Új privát üzeneted érkezett!

Ircsi a blog jól sikerült olvastam Makrancos Kata :lol:

Kép
bévi

Móra Ferenc: Szeresd a gyermeket

Szeresd a gyermeket! A sivatag hegyen,
Hol villámok között vala az Ur jelen,
E legszentebb parancs nincs kőtáblára irva -
Mosolygó kedviben, pirosló hajnalon
Aranybetűkkel ezt az örök Irgalom
Az emberszívbe irta.

Szeresd a gyermeket! Még néki szárnya van,
A csillagok közé ő még el-elsuhan,
S kitárja vidoran a mennyek ajtaját:
Hiába könyveid, hiába lángeszed,
Az Isten titkait ki nem kémlelheted,
Csak gyermeklelken át.

Szeresd a gyermeket! A lét napfénye ő,
Estellik, hogyha megy, hajnallik, hogyha jő,
Csöpp lábai nyomán az öröm kertje zsendül,
Bimbónyi kis keze áldással van tele,
S melyik szeráf-zene érhetne föl vele,
Ha víg kacaja zendül?

Szeresd a gyermeket! Hisz oly hálás szegény,
Egyszerre könny, mosoly ragyog csillagszemén,
Ártatlan kis szivét az öröm megteli,
S köszönetét, akár az esti fuvalom,
Mely félve játszadoz a harmatos galyon,
Oly halkan rebegi.

Szeresd a gyermeket, öleld szivedre őt,
Ringasd el lágyan a szegény kis szenvedőt,
Lehunyt pilláinak töröld le könnyeit:
S mig te a gyermekek könnyét törölgeted,
Egy láthatatlan kéz a csillagok felett
Letörli vétkeid!

(1907)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Megyek lányok!!!!

Mindenkinek kellemes hétvégét ,holnap megint csak este leszek mert anyósékért megyek hozom őket délre ebédre utána viszem őket haza reggel meg még főzöm,jó pihenést nektek,most ledőlök tévét nézni mert talán a mai nap sok volt most érzem igazán!!!!Puszi mindenkinek!!!

Kép
bévi

Tina
Köszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Már nem fogok dolgozni. Bár, amikor dolgoztam, akkor is kevesebbet ténykedtem, mint TE! :wink:
Kórházi napok gyorsan telnek, mert folyamatosam vannak látogatóim... :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Ircsi, örülök, hogy Katussal és Veled rendben vannak a dolgok (tudom, a körülményekhez képest). Blogot még nem tudtam nézni... Nagyon el vagyok havazva... A 30 heti pocakfotót is csak most sikerült elkattintani... :oops: Igyekszem ezt is feltenni gmailre... Kicsit besűrűsödtek az események, hogy eladtuk a lakást... Azért nagy fába vágtuk a fejszénket, azt már kezdem érezni... :roll: De muszáj volt továbblépni.

Bévi, talán lehet, hogy a csuklást érzed Te is? Én elképzelni nem tudom, hogy hogyan lehetséges, hogy vannak akik nem érzik :lol: :oops: Nekem annyira "konkrét", hogy ihaj :lol:

Tina, jó készülődést az esküvőre, már csak egy hét van vissza :D

Olvasok tovább... Addig is mindenkinek szép hétvégét!

bekri

Melisch, már tök régóta akarom írni, hogy egy ideje olyan jó kis pozitív, optimista hozzászólásaid vannak, jó őket olvasni :)

Ja, meg közben eszembe jutott a szülő nős történetedről, hogy bizony nekem is mondták, hogy ne úgy vegyem a levegőt, illetve vegyek levegőt normálisan, mert így nem lesz jó a babának...
De nem sikerült, pedig én akartam... :roll:
Mostanában olvastam egy cikket, hogy mi a szösztől fájhatott annyira kínzóan a derekam vajúdás közben. Persze, doki nem ajánlott fájdalomcsillapítót, a két nospa-szuri meg annyit ért, mint halottnak a csók :lol:

Ircsinek igaza van, lassítani kéne, de ez nekem mindig utólag esik le... Nagyon béna vagyok... Az adott helyzetben mindig megfogadom, hogy mostantól nagyon figyelek és pihi és nyugi. De egy két évessel mindig történik valami, amire ott hirtelen, gyorsan kell reagálni...

bekri

Bea,

Készülődés: annyira sok dolgom nincs. Tegnap vettem piákat itthonra, meg marcipánmázt, holnap megyek kozmetikushoz "előkezelésre" :) Pénteken próba a városházán, bevásárlás (üditő, sós sütik), tortasütés, aztán a többi már a napján lesz (fodrász, smink, virágot elhozni, stb)

Mindenki alszik? :) Nem baj, úgy kell, pihenjetek...

Kép

Tegnap voltam Ikeában, vettem két rattanfotelt. Már régóta akartam, mert nincs hová leültetni a vendégeket - van 1 db 2 személyes kanapé, meg 1 fotel, de több már el sem fér, de ezeket a könnyű foteleket be tudom rakni a szobákba, mikor nem kell, illetve nyáron a teraszra is jók. És akkor nem kell nyomorogni a többieknek széken - jó alkalom/ürügy volt most az esküvő a megvételükre:

Kép

Kép
xtina75

Sziasztok!

Íme egy webshop, ahol szép, minőségi német árukat, ruhákat, játékokat lehet kapni!

Pár kattintás és pár napon belül az otthonodban foghatod a kezedbe a terméket! Garancia, jótállás, számla alap!

www.bevina-natur.eu

Kérlek, hogy ha Téged nem is érdekel, ne töröltesd a linket!
4 gyermek édesanyja a tulajdonosa a webshopnak, egyelőre ennyi a jövedelme kizárólag, ami itt befolyik!
Hátha másnak fontos lehet, hogy itt ez a link!

Megértésedet köszönjük!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiskincsunk 2010.06.06 08:01-kor.
kiskincsunk

Sziasztok!

Bévi: bizti fini lett a torta majd képet hozzál ám!

Ilus: kis bentlakód aztán nem semmi!!:) már most pacsizik apával :)

Ircsi: vigyázz magadra!

Tina: wáááá, kevesebb, mint egy hét!!! Nyugi, minden csodás lesz tutti!

Kis tegnapi ízelítő:

Kép- - ez a tegnapi kép esküvő előtt

Kép- esküvőn, a lábakat alul ne tessék nézni, mert ilyen ormótlan térdem még sose volt, tutti vizes vagyok, mint állat....

Kép- uram és én :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Helyzetjelentek...

Ircsi tök jó, hogy minden rendben van és jelentkeztél. MakrancosKata :lol: Blogot olvasom majd...

Bévi párodnak boldog születésnapot. Néztem a képeket a g-n, összeilletek és valóban nem sejtené az ember a korkülönbséget. :wink:

Pihenés: hi-hi-hi.......

Bekri költözés? Húúúúúúúúúú

Tina nagyon tuti a szék, én is szeretem a rattan dolgokat. Illetve szeretném....

Mares pedig úgy megnéztem volna az esküvői öltözéket! :lol: No mindegy, örülök, hogy jó idő volt, képeket hozhatsz és mesélj, milyen volt. :D

Csillag azért elfogyott a kaja?

Enyém gyerek is lustát játsztik....

Kenet: nekem vettek a 16. és a 24. héten is. A következő a 36. héten lesz. Minden szűrésnél venni kellene (3 alkalom).

Ilus megegyeztünk mi is az Áron-ban. Apa engedett. :lol: Nem is beszéltünk róla csak az egyik ismerős kérdezte, hogy hogy fogják hívni. A fiúra mondtam, még nem döntöttünk, erre mondta Gábor, hogy Áron :lol:

Tegnap délelőtt takarítottam-mostam-főztem. Délután elmentünk a szomszéd barátnőmmel meg a gyerekekkel a játszóra meg fagyizni, majd bementünk a tesójáékhoz és ott bandáztunk este 19.45-ig. Mind egy lépcsőházban lakunk....

Gábor szerencsésen hazaért pénteken, nem kellett kerülnie, bár az Ipoly rendesen ki van öntve, Ipolyszögnél igen nagy átfolyás van az úton, a kamionokat el sem engedik. A buszokat is csak úgy, hogy Gábort átengedték, a kollégáját már nem akarták egy 20 perccel később, de a főnökük kiment és intézkedett. Tergnap is arra ment, nagyobb a víz.
Voltunk megnézni is, hát ilyet még életemben nem láttam. Tegnap le is fényképeztem, majd feltöltöm a gépre és megmutatom.

Ma avasalás van tervben, Apa pedig szerelni fog ergo ismét takaríthatok :lol:

További szép napot! Ha tudok akkor jelentkezek....

királylány

Mares csinos vagy! Ez az összeállítás nagyon tuti! De a gumicsizma - esőkabát is jól állt volna :wink: :lol:

királylány

Dia: köszike, de buta voltam mert a vizes lábak lemaradtak, komolyan magamra sem ismerek a képeken!! Ez lett volna a menyecske ruhám, de egy sexy rózsaszín lett a nyerő és ez egyszer nászúton volt rajtam... lényegesen előnyösebben állt! :) Az nem semmi, hogy ott nálatok még milyen helyzet van!!! Nagyon nagyon dúrva, de legalább párod hazaért időben! Áron szép név!! :) Vasalás: nálunk csak uram ingeit kell vasalni, de ő a legjobb férj -> saját maga vasalja az ingeit, sőt, ha megyünk valami alkalomra, és nekem van vasalni valós motyóm azt is kivasalja!!!!! :)))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt

Ircsi én is ezt az oldalt akartam javasolni(blog háttér) illetve:
http://noritascrap.blogspot.com
ezek még nagyon hangulatosak!
Nem fogsz már dolgozni nagyon helyes és épp ideje. Mikor mehettek haza,lehet már tudni? :?

Mares nem is látszik a térded különben sem hinném h.ormótlan :? :? csini voltál! És,milyen volt???

Tina szép fotelok,imádom a rattant!

Dia jó kis hétvége...vasalás: :( nekem is kéne.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Itt nálunk azért nem annyira vészes a helyzet, mint Borsodban.....jó, itt is van akinek a kertjében áll a víz, azt nem tudom a házakkal mi a helyzet Ipolyszögön.

Mares átküldhetnéd az uradat kölcsönbe :lol:

Évi szeretek vasalni csak mostanában úszom meg vele.

királylány

Jó reggelt!

Teljesen beleestem a blogba :oops: :wink:
Lehet vele szórakozni. Még ezen a kis netbúkon is. (Otthon meg a rendes laptopomon.... :roll: )
Azt nem akarnám behozatni. Valahogy féltem. :?

Bekri
Lakáseladás... És hova fogtok költözni?

Tina
Hamarosan a saját babánk képeit fogjuk feltenni! :wink:
Jövő hétre napsütést, kánikulát jósolnak! :wink:

Mares
Ha te vizes vagy :roll: :roll: :roll: :roll:
Én fénykoromban se voltam ilyen vékony :oops: :cry: :wink:

Királylány
Jó név az ÁRON :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Hazamenetelről még nem beszélt a doktor.
Köszi a linket!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katus megint nyomogatja kifelé a sejhaját... Mindjárt megfricskázom... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

MakrancosKata: :lol:

királylány

Ircsi és milyenek a szobatársak?

Lassan nekilátok az ebédnek,rakott karfiol lesz Clarika ihletése alapján :)
Miki meg szerel,elromlott az elliptikus tréner..(valami elszakadt benne)

Tünde? Holnapra drukk(terhelés)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Lányok tessék a g-t is gyarapítani!!

evilany

Juuuj 60 nap...

evilany

Sziasztok!
Karfiol lesz nálunk is, csak leves formájában .
A másodikat apa készíti, ha leszakad a ps2-ről :) Nagyon benne van a játékban... igen, jelenleg időmilliomosok vagyunk.

Bévi! A remegő érzés nem tudom mi lehet, nekem is szokott lenni. Lehet, hogy kirázza a hideg :wink: Persze csak viccelek, nem tudom mi lehet, de nem hiszem, hogy gondot jelentene. A csuklás szabályosan ismétlődő, ritmusos apró kis rángások. Van amikor csak a kezemmel érzem, de amióta fejjel lefelé van, a hasamban is. Szoktam számolni :).

Megyünk reggelizni :).
Szép napot mindenkinek!
szilvi35

Ircsi szép háttér.
Szilvi és mi lesz a második?
Miki szerel még mindig,már minden csupa olaj :shock: :?

evilany

Sziasztok!

Bocsika, nővéremmel voltam sétálni itt Mislenyben, hát k....... meleg van.. és százmilliós faktor midenkinek!!! Nagyon dúrva a nap!!!

Aztán Dia: teleportálom uramat, csak mond hogy mikorra :)

Tina: rattan szék nagyon tete, nekem is bejön :) vendégek bizti örülnek neki!!

Évi: elvoltunk, de szertartás és álló fogadás szerű után eljöttünk, nővérem meg ma mondja hogy még a pincéhez is felmehettünk volna :) nem baj, majd tesónak legközelebb mondom hogy szívesen mentünk volna és bocsika hogy nem mentünk de nem akartunk tolakodni! Talán ettől megenyhül :)

délután bátyusom, az imádatos Máté 8. szülinapja lesz, nem leszek, most meg lépek anyósért, ma ő főz, mert a nappali-konyha egybe részlegbe esélyem sincs bemenni, fiúk ott festenek, ki vagyok onnan tiltva ::)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares ha el van foglalva a festéssel akkor nem zavarom, majd kivasalok én. :lol:

Gábor szétszedte a Bence régi ágyát, na most van ám hely. De lesz ez még így se :lol: Jó lenne ha haladnánk mi is a festéssel/tapétázással. Tegnap még utánrendeltem a tapétából, biztos ami biztos, nehogy kevés legyen.

Nálunk ma rántott hús lesz sült krumplival meg némi paradicsomleves. Tegnap nem bírtam enni belőle annyira égett a gyomrom :? De megbarátkoztam a Rennie-vel.

Egy kört már mentem a porszívóval....kíváncsi leszek mennyi jut még ma :roll:

Ircsi nagyon jó a blogod!

királylány

Sziasztok!

Ircsi...nagyon jók, ezek a képek...:) Gábornak is mutattam, jót nevetett rajtuk...:)

Manóm ma annyira nem mozog, de azért óránként fent van most is...este viszont pihizett, bár éjfél után aludtunk el, mert elkezdtünk játszani Gáborral, majd észrevettük, hogy elfelejtettük becsukni az ablakot, és a lakást szúnyogkolóniák lepték el, úgyhogy biztos örült a szomszéd, hogy 11-kor porszívóztuk be a szúnyogokat...:)

Dia...jó kis neveitek vannak... :wink:
Mi megbeszéltük Gáborral, hogy akármit is hisztiznek, nem variálunk rajta...kitaláltuk, és ezek lesznek, ha tetszik a családnak, ha nem...bár van egy olyan érzésem mostanában, hogy Áronunk lesz...de majd kiderül...:)

Évi...én se láttam Lidl-ben olyan zenélőt (bár nem akartam venni, csak gondoltuk, ha már 3 éve itt lakunk, megnézzük azt is, hogy milyen árak vannak, végülis csak mindig mellé jártunk eddig az Intersparba vásárolni, de azt hiszem inkább átszokunk a Lidlbe)

Ilus

KépKép
badzsulka

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

... valamilyen sajtos, gombás, tejfölös csirke, ha jól sejtem ...
szilvi35

[quote="szilvi35"]. írta:szilvi35.. valamilyen sajtos, gombás, tejfölös csirke, ha jól sejtem ...

Úristen, de éhes lettem most ettől...:)
Olyan jól hangzik...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

sziasztok!

szilvi35 nahááát, milyen kis húsgombóc a pocaklakótok!!! :lol: :lol: :lol: nagyon cuki! :D :D

melisch nagyon tetszik a vonalzód... a puzle-s!!! :lol: :lol: :lol:

Évi 60 nap??? te jó ég!!! :shock: :lol: :lol: köszi a drukkot holnapra! semmi kedvem hozzá amúgy...

Csillag hogy vagy? remélem kicsit jobban!

Clárika Te meg már visszaszámolsz a keddi uh-hoz.. :)

Ircsi lehet tudni, hogy meddig leszel bent?

mi tegnap jöttünk-mentünk... és végre megkaptuk a barátnőmtől a bölcsőt, ami nem is bölcső, hanem inkább olyan hintáztatható babaágy.... na mindegy, komplett ágynemű garnitúra is jár hozzá, amit már tegnap ki is mostam... így ma össze is raktuk... végre van hova fektetni az "egyen-kukacot"!!! :) még nem fotózom le, mert a baldachintartó rozsdás, le kell festeni... de ha meglesz, megy a kép g-re... :lol: :lol: :lol:
meg kaptunk babakádat is, meg hozzá olyan farácsot, aminek a segítségével a kádra tudjuk tenni a babakádat... :)

további jó pihit mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!!!

Évi 60 nap hát telík az idő rendesen azért lassan eljön a mi napunk is várom,már nagyon de még előtte van pár dolog amit meg kell csinálni!!!

Mares jó a kép nagyon és vizesedés láttnád a bokámat alapból olyan mintha vizes lenne hát akkor most :lol: képet nem tudtam csinálni a tortáról mint a sáskák megették

Szilvi35 cuki a pici baba :lol: :lol:

Dia jó takarítást neked és vasalást is nem irigyellek!!!

Tünde holnapra drukkk és majd hozz képet a bölcsőről!

Ircsi örülök neki jól vagytok és,hogy vannak látogatóid így könnyen telík a nap,blog meg szuper!!!!

Csillag merre vagy jól vagy?????

Szilvás biztos pihent egész hétvégén azért nem jött :lol: ahogy ismerem :wink:

Valakit biztos kihagytam szita az agyam,képzeljétek 2 ismerősünk is megszült tegnap este vagyis hajnalban és mindegyik korábban az egyik csak 6 nappal a másik két héttel,de jól van mind a kettő baba és anyuka is és fiú mind a kettő...Meg volt a szülinap párom örült láttam rajta,persze anyósom sokszor kiborított de hamar haza vittem őket nem voltak itt csak 2 óra hosszat,kifőztem mosogattam most meg pihenek,csajok tegnap megfogadtam nem csinálok ennyi mindent egyszerre,az este sírtam Lili nem mozgott én meg azt hittem megszülök annyira görcsöltem bekeményedet a hasam a párom segített ki a fürdőkádból,nem tudtam mozogni az ágyon azt éreztem a méhem kiesik a hüvelyemen,nagyon meg ilyedtem,így tempó vissza pihenek amennyit csak tudok :oops: :oops: :oops:

Kép
bévi

Sziasztok
Látom mindenki jól van...ennek örülök..az idő is szép odakint.
Én jobban vagyok már...bár tegnap elegem volt mindenből...mára javult a kedvem :D
Nanááááááááá,hogy elfogyott a töltött paprika :)

Mares...tök jó képek :D
Tina...jó a szék :D

Vettem kemény 100 pénzért egy rugit...ma el is hozta a fiam :D

Kép

Aztán nekem nincs egyen kukacom :( de vizilovam van :)...íme egy jobb kép róla :D

Kép

Mindenkinek további szép napot.
sziasztok :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tudom kit felejtettem ki!!!

Tina nagyon jó a szék és nagyon szép időt mond hétvégére :lol: napsütéses lagzitok lesz,alig várom majd hozzál képeket.......

Kép
bévi

Csillag, Tündi végre :wink:

BÉVI hát inkább le se írom amit gondoltam úgy látom a virtuális fenékbebillentés nem segített!!!!!
Remélem a párod jól leszúrt! 3.harmadban levő kismama vagy,nem a legjobb állapotban... :!: :!:
Kép
nyomogasd a bal gombot,légyszíves.

Mi ebédeltünk,utána olvastam,szundítottam is egyet,mint jólnevelt kismama vasárnap,most mostam egy adagot,és hiradó alatt vasalok...aztán vacsi,zuhany és filmezünk,Szex és New York 2 :)

evilany

Sziasztok!

Bévi! Igen, én írtam, hogy nálunk van kötelező hüvelykenet. Egy az elején, rákszűréssel együtt, aztán egy a 26-27. héten, amit Ircsi is írt: streptococcus bacit szűrik vele, ha pozitív, akkor antibiotikumos kezelés, és szüléskor is antibiotikum, mert koraszüléshez és a baba fertőzéséhez vezethet, ha negatív, akkor nincs semmi teendő. Na nekem negatív lett! :wink:
És igen, pihenhetnél végre :!: :!: :!: Tessék vigyázni magatokra!

Ircsi! MakrancosKata blogod nagyon szuper, nekem úgy tetszik! És köszi, hogy jelöltél minket, hogy olvasol. Csak sajna mostanában nincs időm írni bele. :( Örülök, hogy minden rendben veletek, remélem így is fog maradni! :wink:

Mares! Nagyon csini voltál!

Évi! Mi kis Bencénk nagyon aktív az időjárás változás ellenére is, de néha úgy érzem, szenved szegénykém tőle, mert mintha vergődne. :( De tegnap este nagyon örült apukájának, elalvás előtt szórakoztatott minket rendesen! :roll:

Jelentem, elkészültünk mára a szobával, de ha nem haragszotok én olyan fáradt vagyok, képeket csak holnap teszek. Hiányzik még a kiságy, Bence szekrénye, és a könyvespolcunk. Utóbbi kettőt a jyskből rendeltük, remélem mihamarabb megjön és végre minden a helyére kerülhet teljesen. Szerintem nagyon szép lett a szobánk,nekem úgy tetszik!!! :roll: Persze én elfogult vagyok. :wink: Holnap megyünk festékboltba, venni festéket a falra a mesefigurákhoz :roll:, meg hosszabbítót a szobába a légzésfigyelőnek, lámpának, telefontöltőnek.

Itt is tegnap óta 30 fok meleg van, szenvedek is tőle, és még egy nagy problémám van: hiába fekszem, hiába a 3x2 magnesi citrici, úgy keményedik az én pocakom egész álló nap, mint a beton. :cry: :cry: Ha beveszem a magnéziumot, akkor puhul, de ez csak rövid ideig tart, úgyhogy már nagyon várom a szerdát, hogy mehessünk dokihoz!!! Kedden meg védőnő.
Lányok, mikor kell a gyerekorvost intézni? Mi már kiválasztottuk, kihez megyünk, egy ismerős ajánlotta, korai lenne már most beszélni vele?

Egyetemen utánajárt az én édes férjem a dolgoknak, gmailre leírom majd azt is holnap. Bonyolult, csak ideges lettem tőle. Lényeg: vizsgát halasztani nem lehet az elektronikus rendszer miatt, csak 1 héttel vizsgaidőszak utánra, na kössz... Vagy pedig utólag passziváltatom ezt a félévet, ami sokkal jobb lehetőség mindkettőnk szerint, de g-n leírom pontosan hogy van ez.

Na most folytatom a pihenést, hátha jobb lesz. Jó pihenést mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a babákra! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Évi igen kaptam de érthető mondta most is feküdjek és ne emberkedjek állandóan,igaza van mikor én dolgozzom nem érzem,hogy fáradok de tegnap nagyon más volt minden mint eddig nagyon féltem és megfogadtam stop van,de jó nektek filmezés örülök neki,biztos jó lesz!!!

Csillag jók a szerzemények!!!!

Kép
bévi

Barbcsi vigyázz magadra magatokra te is,és várjuk a képeket,gyerek orvos nálunk a védőnő kérdezi kit szeretnénk a babának és itt úgy van,hogy szülés után ha haza jövünk a doki is lejön és megvizsgálja a picurt szóval nem korai a választás,ha nálatok is így van akkor főleg,szóval nálunk a védőnő jelzi a dokinak őt választottuk nem nekünk kell.....de kérdezz rá tőle.

Kép
bévi

Bévi pihenj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én vizsgán ugyanezt éreztem, úgyhogy inkább nem megyek többet. Ahogy Ircsi mondta: inkább pihenek ezerrel, mintsem inkubátor mellett kelljen aggódnom!!!

Tina! Kívánom, hogy legyen nagyon szép idő az esküvőtökön, ha mégsem, szívesen odaadom az extra esernyőnk!!! Túlélte a vihart, és tökéletesen védett! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Nézem a híradót ez szörnyű ami helyzet van az országban szerencsétlenek.....hívtam én is a segélyvonalat 200 ft nem nagy összeg de hát sok kicsi sokra megy........

Kép
bévi

Barbcsi nekem a védőnő azt mondta intézzem ebben a hónapban a gyerekorvot,mert egyrészt ők is mennek szabira,másrészt azért a július már necces...

Bévi,én is nézem,el is szomorodtam,borzalmas ez az árvíz és csak emelkedik :(
Másik meg a Fidesz bejelentése,meg hogy a Bajnai kormány elszámolta a költségvetést( :evil: :roll: )és így nem tudják magukat tartani az igéretekhez,jövő héten hozzák nyilvánosságra a terveiket...gondolom megszorítások lesznek,szerintetek lesz 3 év gyes?.... :( :(

evilany

Ja a babám visszaköltözött a jobb bordák alá :) ott nyomkodja ki a buksiját :) néha kellemetlen de nem panaszkodom tegnap úgyis azon paráztam miért nem mozog :roll:

evilany

Évi sajnos ezekben nem lehet hinni legyenek akármilyen párt is,amúgy azt mondták ha vissza is állítják a 3 éves gyest az nem vonatkozik azokra a mamákra és babákra akik május-1 után születtek a azért rendesek nem????Persze ha vissza állítják addig míg mi megszülünk ránk is vonatkozik,de nem akarják csak január-1-től,rendesek mondhatom :evil: :evil: :evil:
Itt már csak saját magában és a saját maga erejében bízhat az ember sajnos,mi is tervezzük télére hogy raktározzuk el magunkat,mert nagyon nehéz lesz minden,és csak abban bízok sikerül is!!!!!!!!!

Kép
bévi

Barbcsi
Ha a magnézium nem elég a keményedésekre, görcsökre, akkor orvossal beszélj feltétlenül!
Lehet, hogy neked is kell más gyógyszer is!
Gyerekorvos: Ha nem a lakóhely szerint illetékest akarjátok, akkor érdemes már egyeztetni a választottal :wink:

Bévi
PIHENÉS!!!!

Évi
Én nem bízom a 3 éves gyes-ben :evil:
(sőt, az egész bagázsban sem...a Tizedes bejelentése jól elintézte a forintot, a devizahitelesek most nagy kakiban lesznek...egyre volt ez jó... nem kell betartaniuk a nagy igéreteiket :? :? :? :evil: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.06.06 19:04-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Azt ne is mondd. Felvettünk egy kölcsönt 1.5 éve,deviza alapú,22 ezres törlesztőről volt szó.Aztán jött a válság,azóta se ment a törlesztés 28 alá,múlt hónapban ismét tetőzött majdnem 32-t vontak,na ez a bejelentés után nem is merek belegondolni.
És ez még csak nem is lakáshitel...azt nem is tudnánk fizetni már szerintem.

evilany

Nekünk az a szerencsénk, hogy nincs hitelünk... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát,nekünk is csak muszájból...

evilany

Ircsi igen az nagy szerencse!!!!A mai világban ez nagyon jó dolog és meg könnyebülés ha nincs hitele az embernek!!!

Sajnos nekünk van és mi is szívni fogunk azért mert más mondott valamit,és így őket nem vonja a felelősség gusztustalan ez!!!Fiatalok éljetek csak ennyi szegény embert magyar országon,kicsinálnak ezek mindenkit legyenek bármilyen pártok is!!!!

Kép
bévi

Nekünk azért nincs hitelünk, mert eddig még nem volt annyi pénzünk, hogy az önrészre fussa... :? :cry: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nah nekünk van hitelünk lakás és autó is az autó már csak fél év és lejár,remélhetőleg eltelik hamar,a lakás az meg sajnos úgy alakult megépítettük fele hitel fele kp volt 17 milliót ér,és közben párom felesége elköltözött itt maradt a két gyerek és egy ház tőlünk 10km-re,de az a ház hitel mentes csak eladni nem lehet mert a gyerekek nevén van párom válásnál mindent rájuk hagyott,szóval van egy hiteles házunk amit szeretünk és van egy hitelmentes ahova én nem szeretnék költözni,bár az is szép állapotban van,de azért ez a mienk ez csináltuk mi ketten.Ha várunk egy évet az építkezéssel akkor nincs ez mert egy év után az asszony elköltözött,két gyerek maradt nekünk.Érdekes az élet,a hitelmentes házat meg ilyen árak mellett,ha lehetne sem adnánk el mert csak pocséklás lenne!!!

Kép
bévi

Nekünk a két közalkalmazotti fizetésből nem is futná a hitelekre... :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?