Sziasztok.
Olvasom a topicot, régebben irtam is egy kettőt.
Én is a Flórban fogok szülni, ráadásul ikreket kb. októberben valamikor. Kovács Réka a dokim, de átad Turi dokinak, én akartam is, mert ikrekkel nem igazán kockáztatnám az ügyeletet.
Eszterxx,
Irtam neked még nagyon múltkor privit, nem kaptad meg? Csak mert olvasom a lányokat, hogy nem megy rendesen levél?
No mindegy. Látom már nagyon a végén vagy, remélem még elcsiplek
Júni elsején lesz jóga? Jól hangzik, mikor pontosan?
Nem tudom a gátvédelemről nem tudok mesélni, az 5 kilós fiam nem jött volna ki ha nem vágnak szépen. De semmi bajom nincs a vágással, igazándiból nincs is jelentősége. Aki nagyon nem akarja, tulajdonképpen miért nem?
Ha császár után van sima szülés, nem biztos, hogy jó a gátvédelem, mert ugye azzal kissé elnyújtják a kitolást, hisz nem mindig szabad nyomni a tolónál. Nem akarok okoskodni, csak így hallottam.
anidani,
én a kisfiamat a János kórházban szültem, én kivagyok attól a helytől, ettől függetlenül a János kórházas topicban az összes anyuci meg van vele elégedve és ott akarnak szülni másodszor is.
Ez olyan dolog, hogy ma szerintem nincs tökéletes választás, valóban ahogy írtad el kell dönteni, hogy mi a legfontosabb és azalapján választani.
Tök jó lenne, ha felpörögne megint a topic és sok hasznos infók jönnének a kórházzal kapcsolatban.
Szilvi