Új privát üzeneted érkezett!

Hatalmas gratula Ilkének, Judynak, Zsuzsának és családjuknak. Ügyesek voltatok!!!!!!!!! KépKépKépKépKép

Szilcsike
szilcsike

Nagyon sok boldogságot kívánunk Ilkének, Judynak, Zsuzsának és családjaiknak!Kép

Timi és Peti
szabotimi

Sziasztok
kataa
nem petike az elejétöl fogva nem sirt csak mostanába nyafizik ha meglát esetleg és még uzsona elött jövök 15orora szoktam menni értük imike volt a rosszabb de ahogy egyszer nem voltam a közelébe onantol kezdve elhalgatot és szépen játszik ,eszik,alszik Kép csak hát a nátha azt már imike is kapot el a bölcsiben és volt hogy 1hétig itthon volt emiat petike is náthás meg köhög de nem lázas ugyhogy ment ö is bölcsibe .

Panda
igen egy csoportban vanak testvéreket nem választanak szét nálunk igy kerülhetet petike a bölcsibe a kicsiknek fentartot csoportba mert hogy a többi 2 éves ismeröseink mind egy másik csoportba kerültek petike meg egy csomo nála fiatalabb gyerek közé talán 1 kislány van aki vele egy idös de ö már májustol oda jár de nem zavar aranyosak a gondozonénik és petike szeret bölcsibe járni talán azért mert egésznap gyerekek közt lehet és sok uj és érdekesdolgot csinálhat és egész délelöt futkoshat az udvaron Kép .

Kataa
te ezt kétszer is megondolod majd mert mint rit irja beszoktatás alat kismegfázásal otthon tartani nagyon rossz neki is neked is és ráadásul a legtöbhelyen munkahelyen nem is dijazák ha probaidön belöl tápénzre mész nálunk kifejezeten tiltva van szerencsére a párom ithon tudott maradni multkor imikével.

Adrien
nálunk a nagyobik fiam hétvégén nem mindig alszik délben mert szobaton reggel 8ig alszik én ugy vagyok vele ha nem alszik nem alszik viszont akor 3után sem alhat el inkább elviszem sétálni akár 3orát is sétálok vele és este biztos hogy korán egyba tudom tenni és egy hangnélkül elalszik.

Gumicukor
nyugi ne szomorkodj abban igazuk van hogy nem fenékig tejfel az elsö 1-2év de hogy csupa rossz lenne az jocskán meghaladja az erössen tulzo kategoriát Kép ez olyan mint nálunk a kutyakozmetikában sokan akik kutyát tartanak ,tenyésztenek ugy tartják kutyát nehezebb nevelni ment gyereket hát én meg pont az elenkezöjét mondtem nekik és váltig álitoták hogy nem ugy van mert hogy a kutya nem tud beszélni montam nekik hogy a gyerek sem ugy 2éves koráig stb ráadásul sokok gyerek helyet tart kutyát mert azt kérdezte tülünk a tanár hogy kutya vagy gyerek ? kell sokok a kutyát választota én mindketött gyerek is kell és kutya is.Ez meg Nekem esett roszul .

Conti
mond meg hogy nagyon fontos hogy visszamenj dolgozni és vigyél rola papirt is igy kénytelenek lesznek titeket elöbre venni vagy akár mennyire is rosz vidd a munkahelyed közelébe levö bölcsibe enek az elönye hogy ha valami baj van a közelbe leszel.

SOK BOLDOGSÁGOT ILKÉNEK ,JUDYINAK ÉS ZSUZSÁNAK

Pusz csics és a fiuk
csics

NAGY NAGY GRATULA A KUKACOSOKHOZ ÉS A KIS PISZTÁCIÁSHOZ!!! Tényleg milyen egyszerre jöttek!!

Kataa
eukaliptusz a legjobb, bár keverheted is a mentolossal úgy is tuti jó!

Manó
Nálunk bent alvás van, de délelőtt kb9től délig és du fél 4től az udvaron vannak. Hát ők tudják - én mindenesetre fázom Kép úgyhogy minden nap elmagyarázom, hogy nézegessék a nyakát- nem fázik e, ha igen van plusz ruha + ebédre, alvásra vegyék le a gatyóját, mert az túl meleg. Eddig semmi gond, Dodi továbbra sem taknyos és a gondozónénik is megcsinálják, amit kérek - csak az a furi, hogy maguktól nem. Ha nem szólok, akkor polár gatyóban van bent is Kép

Conti
Szerintem nem kell az a lé, csak beszélj a szívükkel. Leglábbis nálunk így műkszik. Imádják a gyerkőcöket és mindegyiknek van saját is sőt néhánynak már unoka is. A mi bölcsink is fullos volt már szeptemberben ( a csoportunk is - 8an voltak) erre most mégis jöhetett még két gyerkőc akiknél ilyen előre nem látott körülményváltozás volt és sürgősen bölcsit kellett kezdeniük. Most viszont már tényleg fullos, innen kezdve már csak listázhatnak, de megkérdezni nem árt, csak panaszold el magad rendesen.

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Csics
"nyugi ne szomorkodj abban igazuk van hogy nem fenékig tejfel az elsö 1-2év de hogy csupa rossz lenne az jocskán meghaladja az erössen tulzo kategoriát "
Ezt nem értem, mire írtad. ??????

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Jajj, Rit!
Dodesznak is boldog 2. szülinapot. Ne haragudj, teljesen elfelejtettem, hogy ő is most születettKépKépKép

A szülinapi összejövetel szombaton volt nálunk. Voltak a szüleim, meg az egyik dédi és kész. Elégen is voltunk. Volt torta, az egyik direkt a gyereknek, hogy legyen mint szétnyomkodnia és mivel összekennie magátKép A nagy meg hát nekünkKép Felrakok pár képet, remélem nem gond, de inkább nézzétek, mint olvassátokKép

Sok-sok gratuláció az újabb kismamiknak, nagyon sok boldogságot kívánok mindannyiuknakKép

sasha

Kép
sasha

Képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
sasha

Sziasztok!

Annyira örülök, megoldódott a bölcsi problémám! A 4. bölcsi amit felhívtam ma délelőtt fogadott minket és be is tudtam íratni Bettit. A telefonba persze nem mondták biztosra, előbb személyesen akartak látni minketKép Már a mai napon ott lehetett maradni az udvaron, ismerkedni a hellyel meg a gyerekekkel. Gondozót még nem mutattak be, mert pont egy új van, aki maga is most tanul be. Októberben ha jó idő van, minden nap mehetünk 10-1/2 12-ig mint egy játszótérre, és novembertől kezdjük a beszokást, így addigra már ismerni fogja a terepet. 28 gyereket számoltam meg Bettivel együtt, ebből képzeljétek csak 8 lány van, a többi fiú! Úgy láttam minden gyerek olyan 1,5-2 év közötti ránézésre. Betti össze vissza rohangált egyik játéktól a másikig. Van két nagy kupac homok, műanyag csúzda, mászóka-szerű, billegő micsodák meg egy tengernyi motor meg bicikli. Tényleg minden második gyereknek folyik az orraKép A gondozók odafigyeltek rájuk, törölték az orrukat. A Bettit elég ellenségesen kezelték a fiúk, mint egy betolakodót a területükre, kapott is egy enyhe mellkas rúgást, mire rögtön rászóltam a kisfiúra, hogy ezt nem szabad, erre visszakérdezte: Miért? Egy másik fiútól meg megkaptam a magamét! Sugdolóztak Betti mellett, erre rámnéz az egyik: De itt a NAGYMAMÁJA! Jól felnyerítettemKép Ezt a férjemnek el sem mesélem, mert ezzel húzna életem végéig.
Amúgy pont 5 km-re van a bölcsi kocsival 6-8 perc az út, majdnem útba is esik a munkahelyem felé, kis kitérővel.
Olyan furcsa, hogy most így belecsöppentünk, mert én csak januárban akartam kezdeni a beszoktatást, de meggyőztek, hogy ezzel az udvari módszerrel jobb, itt így csinálják. Meg így januárra átesik egy-két vírus dolgon is és teljes gőzzel állhatok munkába.
Bocsi a regényért, és köszi mindenkinek a tanácsokért!
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sasha, micsoda játéközönKép
Milyen a kukásautó, csinál valamit? Én is gondolkozom rajta, mert Betti imádja őket, már a telephelyüket is megismeri a Gyáli útnál, gyakran járunk arra.
Jók a képekKép
C.

conti

Egy pillanatig nem nézek oda, és már mindenkinek megszületett a babája! Kép
Ilke, Juti, Zsuzsa, sok boldogságot a picikhez!

Zita
parazita

SziasztokKép

Megvolt a 2.bolcsis nap.Reggel 9-re vittem es 10 perc utan elbucsuztam tole.Volt egy fel perc anya-anya,de utana elfoglaltak jatekkal es amikor 10-kor erte mentem akkor is jatszott ezerrel.Megdicsertek hogy minden ok volt vele.KépHolnap mar 11-ig marad.Itt ugy van hogy 10 es fel 12 kozot vannak kint osszel/telen.Szerintem aholnapi 1 ora kinttel nem lesz gond,csomo motor es jatek vanKép
Tegnap vettem neki Dr.Leo szandit bentre,itt amugyis szandit kertek nem mamuszt.Sehol nem volt akcio szandalra,pedig mar reg hideg,azt mondtak nem is lesz akinek kell ez a marka igy is megvesziKépKép

Utana hogy ne legyen uncsi a nap,meg hideg is volt,elmentunk a Marcibanyi teri baba-mama klubba ahova tavaly jartunk.Hihetelen de majd nem mindenki babas lett a nyaronKépEngem is kerdeztek mert tunikaban voltam ,de mindtam meg nemKépNagyon jol felujitottak a termet,es csomo uj jatek is volt.

Judy
Nagyon gratulalunk a kicsi Gellerthez,es minden jot a csaladnak Kép

Zsuzsa
Nektek is Lucahoz.Csaszar lett vegul??

Csics
Erdekes hogy Imike viselte rosszabbul a bolcsikezdest,nalunk a bolcsiben is van jopar 10-11 honapos es ok nem is sirnak.Szerintem nem igazan tudjak meg felfogni,ha tele a pocak es van latnivalo akkor ok minden nalukKép
En nem megyek vegul dologzni,de ha mentem is volna akkor vissza a regi helyemreKép

Rit
Nekek kulon szoltak hogy ne adjak harisnyat Alexra mert ugye bent meleg van.Viszont ha kiviszik akkor meg szerintme keves mar a gatyo zokni valtozat.Ha hidegebb lesz akkor meg overall.
Holnap vagy ugy csinalom hogy harisnyaban lesz bent es ha kimennek radjak a gagyot vagy pedig szolok hogy hoztam egy meleg nadragot azt adjak ra ki.

Sasha
Latom nalatok is kisebb ajandekhalom voltKépNem tudom mi lesz karacsonyra.Kukastutu orulet nalunk is van.Majd karira kap egyet o isKép

Conti
Szuper hogy megoldodott a bolcsi kerdesKépJo jatszast a delelottokreKépTenyelg a nagylanyodnak hogy megy az uj suli?Tart meg a kezdeti lelkesedes?

Puszi
Kataa

Kép
Kép
kataa

Conti!

Kukásautóba lehet rakni szemetet és 3 részben szétnyitható... vagy hogyis mondjam. Túl sok mindent nem csinál, de eddig bírja a strapát... naná, ennyi pénzért.

sasha

Kép
sasha

Kataa
Én is így csinálom - szóltam, hogy bentre vegyék le róla a farmerját, elég a harisnya. Azért kint olyan hideg van, hogy megfagyasztani nem akarom. Ha meg polár gatyát adok rá, akkor az okés, de akkor bentre másik gatya kell, mert oda meleg.
Most mentek el tőlünk a gondozónénik, ma volt családlátogatás. Kicsit furin jött ki, hogy Dodi nincs itthon, de legalább jól elbeszélgettünk. + rendeltek tőlem pár decoupage képet bölcsidekorációnak KépKép

Conti
na, tök jó!!! ez nem is hülyeség (lehet), én is azért hagytam rá másfél hónapot, hogy azért ha elkap valamit, még simán itthon legyek. Eddig szerencsére nem kapott el semmit - csak kissé unalmas itthon. Bár azóta sok fogásos kajahegyek vannak és minden szakadt/lukas dolog megvarrva KépKépKép

Rit

rit

anemona7

Sasha
Mennyi az az annyi??

Rit
Talan jobb a harisnyas megoldas nalunk amig nincs overallos idoszak,mert tarok tole elfelejtik atoltoztetni,meg hat 12 gyerekre 2 felnott nem sok sajnosKépAz meg mar csak feltunne ha harisnyaban vinnek kiKépEn is vettem jo kis benti pamut kenyelmes gatyokat de azok jok lesznek telreKép
Nekem meg nem szoltak hogy lenne csaladlatogatas,ez mindenhol van?mert Mano is irtaKép
Na akkor most van idod konyhatunderkedniKép
En meg valami otthoni melot keresgelek mert lesz csomo idom.Viszont azok a herdetesek amiket olvastam,mid kernek 500tol-5000-ig kulonbozo tarifakat hogy elkuldejek a kezdo csomagot.Tartok tole ez mind kam.Neked megvan meg ahova Te dolgoztal?Erdekelne.Ez legalabb tuti fizetettKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Nyuszika, csics,
köszi a hozzászólást. eddig valahogy sikerült letenni, de nagy csata árán. Januárban megy bölcsi,ha addig nem is, de ott remélem kialakul majd valami.

Jó babázást mindenkinek!

Adrienn
adriennn

Sziasztok!

Gratulálok Ilkének, Judynak és Zsuzsának, kivanok sok oromet a picikben /es kotel idegzetet, sok segitseget az elso hetekreKép/

-Afonya
afonya

Kataa, köszi a kérdésed, mármint a nagylány dolgában. A lelkesedés még mindig tart, nagyon sok a tanóra, egy nap van csak 6 óra, a többi napon hét, szombaton is járnak, akkor 6 óra van. Nekünk kb. ötven volt az iskolakezdés.. És folyamatosan kérnek új dolgokat, most pl. egy csekély 8ezres ajánlott könyvet. Most jön a szülinapja, arra megkapja a nagyapjától. Egyébként nagyon pipa vagyok a Barbira, mert szeptemberi telcsiszámlája nettó 25ezer. Az apja őrjöngött.

Rit, legalább lesz időd dekupálni a bölcsinekKép

Beszti, ha lesz egy kis időd, mi újsi?

Conti

conti

Sziasztok

Sok szeretettel gratulalok Judynak es Zsuzsanak a bebikekhez! Sok tejcsit es turelmet a 2 gyerekhez!Kép

Sasha, Kataa

Szupik a szulinapi kepek!Kép

Conti

Es mit tud az a 8ezres konyv?
Telcsiszamla.Kép A batyameknal ezert van a gyerekeknek 2000Ft-os kartya a mobilban.

Emike legujabb beszolasai:
nehany korty tea maradt a poharamban, Emike odasomfordal es beleiszik.Majd komoly pofaval ram nez es igy szol:"Ittam belole egy kicsit ,hogy ne legyen ugy tele."Kép
Este kezdodik a Legyen On is milliomos, lanyom felkialt:"Nezd csak ott jon a Vago bacsi!"
Tvben halaszhajo uszik a tengeren:
"Emlekszel a balnas konyvben is hullamzanak a halak.."Kép

Kesz van a haz szinezese, meg minden,mar csak a kulso lampakat kell felrakni. Ugy orulok,mar nagyon elegem volt az egeszbol.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi, ez egy művészeti könyv, és ezek ilyen áron kezdődnek. Barbinak úgy sikerült ez a nagy számla, hogy szeptemberben végighívta a régi osztálytársait, hogy milyen az új suli. Régen kártyás telcsije volt, csak elfelejtette a kódját, miután megváltoztattaKép Így meg a férjem mhelyéről kapott egy vonalat és csak a nettót kell fizetni, eddig működött is, mert max 3ezer volt a számla.
Aranyos Emike dumájaKép

Conti

conti

Nyuszi

Vágó bácsi Kép Ilyen nálunkis van, csak azt mondja Dani, hogy "Fidelj, ott van Vágó úr!"

Conti
Telszámla tényleg nem semmi. a Vonalasra sem lehet limitet tenni? Gondolom, hogy a hajadat tépted.

8ezres könyv
Én már nem lepődök meg, a mi szakmai könyveink is sokszor 10e ft-tól kezdődnek, ami ér is valamit. Persze sok minden letölthető a netről, de nagyon sok minden nem.

tegnap betáraztunk daninak ruhákból. van egycsaj a játszón, aki kölcsönadta egy divatnagykerbe (Fenomén) szóló törzskártyáját. nagyon szereti danit. vettünk anyósommal egy csomó melegítőgatyót, simát és polart is, polar kapicnis felsőket, csini pulcsikat, farmergatyót. ami csak kis mérteben volt, az a body volt, de majd veszek a babybellben vagy máshol. és tányleg nagyon olcsó és nagyon klassz cuccok vannak. apának vettem egy pulcsit és egy inget meg zoknikat, magamnak egy sapit és egy pulcsit.
hétvégén jön kantáro overallnaci és hozzá kiskabát, anyósoméktól kapja. anyutól is kapott egy őszi kabátot és egy csini pulcsit. még pr mellényt szeretnék neki, de lehet, hogy kötni fogok, úgyis annyi fonalam van otthon.

ma jön haza a férjem Salzburgból, már nagyon várja Dani haza. Tegnap is fél 1ig keresztszemeztem. nem volt kedvem még lefeküdni az üres ágyikóba.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa
sajna nincs, úgy tudom megszüntek Kép
de ha tudok vmit, szólok!
Rit

rit

anemona7

Gumicukor,
Te egy fenomén vagy, hogy tudsz időt csinálni magadnak hímzésre meg kötésre. Én úgy szoktam beájulni az ágyba... Persze amúgy sem vagyok egy kézimunkázós.

Kataa,
Aranyosak vagytok a képeken! Kép))

Solymesz cukorka: a minap csont nélkül elmondta Szabó Lőrinc "Hörpentő"-jét ("Gá-gá bíró, bumbele Máté...") Kép Dagadt a keblem.
Az alvás is elég jól megy: este elég neki átlag 3/4 órát mesélni, és elalszik. Mostanában éjszaka sem ébred fel.

Zita
parazita

Sziasztok

Tulvagyunka mai bolcsin isKépReggel bevittem es egy szo nelkul ment jatszani,ugyhogy el is jottem rogton.Befizettem neki a kajcsi penzt ,aztan ez a ket ora arra volt eleg hogy bolt,otthoni rendrakas,teregetes,es mar mehettem is erte.
Vegulis ot meg a heten nem viszik ki,mert szoktatos,ugyhogy bent jatszott par gyerekkel,de amikor mentem odaszaladt megpuszilt es ment volna vissza jatszaniKépKépKépCsak amikor megemlitettem a buvos szot hogy jatszoter akkor iramodottm eg kifeleKépMa is megdicsertek hogy jol viselkedettKépViszont kiderlut hogy a bolcsis nenije hossabban marad itthon ugyhogy marad ebben a szobaban ahol O a legnagyobb.Van meg 2 23 honapos es a tobbi 1.5 eves.Nagyon orultem neki mert a nenik nagyon kedvesek,szimpik es itt nyugisabb a kornyezet, a szomszes szobaban a par hete szoko gyerekek is fel orakat sirnakKép
Ma mar mondta hogy :Holnap is bolcsiKépUgyhogy egyenlore elvezni.Persze tudom fog ez meg valtozniKép

Conti
Barbi nem semmiKépHiaba kis gyerek kisgond es telefonszamla,nagy gyerek nagy ....KépKép
Lenyeg hogy tetszik neki a suliKép

Nyuszi
Szuoer hogy kesz vagytok vegre mindennelKép
Emike nagyon edi a megjegyzeseivelKép

Parazita
Solymi nagyon ugyi,mi meg csak az Arany Laci elso ket sorat tudjukKép

Beszti
Tenyleg milyen 3 gyerkoccel otthon ,foleg az elso hetek ?

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa,
Ügyesek vagytok a bölcsivel!

Sasha,
Ez aztán nem semmi mennyiségű ajándék!

Zita
parazita

Sziasztok!

conti!

telcsiszámlaKép Most enkünk is sok lett, hármunknak 18 e, pedig csak 10 szokott lenni.

Kataa!

Tök jó hogy így elvan. Emma is végülis jól tűri hog ymimegyek, nem sír, enged menni, de mindne evésnél megcsinálja a balhét. Reggelizni sé ebédelni si csak úgy hajlandó ha ott vagyok, ebéd előtt már ekkor elkezdett visítanai amikro elindult az első gyerek kezet mosni. Be kellett mennem. Közebn 1/2 9-1/2 12-ig jól elvolt, állítólag nagyon felszabadultan játszott, jól érezte magát, sőt mondta hogy jön holnap is. És megtanulta gondozónénik nevét Kati és Éva.

Ma bent volt megnézni őket a vezető helyettes és utána bezsélgettünk a szobában és mondja nekem hogy az Emma nehéz eset mert nagyon makacs gyerek és nem tudják elterelni, meggyőzni. Amíg jól érzi magát addig mindne Ok, nem hiányol engem, de ahogy valami bibi van (sérelem vagy ugye evés) azonnal engem követel sé nem halgat rájuk. Hát ez van, eddig is tudtam hogy ő ilyen ksi akarat bajnok. Nem tudom hogy bírnak majd vele, lehet hogy még a jövő héten is ebéd és reggeli környékéna közelben kell maradnom, nem lesz eléga két hét beszoktatás. és még utána van egy hét hogy az alvást is megszokja, bár ha jövő héten nem megy még az evés sem, akkor lehet hogy ráhúzunk még egy hetet és anyukám el fogja hozni még ebéd után azona héten is, és csak akkor próbáljuk az alvást ha már az evés jól megy.

Ja, ma ellopták a babkocsink a bölcsiből az alatta fél óra latt amit bent voltam reggelinélKép Emma fél órát zokogott mikor kijöttünk, mondat hogy csücs, csücs és nem volt ott akocsi. mondtam hogy elvitték javítani, a néni ésmajd délután megkapja, d ecsak ordított hogy nem adom néni, nem, Emme, Emma.Kép Úgy sajnáltam. Hogy lehet megmagyarázni ezt egy kétévesenk? Ja, a nénit azért mondtzam, mert egy anyuka betelefonált a bölcsibe hogy talált egy babakocsit és felhívtam és olyna színű mint amiénk, de dolgozik és 4-re kell menni megnézni, hátha a miénket találta meg. ha nem, akkor mehetek babakocsit venni, mert Emma még nagyon ragaszkodik hozzáKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Túl vagyunk a 2. napon. Most csak fél 11-re mentünk és egy órát maradtunk, Betti már ahogy közeledtünk úgy sikongatott meg ugrált mint egy kiscsikó. Sokat rohangált meg játszott,a gyerekekkel is barátkozott(megint a fiúk jöttek oda) de amikor el kellett jönni! Azt a hisztit!!! Alig bírtam hozni, mert rúgott, dobálta magát, ha leraktam meg leterült a földre. Alig bírtam a kocsiig elvinni. Sajnos láttam rossz dolgot is, van egy másik beszokós kislány, őt tegnap hagyta először ott az anyja, ma meg láttam, hogy egy kisfiú szekálja, lökdösi: Menj innen, menj innen, a kislány meg elkezdett bömbizni. Na, hát a Betti is pont ilyen mimóza.

Gumicukor, hát inkább az apja őrjöngött, vitték neki a számlát, ő meg azt hitte először tévedés, mert a sajátját nem kell kifizetnie és ő szokott ennyit beszélni. Azzal fenyegette a Barbit, hogy a kimenő hívást törölteti, de akkor meg nem tud hívni ha tényleg baj van.
Jól bevásároltál, én is vettem ma egy váltó kabátot Bettinek.

Kataa, szerencsés vagy a csoporttal, meg Alex is jól érzi magát.

Zita, milyen kis ügyes SolymiKép

Conti

conti

Sziasztok

Voltunk Emikevel Ilkeeket megnezni. Jol vannak, nagyon edes a pici(nagy) fiu, edesen aludt a kis ketreceben. Persze rogton megrohantak a korhazi elmenyek.

Gumicukor

Hipergyorsan megirtad a kicsi fiu megszuleteset, szegeny buszke papat jol le is elozted, csak nezett, mikor hazament a korhazbol es leult a gephez hogy megirja.KépKépKép

Amugy en is este szoktam kezimunkazni, ha megvacsiztunk es megfurodtunk.(Egyutt furdok Emivel, ha van aki addig gardirozza a kis tokost.KépTvzunk es kozben nyomulok a gobelinnel. Te mindig ugy otthon gyartod a keresztszemest, vagy szoktal elonyomott mintat is venni? Gondoltam megprobalom en is a hazi gyartast, bar gobelinnel meg nem lattam ilyet, de az elonyomott kanavak bazi dragak. Most is elcsabultam es rendeltem egy pipacsos repro-t (asszem Monet) cirka 5ezerert a neten./ Es ebbe nincs meg a fonal.KépNagyon tetszett gorog lepcsos alkotasod. El tudnad kuldeni valahogy a mintat???Pliz!!!

Zita

Versmondo Solymi. Kép Hajra alvas! Megy mar zsak nelkul is?Kép

Conti

BolcsiKépHIsztiKép
Nalunk is van mostanaban, ugy latszik kotelezo atesni ezen mindenkinek.Kép

Mano

Makacs Emma.Kép Majd megjuhaszodik szerintem, ha megszereti a gondozonoket.
Van egy kerdesem, szerinted mit vegyunk a kutyusnak telire a hazikoba, hogy ne fazzon? Mostanaban eleg hideg van ejszaka, nem szeretnem ha a parom hazajonne kulfoldrol es az eb meg feldobna a talpat valami megfazas miatt...

Kataa

Majd rakok ki a hazrol egy kepet.Kép Tok jo, hogy ilyen jol nez ki Alexnak a bolcsi, csak igy tovabb!Kép
En is valami itthoni munkan torom a fejem ha jovore Emi oviba megy es csak a picivel leszek itthon.

Kepzeljetek Danny fiam tegnap ota hangosan kacag, annyira edes, hogy a szemem is konnybe labadt a meghatottsagtol. Viszont a hasfajossag meg mindig megvan, holnap megnezi a gyerekdoki bacsi.
Ferjecske a valtozatossag kedveert most Becsben van. Mar harmadik hete megy valahova egyfolytaban, csak hetvegekre van itthon. Mar elegem van! Es meg a jovo heten is utazik Svedorszagba.Kép

Lanyok

Mit erdemes Becsbol hozni, ezer eve nem voltam es a ferjem kerdezi.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Minden közelmúltban volt szülinaposnak gratulálok!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok
kataa
én is meglepödtem mert az egyik ismerösöm aki 6 hónapos korában adta a bölcsibe a lányát azt mondta hogy mgsem fogja érezni imike a változást és nagyon hamar beszokik ehelyet 1hétbe telt mire beszokot mamár szerencsére igen jol elvan és jol elszorakoztatja a gondozonéniket Kép szépen eszik és hizik Kép.ha megyek értük akor akor mosolyt kapok imikétöl mint egy ház Kép és majd kirepül a gondozonéni kezéböl Kép .

Cipö
petikének is LEOS cipöje van igaz mi még agusztusba vetük neki a szandit a bölcsibe szintén bentre nem azt mondom hogy olcso volt de ilyen kell neki ludtalpa miatt hát ilyett vetünk söt a téli cipöje is ilyen lesz .

Conti
az sok Kép javasolom a feltöltökártyát azal nem fordul elö ilyesmi.

Bölcsi
nem biztos ha jol érzi magát a bölcsiben akor nem fog sirni viszont nyugisabb és fáradtabb lesz a bölcsi után petike mindig fáradt estére viszont olyanétvágya van mint egy felnötnek.

Pusz Csics és a fiuk
csics

Manó,
Hát nem semmi, hogy így elvitték a babakocsit. A tesóméknak a zártkapus ház udvarából vitték el... Elképesztőek az emberek.

Nyuszi,
Zsák nélkül még nem mindig működne a dolog, mert időnként rájön, hogy elkezd rikácsolni: "Anya ágyába!", meg "Solymi kiszáll!", és ilyenkor simán kimászna, ha nem lenne rajta zsák. Így meg kivárom a hisztit, és egy idő után már azt kiabálja, hogy "Anya olvas!", akkor folytatom neki a mesélést, és ezután már szépen elalszik.

Zita
parazita

Ilke
Gratulálok a kicsi fiúhoz. Már biztos otthon vagytok Kép

Manó!
Nektek is. Tényleg nagyon összebeszéltek a fiúk!

RZsuzsa
Gratulálok a kis Lucához. Nagyon szolidáris vagyok.

Gratulálok a 2 évesekhez! Én is feltöltöttem a képeket végre.

Manó
Hát ez nem semmi. Nálunk a múltkor a cipők kezdtek eltűnni a zekrényekből, aztán meg a pelenkák. Úgyhogy nagy botrány lett belőle. De borzasztó mik vannak. Egyébként a Hanna is nagyon ragaszkodik a kocsijához még, pedig már alig meg szegényke, ha összecsukom tuti nem tudom kinyitni.

Tök jól haladnak a manók a bölcsiben. Nálunk van egy vastag gatya abban megy, meg az udvarra átöltöztetik, és melegítőben van a bölcsiben. De sajna kinőtte a kabiját, úghogy muszály lesz újat venni.

LÁnyok előléptetnek. Januártól én leszek az irodánk vezetője.
Erre most meg nem jött meg. Még csak 2 napja, de nálam ilyen nem szokott lenni (főleg nem gyógyszer mellett), úgyhogy be vagok sz*va rendesen. és a hasam sem fáj meg semmi Kép
Pedig 2 hete meg úgy görcsöltem, hogy azt hittem az lesz belőle, de nem.
dec8

Hali!

Tegnap hazajött a párom is Salzburgból, hozott fincsi Knabber Nossi-t (hosszú minikolbász), na hát Dani úgy rácsapott, ici-piciket harapott belőle és mondta: "Finom, jó!"

Nyuszi
Innen letöltheted a görög lépcsős mintát
http://www.hot.ee/bn/xstitch/heritage.htm

és van még itt rengeteg klassz. én inkább keresztszemezek, a goblen nem annyira tetszik, igaz a keresztszemes eléggé szemrontó néha, mire kibogarászom a papírról a mintát. csak anyagot festettem eddig a Nefertitihez, mert sehol sem találtam narancsos vásznat, így befestettem vöröshagyma héjának levével. készletben bazi drága lett volna, 13e ft körül, így meg csak a fonalat kellet megvennem és a vásznat, így negyedanyiból kijött.

Nem akartam ünneprontó lenni a babaértesítéssel, csak hát úgy megörültem, hogy nektek is közzétettem Kép remélem Ilke nem baj.

Kutyaház
A mi kutyánk házát apukám csinálta, kívül műanyag lapok, a bélése hungarocell duplán és azon egy régebbi padlószőnyeg bevonat. elég jól szigetel. a ház alja is ilyen, azon van még egy birkabőr, amit anyukám ki akart dobni. mondjuk a mi kutyánk hosszú szőrű és világ életében kinti kutya volt 2 hónapos korától kezdve és télen hozta apukám. sosem fázott meg. persze nem azt mondom, hogy vegyetek echte birkabőrt, de valami hasonló biztos jó meleget adna bent neki.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

még azt nem is írtam, hogy tegnap vettem észre, hogy Daninak kijött az bal és jobb alsó 5-ös hátsó foga. fogmosásnál vettem észre. kis fehér hegycsúcsok állnak ki az ínyből és bökdösnek Kép hát komolyan ennek a ygereknek meg sem kottyan a fogzás, mint ahogy kiskorában sem volt vele gond. végig alszik, zabál, néha a macija lábát gyömöszöli teljesen hátra a szájába, abból gondoltam, hogy fog lehet a dologban, de egyébként semmi. biztosan az én mazohista hajlamomat örökölte fájdalomtűrés szempontjából.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Nem mentünk ma a bölcsibe, mert Betti betaknyosodott. Ha jobban lesz holnap azért megyünk. Csak az orra folyik, láz nincs szerencsére.
Az áramunk meg bújkál némely konektorban ill. lámpában. Így nem megy a mosógépem, a fűtéskeringetés, stb. Este jön a szerelő.

Manó, nem semmi a babakocsilopásKép

Dec8, gratula az előléptetéshez! Szólj ha leszel a tv-ben megint, de előreKép A helyedben jövő héten felkeresném a dokimat. Vagy addig megoldódik..

Conti

conti

Conti, Kataa!

Köszi az érdeklődést, megvagyunk. Zajlik az élet, egész sok időm van, csak elég darabokban, ha épp Hanna hagyja. Így sokszor csak olvasómódban vagyok, nehéz pár mondatban reagálni...

Hanna egyébként jó kislány, eszik, alszik, időnként elnézelődik, máskor meg lóg anyján.Kép Igazándiból csak ezen a héten voltam először három gyerekkel, mert Beni 2 hétig a nagyiknál volt (előtte meg egy hetet a párom itthon volt). Így egy kicsit nehezebb, főleg azért, mert rossz az idő, nem lehet a nagyobbakat szinte egész napra kiküldeni a kertbe, és sokszor kívánom, hogyy bárcsak már az új házunkban lakhatnánk (de majd csak jövő ősszelKépKép), mert félek, hogy Hanna nem tud nyugodtan aludni, zeng a ház Beniéktől, Nátán csapkodja az ajtót (most épp egy strandlabdát dobálKépKép a házban, még jó,hogy nem igazán tud vele kárt okozni), de ugye őket sem lehet teljes csendre kényszeríteni. Talán kicsit könnyebb lesz, 2-3 hét múlva Beni megy oviba.KépKép

Nátánnal egyébként is vigyázni kell, mert szeretgeti Hannát, de ugye 2 éves szeleburdiságának teljes erejével (ráfekszik, megvizsgálja). Sajnos párszor már megütötte, de nem hiszem, hogy féltékenységből (apját és engem is megüt, bár mi le tudjuk fogni), sajnos mostanában elég sokat verekszik "játékból", és ebben a szomszéd gyerekeknek (főleg a kisfiúnak) is van szerepe. Volt olyan, hogy szóltam a két kicsinek (Nátánnak és a szomszéd hasonló korú kislánynak), hogy ne bántsák egymást, nem szabad, meg hasonló bölcs felnőttségekkel, erre 1 perc múlva hallom a 7 éves kisfiút, hogy arra biztatja Nátánt, hogy üsse meg a kislánytKépKép. Valamelyik nap Hanna épp szopizott (fekve), Nátán odajött és kettő akkorát csapott ráKépKép (és még megakadályozni sem tudtam, annyira hirtelen), úgy elfutotta a fejemet a méreg, hogy ha ezek után meglátom vagy meghallom még egyszer, hogy a szomszéd kisfiú bármi verekedéseset produkál, akkor leszedem a fejét!!!

Egyenlőre még nem főzök, hozatom a hamit, és olyan jól bevállt, hogy lehet, hogy a későbbiekben is fogjuk, ha nem is minden napra teljes menüt, de esetleg levest, vagy ebédre egy adagot a gyerekeknek.
Jó hír, hogy kapok egy kocsitKépKép (Renault Megane), már a hitelt intézzük (a kocsi már megérkezett a kereskedőhöz), ill. a párom hirtelen rájött, hogy milyen jó is a mosógatógép (bérel egy irodát, és ott van), és ezért vett nekem is itthonraKépKép. Tényleg, mit kell beletenni a mosogatáshoz? (Még nincs beüzemelve, mert "teljesen beépíthető" fajt, az asztalosnak még be kell építenie.)
Ha van időm, akkor most épp a karácsonyon gondolkozom, mert valamikor kimegyünk Ausztriába ruhát és játékokat venni (az ára miatt is, de talán méginkább a választék miatt).
Nátán még mindig nem nagyon beszél, így mindig csodálkozom (és jókat nevetek rajta), hogy milyen mondatokat tudnak produkálni a csemeték.

Conti!

És ezt a 8 ezres könyvet midenkinek meg kellene vennie?
BölcsiKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Én is kicsit el vagyok maradva, de azért próbálok irni pár sort.

Zsuzsa, Ilke, Judy!
Hatalmas gratula a babákhoz, és nagyon sok boldogságot nektekKépKépKép!

Nyuszi!
Végül nem volt különösebb probléma visszaszokni a bölcsibeKép. Az első 2 nap volt bömbizé, de azóta újra minden rendben. Mosolyogva köszön el, délután pedig boldogan ugrik a nyakambaKép.
Vágó bácsiKép, nálunk ha a másik csatorna megy, akkor lelkesen rikkant fel, hogy Gabi, Gabika (Jakupcsek)Kép.

Kataa!
Persze, én tudom, hogy vannak akik inkább szeretnek sokáig otthon lenni, de amit a mi dokink művel az már kicsit túlzás szerintem. Felőle Gyurci még mindig itthon lehetne, ez lenne a 3. hét. Amióta újra jár, azóta sikerült neki is megint összeszednie egy kis náthát, de szerencsére semmi komoly. Bent nagyon szépen fújja az orrát, itthon meg szivom neki, már épp múlófélben van az is. Amúgy a mi csoportunkban MINDENKI náthás. Szóval ha a gyereket addig nem vinném, amig teljesen el nem múlik a náthája, akkor is már az első napokban elkapná bent újra.
A szülinapi képek szuperekKép. Gratula a bölcsihezKép!

Rit!
Nagyon ügyi vagy az új állássalKép
Ez a bölcsis öltöztetés ismerősKép. Még a múlt héten pénteken nagyon jó idő volt, majd megsűltem amikor mentem Gyurciért, erre úgy találom a gyereket, hogy 3 réteg van rajta felül, plusz még e legmelegebb téli pulcsijaKép. Ez utóbbi tartaléknak volt a szekrényében, ha hirtelen nagyon hideg lenne. Számonkérésemre az volt a válasz, hogy azért adták rá, hogy nehogy visszaessenKép. No comment. Másnapra taknyos is lett.
Most hogy mondod ezt az öregedési dolgot, vettem észre, hogy már én is 1 évvel öregebb lettemKép.
BesztiKép, ha van egy picike időd rá, akkor kijavitanál a tábélában 25-re? Meg úgy néz ki, hogy visszaköltözünk ZuglóbaKép.

Conti!
Tényleg nagyon jó ötletei voltak a fotós csajnakKép. Én viszont nem nagyon szeretem ha fotóznak, ezért egy kicsit feszélyezve éreztem magam ilyen beállitásokban.
SzámlaKép.
Látom már nem aktuális a kérdésed a bölcsivel kapcsolatban, de azért leirom. A férjemnek van egy barátja, akinek elég jó kapcsolatai vannak mindenfelé. Neki szóltunk, hogy próbáljon intézni valamit. Egy telefonjába, nekünk meg egy csokor virágba került az elintézésKép.

Sasha!
KépekKép, ajándékokKép

Gumicukor!
prémiumKép

Manó!
babakocsiKép, ez nagyon durva. Remélem a tiéteket találták meg.

Dec8!
Gratula a kinevezéshezKép!

Beszti!
Jó hallani rólatok is egy kicsit bővebbenKép. VerekedésKépKépKép.

Dackorszak: Nálunk is tombol ezerrelKép. Az egyénként is akaratos és makacs Babám, egy kezelhetetlen kis ördögfióka lettKépKép. Van hogy 2 óra alatt sikerül hazavonszolnom a bölcsiből (15-20 perces út), mert annyira hisztizik és dobálja magát a földhöz. Amit észrevettem az az, hogy amióta bölcsis, azóta ez csak fokozódikKép.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok

Ma is ismeteltuk a tegnapi napot.Minden Ok volt a bolcsiben.Viszont a gondozoneni szolt hogy neha meglok egy ket kisgyereketKépHat ez mar 1 hete van mashol is,ugy latszik kezdi otthonerezni magat a bolcsiben,ha mar ott is csinaljaKépKép
Ezerszer raszolok szepen,neha mergesen de szerintem nem igazanert meg,vagy csak makacs a lelkemKépHolnap mar ott lesz 9-12 kozott es ott is ebedelKép

Tegnap Marika jott delutan igy el tudtunk vegre menni a Metroba(ugye oda nem mehet gyerek)feltankoltam mindenbol.Vegig jol eljatszottak,pedig ez volt a masodik alkalom hogy egyedul voltakKép

Mano
Szegeyn Ti a babakocsivalKépNalunk is van vagy 50 kocsi bent az eloterben,es nincs vele gond,bar a mi egyszeru kocsinbol van meg egy csomo is ugyanottKépRmeelem meglett vegul.???

Dec8
Gratula a munkasikerhezKép
Gyogyszer mellet nem hinnem hogy babas vagy,szinte 0 az eselye,ne aggodjKépVagy van egy ilyen erzesed???Ki tudjaKépA doki a tuti valaszKép

Conti
Remelem hamar lesz futesed,mert nagyon hideg van kintKép

Beszti
Nem is gondoltam volna hogy Te odaadod Benit.Emlekszem pont Te mondtad amikor feljott itt a nagyizas a gyerkocoknel hogy Te nem szoktadKépBar elhiszem mi zajt csinalnak otthon a fiukKép
Gratula a kocsihozKép
Nekem is nemreg van mosogatogepem,de kincset erKépEn is a tobbiek tanacsara Calgonit 3 in 1-t vettem,meg eloszor sot a tartalyba.

Banyoci
En is ettol tartok, hogy mar igy is hisztis magahoz kepest es ez csak fokozodni fog.Itt is majd mindenkinek folyik az orraKépUgyhogy kar is itthon tartani,ugyis elkapna ha visszamegyKépBar soknak a sirastol is folyik az orraKép

Pusz megyek vasalniKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Igen, a mi kocsink voltKép MegvanKép Szóval most már csak nem értem hogy ki és miért szórakozik ilyennel, hogy kitolja és pár utcával odébb otthagyja aparkolóban.

Ma egész jól ment a bölcsi, bár reggel sírt amikro kijöttem és a reggelihez vissza is hívtak, viszonte bédhez nem kellettem! most először nem hisztizett evéskor. remélem ez most már így is marad. Úgyhoyg 1/2 9-től csak ott ücsörögtem amíg ki nem hozták a lurkót. És nagy dumálva jött kifelé, mesziről ahllottam ahogy hozzák.

Kataa!

Emma is verekszik néhaKép, tudják ott hogy mit kell neki ilyenkro maondani. Komoly gond még nem volt. Viszont egy előny evan, hogy így őt nem bántja senkiKép Mondjuk nála érdekes mert csak 1-2 gyerekkel nem szipmatizál és akkor őket lökdösi meg ilyesmi, de van olyna akit sose lökne meg. pl Bence barátjának mindnet megenged, ha kérdezem kivel játszottál a válsaz cska Bence lehet, pedig a gondozónők azt mondják mással is játszik.

Dec8!

Hát én Katával ellentétben a 0-nál jóval többe sélyt adok a gyógyszer mellti terhességnekKép ismerek jó pár iylet, de azért két nap az nem sok még. Hú, most mindek drukkoljunk?

Banyóci!

van olyna gyerek akin így jön ki a bölcsis streszz, nem biztos hogy cska dackorszak. majd lenyugszik. emma kitomboljamagát bent, nem kell itthon kiadnia magábólKép Mindneki mondta hogy a bölcsiben majd nem fog hsiztizni meg hogy ez csak nekem szól, és én mondtam hogy higyjék el hogy ő mindnekinek hisztizik. nem hitték és Lám, ott is hsiztizik ha nem tetszik valami.De van olyan aki ott jó gyerek és amikro haazmegy tombol.

nyuszi!

Hát nem tudom, mi sose tartottunk kint kutyát, de anyósoméknál nincs semmi különös, náluk háza sincs csak bemehet az egyik ólba, ott szlam van kirakva, sose fáznak meg a kuyták (németjuhász és palot apincsi) Cska za lényeg hogy nem szabd a laksába beereszteni, mert attól fázik meg ha ki be járkál a hideg és a meleg között.
Egyébként én ha kint tartanék kuytát biztso szigetelt házat vennék (amiben a két lap között hungarocel van vagy ilyesmi. esteleg az ajtóra rongy hogy ne fújjon be a szél, és a házba nem is tudo, szivacs vagy báráynszőr ahogy Gumicukor írta. Bár a szivacs nem jó, mert ha esik és bemegy vizsen akkor sokáig nedves marad. akkro talán jobb valai vastag pléd, és az biztso hogy vizes, havas időben 2-3 naponta cserélném hoyg ne nedvesedjen át.

Manó

KépKép
manó

Beszti, ezek csak ajánlott könyvek, nem kötelezhetik hogy megvegye, de nagyon ajánlott. Az a bajom, hogy van több könyv is, amit csak antikváriumban lehet megkapni, ha lehet egyátalán. Most apukám mászkál utána. Mind arany árban van.

Kataa, van fűtésKép Kijött a szerelő, de előtte az áramunk is visszajött, kiderült, hogy elmű hiba, hiányzott egy fázis (??) nem értek hozzá...

Nyuszi, nálunk a kutya sima kutyaházban van, mondjuk ő északi fajta, bírja a hideget. Sőt, imádja a havat simán kifekszik a hóba is. Szerintem jó egy normál kutyaház egy pokróccal és úgy fordítva, hogy az uralkodó széljárás ne fújjon be. Az enyém tuti leszedné a "függöny ajtót" sőt amit beraktunk pokrócot, azt is kihajintotta.

Manó, tök jó, hogy meglett a kocsi!

Conti

conti

Kataa!

Nátánt nem adom oda, mert ő nem olyan, viszont Benit lehet és szoktam is, igaz hosszabb időre őt is csak 3 éves korától, előtte csak pár órára vigyáztak rá. Mondjuk abban, hogy Nátánt nem tudom rájuk bízni az is szerepet játszik, hogy anyám Veszprémben, anyósom Füzesabonyban lakik (kb. 120 km mindkettő Bp-től, csak az ellenkező irányban), nem lehet valakire rábízni, akit évente 3-4-szer lát. Most már egy kicsit jobb talán, mert kezdi megismerni őket, meg látja, hogy Beni ottmarad, jövőre szerintem őt is fogom tudni.
Ott, ahol a nagymama közel lakik, gondolom sokkal jobb a helyzet, pl. én minden tivábbi nélkül rá tudom bízni Nátánt is a szomszédainkra. Velük viszont sokat van együtt, sokszor természetes, hogy pl. elmegy velük vásárolni, náluk eszik. Igaz, az alvás nem nagyon megy, de még azt is meg lehetne oldani, ha nagyon kell.

Manó!

KocsiKépKép.

Conti!

Nagyon ajánlottKépKép. Ez ismerős...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
De jó hogy ma benéztél (na meg hogy én is Kép)
Azért jó hogy Hanna ilyen jó kislány, nem úgy mint az enyém. Jön tegnap "Anya gyere, csúnya" - mondom Miiiiiiii. hát a drágám kerítést csinált a fara, de miután mondtam neki hogy a falra rajzolni csúnya dolog, úgyhogy. Egy CSÚNYÁT csinált Kép

A mosogatógépbe kell só, meg öblítőszer, meg mosópor. Vagy tabletta, van amien minden benne van 3-az 1-ben én pl. a DM-ben szoktam DMest venni az sokkal olcsóbb Kép

Tudom, hogy gyógyszer mellett is teherbe lehet esni, de nekem eddig mindig percre pontos volt. Egyébként amikor először terhes lettem, akkor sem tudta megmondani az orvos, csak 1 hét múlva, úgyhogy biztos kivárok. Egyenlőre én sem tudom minek örülnék jobban, bár a főnököm biztos megöl ha most hagyom cserben, mikor végre megtalálta a "megfelelő személyt".

Puszi
dec8
dec8

Kataa
Én is hallottam már több esetet, aki tabletta mellett teherbe esik. pl. az enyémnél is nagyon észnél kell lenni, mert szinte percre pontosan kell bevenni. nagypn kevés a hormontartalma, elvileg 2-3 nap alatt ki is örül. persze majd amikor már a tesót tervezzük, akkor jóval több időt szeretnék hagyni a kitisztulásra.
pont a múlt havi kismamában olvastam egy csaj történetét, aki pont tabletta mellett lett kismami, és szép egészséges baba született.
anyukám pedig spirál mellett lett anno 15 éve terhes egy harmadik babával, de sajnos el kellett vetetni, mert a petezsák körülnőtte a spirált.

dec8
én is ilyen dilemmában voltam, amikor kiderült Dani lakik a pocimban, én akkor még csak fél éve dolgoztam ezen a helyen. mégis minden ok lett, merg hát addig lesz 9 hónap. egyébként július elején születne Kép, ha mégis baba lenne Kép én is ilyentájt estem teherbe 3 éve Kép és most azért szeded a gyógyszert? nem voltál stresszesebb vagy ilyesmi?
azért drukkolok, hogy megjöjjön.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Talán páran emlékeztek rám, tavaly nyáron, illetve ősszel írogattam "névtelenül", Magdi néven. Sajnos elköltöztünk, így bő 1 évig nem hallattam magamról. Persze néha olvasgattam, mindig nagyon érdekelt, hogy kivel mi történik.
Gratulálok a megszületett babákhoz, és a pocakosoknak is nagyon sok boldogságot kívánok. Rólunk röviden (akik nem emlékeznek ránk): Nóri lányom 2002. szeptemberében született. Dunaharasztin lakunk, én most 27 éves vagyok. Utolsó jelentkezésem óta nálunk is kopogtatott a gólya, idén május 2-án (anyák napján)megszületett a kisfiam, Márk István. A táblában (nagyon jó érzés, hogy nem lettünk kitörölve) Márk egy kis kérdőjel, ha lehet (és lesz időd) Beszti létszíves javísd ki! Ezt előre is köszönöm Kép

Ha "visszafogadtok", akkor most újra tudnék jönni sűrűbben, azt látom, hogy a társaság ugyanolyan jó, mint 1 évvel ezelőtt.

Megpróbálok fotókat feltenni a babákról, bár ez tavaly sem sikerült.

Mindenkit üdvözlök:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Mano
Orulok hogy meglett a kocsi,gondolom nem jott volna jol egy uj ilyen veteleKép
Hat nem orulok neki hogy lokdosodik,perszea rohej az hogy el sem esnek mert csak hozzajuk er,de megisKépEzt az unokatesojaval egyutt tolott napon szerezte be egy hete anyueknalKép
En is ugy vagyok vele,hogy ne inkabb ot verjek de azert nem szeretnem ha a lokdosodes utesbe fordulna.Bar mivel o fiu ez elkerulhetetlen lesz mar az oviban is nemhogy a sulibanKép
Eddig attol feltem hogy mimoza tipus,de szerencsere nemKép

Gumicukor,mano
Persze hogy lehet babasnak lenni gyogyszerrel,viszont azt hiszem en paraznak vagy 9 honapot mire megszuletik a baba,mert ugye az hogy lehet baja is annyi eselye van mint hogy elvileg meg sem foganhatKépKép
A mostani szupereknel azert tobb ezerbol fordul elo ilyen,remelem nem Dec8 lesz azKép

Conti
Szuper hogy van mar melegKép

Beszti
Hat nekunk sem lakik kozel sajnos,de azert kethetente latja es soxor beszel vele telefononKépImadja oket,emlegeti oket napontaKép

Dec8
Remelem a legjobban alakul a dolog,ahogy mindenkinek joKép

Gumicukor
En is ilyet szdek,sot szedtem is Aex elottKépAkkor is es legkozeleb is kihagyok 3-4 honapot,bar a dokim szerint felesleges,de jobb a bekessegKép

Magdi
EN is emlekszem rad,gratula a kicsi Markhoz is.Gyere gyakran es meseljKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

gyógyszer téma: nem lesz beteg a baba ha gyógyszer mellett leszel terhes, ezek már annyira kicsi hormontartalmúak. A spirál ezerszer veszélyesebb, azt soha nem tetetnék fel épp ezért, mert ha mégis véletlen baba lesz gyógyszer melletta ggódás nélkül megtartanám. Azt mondják hogy a veszély, ami miatt a 3 hónapot javasolják inkább a vetélés, mert a gyógyszer elvékonyítja améhnyálkahártyát, és ebbe nem tud olyan jól beágyazódni. Kb 3 hónap altt visszaáll a régi vastagságára. na meg úgy olvastam hogy gyógyszer mellett nagyobb az ikerek eélye mert több pete is érhet, d eez nem biztos, cska rémlik valami ilyesmi. Utána néztem mert én nem nagyon akartam várni a próbálkozással, aztán valahogy úgy volt hogy 2 hónapot azért kihagytam, de a 3.-ben már tuti jött EmmaKép

Gumicukor!

Hú, percer pontosan? na az ekem nem menne. én este veszem be, de van hoyg 7-kor van hogy 11-kor. Sőt, sokszor elfelejtettem már és csak reggel vettem be. Bár ez inkább régebben volt amikor Tri-regolt szedtem, d emost is előfordult a femodennél. Sőt, nyáron elfelejtettem magammal vinni anyósomékhoz egyszer és már csak 3 szem volt hátra, így azt nem szedtem be hanem előbb jött meg 3 nappal. Aztán visszaálltama következő hónapban. és mégse lesz "véletlen" babám, pedig úgy szertnékKépKépKép na jó, azért most épp nem, ha már beígértem hogymegyek dolgozni, de fél év múlva jöhetKép

manó

KépKép
manó

Hali!

Hétvégén megint egyedül leszek Danival, mert a párom most csapatépítő tréningre ment a Börzsönybe, holnap jönnek haza, de még be kell mennie egy szervert rendbetenni, mert csak akkor nem dolgozik rajta senki. aztán szombat este, ha minden igaz, szülinapi buliba megyünk a rollingrockba egy kolléga és barátnőmére.

fogibogyó
és úgy vagyok vele, hogy nem bízom egyik módszerben sem 100%-osan. én gracialt szedek. ha majd nem szedek, akkor ki fogom próbálni azt a pálmafás peteérés jelző kütyüt.
én is paráznék, hogy egészséges lesz-e ténylega babám, mégha a vizsgálatok alátámasztanák, akkor is. spirált én sem tetenék fel, főleg, hogy fémallergiám van, nem is lehetne, mert mindegyikben van rézszál Kép

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Látom a verekedés is téma. Nóri lökdösődni szokott a játszón, elég röhejes, amikor 3-4 gyerek tülekszik egy játékért. Komoly odacsapás még nem volt, remélem nem is lesz, bár szerintem előbb-utóbb minden gyerek találkozik az agresszióval. Ha máshol nem, hát a tévében és a mesefilmekben.

Beszti! Nálunk ugyanez volt, amit írtál. Márk mikor kicsi volt (és újdonság) néha kaja közben kapott egyet-kettőt a nővérkéjétől. Nóri odajött, simizte a Márk fejét, aztán a következő pillanatban jól odasózott neki. Szerencsére Nóri hamar leszokott erről, ma már nem bántja a Márkot. Szerintem ebben közrejátszott a féltékenység is.
Mostanában Nóri vetkőzéssel hívja fel magára a figyelmet, tök meztelenre vetkőzik és úgy rohangászik a lakásban. Van valakinek hasonló tapasztalata? Nyáron nem bántam, de ilyen hidegben féltem, hogy megfázik.

Magdi

Magdi
mléna

Szia Magdi, én is emlékszem rátok! Gratula MárkhozKép
Bettikém is gyakran vetkőzne, de leállítom, a fentiek miatt. Ahhoz már hideg van. Egy kivétel az esti fürdés, ha meghallja hogy engedem a vizet, fejvesztve rohan és vetkőzik. Na ilyenkor rohangálhat pár percet. De ez se minden nap, van amikor egész jó gyerek és vár a kád mellett szépen.

Ma sem mentünk a bölcsibe, délelőtt elég sokat kellett még szívni, éjszaka viszont jól aludt. Hétfőn folytatjuk.

Conti

conti

sziasztok
verekedés
petike is bántota a tesoját mig kisseb volt nem is egyszer de ma már nem bántja mert tudja szerintem hogy a tesöja söt inkább cipelné mindenhova fölakarja venni. Visszont petikét van hogy ráncigálják ,elveszik ami a kezében van és utána már ha meglátja a kisgyereket már elszalad elöle mert fél töle .

nátha
képzejétek ma ujbol megyünk a dokinénihez petike is és imke is szörnyen köhögnek multhéten már voltunk a dokinéninél akor még csak petike volt beteg de nem kapot semmit mert csak folyot az orra ezerel de most már köhög is ezerel Kép imike is köhög és fáj is neki ha köhög én meg berekedtem Kép de más bajom nincs .

pusz csics és a fiuk
csics

Sziasztok!
Az előbb elfelejtettem:
Tudtok nekem ajánlani valami jó programot, vagy valami jó helyet, ahová hetente 1x 2x elmehetnék a Nórival? Főképpen dél-pesti (erzsébeti) helyek érdekelnének.
Amíg Zuglóban laktunk jártam a Nórival a Csrepesházba zenebölcsibe. Ez hetente egyszer volt, és nagyon élvezte, meg nekem is nagyon tetszett. Sajnos itt Harasztiban elég messze van a játszótér, autóval jártunk le, de most nagyon hideg van és a Márk miatt nem akarok órákig a szabadban lenni. A levegőzést most a kertben oldjuk meg, viszont jó lenne néha egy kis társaság (főképp a Nórinak).
A zuglói barátaink most messze vannak. Kép

Kataa, Conti! Örülök, hogy emlékeztek ránk Kép
Magdi
Megpróbálok képeket feltenni a babákról:
KépKép

Magdi
mléna

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?