Új privát üzeneted érkezett!

Ircsi ehhez nem kellett önrész :lol: :lol: ezért lakunk albérletben.... :roll:
Csak személyi kölcsön.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi
Mi is bérelt lakásban élünk... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát csajok sokszor vissza sírom azt az időd mikor mi is albérletben laktunk,mindig emlegetjük akkor volt jó világunk,elég kikeresni a lakáshitelt főleg most,hogy én táppénzen vagyok,de a párom azért dolgozik annyit ez sikerüljön,sajnos lemondásokkal jár mert így keveset vagyunk együtt.Mig nekem is volt a bolt addig jobban ment nekünk is,csak ugye az állam azt is elintézte és abba kellet hagyjam sajnos......

Kép
bévi

Sziasztok! Örülök, hogy mindenki nagyjából jól van :D

Végre nyugi van, nemrég értünk haza. Anyós, anya progink volt ma :)
Tegnap nagymosás, főzés, takarítás, furás-faragás. Vettem baldachin vasat, hogy mit szerencsétlenkedtem, hogy rá tudjam tenni a baldachint... :evil: de végül sikerült.

Beállok a sorba nekünk is van hitelünk (személyi), kisebbik rossz, hogy forint alapú. Ja! és mi is albiban lakunk. Ráadásul szemtelenül kicsi. Elakartunk költözni, amikor kiderült jön a baba, de itt olyan marha keveset fizetünk, hogy inkább maradunk még. Majd ha már Bercink izgő-mozgó kisfickó lesz, akkor keresünk valami nagyobbat.
limo73

Sziasztok,

Bévi, odamegyek és meghúzom a hajad ha nem pihensz!!! De mostmár tényleg!!!! 8) 8) 8) 8)

Beállok én is a sorba, de nem aggódom a hiteleink miatt... elég nagyok hozzá, hogy tudjanak vigyázni magukra :D :lol: :lol: :lol:

Aranyosak vagytok, h drukkoltok az esküvővel kapcsolatban, köszönöm!!!

Kép
xtina75

Limo akkor te sem pihentél sokat a hétvégén,de ma bepótoltad!

Tina jöhetsz haj húzásra szívesen várlak legalább dumcsizunk utána egy kicsit,hitel nekünk is elég nagy és remélem vigyázni is tud magára!
Szerintem a mai világban nagyon kevés az az ember akinek nincs hitele,kinek ilyen kinek olyan,mi nem tévét meg mosógépet vettünk hitelre,hanem sokkal nagyobb dolgokat bár néha nyugodtabb lennék ha csak a mosógépen lenne a tét!!!!!!De például az autóm már majdnem lejárt és nem kellene most elbukni az rossz lenne bár a párom mindig azt mondja!IDÉZEM:
ÉVI HA ISTEN BOKROT AD NYULAT IS AD HOZZÁ!!!!!!!

Kép
bévi

Bévi mennék is szívesen, csak kár, hogy olyan messze laksz...

Én úgy ismerem, hogy ha Isten bárányt ad, legelőt is ad. :wink: Biztos van pár változat...

Kép
xtina75

Tina biztosan van pár változat,erre is: )de lehet nálunk is az állat van előbb(nyulat ad bokrot is )a lényeg ugyan az :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Párom most hívott egyik ismerőse adott egy bab kocsit kisfiús színe van,azt mondta hozza e majd jó lesz valamire adjuk el vagy csináljunk vele valamit,hát mondtam nem adjuk el mert majd elviszük anyáéknál ők tőlünk 100km-re laknak és majd ott jó lesz Lilinek benne aludni meg enni stb,a mienket nem kell majd vinni oda is,fiús szín,remélem nem növesztünk kukacot,az a sok rózsaszín ruha atya ég mit adnék a gyerekre :? :? :? :? :?

Kép
bévi

Jó éjt mindenkinek és holnap szép napot!!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Ircsi, örülök, hogy jó kezekben vagy! A blog meg tök jó elfoglaltság :)

Tina, a hiteles duma haláli volt :) (elég nagyok, hogy vigyázzanak magukra) Tutti!

Én egyetlen albérletünket sem sírom vissza, sokkal jobb a lelkiállapotom, hogy a sajátunkért fizetünk... sajnos egyre többet. Persze, mint annó írtam, nem tudtunk volna elindulni, hacsak nincs anyumtól anyagi támogatás.

Mares, bitang jól nézel ki! Hihetetlen, hogy már mekkora a baba és csak a pocakod nő :)

BÉvi, pihenj, vissza nem térő idő a baba számára a pocakban, nem játszhatod újra!

Gyerkőceim pár nap és teljesen felépülnek, volt dokinéni csekkolni. Bandáznak, már teljesen össze vannak nőve, egyik a másikat húzza bele a rosszaságba. Kötél idegek kellenek :) Direktbe csinálják, amit tiltunk, azt gondolva, hogy mivel ketten vannak, feleződik a büntetés...

Dokinőről jut eszembe, hogy majd kaptok egy csomó receptet gyerekorvostól (amíg a gyerkőc taj kártyája nincs kiváltva, addig a ti taj számotokkal) és ezt majd a szülés után kell kiváltani (Konakion, Vigantol, fürdetőkrém, hintőpor, alkohol - utóbbi hármat recept nélkül is bármikor) . Mondjuk én már előtte pár héttel kiváltottam a gyógyszertárból, ne akkor kelljen a férjemnek ugrálnia emiatt, nomeg a biztonság kedvéért 2 doboz Humana tápszert is felirattam és megvettem a többi cuccal együtt, hátha megint nem sikerül a szoptatás. Szerencsére nem volt rá szükség, de hihetetlen jót tett a közérzetemnek, komolyan.

Na, megyek én is nemsokára aludni. Legyetek jók! Pussz

maccs01

Jó reggelt kismamik, lányok, asszonyok!

Maccs olyan jó tanácsokat írsz, komolyan. Nna, fel is írtam magamnak, ha sír a gyerek, téged csöröglek fel, hogy evett, aludt, tiszta a pelus, mi baja / micsinyájjak??????? 8) :oops: 8) :? :lol:

Egy másik topikból átmásolom mit írtál, mert itt is jól jöhet:

"Egyébként sokszor az önkormányzatok is fizetnek szülésért... hülyén hangzik, de nálunk kaptam 17ezer forintot (egyszeri kifizetés - szociális helyzettől független) - erre pl. a védőnő hívta fel a figyelmem.
Önkormányzatnál kellett leadni a papírt az igényre, a nő, aki átvette, azon pampogott, hogy legalább a következő gyerekünket nevezzük már Máriának, őutánna... azsevoltnormális"

Máriának?! Na perrrsze. De azért becézhetnéd Marisnak Encit, tényleg, főleg, mikor rosszalkodik :lol: :lol: :lol: A nő emlékére / tiszteletére 8) 8) 8)

Amíg nincs "hozott" anyagotok:

Kép

Kellemes ébredezést! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Sziasztok!

Szép idő van ma...remélem nem lesz ilyen döglesztő meleg...elmúlt a savam is...úgyhogy most egész jól elvagyok...

de...nem tartom magam állatgyűlölőnek, és ezen a kis szerencsétlen lakótelepen a környékünkön összesen van vagy 3nm zöl 2 fával, amin megtelepedett valami elvetemült madárcsalád...
A szép madárcsicsergést szívesen hallgatom, de ezek olyanok, mint valami dínó ősmaradvány (tényleg hasonlítanak a dínókra, nagyon csúnyák), és olyan a hangja, mint valami kereplő...persze egész nap kussol, kivéve két időpontot...reggel 4-7-ig, és este 8-11-ig...szeretem az állatokat, de ezt ki tudnám nyúvasztani az idióta hangjával együtt... na megvolt a mai offom...bocsi, de elképesztően idegesítő tényleg a hangja...

bévi, már sokan írták, de PIHENJ :!: :!: :!:

Hitel...nekünk sajnoszerencsére nincs, de tudom, hogy milyen rémes lehet, sógoroméknak van lakáshitelük, anno 2 éve 61-ről indultak, most 100-nál jár...
Mi Gábor nagyijának a lakásában élünk, ő meghalt 3 éve, de a lakást nem lehet eladni, mert a férje él, de nem éltek együtt, csak néha idejön, meg én mosok rá...úgyhogy ilyen kölcsönösen jó, nekünk nincs albi, neki meg nem kell lakást feleslegesen fenntartani, de remélem 2 év múlva (amikor lejár a lakáselőtakarékosságunk) el tudunk költözni, mert attól függetlenül nem igazán díjazom ezt a helyzetet...Hivatalosan anyósé a lakás, nagypapi haszonélvező, de egy fűszálat nem mozdíthatunk kettőjük beleegyezése nélkül...úgyhogy alig várom, hogy elmenjünk, és csak nekünk legyen kulcsunk a lakáshoz, és ne mondja meg senki, hogy mit tehetek, és mit nem...na mindegy...másnak sokkal nagyobb gondjai vannak...

Ircsi...jobbulást...nagyon jó a blogod...:)

Csillag, örülök, hogy jobban vagy te is...

Vizsgák...hát biztos nem egyszerű, de drukkolok...

Esküvőn pedig bizti szuper idő lesz majd!!! :)

Bocsi, ha valakit kihagytam... :oops:

Ilus

KépKép
badzsulka

Valóban!
Mentettem is az infot. Köszönjük!

Kép

Jó reggelt!
szilvi35

Kép

Ircsi,Ti is béreltben,na ezt nem tudtam :shock:

Maccs itt úgy lesz hogy ha megszületett a baba kell apának becaplatnia a receptekért,nem adják oda előre :?
Beterveztem a havi programom,minden hétre valami,e hétre a házassági akv.kivonat,jövő hét gyerekorvos,utána apának intézni a dolgokat(tapasz felírhatósági javaslat,ilyesmi,mivel aug-ban jár le,na arra nem lesz lehetőség,dokija meg júl.szabin lesz,jún.utolsó hete pedig kismama fotózás)
Mikiék ma csapatfejlesztő kiránduláson vannak Tihanyban,majd késő este jön csak. No majd addig elütöm az időt..
Flexelésre ébredtem,de tudom tudom...csakhogy,az 1 hónap lejárt.Palota épül felettem semmi kétség.

Tünde biztos lenyelte már a lötyit :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.07 08:48-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Tina, köszi :)

Édesek a babák!!!

Évi, flexelésre... az kemény! Menj fel, kérdezd meg, hogy hol tartanak. Remélem, már a végén! Mi 3 hét alatt végeztünk a felújítással, dettó nem volt könnyű a szomszédoknak, azóta viszont pár kép felrakását leszámítva tök csöndben vagyunk.

maccs01

Tina, szombaton esküvő! Ez szuper és nagyon szép idő lesz, kicsit meleg is. :D :D :D

Bévi, nem szabadna ennyit dolgoznod otthon, feküdj le és pihenjél!
Nem jó ez a sok keményedés....

Ircsi, örülök, hogy minden ok Katussal!

Mi hétvégén befejeztük végre a tapétacsíkot, és felrakta a férjem a reluxát is a tetőtéri ablakra.
És már alig várom a szerda délutánt, elutazunk egy kicsit. Kaptunk ajándékba 2 napos kedvezményes szállást Bécsbe, de előtte még elmegyünk egy kicsit a Fertő-tó környékére is itthon. Esni nem fog az tuti, csak ne legyen az a nagyon nagy meleg. 8)
Most meg átnézek szüleimhez, hogy mi a helyzet náluk a felújítással, régen még úgy volt, hogy be tudnak költözni augusztusra, de szerintem szeptember vége lesz csak, sajnos. :?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Félő ha felmegyek azt is megkérdem még hány csikket takaríthatunk el utánuk az erkélyről(8 hónapos terhesen)ill még hányszor kell leomló vakolatot kiporszívózni a cipősszekrényünkből és lemosni a cipőinkről..ha Carrie Bradshow lennék a hajam tépném.

evilany

Woody de jó,utazás!!

evilany

Évi, ezzel azt akarod mondani, hogy fent dolgoznak és nálatok hullik a vakolat? Nálunk nem volt ilyen! Szerintem az nem normális dolog, fenti felújítástól függetlenül. Miből van a ház?

maccs01

Maccs hát igen,ez egy kb 60 éves téglaház,szétesőben,nem véletlenül áztunk be mindenhol csúnyán :(

evilany

Woody, biztos szuper időtök lesz, ahogy Tináéknak is :)
Jó is az, míg megtehetitek járkáljatok ide-oda! Majd rakj képeket, ha hazajöttetek, hagy kiránduljunk kicsit mi is :)

maccs01

Évi, eszetekbe se jusson megvenni, ha felajánlják!
Tényleg, régebben írtad, hogy beljebb költöznétek... mentek?

maccs01

Maccs eszünkben sincs de sose lesz ennyi pénzünk szóval... :lol: :lol:
Nem vennénk meg ha lenne se,mert nem jó az elrendezése babával.(egyenlőre jó de kb fél-1 év múlva..)
Költözünk volna, de anyós gondoskodott róla h.ne kelljen :evil: :evil: nem jutott rá píz. Majd jövő ilyenkor,ez a terv.Nem kértem adójóváírást tehát gazdagok leszünk :lol: és abból menni fog,sajna most minden közbejött anyós jóindulatán kívül is,műszakiztatás,számlák,szülés :)

evilany

Évi, mi is most vettünk lottót, megreszkíroztuk a milliárdokat :) Lettek ketteseink :lol:
Egyszer volt egy nagyobb nyereményünk, pont a lakásvásárlás előtt, úgyhogy abból ment a felújítás. 5 v. 6 kilót nyertünk, gépi 6-os. Jó kis történet. A lottózóban ellenőriztette a férjem, kiírta a gép, hogy "nagy nyeremény" és egy csomó dollárjel. A nő meg, aki csekkolta, közölte a férjemmel, hogy sajnos nem nyert. Erre a párom tökre felháborodott, hogy nézze már meg mégegyszer, mert ez bizony nyert... "ja tényleg, bocsánat"... Utána mi lett volna, megkérdezi, hogy kidobhatja-e és beváltja magának?! Így szokták. Résen kell lenni!

Manapság netről nézzük meg, ebből okulva.

maccs01

Maccs ez de kemény!!!! Nahát ilyet még nem hallottam,hát simán beváltaná magának nyilván!! Én lottózom évek óta,de 3-asnál nagyobb nem volt,elvétve 2-esek,az volt múlt héten is, De mindig neten ellenőrzöm..

evilany

Mi nem veszünk rendszeresen. Állandó számai is csak a férjemnek vannak. Most az egyik gépi szelvényen - 4 mezős - megvolt mind az öt szám... persze össze-vissza :)

maccs01

Este még jövök.
Vigyázzatok magatokra! Pussz

maccs01

Sziasztok!

Elnéztem a napot, ma itthon és holnap vizsga, semmi kedvem tanulni, olyan jó idő van.
Én is csináltam blogot, habár még nagyon ügyetlen vagyok benne, de majd belejövök, honlap készítés anno könnyebben ment:-))

Remélem mindenki jól van.

Ircsi, te szülés előtt még ugye kijöhetsz? Jobban vagy? Mit mondanak?

Én a hétre tervezek 4d uh-t mondjuk attól függ kapok e időpontot:-))
Tegnap elkészítettem életem első eperlekvárját fincsi lett. Most pihen:-)

Évi most nézem ma mész uh-ra? Majd mesélj mi volt.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vonalzót csináltam a másik nagyok helyett és ledöbbentem hogy 59 nap van már csak és láthatom az én kis manómat. Milyen gyorsan telik az idő:-)) Ti is így érzitek, hogy gyorsan telik a terhesség?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok! Szép hetet mindenkinek!

Most voltam kint teregetni, kegyetlen meleg van! És még csak most kezdődik a nyár! :cry:
Bár ha arra gondolok milyen gyorsan elmegy az idő, és bő 1 hónap múlva, koraszülés nélkül, anyukák lehetünk... hááát :D :shock: :o :D :D :D
limo73

Szia Limo!

Hát igen ez így van ahogy írod. Itt is kegyetlen meleg van. Habár én vártam:-)) De most mégis bent vagyok a lakásba és pihengetek:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik! Nekem még 64 nap, és mintha még most nézegetném, hogy ez egy csík vagy két csík... :D Szóval tényleg gyorsan eltelt, de lehet "érzetre" itt a vége lesz a leghosszabb, mert már türelmetlenek vagyunk.
limo73

Limo

Igen úgy szokott lenni a vége a hosszú idő, de hidd el az is gyorsan eltelik:-)) Én aug 6-ra vagyok kiírva de szerintem július végén megszülünk, úgy érzem, hogy egy héttel előbb jön a bébim:-))
Az az 5 nap nem jelent semmit a végén, ami köztünk van jön egy front aztán már mehetünk is:-)) Szülés időpontja körül már a frontok is hatással vannak arra, hogy mikor szülünk.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ha a haskeményedések és a szülés ideje között van összefüggés, akkor nekem is van esélyem, hogy előbb meglesz, mint augusztus. Ha nem csinálok semmit nincs gond, de a legkisebb terhelést is csak dupla magnéziummal bírom. Annak ugye meg 5 hét múlva vége!
limo73

Értem, én 3*1 magnéziumot szedek, ha nem felejtem el bevenni, de nekem is keményedik a pocim, és még a többi terhességemnél az utolsó napig dolgoztam, most nehezebben megy minden, sajnos:-((De a bébi az első, így most én is csak a kisebb dolgokat csinálom meg, nemsokára mi is festünk.
Már várom, szeretem ha új színt kap a szoba:-) Mondjuk ami vele jár azt már kevésbé.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok...
Bakker 4 oldalt kellett visszaolvassak! :-)

Szilvi: egy idősek, nagyok... Én már TUDOM, hogy Lány. :-) Kíváncsi leszek, ez is stimmel-e? :-)

kenet: Nekem rákszűrés volt az elején, és a 35. hét körül Streptococcus szűrés (pozitív lett, antibiót kaptam szüléskor)

Baba: Enyém is hiperaktív volt a hét végén. Ma kicsit nyugisabb. :-) A jobb bordámhoz nyomja a sejhaját, néga átgurul a bal oldalra, kapirgál, máskor meg földrengést csinál... :-)

Lustanyu blogot mindenkinek csak ajánlani tudom!!! :-)

Mares: nagyon szépek voltatok... No és hogy a Párod vasal!!! :-)

DIA. Áron lett a befutó? Hehe, vagy inkább Petra... Még gyúrok a csokira, nem adhaom "csak úgy" fel... :-)

Ircsi. Makrancos Kata... :-) Látom, rajta maradt a kisasszonyon a neve... A blog jó, be is jelentkeztem rendszeres olvasódnak. :-)
Ha már most tetszik a blogolás, akkor Te is függő leszel... :-) Tényleg jó buli amúgy. Tapasztalat.

Barbcsi. Pihi. A görcsök csak egy ideig jók, ha túl sok, és túl "erős" az már nem annyira. Biztos doki bácsid is majd mond erre egy-két olgot...
Jól teszed, ha a vizsgákat hagyod a fenébe!
Tudom, lerágott csont, de PIHI!!!

Bévi, Neked is!!! :evil:

Ma voltam védőnőnél, vérnyomi rendben, vizeletben se cukor, se fehérje. Ééééééééééééééés a várandósság kezdete óta 3,5 kg-ot híztam :-) Ennek örülök nagyon, nem hiúságból, hanem egészségileg. :-) Juhhhhhé!!!!!

Jaj, és Dia, szerintem TÖK JÓ!!! Elolvastam.

Csillagot hiányolom!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.06.07 14:07-kor.

szilvás76

Sziasztok!

Csillag: örülök, hogy kedved jobb, szerzeményeid meg nagyon aranyosak!

Tina: kánikula lesz szombaton!!! NEm kell esernyő!!!! :) minden csodás lesz nektek!

Bévi: jaj, pihenj, ne munkálkodj ennyit!!!

Brik: legalább van még egy napod a vizsgáig!

Barbcsi: igazad van, baba most fontosabb!!

Woddy: de jó, kis kikapcsolódás! Helyes, pihenjetek majd sokat!

Évi: remélem UH-n minden rendben lesz!

Ircsi: hogy vagy ma?

Limo: igen, a meleg nem gyenge, és nekünk lakás nagy része nyugati, nem is lehet délután ablakot nyitni....

Emberek, kész a festés, el sem hiszem, bár ez uram és apósom érdeme... kicsit itt-ott olyan szögből csíkos, de nem zavar :) szép tiszta és kész :)

CSillag: te is köhögtél, mi volt jó rá? én ma azért elmegyek a körzetihez!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na,voltam melltartóért...micsoda kálvária!!Próbáltam vagy 8-at,egy se jó! :( végül,szoptatós melltartót vettem,95c-t,nem tökéletes de azért nem is olyan gáz mint a többi 100d 95E merevítős,ami mindenhol eláll...azért az mégse OK hogy egy melltartóm van...
Ehh...

Limo az 1 csik-2 csík variáció még bennem is élénken él! :D

Szilvás jó hírek,ügyes vagy.

Most meg felhívom a pétávot,mert ideküldtek egy levelet,h.a fennálló 20 ezer tartozásunkat(amire részletfizetést kértünk és törlesztjük)5 napon belül befizessük mert különben...most hívom őket és elmesélem mivel foglalkozzanak inkább(pl a fűtési szezon túlfizetését vissza lehetne utalni gőzerővel,asszem vége a szezonnak...!!)
Fúúú,eldurrant az agyam..

Ja és tegnap rájöttem h.a vasat marha rosszul szedem,mert étkezés előtt 1 órával,után 2 órával kéne...én meg reggelinél vettem eddig be :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.07 11:06-kor.

evilany

Szilvi: ne már... bakker, 3,5 kg? le a kalappal!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na,hívtam őket.Megembereltem magam és mégse meséltem el neki(k) mit kéne tenniük.Végülis csak egy ügyintéző aki felveszi a telefont...Azt mondja h.automatikus megy ki felszólító levél és tárgytalannak kell venni. Mikre van pénz,nem igaz? Egymással nem kell értekezni,automatikus leveleket kiküldeni ajánlva,06.01-ei dátummal,5 napos fizetési meghagyással!!
No comment

evilany

Mares, de volt rajtam 15 kg plusz... Szóval van miből növekedjen. Attól féltem, ha még ugyanennyi felszalad, 100-ig meg se állok... :-(
Hacsak most nem kezdek giga-vizesedni, még egész emberi formám marad... :-)

Nekem MINDIG a hasamra jönnek a kilók.... A lábam artánylag vékony és hosszúkás, elég magas is vagyok, viszont a hasam hordó. Bende születése óta méginkább... Löttyedt. A bőr a hasam alján olyan, mint a kelt tészta... Ez van...
Szóval lesz majd mit formásítani...

Elnézem a 10 évvel ezelőtti képeimet, háááááááááááááát..... :-)

szilvás76

Évi, az a lényeg, hogy tisztázódott. Azért írd fel a levélre,, hogy mikor hívtad őket... Esetleg, ha az ügyintéző nevét megjegyezted, azt is... Az ördög nem alszik...

szilvás76

Jah,ráírtam,meg ugye rögzítik is a hívást,bemondták.
Hú de nincs kedvem semmihez.Ez a próbafülkés élmény nagyon feldobott
:( olyan csúnyák lettek a melleim.És még nem is szoptatok.

evilany

Évi: ne mondj ilyet, biztos nem gázosak a cicik... és Tomika imádni fogja őket az tutti!!! :lol: Majd szoptatás után biztos megint ugyanolyan lesz , mint régen. Az ügyintézőkről meg én is tudnék mesélni, lassan egy hónapja próbálom anyósomnak lemondani a GAS.Hu-s szerződését, most odaáig jutottunk hogy már az E-On is meg akarja vele szüntetni a szerződést!! Én is mindent leírok, mikor hívtam, mikor küldtem levelet vagy e-mail-t, legalább van mire hivatkozni!

Szilvi: na de két gyerek után az ember már lehet nem 30 kilós nem??? Meg majd a két drágaság mellett lemennek hipp-hopp :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csak szoktam figyelni azokat a "szerencsés" alkatú kismamikat, akiknek szépen visszamegy a pocijuk... Biztos van benne genetika is, de ez valahogy annyira nem vígasztal.

Mondtam a férjemnek, hogy ha netán csaszi lesz, megkérem a dokit, hogy egyúttal egy kis zsírt is vegyen ki, meg húzza feszesre a bőrömet, no és tüntesse el a repedéseket is... :-) :-)

szilvás76

[quote="kfmares"] írta:kfmaresvi: ne mondj ilyet, biztos nem gázosak a cicik... és Tomika imádni fogja őket az tutti!!! :lol: Majd szoptatás után biztos megint ugyanolyan lesz , mint régen.

hmmmm tényleg így gondolod?..

Ügyintézés: :evil:

evilany

Évi! Milyen volt a Szex és N.Y. 2.?
limo73

Évi...
Tomika szeretni fogja. És régen tetkó miatt aggódtál, ne takargasd. Eleinte nem is látja még, később meg a cici "része" lesz... :-)
...ugye Te írtad anno, hogy mit csinálj, mert van egy nagyobb mintád? :shock:

Hát, az viszont nem biztos, hogy eredeti minőségű lesz, de cicitartóval azért sokat segíthetsz "nekik" :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.06.07 11:47-kor.

szilvás76

Kedves Kismamik!

Gremese vagyok a 2007 szeptemberi babák topikból, és hoztam nektek valamit. :)

Gremese Kismama bandázs
közvetlenül a készítőtől

Most egy bandázs áráért kettőt választhatsz!

Ha már gömbölyödik a pocakod, a nadrágod még rád megy, de a cippzárt már nem tudod összehúzni, akkor lehet szükséged egy kismama bandázsra. Eltakarja a nyitott cippzárt, hűvösebb időben melegít, egyébként meg egy nagyon hasznos darabja a kismama ruhatáradnak, mellyel divatosan tudsz öltözködni. :)
Anyaga 95% pamut, 5% spandex. Nyúlik a pocakoddal együtt! :)

Jelenleg kapható színek: barna, almazöld, fekete, homok, orgonalila

Kép

Kismama bandázs mérettáblázat:

S: Derék 65-80 cm Csípő 80-95 cm
M: Derék 80-95 cm Csípő 90-105 cm
L: Derék 95-110 cm Csípő 100-115 cm
XL: Derék 110-115 cm Csípő 115-130 cm
XXL: Derék 115-130 cm
Magassága: 35 cm

Ára: 2 db-nak 1.500 Ft, ajánlott postaköltség: 390 Ft.
Ha valakit érdekel, keressen priviben! :)
További kellemes pocakosodást, vagy inkább kitartást a nyárra! (Az én lányom is augusztusi baba lett 3 éve.)

Kép
Kép
Kép
gremese

Limo,gyenge...de még csak felénél tartunk...erőltetett,és nem is valósághű...

Szilvi,igen én(is) vagyok a Tetovált lány :)
Egész jó ez a szoptatós melltartó...
de azért nem bánnám ha a végére nem a térdemen hordanám őket :(

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?