??)... KÖzszférában adom elő, azt mindenféle rémhíreket lehet hallani, hogy 10ezres leépítés várható :(

MIeza: Jobbulást kívánok Neked... én is hasonló problémákkal szenvedek, úgyhogy átérzem a dolgot.... :(

Judit: Hajrá jövőhét!!!!!! :) Nagyon drukkolok Neked!!! :)

Egyébként Mindenkinek a legjobbakat... csak most rövid tudok csak lenni, mert megint a kedvenc helyettesítős helyemen vagyok..... :shock:
andrea-1

Ja, az előzőhöz még annyit: kaptam SZ-től egy igazolást, hogy IVF és hogy mikortól, csak gondoltam írok hozzá én is egy-két sort.. na erre kéne a segítség.....
andrea-1

Halihoo, süt a nap ezerrel... ezt akartuk, nem?! :roll: :lol:

Mieza, szegénykém, együtt érzek veled, nagyon is, ui. nekem is görcsöl most az alhasam... elég ijesztő :shock: ettől a szar vastól (nem szarvastól :lol: ) nekem is nehezebben mennek a dolgok! Javasolnám neked, ha szereted a müzlit, h. tegyél bele korpát (én DM-ben vettem biokorpát, de lehet Spar-ban is :wink: ), ha nem iszol tejet, akkor teheted gyümilébe vagy ahogy én eszem kókusztejport keverek el vízzel és abba teszem a cuccokat! Ezen kívül jó az asztalt szilva, lenmag (vagy a müzlibe v. akár bekapsz egy evőkanállal és ráiszol vizet)!
Amúgy a Magne B6-ból szerintem szedhetsz 3x1-et, nekem így mondta a doki! Az is lazítja az izmokat!
Én reggel veszem be a Femibiont narancslével (100%-os, ez a mániám!), mert állítólag segíti a felszívódást és este pedig iszom a Hipp Natalt.
Húú remélem, érthető voltam :D

Csucsu, sajna én sem tudok segíteni :(
Képzeld, a húgomnak negatív lett a tesztje a hpv-re! Most várjuk a P-s eredményt is, de most már szerintem azzal sem lesz gond! Sokkal kiegyensúlyozottab és már túl van az érettségi nehezén! Magyarja 5-ös, törije 4-es és matekja 2 pont híján 3-as lett volna :D de a makettanárja elég köcsög, úh. esélytelen volt, h. összeszed még 2 pontot neki :roll:
Nekem is kellene takarítani, de vhogy nem nagyon visz rá a lélek :lol:

Macsesz, édesek a kisemberkéid! Gratula!!! :D

Kubu, húzzon el a gonosz migrén és a vérnyomásod is remélem lemegy normál szintre! Nem nagyon eszel... az nem jó, legalább zöldséget, gyümit egyél!!! És min. 2 litert igyál! Muszáj! Egyél pl. dinnyét, az víz is és táplál is (a hiedelmekkel ellentétben tele van vitaminnal!) Most én is azt majszolom :wink:
Köszike a dicséretet... tudod, ez genetika (is) :D Anyukám pont ilyen volt, azzal a különbséggel, h. ő jól meghízott mindegyőnknél, de csak a 3. baba után nem sikerült visszanyernie az alakját... mondjuk amennyit ő zabált... :oops: :lol:

Judit, húúú, de jól haladsz, ez nagyon szuper, ugye tudod?! :D
Annyira flottul fog menni minden, ez már most látszik! :wink:

Kisborsó, üdv. itt!

Zsuzsó, fáradtak vagyunk....??? :lol: Ez jó szerintem!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andi, én nem tudok segíteni, de itt sok mindenki ki van művelve ilyen téren! :D

Eszter, küldök neked privit a nevemmel, h. jelölj iwiw-en, oks?! :wink:

Woody, neked is! Annyira kíváncsi vagyok, h. te nem nyilas vagy véletlenül??? :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi a válaszokat. :)

Nekünk is volt már spermakép, de több mint egy éves. Gondolom azért kell kettő. Meg az időbe bele is fér, mert most leszek ciklus elején...

A recepción mondták, meg azt hiszem a papíron is rajta volt amit adtak, hogy 10-től van nőgyógyászati vizsgálat. De akkor megyek 9 körül és akkor 11-ig csak végzek.
Mi még nem tartozunk ügynökhöz. Egyenlőre alap kivizsgálások mennek...
2 spermaképet kértek az uramtól, meg vérvételt. tőlem nőgyógyászati vizsgálatot egyszer. És 2 vérvételt. Egyet a 3. egyet a 21. napon
Mást egyenlőre nem mondtak. ha ezekkel megvagyunk akkor lesz még egy konzultáció.

Óóóó most rohannom kell, de még délután visszanézek.....

hofeherke

Emlékeztek még Heni :lol: tonhalas tésztájára :lol: :?: :?: :?: :?: :?: Na ez egy tuti 15 perc alatt elkészíthető ebéd :lol: .... és tutttti fincsi, azt készítettem.....most majszoltuk Zurammal.

Na pá..... megyek a védőanyushoz :roll: .

Maccs
vörösmacska

sziasztok

ma voltunk uh-on minden rendben van uh szerint 29hét 5napos Hanna és végre kikönyörögtem egy képet amit majd beszkennelek este mert most nincs időm.
A kocsi kiment a szerelőhöz talán megmenthető, de majd később hív hogy mennyiért javítják meg.

Mako
gyere majd hogy mi volt én szoritok nektek nagyon.

mindenkinek jó napot ma már jó idő van végre.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziaszotok!

Miezám: nem irigyellek. Azt még elfelejtettem irni, hogy mikor ennyire székrekedős voltam terhesen, bizony egyszer bementem a kh-ba ügyeletre. Kaptam egy jó adag beöntést, akkor az segített, egyébként meg ez állandó kup, sajna nekem akkor semmi más, elég borzasztó volt hónapokon át. Remélem neked azért könnyebb lesz.
Ma reggel már korán meglátogattam dokinkat és utána voltam életem egyik legjobb fogorvosánál. Várnom nem kellett mert időpontra mentem, ma csak állapotfelmérés volt n db rtg. készült jövő héttől viszont komoly kezelésbe kezdünk és sajnos lesz 1-2 mütét, hosszadalmas dolgok előtt állok. Félni nem félek, mert már ebben "sajna" nagy gyakorlatom van.

Macsek: vigyázz a kisbabókra.

Kubu: te is magadra, próbálj valami sószegény diétát.

minden jót nektek

üdv
kispatak
Vendég

csucsu,

írtam pü-t.

Kubu,
szerencsére beköszöntött végre a nyár, bár itt ma már megint esett, egy kis vihar keretében. Most újra ragyog a nap, és kánikula van, vééégreee! :lol:

Macsek,
gyönyörű babszemek!

Mieza,
ez a görcs dolog nagyon ijesztő lehetett... jobbulást kívánok!

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!
Nagyon szuper volt a hétvégi találkozó. :D
Nava, Macs bejelöltelek titeket az iwiw-en. (ja és oroszlán vagyok....)

Lukácsné, sajnálom a kocsit. :?
Viszont jó, hír hogy Hannával minden ok.

Mieza, nem jó ez a görcsölés. Egyél egy kis aszalt szilvát és sárgabarackot. Nekem az mindig segít!
Ja és csütörtökön csak uh lesz. Ott azonnal látod majd a kis drágaságod és még képet is kapsz!

Judit, 11 tüszike, az nagyon jó! Szerintem is hétfőn lesz a nagy nap. :)

Kubu, sajnálom a vérnyomásos dolgot. Egyél sok gyümölcsöt, talán azt kívánod.

Üdv, az új tagoknak! :D :D :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!
Hazaindulás előtt még gyorsan bekukk.

Andrea,
szerintem nem kell semmit írnod mellé. Talán annyi, hogy ha táppénzen leszel akkor a papírodra irasd rá, hogy IVF miatt (én is ezt teszem majd).
Amúgy én is csak szóban jeleztem a munkáltatómnak a dolgot, ha kérnek majd írásbeli igazolást, akkor ot lesz a BMC-s.

Kép
judit0713

Andi, én nem írtam semmit pulszba, átvetettem a főnökkel a papírt, aláírás, dátum. Beszkeneltem és elküldtem a saját e-mail címemre. Meg azért egy fénymásolatot is megtartottam.

Védőnőlátogatás megvolt. Most 3 hét alatt 2 kilót híztam :oops: , múltkor csak 1-et. De nem szúrt le érte. Pisi rendben. Laborok rendben.

Maccs
vörösmacska

Lukácsné, ez az autós story, el sem hiszem. Várjuk a képet! :)

Macsek, ezek remek hírek, ügyi vagy!!!

Judit, ezek szuper hírek, így tovább!!!

Kubu, neked is sok egészséget és tessék helyesen tömni a gyereket, csakis egészségessel.
mieza

Köszönöm mindenkinek a sok-sok tippet, mindent felírtam és holnap kifosztom a dmet és mindent végigpróbálok. Mondjuk még az is közrejátszhatott a tegnapi görcsöknél, hogy estére (inkább délután 6kor) vargányás tésztát vacsoráztam és a gomba nehéz estére... Eddig ezzel sem volt semmi bajom, de most úgy látszik máshogy reagálok.
Tegnap picit meg is ijedtem a görcsök miatt, de a párom nyugtatott, hogy ha csak este jött elő kétszer, akkor nem a méhem, hanem a beleim...
Ma nagyon komolyan vettem, hogy reggelire ivólé (100%), a gyógyszereimet is át fogom rakni reggelre. Sok gyümi, zöldség, rendes ebéd, du egy kis tejeskávé és eddig meg is volt a hatása. A többi cuccot holnap kipróbálom.
mieza

Andrea, nekem az vált be, hogy egy másolatot átadtam a főnöknek, aztán írtam erről a taliról egy mailt, amire rá raktam magamat, őt és az otthon címemet is. ( a legjobb ha ehhez is csatolod).

Én jó fej voltam, mert csatoltam hozzá linket, hogy hol tud többet utána olvasni... (angol volt). Na, és mennyit ért? :)
Végül elég sokat :)
mieza

Sziasztok Csajok!

Előbújok a „zúgból”. Remélem többé-kevésbé még emlékeztek rám, bár sok új fórumozó van. Nekik üdv, ez nagyon jó kis csapat, én is sok hasznos infót, és biztatást kaptam tőlük.

A jó hírt már néhányan biztos hallottátok, a második lombik sikerült, és úgy néz ki két babó lesz. :lol: :lol: Ma voltunk uh-on képet is kaptunk, ha sikerül majd felrakom.

Mieza nagyon gratulálok :D , bár nem irigyellek a szorulás miatt. :cry: Az első hét nekem is nagyon rossz volt, de később elmúlt, most már csak émelygek és néha szédülök.

Vörösmacs nagyon helyesek a babóid :) , hogy szalad az idő már túl vagy a 12. héten. Gondolkoztok már a neveken, vagy megvárod amíg megmondják, hogy fiú(k) vagy lány(ok) lesznek?

Navared gratulálok a kis csajszihoz :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Judit tüsző növesztők mennek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu de jó, neked már nem olyan sok van hátra, nemsoká itt van július. Küldöm a fejfájás- űzőt és a vérnyomás csökkentőt! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kispatak, remélem már nem fáj a fogad, az tuti, hogy a fogi doki sokba kerül és még jól meg is kínoz. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sajt remélem már teljesen lement a hcg, pihend ki magad a nyáron és utána tutira sikerülni fog. Azt hallottam, hogy aki már volt terhes könnyebben teherbe esik.

Lukácsné: Elég szomorú, hogy nem fizet, annyit a biztosító, amennyi a kár. :twisted: Azért remélem sikerül helyrehozatni a kocsit.
Nagyon várjuk a képet :!: :!: :!: :!: :!: :!:
mako30

Szép estét!

Navi,
ugye nem takarítottál ebben a hőségben?

Macs,
örülök, hogy minden rendben nálatok! 2 egész kiló??? Szerintem ez egyáltalán nem vészes, ráadásul ebből nem kell arra következtetni, hogy most már 3 hetente mindig 2 kilót hízol majd :lol:

Lukácsné,
nagyon várjuk a képet!

Mieza,
de jó, hogy ma már jobban vagy! Azért a vacsival csak óvatosan! Sajnos csütörtökön mégsem találkozunk, mert engem csak péntekre rendelt vissza az ügynöknő :roll:

Kép
judit0713

Szia Makó,
így személyes ismeretség nélkül is szívből gratulálok a babácskákhoz!
Hány hetes vagy most pontosan? (már csak azért, hogy mit keressünk majd a képen, petezsákocskákat, vagy már babakezdeményeződéseket?)

Kép
judit0713

Megpróbálom felrakni a képet remélem sikerül.

Most vagyunk a hatodik hét elején, még csak petezsák látható, bár a nagyobban van agy 2 mm-es embryoárnyék.

Kép
mako30

Sziasztok!

Aranyosak vagytok hogy ilyen szeretettel fogadtok :-)

Csucsu ! Milyenek lettek az eredményeid ha megkérdezhetem ?? ( akár pü. is írhatsz) Köszi:-)

Nálunk is vannak apa gondok. Állítólag természetes úton nincs nagy esély :-(
Holnap majd megírom az eredményeit hátha tudtok valami okosat mondani .-)

Üdv

Üdv!
Andi
kisborso

Mako de jó, hogy jöttél :lol: :lol: :lol: ikres kismami :lol: :lol: :lol: nagyon örülk nektek és szívből kívánok problémamentes várandósságot. :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát vannak nevek talomba, lány: Izabella, Elizabeth, Annamária. Fiú: Krisztián, Zsolt, nekem még Sebestyén is, apának ez nem nagyon tetszik. Császár előtt állítólag le kell adni előre két fiú és két nevet, ezt hallottam. Kedden megyek UH-ra, hátha látszik valami fütyike vagy nuncus, meg hát a dokin is múlik, hogy van-e kedve ezzel foglalkozni.
Nagyon szép a kép!!!! Mikor mész legközelebb?

Maccs
vörösmacska

Jaj, gratula Makó!!! Remélem én is ilyen csodaszépeket fogok látni :)
mieza

Sziasztok!

Jaj de jó, ismét egy ikres mami! Gratula! De azért szerinem mindenki örülne csak egy babónak is. Legyen mindenki egészséges és sikerüljön minél előbb!

Mieza: nagyon vigyázz magadra, remélem lesz hatás, ezzel nem lehet játszani, mondjuk te nem is teszed, bármilyen "pajkos"-nak is látszol.

Macsek: nagyon szalad az idő, örülök, hogy minden ok-s

Rodina: téged nagyon régen láttalak itt!

Nekem most jó a hangulatom, bár a fogdokitól félni kellene. Na ezt én nem teszem, nagyon bátor vagyok, oly sok minden rosszat már tuléltem ott, sok minden mást/ujat nem hiszem, hogy fognak mutatni.

minden jót

kispatak
Vendég

Jóreggelt csajok!

Hétágra süt a nap már kora reggel, én meg itt punnyadok a melóhelyen :?

Makó,
csodálatos kép! Még egyszer óriási gratula nektek!!!

Macsi,
klassz neveket választottatok! Kíváncsi leszek, milyen lesz az "ivararány" :?: Reméljük jó hangulatban lesz a dokk és megmondja!

Borsó,
apa gondokról már elég sokat írtunk itt, de nem biztos hogy megtalálod a sok hsz, között. Szóval amire most már itt többen is esküszünk, az a FER 14 (ebből min. 3 hónapos kúra ajánlott, de a páromnál 2 hónap után már mérhető volt az eredmény!) plusz C és E vitaminok (ezekből brutál mennyiségűt, 1000 mg/nap ajánlott a doki). És persze a szokásos dolgok, TILOS: szauna, szűk gatya, mobil a zsebben, laptop az ölben, biciklizés, motorozás.

Még ha azt is mondták, hogy természeteses úton nem lesz babó, egy sikeres inszemhez/lombikhoz is kell kiskatona állomány. Szóval szerintem turbózzátok ti is apát!

Kispatak,
hős vagy! Szerintem a fogdoki legalább akkora mumus mint ez a lombikprogram. Szóval elismerésem a bátorságodért!

Kép
judit0713

És ma ismét enyém a laptető :D
Csajok, ha itt dupláztam, az szerintetek mit jelenthet :lol:
Totál rá vagyok most pörögve erre a lombikra :oops: ...és ha esetleg duplán lennének...nagggyon nem bánnánk ám :D

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?