Új privát üzeneted érkezett!

Évi: azért ha megkérded, mert eddig is aranyos volt veled, lehet, hogy tényleg van valaki, aki helyettes és jó fej és aki még beugorhat , ha ő nincs! De Tomikának , ahogy a csajok itt mindig mondják, tutti helye van!!! Gondolj bele, itt kint jelenleg szakad az eső, mennyivel jobb neki odabent a totál vízben :) :)

Dia: a kedvedért mindent :) bár nekem max faterom munkás gumicsimája van, de ha kell, hát lesz róla kép :))) Bár mindenki azt mondja, hogy holnap 20 fok és napsütés lesz! ÁMEN!!

Évi, Dia, Szilvás: lagzit nem csapnak bátyóék, hanem valami pincében lesz buli ( ezért a pincebuli szó rá) , ahova nem tudom kiket hívtak, gondolom inkább barátokat, de tényleg nem tudom kiket, anyum-apum-nagynéném-mamám-uram-én csak a házasságkötésre kaptunk meghívót és hogy utána valami pezsis koccintás lesz meg sütike... a nővérem meg csak azért megy a pincésbe is mert a bratyóm gyerekeit ő szállítja! De most mondja anyum, hogy valami fotózás is lesz 4kor, Bólyban, ha jó idő van, majd 5kor esküvő Szederkényben... jó lesz ennyit állni :))) Nővérem ad 20at, nagynéném meg mamám 50et... én meg nem tóm.. de az album jó ötlet. Meg Párizsba mennek nászútra, család a pénzen eurót ad nekik.... (BOCSIKA HOGY A BABATÉMA HELYETT ILYEN BAROMSÁGGAL SOKKOLLAK TITEKET!!! ÉS MILLIÓ HÁLA A SOK SOK ÖTLETÉRT!!!)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Katka: jó hír , hogy ott annyira nagy víz nincs és mehet a lakáska rendbehozatala!!! És milyen ügyes vagy, hogy mindent megnézel, gondolom párod is örül, hogy ilyen talpraesett a kis asszonykája!!!

Dia: tapétára én is kivi vagyok, bár nálunk csak sima festés van-lesz, de nekem bejönnek a tapéták!
Vigyázz kint, ha veszélyes inkább ne nézegesd mennyit emelkedik a víz! Óvatos legyél!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hát Mares azért az igen meglepő h.a családnak egy szendvics se jut :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsit én is hiányolom,de most már Limot is :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi: úgy ismersz te egyetlen kismamát is, mint akiknek nincs egy kis szenyó a tatyóban! :) majd viszek magamnak kaját, mert azért 2-3 óra kaja nélkül nem jó!

Lehet, hogy mindenki kimerészkedett, most hogy kicsit nem esik!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,hát azért a lagzi nem batyusbuli szokott lenni. Szóval,ez nem szép gesztus.

Hát,Ircsi kórházban van Limo meg ma ment UH-ra ezért várom ennyire.

evilany

Mares nem terhelsz minket és attól, hogy ez babás topic azért másról is lehet beszélni ám :wink:
Én a tapétát részesítem előnyben - biztosan ezt szoktam meg otthon - nekem hidegnek tűnik a fal ha festve van. Tetsuzik meg szép, csak nekem jobban bejön a tapéta.
Víznél majd vigyázok, ha Gábor hazaér akkor nézzük meg szerintem.

Azért egy ebéd lehetett volna vagy épp a pincebulira is meghívhattak volna...Ajándék miatt akkor sem kell túlzásba esni, tekintve a kapcsolat milyenségét.

királylány

Itt most is szemereg......

Ircsi jelentkezhetne, hogy semmi gond....

Limo meg lehet még nem végzett, reméljük ő is bejelentkezik.

Csillagom jobban vagy?

királylány

Kezdek a csajok miatt izgulni...

szilvás76

10-11 közöttre ment Limo.

evilany

Ahhh akkor már jöhetne....de nem ment máshová is?

királylány

Dia,elvileg nem hacsak nem érte mégis el a saját dokiját amit tegnap nem tartott valószínűnek.(bevinni a leletet)

evilany

Talán így volt , és dokizik. De az UH-on lehet, hogy várnia is kellett.
De Ircsinél meg ott a notebookja, és nem jelentkezik. Nem tetszik... :-(
Remélem, csak pihenget...

szilvás76

CSillag: fekszel, nagyon köhögsz????

CSajok: hajat festeni szoktatok, mert nekem doki tiltotta az elején de jelenleg 3 színű már a hajam és így elég gáz, szinező mehet?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares én hennás festékkel festem az elejétől bár Clarika mondta az nem jó mert nem fogja be majd másik festék...de jól fog egyébként,és 700 ft a tescoban (herbária)
De elvileg lehet festeni is már simán.Jól szellőző helyiségben.Fejbőrön nem szívódik fel azért,de belélegezni nem jó.

Szilvi,zaklassuk...? (sms) :? :?

evilany

Mares festethetsz, csak sűrűn nem szabad, na meg jól szellőzzön a helyiség.

Ircsi: már én is gondoltam az sms-re de zavarni nem akarom...

Csak nem találom a tapétát.....már kifolyik a szemem. Ha más nem akkor majd kedden fényképezem vagy szerdán...

királylány

Nemtom az sms-t... Lehetne, de akkor csak egyvalaki a csajok nevében, nem?

MARES. Festék. Semmi bajod nem lesz, ne parázz. :-) Nyugodtan, nekem két babával két dokim volt, és nem tiltották... 2 havonta járok, mert nem nagy az eltérés az eredeti és a festett között, no meg a csíkok...

Az más lenne, ha TE lennél a fodrász. és nap mint nap azt szagolnád...

A szinezővel vigyázz, mert a lenőttet nem biztos (sőt) hogy ugyanúgy fogja be, mint az amúgy is festettet... Lehet, még rondább lesz...

szilvás76

Jah,de végülis Clarika is jól bírja..hálistennek,tehát nem ezek a modern festékek már nem ártalmasak.

Dia,akkor írsz neki? :roll:

evilany

Aha írok akkor neki. Bocs csak munkám volt....

királylány

Koponyavégű hosszfekvés.
BPD 85mm
HC: 297
AC: 287
FL: 61
FTC-MTK: 2:0
2025 gramm
Norm. magzatvíz.
Lepény I. fokban érett.
Minden telítődik, meg normálisan működik ... trallalaaaa

Smile Smile Smile

Husipofa:
Kép

:) :) :) :) :)
szilvi35

Elküldtem....

királylány

Azok a pofazacskók! Hehe, FTC mi? ;-)

szilvás76

Nem vesztem el, itt vagyok!!! Jól esik, hogy hiányoltok! :oops: Kicsit csavarogtam, nézelődés, vásárlás, és mivel volt kedvem hozzá, gondolhatjátok: MINDEN OK!!!!!! :D

Szóval UH: kellemes csalódás, alig kellett várnom, fél óra alatt végeztem is. Évi! A "barátnőd" csinálta :? , mindene rendben fejlődik, méretek alapján 31hét+1naposak vagyunk, bár a doki azt mondta utána, hogy ez csak annyit jelent, hogy nagy baba lesz. Mérés alapján kb. 1750 gr. Nőgyógyásznál rendben minden, felemelte a magnézium adagomat 3 x 2-re, és 3 hét múlva kell újra mennem. Most kicsit újra megnyugodtam! 8)

És most kajálok, mert már nagyon éhes a pocaklakóm! :oops: :) :wink:
limo73

Szilvi35 de jó!!!

Limo na végre ilyet nem ér :? :lol: szuper h.minden OK. Haematoma?
Barátnőm kedves volt? :)

evilany

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Aha írok akkor neki. Bocs csak munkám volt....[/color]

ja OK csak akkor hogy csak 1 sms menjen azért kérdeztelek téged..

evilany

Limo leszel szíves legközelebb leadni az utitervedet? :lol: A frász jött ránk :wink: nAGYON ÖRÜLÖK, HOGY MINDEN RENDBEN VAN ÉS SZÉPEN FEJLŐDIK. sÚLY :shock:
Na ez most már így marad mert én át nem írom....bocsi érte.

Szilvi gratulálok az eredményhez. Aranyos kis pofija van.

királylány

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..feladom, képtelenség visszaolvasni. Írjátok meg nekem, kivel mi van és Ircsiért most miért kell izgulni, mi baj náluk?

babaimádó
Kép
babaimado

Limo! :-)
Hehe, csak shoppingolt a csajszi. :-) Na szééééééééééép, és ha most azt mondod, hogy még fagyiztál is... ;-)

szilvás76

FTC-MTK: 2:0
?? :D

Nézed, hogy elolvassuk-e?

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Baba: olvass csak :lol: Így jár aki nem jön rendszeresen :lol:

Mindenkivel minden rendben vn, Ircsit görcsök és magas vérnyomi miatt bentfogták.

Évinek kevesebb magzatvizet találtak, de már alakul, nemhiába esik ennyi eső.....

Többmindenkinek görcsölget/keményedik a pocakja, de mindenki megpróbál magára vigyázni.
Bévinek epegondjai vannak...

királylány

Ircsi megkapta az sms-t mert a kézbesítési jelentés visszajött de nem válaszolt még. Reméljük bejelentkezik hamarosan...

királylány

OK

evilany

:)
Sok volt a 2-3 betűs érték -meg viccesek is-, gondoltam "feldobom" valamivel.
Igen! Olyan kis pofikás a lelkem :oops: :)

Közben várom Ircsi jelentkezését. Remélem minden rendben van velük....
szilvi35

Szilvi35: de édeeeeeeeeeeeeeeeees :)

Baba: na igen, grafomán kismamákat nehéz követni :)

Limo: gratula a jó eredményekhez, és szép nagy baba! :)

Szilvás : köszike, meg mindenkinek a hajas infókat, csak kezdtek már átmenni igénytelenbe :) nem ám... csak hát nem a régi tipp-topp fejem van :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szilvi!
Gratula a pindúrhoz :D
Nagyon kis szépike :D

Most jöttem meg a városból :(
Hulla vagyok :(

Tudom hogy magne citrit...de jelenleg csak magneb6-om volt... :(
ebben a roh... városban csak egy helyen tudom kiváltani (vásárcsarnokkal szemben) mert nincs máshol kapszulázó gép :( :(
De most megvan!!!
És ebből szedek majd 3*3-at :)

Elfáradtam...kiköpöm mindenem-és még nagyon randán krehácsolok...de muszály volt a gyógyszerér bemennem :(

vettem babónak plüssöt :D

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="kfmares"]
írta:
kfmares
Szilvás : köszike, meg mindenkinek a hajas infókat, csak kezdtek már átmenni igénytelenbe :) nem ám... csak hát nem a régi tipp-topp fejem van :)

naaaa azért nem kezdünk még...voltál g-n? :lol: :lol: :lol: :lol:

evilany

Csillag aranyos a plüss....jajj de jó lenne ha már jobban lennél....

királylány

Jelentem élek és virulok csak nem volt időm a tegnap még olvasni sem estig, ma is most végeztem, kicsit sok volt az este a városba ettem és így 10 órakor értem szinte haza. Reggel meg 10 óra helyett 8-kor keltem, mert férjemnek ígértem délig lesz 2 számla. Erre mikor beérek az irodába nincs internetem :arrow: nem érkezik be férjem mit, hogyan akar. Nincs telefonom sem, felhívom őket, tudják sajnos baj van a környéken és nem tudják mikor lesz :evil: :evil: :evil: Még jó, hogy okos laptopom van, lopott valami nettet az udvarból :lol: :lol: :lol: és megosztoztunk a kollégámmal. Olyan fél egy fele lett minden, juhé.
Férjem csak holnap jön :cry: :cry: ezért is volt nekem tegnap full napom, mert jártam a fiúkkal a kötelező orvosi vizsgálatokat csinálni.

Na most megyek visszaolvasok, lesz mit, majd jövők a reagálásokkal :wink:

Kép
Kép
melisch

Köszönjük a dicséreteket!
:lol:
szilvi35

Sziasztok, indulok a Gyerkőcért. Megpróbálok bekukkantani este, hátha jó hírek jönnek... :-)

szilvás76

Melisch lesz mit olvasnod :wink:

Szivi neked is jó hétvégét!

Ircsi még nem jelntkezett....

királylány

Dia furcsa ez... :? :?

Szilvi jó hétvégét!!

evilany

Am múltkor sem írt vissza, de a fórumon bejelentkezett....remélem most is csak így lesz és nem másmiatt van ez a hallgatás....Ha már nem leszek gép előtt de válaszol akkor küldök neked sms-t.

királylány

OK :wink:
Pipa vagyok pompost sütnék de tök szar lett a tészta ragadós szakadós alig bírtam kinyújtani minden csupa liszt főleg a pólóm has magasságban,tiszta gáz amit csinálok,le vagyok lassulva és bénázok,a baba gümecset játszik megint jobb oldalon ehh

Szerintetek ha pihenés kell meg nincs házasélet akkor porszívózni lehet? :roll: ez merült fel mint kérdés de persze miután elment a védőnő.Bár drága férjem tegnap erre azt mondta porszívózástól biztos nem lesz orgazmusom tehát nem veszélyes :oops: :lol:

evilany

Évi na ezen olyan jót röhögtem. Mármint Miki beszólásán.......óvatosan lehet szerintem.
Pompos: :( ízre biztos jó lesz.
jut eszembe megyek szavazni rád :)

királylány

Ja,vicces fickó :? :lol:

evilany

Évi! 10 perc porszívózás, 10 perc pihi nem árthat...

Kép
xtina75

Gondoltam. Enyim is ilyen.

Mennem kellett a kóriba uh-ra, ő meg ment a röntgenbe a kezét megnézetni, mert nagyon fájt neki, (beütötte)van e törés/repedés. Mikor végeztem átmentem, várt méga leletre. Miután kiadták összefutottunk az egyik ismerőssel, kérdezi mi járatban. erre Gábor. megnézettem a kezemet, rá is írták a leletre, hogy a porszívózástól el vagyok tiltva.....Így nem jön le, de ott és akkor, azzal a fejjel amivel mondta......és minden napra jut egy hasonló beszólása....

királylány

:lol: :lol:

Tina én is ilyesmit gondoltam.

evilany

Szavazatot köszi meg frissültem is össze vissza :D

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?