Új privát üzeneted érkezett!

Szuzy

Nagyon boldog születésnapot Neked :!: :!: :!:

Kép

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

sziasztok!

Zsu, nagyon-nagy gratuláció neked. 6ból-6 ez nem semmi.

Suzy, örülök, hogy sikerült megnyugodnod, nyugi van nem lesz semmi gond. A pocid nagyon aranyos, én a fő dolgon kívül minden mást is megnézek egy fotón, nem tudom miért :roll: de ezen a képen semmi extra dolog nincs. Gondolhatná az ember a sárga ajtó mögött egy borospince lapul :lol: :lol: :lol: :lol:

Betty, drukkjaim mennek, most sikerülnie kell.

Ancsi, nem tudnál hazajönni és innen valami papírt vinni, hogy írjanak ki?

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok

Ancsuka, köszi a drukkot!

Suzy, nagyon aranyos pocakod van, simiket küldöm! És Boldog szülinapot kívánok!

Kép
Vendég

Sziasztok :!:

Betty, Zsu
Nagyon kedvesek vagytok, hogy gondoltatok Rám :!: :lol: most megkönnyeztem ám :D
Ma nem mentem dolgozni, mert úgy döntöttem, hogy a szülinapomon dolgozzon a fene, ennyi nekem is jár :D apácskának dolga van, de este elmegyünk vacsizni :wink:
Reggel hánytam egy nagyot, azt hittem már vége a hányós időszaknak, de még nem :roll: :? na nem baj, kibékültem a WC-vel :!: :lol:
Nagyon kapar a torkom, de majd veszek be Mebucaint meg iszom a mézes, citromos teát :!: :wink:

Ilyen fos időt :shock: azt mondják nem lesz nagyon nyár, csak a július lesz meleg és utána ennyi volt a nyár :!: :roll:

Ancsu
Köszi, most már megnyugodtam, de ha egyszer valamit nem úgy érzek inkább megyek és kérdezek, tulajdonképpen az Én pénztárcámról van szó... :roll: :wink: de ez volt a jó döntés :!:
Nem tudod véletlen mikor lesz a felújítás a Kaáliban?

Zsu
Hogy érzed magad :?:

Gabi
Gyere az uh-os hírekkel :!: :wink:

Köszönöm Csajok a pocakdicsiket :wink: :!:

Többiek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok 1 db zugolvasó jelen :D !

Suzy csodaszép a pocid, és nagyon boldog szülinapot kívánok én is!!!

Gabi láttam a pocifotód, csini vagy nagyon!! Nem szedtél fel semmit, igaz? Jársz még időnként dolgozni?

Zsu nagyon szupik az eredményeid!! És az is nagyon jó jel hogy szerdán adják vissza őket, szóval gyönyörűen fejlődnek! Drukkok mennek!!!

Bettykém szia :D hát eljött ez is :D jó szurizást, gyönyörű petikéket és embriket kívánok, mint ugye eddig is volt. Viszont most jó lesz a beágyi is++++++++++!!!!

Szrityi drukkok Neked is!!! :wink:

Bri hát te sem jársz erre gyakran 8) :lol: . Gondolom most nagy szervezésben vagy (és van még apa katonáiból tartalék? vagy újra kell majd adnia? vagy akcióban is vagy a szervezés mellett?).

Gyancsika óriás pocisimi Neked!

Lányok nálam minden rendben, jól vagyok, a fagyikáim még a fridzsiderben :) készítem magam lelkiekben, azért a nyár végéig vissza szeretném őket kapni (persze nehéz ez, hogy mikor áll tényleg készen rá az ember :roll: - inkább az erőről van itt szó... már így a három sikertelen beülti után...).

Millió puszi mindenkinek!!!
Vanili
Vendég

Vanili
De jó, hogy Te is előkerültél :lol:
Köszi a köszöntést és a pocakdicsit :wink:
sok erőt és egy léleksimit küldök :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

KISFIÚNK lesz!!!!Ennyit a jóslatokról!

Minden mérete tökéletes,5 nappal nagyobb a koránál.
AFP is jó lett,ezen csodálkoztam is.

Kép nincs,de már nem is érdekel.Olyan kis aranyos volt,szépen megmutatta mindenét. kis kezeit is az ujjaival és mielőtt mondta a doki,hogy fiú már láttuk a kis kukacot,így szerintem 99%. Kép

Mindenkinek megy a drukk,aki akciózik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Suzy!
Itt is:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Itt is gratulálok a kis kukishoz :!: :lol:
köszi itt is a köszöntést :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, én is Boldog szülinapot kívánok neked!
Hozzáteszem fogalmam nincs honnan tudják a többiek, hogy neked szülinapod van, a múltkor is valakinek volt, de azt sem értettem.
Ki van írva valahová, vagy csak egyszerűen tudjátok?
Talán ma majd megtudom mikor lesz a leállás a Káliba.

Gabi, de jóóóóóóó gratulálok!!!

Vani, sok erőt és kitartást kívánok neked.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Köszike, aranyos vagy :wink: :!: Betty tudja az biztos :!: :lol:
mikor mész :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló csajok!!

Mennyi elveszett bárányka jelentkezett, juhéjj!! :D

Zsu- Először is hatalmas Gratula a 6 szuper kis petédhez!!! :D Nagyon ügyesek voltak, hogy mind osztódnak :D Csak így tovább, hajrá szerdai beülti :D Akkor ők már blasztónak számítanak??

Betty- Locsolókanna, ez jóóóó :D Mikor lesz az első UH-od??Milyen protokollal is mentek??

Suzy- Nagyon Boldogságos Szülinapot neked Drága :D Hányadik, 18???? :D :D Itt kint úgy van, hogy egy-egy hetekre kiírhat a háziorvos ( megyek is hozzá pénteken, mert nem akarok a hétvégén dolgozni :D )...DE sajnos állandó jelleggel csak egy a köcsög tiszti orvos vehet fel, aki meg nem nagyon akar ugye :roll:
Ezt a hasat nem akartad te feltenni?????? :shock: Hát az nagyon-nagyon CUKIIIIIIII :D Jobbulást a torkodnak!

Gabi- Gratulálok a Kis Kukishoz :D :D :D Hát a megérzések most nem jöttek be :wink: Van már fiú nevetek???

Ancsu- Nem bonyolítom a dolgot, kivárom a soromat most már itt kint :wink: Csinálod a körmözést???

Vanili- Úgy örülök, hogy jöttél!! :wink: Hát mindenféle erő növelőket küldök feléd, hogy mihamarabb úgy érezd, hogy készen állsz az újabb beültire :wink: Köszönöm a pocaksimit!

Na lányok mennem kell, mert vár rám a kocsitakarítás, iszonyú mocskos már :wink:

Mindenkinek szép napot!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi
Köszike, nem 18, de nem is bánom, 32 :!: :lol: ahol dolgozol egészségügy, ha jól emléxem, nem tudnak még ott esetleg segíteni :?: ilyet :shock: akkor meddig kellene dolgoznod kismamaként :?:
fel akartam Én már korábban is tenni a képet, de nekem nem megy a magam fotózása :roll: :wink:
miket nem csinálsz Te, kocsitakarítás :?: :wink: hát Én ilyeneket egyáltalán nem csinálok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy- Az a vérhordás amire te gondolsz, azzal már felhagytam teljesen mióta babát várok....Nem akartam bemászkálni a rendelőkbe aztán összeszedni ott valamit.....Most csak a repteres meló van....Elvileg szülés előtt 8 héttel már kötelező otthon maradni , tilos dolgozni...Előtte meg ki lehet venni a szabikat stb.....Hát majd meglátjuk :wink:

KépKép
gyancsi

Drága Suzy:
Istenke éltessen sokáig

Kép

Gabi:
Gratula a kis kukishoz. Ha jól emlékszem én fiút tippeltem Neked :-)

Vanili:
köszi a drukkokat :wink:

Zsu:
Gratula a petikéidhez. Drukkok mennek szerdára +++++++++++++++++++

Mindenkinek pusszantás
szrityi

Apa most bólintott rá,Roland lesz a baba :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi:

Ez szép név ezen mi is gondolkoztunk már.

puszi
szrityi

Jó reggelt!!

Szrityi- Gondolok rád én is ám :wink:

Gabi- A Roland tényleg nagyon szép :D

Többiek???

Ma nekem dögledezős napom van, csak főznöm kell, meg a másik kocsit is kiporszívózni és ennyi :D Jó dolgom van, mi???Szerintem neki állok babacuccokat sasolni a neten :wink:
Gabi, Suzy- Ti már vettetek valamit a babókáknak???

Mindenkinek szép napot!!

Ancsa

KépKép
gyancsi

Helló!!!

Köszi a névdicsiket!

Gyancsi!
Mi már megvettük a babakocsit,használtan,hordozóval 15e,Graco.Erre a fél évre jó lesz aztán úgyis akarok egy kisebbet,valami sportot,esernyőre csukhatót.
Mást nem nagyon,csak 3 kis ujjatlan rugit,mert 160 ft volt darabja.
De már sok minden ki van nézve.Ruhákat kapok.

Én már túl vagyok a takarításon,még elmosogatok meg rendet csinálok a hűtőbe. :lol:

Mai drukkok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Puszi mindenkinek!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Szrityi
Nagyon kedves vagy, igazán szép a tortám :!: :lol:

Gyancsi
Igen, arra gondoltam :!:
még nem vettem semmit Cipikének, szeptemberben kezdjük előbb nem, most ez a terv :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi szupi hogy láttátok hogy fiúcska :D és tényleg szép nevet választottatok! Most nézem, mindjárt félidőben vagy!!!
Vendég

Lányok köszi mindenkinek a kedves szavakat, jól esett nagyon! Erőgyűjtés van.
Vendég

:lol: ez lemaradt, és enélkül fura az uccsó mondatom.
Puszika!
Vendég

Drága Gabi

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Halihó :!:

Zsu
Mára egy kalappal++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++pihizzél sokat :!: :wink: várunk :!:

Drukk a Többieknek is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rólunk...
Tegnap meg volt az első pecsétem a Centrális védőben, nagyon aranyos volt a csajszi, nem is kellett sokat várni, adatok...vérnyomás mérés...egy újabb időpont egyeztetés...megkaptam a beutalókat, vagyis elkértem, mert mondtam, hogy mivel az eü-ben dolgozom szeretném saját úton elintézni ezt a sok v.v-t és azt mondta a saját felelősségemre megtehetem, de a következő alkalommal vigyem a leleteket és kiértékeli :!: mondtam ok, így lesz, örültem :!:
Utána mondta, hogy menjek ki és várjam meg, amíg a doki szólít egy szívhangot kell, hogy nézzen, ez kötelező, de mivel van orvosom, így ráírta a papírra és valóban csak szívhangot nézett :!: :wink: az asszisztensnő egy elég öreg, mufurc nőci volt, de azért Én bátorkodtam és megkérdeztem, hogy a férjem bejöhet-e, de Ő a maga modor stílusával azt felelte, NEM :!: :shock:
ajtót becsuktam, és a doki lapozgatta a kis könyvemet és mivel benne van, hogy hol dolgozom, így azt mondta protekciós bejöhet a férje...örültem neki, na gondolhatjátok a nőci egyből milyen bájos volt velem, Zsuzsikázott egyfolytában...ő hívta be apácskát...megcsodáltuk Cipikét, gyönyörű volt, de csak apukája látta, mert nem felém volt fordítva a monitor...és képzeljétek szabályosan integetett a kis kezeivel apácska felé...na gondolhatjátok milyen büszke volt, még a doki is mondta, hogy milyen édes integet apukájának :lol: minden a legnagyobb rendben van Cipikével, van elég magzatvíz, medence végű a fekvése, hátsó fali :!: :D
nagyon boldogok vagyunk és bocsika, ha túl hosszú lettem, de muszáj volt megosztanom veletek a jó híremet :lol:

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csoki
jó látni, tudni Rólad, örülök, hogy benéztél.
Gyűjts sok erőt, én is küldök egy raklapnyit Neked++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
nagyon boldog szülinapot
:!: :wink:
Kép

Gyancsi
long protokollal megyünk, de előre még nem tudom, mikor lesz az első uh. Majd piri első napján kell hívni a klinikát. Piri már az ajtóban, pénteken kellene jöjjön, de lehet már holnap megjön.....annál jobb, 1 napot nyerünk
:lol:

Szuzy
már tegnap megbeszéltünk minden telón, vigyázzatok magatokra
:wink:

Puszi akiket kihagytam, és mindenkinek egyaránt (ezt jól megaszondtam) :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Boldog Szülinapot Gabi!!!

Suzi szupi lehetett az uhu hahaha hülye nő, lényeg hogy apa bent lehetett és még köszönt is neki Cipi :D .

Bettykém millió drukk neked is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vanika 8) :D
Vendég

Gyancsi jó sasolást, az mégiscsak jobb mint a házimunka :D .
Vendég

Gabi:
Hát látom Neked ma van a szülinapod téged is Istenke éltessen.
Neked is küldök egy fincsi tortát

Kép
szrityi

Jó reggelt!!

Gabi- Isten éltessen Szülinapod alkalmából :D Gondolom ma jól berugsz, hihihi :D :D

Zsu- Egy nagy kalappal mára, gondolok rátok++++++ :D

Vanili- Az jó ha tudunk neked erőt küldeni, az erő veled van :D :D

Suzy- Jujj de tetszett ahogy az igazán kedves asszisztensnő jól megszívta :D :D Képet nem kaptatok Cipikéről???Megnéztem volna a kis integetős drágaságot :wink:

Betty- Akkor azért szurkolunk, hogy piri mihamarabb megjöjjön :D Ilyenért is ritkán szoktunk :D

Szrity- Te hogy vagy??

Ancsu, Melike-??

Én ma megyek az Ikea-ba, leválasztó függönyt (szalagfüggöny??) kell vennem....El akarjuk kezdeni szépen apránként csinálni Gombócka szobáját, de ahoz meg kell szüntetni a rendetlenséget a gyerekszobába, viszont nincs hova pakolni....Így kigondoltuk, hogy van egy beugró rész amit le lehet választani és akkor porszívó meg felmosó meg ilyesmik oda beférnek, juhéjjjj :D
Itt is fos az idő, tegnap beköszöntött a nyár 10 fokkal, pfúúúj :?

Mindenkinek szép napot!!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Helló lányok!!!!

Köszi a köszöntéseket!Puszi mindenkinek!

Nem hiszitek el,de megjött az első táppénzem!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Egy gyors bekukk, mert most már kikapok.... :D

Tegnap visszakaptam két szépséges blastocystát, az egyik már ki is bújt a burkából.Azt mondta a kedves biológus lány, hogy ez nagyon jó.Ma reggel telefonáltam és 2 ugyanilyet sikerült lefagyasztani! :D

Mindenkitől köszönöm a drukkokat, nagyon jól esik! Puszi
Vendég

Helló Csajok!!

Nagy volt ma a pangás!!!Remélem mindenki jól van!!

Zsu- Ezek szuper hírek, tiszta szívből szurkolok, hogy mind a kettő veled maradjon, csuriban van mindenem :D

Ma dolgoztam azért nem tudtam eddig jönni, de holnap bővebben jövök :wink:

Mindenkinek megy a drukk akinek kell+++++

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Zsu!
Mikor lesz eredményhirdetés?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, egy hét múlva lesz eredményhirdetés.
Vendég

Halihó Topiktársaim :!:

Ekkora fosadék időt :evil: :evil: :evil: ez már több a soknál...ma direkt felkeltem ahogy szoktam, hogy megyek a piacra meló előtt, de hát esik az a szar :shock: :evil: most már nagyon elegem van, de gondolom Ti is így vagytok ezzel :!: nem tetszik nekem ez a sok front sem, most is kettős hatása van :!: :roll:

Na, de beszéljünk vidámabb témáról... :lol:

Zsu
Szívből örülök, hogy visszakaptad a kicsikéket, drukk, hogy veled is maradjanak++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++pihizzél és ha lehet ne gondolkozz :!: :wink:

Betty
Hajrá szurikák++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi
Képet most nem kaptunk, nem a dokijaimnál voltam, Ők már automatikusan tudják a rendet :!: :lol: majd nemsokára megyek úgy is és hozom a kis drágaságomról a fotót :!: :wink:
Hogy bírtad a melót :?:

Többieknek is cupp-cupp és drukk amihez csak kell :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szebb és esőmentes napot :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

én új vagyok itt a társalgóban, de a babanetes chatre rendszeresen járok.

Már túl vagyok 2 műtéten, egy 10 cm-es ciszta eltávolítás, majd feltáró műtéten, endometriózison, fél éves kezelésen. S lassan 1 éve gyógyultnak nyilvánítottak. 2010. febr. végén kezdtünk a győri Kaáliban, jún-ban lesz méhfeltöltés, aztán injekciók, peteleszívás stb. úgyis tudjátok, hogy hogyan zajlik.
Szeretném, ha leírnátok tapasztalatotokat, hogy mire számítsak, eléggé félek tőle.

Előre is köszönöm!
Vendég

Helló Csajok!!

Zsu- Akkor mega-giga drukkok mennek egy hét múlvára :D Hogy érzed magadat?

Suzy- Itt is délelőtt fos-kaka idő volt, de délutánra kisütött a nap, mintha nyár lenne 15 fok van...Holnap is így marad állítólag, úgyhogy megbeszéltük Emberrel, hogy délelőtt kertészkedünk, lemossuk a kertu garnitúrát, füvet nyírunk, egy szóval kint leszünk a szabadba :D :D Már nagyon várom, jó lenne egy kis színt összeszedni :D ...A meló nem volt vészes, csak 6 óra volt és nem kellett állnom végig :D

LHB- Üdv közöttünk :wink: Én nem vagyok képben lombik témában, nekem egy inszemem volt, de itt vannak nagyon szakértő csajok, majd jönnek és elmondják a tapasztalatokat :wink:

Én ma rohangáltam, kiirattam magam hétfőig betegállományba, sajnos csak addig tudtam, mert a saját dokim szabin van, csak egy helyettes doki volt, aki meg azt mondta, hogy majd ha úgy lesz akkor hétfőn az én dokim meghosszabítja....Aztán voltam az Egészségbiztosítónál, mert áprilisra még mindig nem kaptam meg a táppénzemet, mint kiderült a cég nem küldött be valami papírt, úgyhogy ott is voltam közölni velük, hogy nem jövök a hétvégén dolgozni, na meg hogy lesznek szívesek elküldeni azt a szaros papírt...Ja az, hogy nem kaptam pénzt úgy derült ki, hogy fizetni akartam a benzinkúton de nem fogadta el a kártyát, erre bementem a bankba reklamálni, hogy ez még is hogyan lehet...Erre közölték, hogy 26 euró van a számlámon, azért nem tudtam vele a 40 eurós számlát kifizetni :shock: :shock: :shock: Tök ciki volt, ilyen csak egyszer fordult elő mióta itt vagyunk, akkor a kártya maga ment gallyra....Úgyhogy most a spórolt pénzünkből utalok a számlámra, hogy ne egy fillér nélkül rohangáljak, hogy az Egészségbiztosítótól mikor fogok pénzt kapni, na arról fogalmam sincsen :!:

Mindenkinek szép hétvégét Lányok!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Szia gyancsi,
Köszi szépen, akkor várom a csajok tájékoztatását! :)

Illetve, nem olvastam el az összes írást, de akinek endometriózisa volt, s még mindig nagy fájdalmai vannak menzeszkor, azoknak ajánlom a barátcserje kapszulát, én szedtem 2 hétig, és semmi bajom sem volt, mikor megjött. Lehet gyógyszertárban, gyógynövény boltban is kapni. Próbáljátok ki! :) viszont, ha babát szeretnétek, akkor nem szabad szedni, nézzetek utána neten http://www.bioszallito.hu/Zafir-baratcs ... rmek-57445!

Puszi
Betty
Vendég

Kukk :wink:

Löhöbö :lol:
Mi már chatről ismerjük egymást...
Mondd mire vagy kíváncsi, és ha tudjuk, úgyis megírjuk

Látom, nem nagy mozgás volt, mióta nem voltam...
Velem minden rendben, szurik mennek, kedden első UH. Még nem jutottam el a blogomig, hogy beírjam, mert közben meg egyéb elfoglaltságot találtam, férjemmel járom az utat minden nap, mert most üzletkötőként működik, és el megyek vele, segítek neki eladni, így legalább tartalmasak a napjaim
Remélem mindenki jól van.

Zsu tesztelést tervezed, vagy csak az eredményhirdetésnél derülnek ki a dolgok, hogy fogod csinálni
:?:
Én még nem tudom, de sztem teszt lesz belőle, mert megesz a penész, ha ki kell várnom a 3 hetet azt sem tudván, hogy mi van :lol:
Továbbra is mennek a drukkjaim mindenkinek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
jók legyetek

betty615

Szia Betty,

Igen, ismerjük már egymást :)

Több kérdésem is lenne :)
Úgy tudom, hogy méhfeltöltés után görcsök előfordulnak, illetve esetleges vérzés is. Kérdésem az lenne, hogy ez meddig tart, mivel vizsgám lesz azon a héten, amikor megyek méhfeltöltésre :(

Illetve a hormoinjekcióknak milyen mellékhatásai vannak (gondolok itt görcsökre, szédülés, hányinger).

Hány naponta kell járni UH-ra az injekciók alatt? nekem 12 napos lesz az injekció kúra és a méhfeltöltés napján lesz az első injekció.

Peteleszívás és a beültetés között hány nap telik el?

Beültetés után milyen gyakran kell menni a Kaáliba illetve meddig kell még odajárni, s mikor lehet már a saját orvosomhoz menni? Gondolom van egy "kötelező" idő, amíg a Kaáliba kell járni.

Előre is köszönöm a válaszokat mindenkinek.

Betty
Vendég

Helló!

lhb!
Én lombikban talán tudok segíteni,antagonista protokollom volt.És elsőre sikerült,így nem sok tapasztalatatom van,de hátha.
Endó,ciszta ezekhez nem értek.
Kérdezz inkább és akkor konkrétan tudunk válaszolni.

Gyancsi!
Hát nem semmi,jól megjártad a betegállománnyal is,most meg még pénzt sem kapsz. :twisted:

Betty!
Na egy kis elfoglaltság,én is sokat vagyok a munkahelyen akkor is ,ha nem dolgozom.Legalább nem egyedül ülök itthon.
Uh-hoz:
Kép

És akinek még kell:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

lhb!
Hát ugye mindenki a saját tapasztalatát írja le és én ráadásul nem is Kális vagyok,de azért leírom:

Nekem a szuri mellékhatások erős hangulatváltozások ,hőhullám,kicsi szédülés.
Milyen szurikat kaptál?

Kb.olyan 4.napon voltam először uh-n,én is 12 napig szúrtam.Utána 2-3 naponta kellett mennem.

A leszívás és a beülti közötti idő sokmindentől függ,pl,hogy mennyi petesejted lesz és hogy azok milyen állaputúak.Nekem 5 lett abból 4 termékenyült meg és egy 2 naposat és egy 3 naposat kaptam vissza a leszívás utáni 3.napon.De ha jól tudom akkor 5 nap max.

Én a beülti után 3× voltam még,egy vv,egy petezsák nézés,egy szívhang nézés.

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt!

LHB- Én úgy tudom,hogy szabad szedni a barátcserjét akkor is ha az ember gyereket akar, elvileg rendbe rakja a rendszertelen menzeszt is, meg csinál peteérést is :wink: De csak a ciklus első felében szabad szedni, a másodikban már nem, én így tudom!

Betty- Na tudod ki bírná ki a vérvételig :D Én tuti, hogy nem, szóval tesztre fel, ha ilyen ha olyan az eredmény, jobb azzal tisztában lenni, szerintem!Na akkor most te is dolgozol Apjukkal???És tetszik? :D Holnapra egy nagy kalap....Kakit :D

Gabi- Hogy vagy mostanság?

Bri, Ancsu,Melike, Szrityi, Zbinyek, Vanili, Ranita-??Hiányoztok Csajok!

Nekünk nagyon gyorsan eltelt a hétvége!!Iszonyúan szép idő volt, 25 fok, ragyogó napsütés! :D Szombaton voltunk mindenfelé nézelődni, Ikea, Baumax, Bauhaus, Kika stb....És képzeljétek találtunk bababútort az Ikea-ban, ráadásul igazi fenyőfából van, nagyon szép!!Ja és olcsóbb, mint amit amúgy kinéztem, úgyhogy szerintem ez lesz :D Tiszta boldog vagyok, annyira jó ez az időszak, ez a tervezgetés, álmodozás :D :DTiszta szívből kívánom, hogy mindannyian rövidesen átéljétek ezt!!!! :wink: Aztán vasárnap ablakot pucoltunk, kitakarítottuk a lakást, aztán estére meg meghívtak a barátaink minket egy kis borgácsozásra, annyira jó volt :D :D

Mindenkinek szép napot!!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

sziasztok!

Sok-sok minden nem történt, megvolt az első konzi uh-t is csinált a doki. Azt mondt a méhem teljesen rendben van, a petefészkemben meg van bőven tartalék. Most várom, hogy végre megjöjjön péntek este barnázás, szombaton szintén, vasárnap semmi majd ma megint barna, nem tudom mi a fene van már. Ahogy megjön 2.napon vérvétel hormon és 3óra múlva eredmény megbeszélem a dokival mi lesz és mikor kezdünk.

Sokat gondolok rátok, de nagyon lusta vagyok leülni és írni.

Gabi nagyon szép nevetek van. Mi is elég korán megvettük a babakocsit, nem akartam nagyon még 24hetet sem töltöttem be én sajnos ilyen vagyok, semmit nem veszek előre. Szinte minden az utolsó hónapban volt megvéve, kivétel a babakocsi. Vivinek bergon volt, bababoltban vettük. Nagyon-de nagyon megbántam hogy nagy babakocsit vettünk és főleg azt hogy nem bolygós volt a kereke.
:roll:

Suzy, nem semmi ez az asszisztens.

Ancsu

ancsuka

Ancsu-Örülök, hogy jöttél!!!Drukk a mi hamarabbi pirihez :wink:

Suzy- Pont téged hagytalak ki a felsorolásból :oops: Ég a pofám rendesen :oops: Remélem minden okés Cipikével meg az Anyukájával! :wink:

KépKép
gyancsi

Ancsi, ari vagy köszönöm.
Már tiszta ideg vagyok, sírtam annyit, péntek óta killódi a barnázás, és holnap mentünk volna nyaralni és ugye nem tudunk ez fontosabb, így próbálom tolni egy kicsit.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Életjel, látom Gyancsi hiányol :roll: .

Sokszor olvaslak ám Benneteket, de bevallom, nem nagyon van kedvem írogatni. Illetve nem kedvem nincs, csak most nem nagyon foglalkozok a baba témával.

Suzy,
olyan jó olvasni a beszámolóidat, örülök, hogy minden ok Cipikével!

Cukigabi,
alakulgat a babalak... És kisfiú, hurrááááá.... Szép nevet választottatok.

Gyancsi,
Te is már a 16. hétben :shock: ??? Jézusom hogy szalad az idő :shock: .

Ancsuka,
mi ez a barnázás nálad, te nem szoktál, ugye? Egy teszt esetleg, a biztonság kedvéért?
Hova mentetek volna nyaralni?

Betty,
nagyon-nagyon drukkolok nektek, hogy sikeres legyen ez a mostani akció :D . És szerintem az is lesz :D .

Bri,
gratula az eljegyzéshez!

Zsu,
nálad meg már a beülti is megvolt.... És milyen szép eredmények :D . Drukk, drukk.....

Ha valakit kihagytam nem volt szándékos, annak is sok puszi.

Velem semmi különös. Múlt héten volt egy átjárhatósági vizsgálatom, a magándokim elküldött, mert kiakadt, hogy anélkül azt mondták, hogy nem vagyok átjárható és elküldtek lombikra.... Így most megejtettük és képzeljétek, altatásban.... És hát az eredmény nem túl szívderítő, ugyanis az egyetlen megmaradt petevezetőm nem volt átjárható. Jó a rosszban, hogy ki tudták pucolni, most ok, dehát ki tudja meddig :cry: , nem tudom milyen tartós lesz :roll: .
Apa meg szerdán megy egy vizsgálatra, mert egy éve csináltak neki Tapolcán, én azzal sem nagyon voltam megelégedve, így most elzavartam :D . Remélem nem lesz nála gond.
Aztán spontánkodunk.... Lombik most nem megy, talán ősszel inszem.... Nem tudom. Megpróbáljuk még azt is. Főleg a munka az oka a határozatlanságomnak, mert nagyon élvezem, pénz is kell, az is kell, hogy normálisan be legyek jelentve....
De igazából én még mindig hiszek a spontán babában :roll:
ranita1979

Sziasztok

Köszi a drukkokat mindenkitől!

Betty, mindenképp tesztelek, én nem bírnám ki azt 3 órát a kh-ban ülve míg kiderül az eredmény!Nem is tudom mikortól lenne érdemes tesztelni...A múltkor az eredményhirdetés előtt 2nappal teszteltem, akkor már látszódott.Tegnap görcsölgetett a hasam, eléggé besz..tam...Most már pár nap és kiderül.

Lhb, nekem nem volt volt méhfeltöltésem, arról nem tudok mit írni.A szuriknak a mellékhatásai: nekem voltak hőhullámaim, hangulatváltozásaim.Uh-ra 2-4 naponta jártam, ez attól függ, hogy hogyan reagál a szervezeted a szurikra.A leszívás és a beülti között 2-5 nap.Ha kevés a megtermékenyített petéd akkor visszarakják hamar, ha nem akkor elhúzzák 5 napig is.

Ancsuka, hajrá kezdés!

Gyancsi, mikor veszitek meg a bababútort?

Ranita, jó, hogy jöttél, és drukkolok a spontán babához!
Vendég

Sziasztok,

Gyancsi hiányolsz? Köszike

Az az igazság, hogy beköszöntött a jóidő a kertünk meg romokban hevert, de itt voltak anyósomék és puccba vágtuk a 7végén. A baj csak az, hogy mire élvezni tudnám ( most 7végén ) már kezdhetem is előlről. De 4en 2 napig nyomtuk nem volt semmi.
Kutyusokkal lesétáltunk a Duna partra de a végén már mi húztuk Őket haza úgy kimerültek, Olyan 15-20 perc séta oda és ugyanennyi vissza az út, de én élveztem. Van itt egy fasza csárda a Duna parton ott volt koncert is ettünk fagyit szóval szupi volt.

Kismamik vigyázzatok magatokra, Akciósoknak mennek a drukkok!!!!

Mindenkinek cuppantás.
szrityi

Jó reggelt!

Ancsu- Nagyon sajnálom, hogy piri szórakozik veled, nekem is pont az inszem előtt szórakozott, de hát ez Murphy :wink: Ne idegeskedj!!!

Ranita- De jó, hogy jöttél :D :D :D Úgy örülök neki!!!!!!Akkor neked most a spontánkodáshoz kell nyomni a szurkokat++++++ :D Arra egyébként már nem emlékszem, hogy mi miatt mentetek anno lombikra??Csak, mert most írod, hogy lehet inszemmel próbálkoztok majd....Akkor nincs olyan nagy gond, ugye?

Zsu- Te mikor tesztelsz leghamarabb???Csak, hogy tudjam mikor kell csuriba rakni mindenem :wink: :D Hát szerintem először kifestünk és utána vesszük meg a bútort, hogy a festésnél ne kelljen tologatni őket :wink: Szerintem augusztusban kb. :wink: Bár szívünk szerint már most megcsinálnánk :D :D

Szrityi- Igen, a hétvégén csodaszép volt az idő, megértem, hogy nem a gép előtt kuksoltál :D Én is tegnap füvet nyírtam :D Mondjuk nem nagy a kert, kb 5-10 perc alatt simán lenyírom :D Milyen kutyusaitok vannak?

Nálam semmi különös nincsen, holnap szerintem lemegyek a dokihoz , hogy írjon ki csütörtök-péntekre....Aztán jövő héten megint péntek-szombat-vasárnapra vagyok beosztva, állandóan hétvégére, úgyhogy szerintem majd akkor is kiíratom magamat :wink:

Mindenkinek szép napot!

Ancsa

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?