katka77, Babaimado sziasztok! Jó néha ha benéztek, legalább tudjuk jól vagytok!
Katka77 csak óvatosan a rohangálással, tudom sok dolog van egy ház felujitásávál. Én is mindig előre kinéztem mi lenne jó férjemnek csak 2-3 között kellett választani amit aztán kifizetett rögtön, csak nem járjon 66 helyre. Árvíz remélem titeket kikerül, messziről!
Babaimádó szép a pocakod!
Limo babakocsi nagyon szuper!!!!!! Jól megijesztetted a csajokat, de hazaértél és minden ok, az jó.
Csillag sajnálom, hogy a gyerekek kirándulását így elrontotta ez az idő, neked meg jobbulást, pihenj és nem lesz gond nálad sem. Pici biztos jól van!!!!
Brikancs sajnálom a mai napodat, tényleg nagyon összejött minden, a vizsga meg ehet legközelebb sem lesz nehezebb. Itt néha még könnyebb is szokott lenni, na de ezt iskola válogatja. Majd szorítunk neked és legközelebb kipipálod
Evilány sajnálom, hogy ennyire erősítik a császár "gondolatát", de még okozhat Tomika meglepetést mindenkinek
Évi a csőveregetés durva, enyém baba még a porszívót sem szereti. Miki aztán megmondta neked, ejnye inkább azt kéne mondja, hogy azt sem engedi neked hanem majd ő kiporszívózik.
Dia remélem ma is hamar hazaér minden gond nélkül Gábor!!! Bencével meg remélem nem is kerültök dokihoz és magától meggyógyult már.
Szilvi35 "husipofa" nagyon édi!!!