Sziasztok!
Bévi! Igen, én írtam, hogy nálunk van kötelező hüvelykenet. Egy az elején, rákszűréssel együtt, aztán egy a 26-27. héten, amit Ircsi is írt: streptococcus bacit szűrik vele, ha pozitív, akkor antibiotikumos kezelés, és szüléskor is antibiotikum, mert koraszüléshez és a baba fertőzéséhez vezethet, ha negatív, akkor nincs semmi teendő. Na nekem negatív lett!
És igen, pihenhetnél végre
Tessék vigyázni magatokra!
Ircsi! MakrancosKata blogod nagyon szuper, nekem úgy tetszik! És köszi, hogy jelöltél minket, hogy olvasol. Csak sajna mostanában nincs időm írni bele.
Örülök, hogy minden rendben veletek, remélem így is fog maradni!
Mares! Nagyon csini voltál!
Évi! Mi kis Bencénk nagyon aktív az időjárás változás ellenére is, de néha úgy érzem, szenved szegénykém tőle, mert mintha vergődne.
De tegnap este nagyon örült apukájának, elalvás előtt szórakoztatott minket rendesen!
Jelentem, elkészültünk mára a szobával, de ha nem haragszotok én olyan fáradt vagyok, képeket csak holnap teszek. Hiányzik még a kiságy, Bence szekrénye, és a könyvespolcunk. Utóbbi kettőt a jyskből rendeltük, remélem mihamarabb megjön és végre minden a helyére kerülhet teljesen. Szerintem nagyon szép lett a szobánk,nekem úgy tetszik!!!
Persze én elfogult vagyok.
Holnap megyünk festékboltba, venni festéket a falra a mesefigurákhoz
, meg hosszabbítót a szobába a légzésfigyelőnek, lámpának, telefontöltőnek.
Itt is tegnap óta 30 fok meleg van, szenvedek is tőle, és még egy nagy problémám van: hiába fekszem, hiába a 3x2 magnesi citrici, úgy keményedik az én pocakom egész álló nap, mint a beton.
Ha beveszem a magnéziumot, akkor puhul, de ez csak rövid ideig tart, úgyhogy már nagyon várom a szerdát, hogy mehessünk dokihoz!!! Kedden meg védőnő.
Lányok, mikor kell a gyerekorvost intézni? Mi már kiválasztottuk, kihez megyünk, egy ismerős ajánlotta, korai lenne már most beszélni vele?
Egyetemen utánajárt az én édes férjem a dolgoknak, gmailre leírom majd azt is holnap. Bonyolult, csak ideges lettem tőle. Lényeg: vizsgát halasztani nem lehet az elektronikus rendszer miatt, csak 1 héttel vizsgaidőszak utánra, na kössz... Vagy pedig utólag passziváltatom ezt a félévet, ami sokkal jobb lehetőség mindkettőnk szerint, de g-n leírom pontosan hogy van ez.
Na most folytatom a pihenést, hátha jobb lesz. Jó pihenést mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a babákra!