Sziasztok!
Életjel, látom Gyancsi hiányol
.
Sokszor olvaslak ám Benneteket, de bevallom, nem nagyon van kedvem írogatni. Illetve nem kedvem nincs, csak most nem nagyon foglalkozok a baba témával.
Suzy,
olyan jó olvasni a beszámolóidat, örülök, hogy minden ok Cipikével!
Cukigabi,
alakulgat a babalak... És kisfiú, hurrááááá.... Szép nevet választottatok.
Gyancsi,
Te is már a 16. hétben
??? Jézusom hogy szalad az idő
.
Ancsuka,
mi ez a barnázás nálad, te nem szoktál, ugye? Egy teszt esetleg, a biztonság kedvéért?
Hova mentetek volna nyaralni?
Betty,
nagyon-nagyon drukkolok nektek, hogy sikeres legyen ez a mostani akció
. És szerintem az is lesz
.
Bri,
gratula az eljegyzéshez!
Zsu,
nálad meg már a beülti is megvolt.... És milyen szép eredmények
. Drukk, drukk.....
Ha valakit kihagytam nem volt szándékos, annak is sok puszi.
Velem semmi különös. Múlt héten volt egy átjárhatósági vizsgálatom, a magándokim elküldött, mert kiakadt, hogy anélkül azt mondták, hogy nem vagyok átjárható és elküldtek lombikra.... Így most megejtettük és képzeljétek, altatásban.... És hát az eredmény nem túl szívderítő, ugyanis az egyetlen megmaradt petevezetőm nem volt átjárható. Jó a rosszban, hogy ki tudták pucolni, most ok, dehát ki tudja meddig
, nem tudom milyen tartós lesz
.
Apa meg szerdán megy egy vizsgálatra, mert egy éve csináltak neki Tapolcán, én azzal sem nagyon voltam megelégedve, így most elzavartam
. Remélem nem lesz nála gond.
Aztán spontánkodunk.... Lombik most nem megy, talán ősszel inszem.... Nem tudom. Megpróbáljuk még azt is. Főleg a munka az oka a határozatlanságomnak, mert nagyon élvezem, pénz is kell, az is kell, hogy normálisan be legyek jelentve....
De igazából én még mindig hiszek a spontán babában