Sziasztok!
Szép idő van ma...remélem nem lesz ilyen döglesztő meleg...elmúlt a savam is...úgyhogy most egész jól elvagyok...
de...nem tartom magam állatgyűlölőnek, és ezen a kis szerencsétlen lakótelepen a környékünkön összesen van vagy 3nm zöl 2 fával, amin megtelepedett valami elvetemült madárcsalád...
A szép madárcsicsergést szívesen hallgatom, de ezek olyanok, mint valami dínó ősmaradvány (tényleg hasonlítanak a dínókra, nagyon csúnyák), és olyan a hangja, mint valami kereplő...persze egész nap kussol, kivéve két időpontot...reggel 4-7-ig, és este 8-11-ig...szeretem az állatokat, de ezt ki tudnám nyúvasztani az idióta hangjával együtt... na megvolt a mai offom...bocsi, de elképesztően idegesítő tényleg a hangja...
bévi, már sokan írták, de PIHENJ
Hitel...nekünk sajnoszerencsére nincs, de tudom, hogy milyen rémes lehet, sógoroméknak van lakáshitelük, anno 2 éve 61-ről indultak, most 100-nál jár...
Mi Gábor nagyijának a lakásában élünk, ő meghalt 3 éve, de a lakást nem lehet eladni, mert a férje él, de nem éltek együtt, csak néha idejön, meg én mosok rá...úgyhogy ilyen kölcsönösen jó, nekünk nincs albi, neki meg nem kell lakást feleslegesen fenntartani, de remélem 2 év múlva (amikor lejár a lakáselőtakarékosságunk) el tudunk költözni, mert attól függetlenül nem igazán díjazom ezt a helyzetet...Hivatalosan anyósé a lakás, nagypapi haszonélvező, de egy fűszálat nem mozdíthatunk kettőjük beleegyezése nélkül...úgyhogy alig várom, hogy elmenjünk, és csak nekünk legyen kulcsunk a lakáshoz, és ne mondja meg senki, hogy mit tehetek, és mit nem...na mindegy...másnak sokkal nagyobb gondjai vannak...
Ircsi...jobbulást...nagyon jó a blogod...
Csillag, örülök, hogy jobban vagy te is...
Vizsgák...hát biztos nem egyszerű, de drukkolok...
Esküvőn pedig bizti szuper idő lesz majd!!!
Bocsi, ha valakit kihagytam...