Évi: azért ha megkérded, mert eddig is aranyos volt veled, lehet, hogy tényleg van valaki, aki helyettes és jó fej és aki még beugorhat , ha ő nincs! De Tomikának , ahogy a csajok itt mindig mondják, tutti helye van!!! Gondolj bele, itt kint jelenleg szakad az eső, mennyivel jobb neki odabent a totál vízben
Dia: a kedvedért mindent
bár nekem max faterom munkás gumicsimája van, de ha kell, hát lesz róla kép
)) Bár mindenki azt mondja, hogy holnap 20 fok és napsütés lesz! ÁMEN!!
Évi, Dia, Szilvás: lagzit nem csapnak bátyóék, hanem valami pincében lesz buli ( ezért a pincebuli szó rá) , ahova nem tudom kiket hívtak, gondolom inkább barátokat, de tényleg nem tudom kiket, anyum-apum-nagynéném-mamám-uram-én csak a házasságkötésre kaptunk meghívót és hogy utána valami pezsis koccintás lesz meg sütike... a nővérem meg csak azért megy a pincésbe is mert a bratyóm gyerekeit ő szállítja! De most mondja anyum, hogy valami fotózás is lesz 4kor, Bólyban, ha jó idő van, majd 5kor esküvő Szederkényben... jó lesz ennyit állni
)) Nővérem ad 20at, nagynéném meg mamám 50et... én meg nem tóm.. de az album jó ötlet. Meg Párizsba mennek nászútra, család a pénzen eurót ad nekik.... (BOCSIKA HOGY A BABATÉMA HELYETT ILYEN BAROMSÁGGAL SOKKOLLAK TITEKET!!! ÉS MILLIÓ HÁLA A SOK SOK ÖTLETÉRT!!!)