Új privát üzeneted érkezett!

Évi!
Engem kimondottan kimerít a porszívózás :(
Tiszta gáz...még a derekam is beáll tőle :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek lepihenek...megint görcsölök...nem lesz ez így jó :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Királylány, köszi a segítséget. Hát, akkor kezet foghatunk úgy látom, mindenki hasonló nagy pocakkal, hasonló görcsök, keményedések. DOkim a vörösbort preferálja. Kép tegnapi kép 30+6

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó szép nagy pocak!

Csillag akkor nem kéne orvoshoz menni?
Én is kikészülök a porszívózástól,de amíg még megy,szünetekkel...
Most pl teljesen kész vagyok,a sütéstől és teregetéstől... :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Vagyok....
Nyugi!
Csak az ember a kórházban nem ér rá!
-vizit, professzori vizit
-UH, flow, ctg
-nem tudok gépet kapcsolni, mikor csöpög belém az infúzió (béna vagyok :oops: :? :wink: )
-és mindig jön valaki szórakoztatni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ez az idő is kikészít... csak aludni van kedvem....

Katus viszont jól van. Szivat engem... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi de jó, hogy bejelentkeztél! Tessék mondani apának, hogy legközelebb tegye meg helyetted :lol:
Katus inkább szívasson, minthogy valóban gond lenne.
Örülök, hogy minden rendben van, így nyugodtan megyek haza. zép hétvégét nektek, majd megpróbálok bekukkolni.....

királylány

Jól van, Ircsi, értjük mi, csak sokat gondoltunk rád, izgultunk!

Kép
xtina75

Bocsi, bocsi! Igazatok van! Persze ha valami galiba lett volna, sehová nem megyek!Évi, a csajszi semleges volt, és a haematomát nem látta (de azért ezt a részt még némi fenntartással fogadom), a doki azt mondta valószínű felszívódott. Megnyugtatóbb lenne, ha ezt biztosra mondják, de talán ha gond lenne vele, már jelentkezett volna.
Nem emlékszem írtam, harántba fekszik, illetve ferdén, de mire leértem a dokihoz, már hosszába volt, de már újra keresztbe van.

Azt hiszem nekem is be kell vezetnem, hogy duplán nyitom meg a fórumot, már megint úgy rémlik egy csomó mindent kihagyok.

Évi a babás talikra én sem rögtön gondoltam, bár nem lenne rossz a szülőszobáról fagyizni menni. JA! ÉS MOST NEM FAGYIZTAM!!!! :)
De annyira ismerem magam, hogy nehezen fogom bírni, ha csak itthon kell lennem. Elég jövősmenős vagyok, és azt hiszem ezt Bercókkal is be fogom vállalni. :twisted: :twisted:
limo73

Fórumozni úgy nem lehet, hogy nyüzsgés van az ember körül... :?
Amikor jönnek szórakoztatni, akkor a látogatókkal foglalkozom... a fórumozás az magánügy... :wink:

Azt fogjátok tudni, ha indulunk a szülőszobára :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, én nagyon örülök, hogy vannak körülötted látogatók!!!

Kép
xtina75

Annyira lassan telt ez a nap, még 7 perc munkaidő :wink:
Az istennek nem akar lejárni...

Kép
xtina75

Tina
Tudod, jönnek a kollégák, a volt egyetemi csoporttársak...
Nagyon drukkolok, hogy a jövő héten már ne essen az eső!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi OK OK csak máskor Te kezded a napot,most meg egész nap nem voltál,azt hittük(hittem)h.jobban ráérsz benézni v.nézelődsz a neten ha már kényszerpihenőre vagy ítélve.
De így érthető,ha vendégeim vannak én se netezek :)
A lényeg h.jól vagytok.

Limo,akkor haránt?
Megnyugtatóbb lenne ha embert orvos vizsgálná. No komment...

Jó hétvégét a távozóknak.
Ledőlök,mert alig állok a lábamon :? a semmitől.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na gondoltam mire a végére érek Szilvás hazamegy meg Dia is

Látom a front nagy hatással volt/van sajnos mindenkire :cry: :cry: :cry:

A tanulást most nem irigylem senkitől én is mindig ki voltam idegileg és nagyon stresszes voltam, de csináljátok, mert ha egyszer abbahagyja az ember oylan nehéz újra nekikezdeni :x

Ja babázás mellett én is akarok még valamit tanulni, tovább képzést jövő augusztusba lehetne vizsgázni, az idén pont lecsúsztam róla, mert július utolsó szombatján és aug. első szombatján lesz, ki tudja lehet pont a szülőasztalon leszek éppen :lol:

Kép
Kép
melisch

Sophie27 nagyon édi a kisfiad, babával meg nem lesz tuti baj lassan érezni is fogod :wink:

Ircsi ahogy Maccs írta éppen úgy döbbentem én is meg, mert tényleg soha nem volt semmi bajod. Kitartás! Bár látom te most is kis optimista vagy!

Clárika védőnő :twisted: :twisted: jó, hogy azt elfelejti, hogy mész de a pletykát tudja. A fontos dolgok kikerülik, vagy a sok "infotól" már nincs helyük :roll:

Badzsulka köszi az infot, sajnos itt sincs Rossmann, na de ha nem is lesz iylen szép majd lesz valamilyen, sajnos Micimackós dolgok drágák.
Anyud sajnálom, sajnos nem tudok semmi jó tippet, nem vagyok valami jó ilyen lelkis dolgokban :oops:
Palacsinta, nem is rossz ötlet, túróval, na azt hiszem tudom mit vacsizok :wink:

Bévi hivatal :twisted: Epéd, hogy van, uh?

Kép
Kép
melisch

katka77, Babaimado sziasztok! Jó néha ha benéztek, legalább tudjuk jól vagytok!
Katka77 csak óvatosan a rohangálással, tudom sok dolog van egy ház felujitásávál. Én is mindig előre kinéztem mi lenne jó férjemnek csak 2-3 között kellett választani amit aztán kifizetett rögtön, csak nem járjon 66 helyre. Árvíz remélem titeket kikerül, messziről!
Babaimádó szép a pocakod!

Limo babakocsi nagyon szuper!!!!!! Jól megijesztetted a csajokat, de hazaértél és minden ok, az jó.

Csillag sajnálom, hogy a gyerekek kirándulását így elrontotta ez az idő, neked meg jobbulást, pihenj és nem lesz gond nálad sem. Pici biztos jól van!!!!

Brikancs sajnálom a mai napodat, tényleg nagyon összejött minden, a vizsga meg ehet legközelebb sem lesz nehezebb. Itt néha még könnyebb is szokott lenni, na de ezt iskola válogatja. Majd szorítunk neked és legközelebb kipipálod :wink:

Evilány sajnálom, hogy ennyire erősítik a császár "gondolatát", de még okozhat Tomika meglepetést mindenkinek :wink: :wink: Évi a csőveregetés durva, enyém baba még a porszívót sem szereti. Miki aztán megmondta neked, ejnye inkább azt kéne mondja, hogy azt sem engedi neked hanem majd ő kiporszívózik.

Dia remélem ma is hamar hazaér minden gond nélkül Gábor!!! Bencével meg remélem nem is kerültök dokihoz és magától meggyógyult már.

Szilvi35 "husipofa" nagyon édi!!!

Kép
Kép
melisch

Maccs ha arról lesz szó, hogy jössz Váradra majd szólsz, majd meglátom pont hol leszek és beszélünk.
Képeket csak most néztem, a gyerekszoba nagyon ötletes és otthonos, fürdő meg nagyon tetszik.
Munkahely hát biztosnak nem mondható, mert nem megy egyáltalán jó és ez az ő/mi cége, nem akarjuk elveszíteni. Ez az ő álma, addig csináljuk míg be nem csődöl vagy ki nem másszunk a bajból. Építkezés mégpedig ipari, tavaly nem is sok projekt volt, most is ha feltűnik valami kis földtúrás mindenki ott van, aki csak létezik és próbál minél kisebb árat adni. Meg sem nézik a minőséget a lényeg, hogy olcsó legyen :cry: aztán mikor kezdődik a gond, probléma olyan elvárásuk lesz hirtelen, mintha extra minőséget kértek volna. Szar anyagból csak szart lehet csinálni, még ha kis is van fényezve kicsit. Boccs a kifejezésért, de ez az igazság. Na ha meg nem megy emeljük a kalapunk és elmegyünk máshova dolgozni, csak addig egyszer fenn egyszer lenn az ember. Idegileg meg lehet tönkre tesszük magunkat :evil: Mikor terhes lettem el akart menni másnak dolgozni, hogy egy biztosabb jövedelmet tudjon biztosítani, de nem engedtem, mert még rendebe lehet ezt hozni idővel és ez az ő álma. Míg nem halunk éhen nincs gond :lol:

Kép
Kép
melisch

Na nem ment ez olyan könnyen, kollégám átjött osztani a semmit, aztán anyum hívott, hogy miért nem megyek még haza, nem látom hány az óra. Na de most nem traccsoltunk 1/2 órát így haladtam az olvasással de éhes vagyok megyek bevásárolni (túró, tej) a palacsintához és irány haza.

Majd estére jelentkezem, puszi!

Kép
Kép
melisch

Ircsi! Örülök, hogy jól vagytok, használd ki a kényszerpihenőt, csak kényeztessenek nyugodtan!

Évi! Perpill. haránt, de barátnőnk azt mondta, szerinte befordul még, mert elég mozgolodó. Nekem mindegy, megbeszéltem Bercivel, az lesz amit ő akar :) -mert eleinte nagyon császárpárti voltam- én segítek neki, ő segítsen nekem!
limo73

Évi
Nem ismered a kórházi munkamenetet? Ott nem lazsálhat a kedves beteg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Melisch
Azzal nem oldok meg semmit, ha most depibe esek... Bízom az orvosomban (eddig nem is csalódtam)...

Nagyvárad hozzánk nagyon közel van! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, örülök, hogy rendben vagytok. Kitartás!++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Ircsi igaz :) azért csak pihengess...vizsgálatokon minden rendben?

Meisch,ja ezt megkaptam,de különben ő porszívózik ha itthon van,én csak félig meddig szoktam most már.De én is visszaszóltam mert mondtam neki,na ebből a mondatból a porszívózás szót ismerem azt a másikat nem... :lol: :lol:

evilany

Sziasztok jó sokat írtatok ma is!!!
Az agyam szita nem fogok tudni mindenkinek válaszolni,tuti khagyok valakit bocsi érte!!!

Ircsi örülök jobban vagy és nincs semmi baj,Katus kis huncut de nem baj....

Évi porszívózás csak óvatosan ha a doki pihenést,javasolt akkor tessék azt csinálni!!!

Szilvás,Dia nektek jó hétvégét és próbáljatok meg legalább ilyenkor pihenni bár titeket ismerve :lol:

Mares jó lagzit,kicsit fura a hozzá állás titeket nem hívtak a buliba...

Csillag jobbulást neked!!!

Vizsgázóknak sok sikert és kitartást!!!

Mindenkinek jó egészséget és pihenést!!!!!!!!

Én még nem rég ültem le reggel keltem 8 kor elintéztem amit kellett haza jöttem kaját csináltam most fekszem,és egyfolytában csörget valaki mikor kinek kell a gondjaira válaszolnom nélkülem nem tudják megőrülök,hogy mindenkinek ki kell nyalni a kis fenekét....

Kép
bévi

Ircsi: örülök, hogy jobban vagy...

Melisch: jó palacsintázást

nekem mennem kell mert uramhoz jön tesója és pakolják ki a festéshez a nappalisT!

holnap jelentkezek

pussszka

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ircsi! Örülök, hogy jól vagytok :)

Evilany! Én már nem porszívózok, csak a Kedvesem. Hajolni sem tudok, meg hát azért a vastag szőnyegen melós húzni-vonni, ha azt akarom, hogy jó legyen. A követ szoktam néha... Szóval javaslom, hogy bízd az Uradra... Te inkább mosogass :)

Babaimado! Te is lasztihasú vagy (vagy dinnyét nyelt) mint itt néhányan már megbeszéltük magunkról :)
szilvi35

Ircsi Debrecen amúgy nagyimékhoz még közelebb van, ha jól emlékszem te ott élsz. Sógornőm lánya jár oda suliba. De csak 2-szer voltam ott. Egyszer szilveszterezni és egyszer a lányt vittük suliba.

Évi jól visszavágtál :lol: :lol: :lol: :lol:

Palacsinta :lol: :lol: na ez jó story. Megvettem a tejet, túrót és joghurtot. Mikor hazaértem felhívtam a férjem lássam mit csinál. Éppen evet, már félúton van hazafele, juhéééééééé. Kérdem tőle, hogy neki süssek vékony palacsintát? Erre ő, nem, mert hozz ő nekem :lol: :lol: :lol: sógornőm is azt sütőt és küldött nekem is. Hát így most krumplis tésztát ettem és várom a palacsintám 8)

Mares majd hozz képet festés után.

Porszívózni nekem is nehezemre esik, mert nekem egy bazi nagy gép kellett :twisted: :twisted: ohgy valaki miért nem vágta a fejembe az üzletben? Nekem olyan kellett ami vízzel is működik, mert nincs szőnyegem sok csak laminált parketta, ami gyűjti a port. Gondoltam egy mozdulattal két legyet csapok egyszerre. Na erre nagyon lassan megy ha vizet is használok, a fej nem alkalmas a kosz felszívására, így csak 2x-er csinálom és 3x annyi időbe telik. A viz meg tiszta csíkosan szárad meg rajta, rosszabb mint mikor hagyományosan mosok fel. Bár a konyhába a szőnyeget nagyon szépre szokta csinálni, csak havonta 1x csinálom max a hosszú procedúra miatt. Plusz a szőnyegsamponokat sem lehet használni, mert nagyon habzik, a koszos víz tiszta hab és hamar jelzi, hogy tele van..habbal. Na nekünk nem vált be :?

Kép
Kép
melisch

Melisch akkor megusztad a palacsinta sütést az jó ha készen viszik!!!

Én már nem tudom írjak-e ide vagy sem mert nekem csak folyton a panaszkodásom van,annyira le vagyok ismét keseredve és mindig csak a gondokkal zavarlak itt titeket,megint kijött a szemölcsöm,nem tudom még a kúp folyik mindig vissza belőlem szerintem igen,de viszketek és megint ott,a szemölcs és nőt is nem száradt le,nem tudom mikor menjek dokihoz csütörtökön kellene,de rendel kedden is lehet elmegyek akkor,nem tudom.Nektek csináltak ilyen baktérium tenyésztést hüvelyváladékból,Barbcsinál olvastam talán neki volt ilyen és ezt általában minden hol kellene,nah nekem ilyen se volt lehet kérni fogom ez a sok folyás aggaszt,bár szerintem az a szerencse zárt a méhszáj vagyis úgy gondolom akkor nem tud feljutni semmi baci,vagyis remélem!!!!!

Kép
bévi

Melisch de jól jártál :)

evilany

ÉviBévi, sajnálom... :( Szemölcs :roll: :cry:

Kép
xtina75

Bévi ne már rosszul érezd magad, sajnos mindenkinek megvan a maga kis baja. Én is vakarózok folyton, bár csak itt ott és kiütésem nincs így próbálok nem rá figyelni, nem vészes ezért nem mondom senkinek. A méhem meg azt hiszem nagyon fent van mert mell alatt sokszor fáj, ezzel panaszkodok anyának, tegnap dokinéninek 2-nek is (munkaügyi doki) tehát ha itt nem is írom panaszkodom én is. Szemölcs :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mondjon már le. Na ezt kicsit nehezebb mindenkinek mondani, itt azonban leírhatod szégyenérzet nélkül. Sajnálom nem tudom mit is írjak, gondolom ez nem olyan valami ami eltűnik hipp-hopp, valami okozza, ami a szervezetedben van. Akkor meg ez immunrendszer dolog is, most meg gyenge az immunrendszered tehát hamarabb visszajön. Gondolom csak valami kezelést tud adni a doki, óvatos lesz tuti és ha ő folyton vizsgál nem lesz baj!!!!!!

Vizsgálata nekem mondjuk volt, a lombik miatt kérték hüvelyváladék, meg tenyésztés is volt nálam is meg a páromnál is na de még bármit összeszedhetek most terhesség alatt, sokkal hamarabb elkapunk ilyenkor bármit és aki még mellé hajlamos is rá...sajnos nincs mit tenni csak kezelni!

Kép
Kép
melisch

Melisch én szégyellem már enyi bajom van,mindig ez van az van és sajnos mindig le is írom,talán azért mert a párom,hogy keveset van itthon nem nagyon tudom neki elmondani,megbeszélünk mi mindent de azért nem olyan mintha itt lenne,szemölcs azt mondta a doki ha előjönn szülés előtt lefagyasszuk hát akkor ez lesz belőle mert előjött,de azt mondta terhesség végével el fog az múlni,hát remélem.Azért kérdeztem a hüvelyváladék vételt,mert nekem a védőnő mondta azt mindenhol csinálni kell valami baktérium tenyésztést régen nekem is volt már ilyen nem most igaz kb 2-3 éve de ez mostanra vonatkozik a terhességre,nekem doki nem említette lesz ilyen,csak azért kérdeztem tőletek,ti voltatok-e ilyenen terhesség alatt,állítólag most lenne esedékes védőnő mondta hmmm nem tudom....

Kép
bévi

Tina még nem is idegesítene a szemölcs ,csak féltem picurnak valami baja ne legyen ettől pánikolok,megszületik és valami baja lesz,remélem nem,nagyon sok gyógyszert szedtem kúpot rengeteget,antibogyót remélem semmi baja nem lesz!!!!!

Kép
bévi

Hát Bévi akkor vissza kell menned bizony,szemét szemölcs :( :( nehéz kikúrálni.Nekem pont ma mondta a védőnő h.a következő esedékes kenet a 36.héten lesz,az még odébb van...

evilany

[quote]a írta: következő esedékes kenet
[quote]
írta:

Évi! Hányszor volt már eddig? Mert nekem még sosem.
limo73

:shock: Na, ezt most miért rakta idézetbe, nem is akartam.
limo73

Én nem emlékszem rá nekem vett volna kenetet a terhesség alatt lehet az elejn mikor a rákszürést csinálta szerintem utána nem vett a doki,vizsgált sokszor mert azt tudom,de azt nem mondta kenetet vett,hmm nah majd megyek szerintem kedden nem várom meg a csütörtököt,van ecsetelőm de nem is merem már kenni most sem múlt el tőle,csak kisebb lett és utána megint megnőtt.Azt se akarom megint kisebb legyen és akkor ne csináljon vele semmit.

Évi neked hányszor vettek kenetet többször is????

Kép
bévi

Sziasztok!
Bévi,nekem is terhesség elején a rákszűrőnél..azóta nekem sem volt :(

Mindenkinek kellemes hétvégét,jó pihenést!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csilag nekem is akkor vett kenetet arra emlékszem meg akkor amugy is szoktak de azóta nem .legalább is nem mondta,ha most megyek megemlítem neki és azt is ha le akarja fagyasztani ezt a szemölcsöt mikor fogja,mert nem tudom mikor lenne a jó ő azt mondta szülés előtt lefagyasztjuk,bár gondolom nem közvetlen előtte,nem tudom attól is tartok ha most megcsináljuk akkor kijön még addig megint,de nagyon a végére sem akarom tenni,majd elmondja kedden!!!!

Kép
bévi

Bévi remélem nem értettél félre éppen azt akartam aláhúzni, hogy ne szégyelld itt magad, ejnye bejnye, mind kismamák tudjuk bármit összeszedhetünk, a való világban hamarabb elítélne egy tudatlan. Sajnos a fagyasztásról én sem tudok semmit.

itt szerintem nem is nézik a terhesség alatt a váladékot. Nekem nődoki nem nézett a lábam közé amióta 2 csíkosat pisiltem. Már az első uh-m 6 hetesen is hasi volt. Nálatok a 12.-ikig legtöbb helyen hüvelyi és motorizálás sincs csak ha te akarsz menni. Nekem az itteni doki pl nem is mondta mikor menjek hozzá megint, csak adott egy listát a vv-re, pipi vizsgálatra ha akarom csináljam meg a 7. hónapban. Azzal meg vagy hozzá vagy a családi orvoshoz menjek. Ha a beteg nem akaratoskodik nem sokat vizsgálják ha uh-n minden rendben. A másik dokim meg semmilyen vizsgálatra nem küldött.

Kép
Kép
melisch

Melisch azért engem megvizsgált rendesen minden hónapban meg már méhszájat is nézet elég sokszor,sőt a szemölcsöket is elenőrzi,de azért kell neki egy kis löket néha :wink: mondom neki mit szeretnék meg mit nézzen meg,és megcsinálja meg most kéthetente hív már uh-ra is szóval rendes,csak azért tudjam ha esetleg elfelejtene valamit akkor én szóljak neki:)Most elmegyek megfürdöm és lefekszem próbálok nyugodt maradni főzök egy kis kamilla teát abba megmosdok és remélem jobb lesz.
Jó éjt mindenkinek és vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Bévi!
Kenetet nekem is csak a legelején vettek, rákszűrésnél. Azóta sem. Úgy tudom, hogy a sok folyás normális... és csak több lesz. Amíg nem színes, szagos és nem viszket, addig nincsen gond. Részemről a tisztasági betétet részesítem előnyben.

Melisch!
Palacsííínta.... folyik a nyálam!!!! Akarok én is.... sőt... szerintem 15 percen belül nekilátok és csinálok néhányat, baracklekvárral (anya főzte) .....

Szilvás!
Egy napra vagyunk kiírva és mindkettőnknek 2 héttel nagyobb a babája. Vajon a név kötelez? :D :D :D
szilvi35

szilvi35 :lol: :lol: :lol: ha gondolod nyisd az ablakot nekem most ért ide, de már nem tudnék enni. Vettem egy sárgadinnyét most ettem meg tele vagyok így küldhetek neked párat.

Én is elköszönök, megjött a férjem, megyek traccsolok kicsit vele, bár szerintem mindjárt lefekszik

Kép
Kép
melisch

Nekem is 1x volt kenet,a legelején,rákszűréssel.

Jó éjt mindenkinek

evilany

Akkor én is megnyugodtam, anno nekem is rákszűréskor volt. Most meg azt már mondta a dokim, hogy majd a 36. héten lesz ilyen vizsgálat.

Jó éjt mindenkinek!!!
limo73

Látom, még mindenki...

Kép

Kép
xtina75

Pedig neeeeem ííís....
Jó reggelt Mindenkinek! :)
szilvi35

Jóreggelt! Mi már fent fel8 óta, mert ismét festés....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szép napot mindenkinek!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság