Sziasztok!
Juj, Mancsa, ez nagyon ijesztően hangzott!!!
Szegény Levi, igazi kis hős volt akkor, nagyon fájhatott neki. Az azért jó, hogy van étvágya.
Gyógypuszik a homlokára!
Bende, de jó, hogy jelentkeztél.
Pont tegnap akartam kérdezni Anitától, hogy vagytok, de a gyerkőcöktől nem nagyon tudtunk beszélgetni. Örülök, hogy jól megy a munka és Niki is jól elvan dédiéknél. Nagyon jók a képek, Niki tüneményes kislány, nagyon jól áll neki ez a frizura.
Tényleg nagyon jó volt a pénteki koncert, jó volt találkozni egy kicsit. A gyerekek élőben mindig sokkal szebbek, mint a képeken.
Férjem próbált fotózni, egy olyan képünk van, amin Milu is rajta van, ha Jaffa megengedi, felteszem.
Jaj, Lányok, míg el nem felejtem. Tudja valaki pontosan, hogyan jár a szabi a Tgyás és a Gyed idejére? Barátnőm most volt bent a HR-en és kevesli a kiszámolt napokat, én meg már nem emlékszem, nálam hogy volt anno.
Hétvégénk megint szokásosan sűrű volt. A balettbemutató nagyon jól sikerült, ügyesek voltak a lányok nagyon. Lilinek is nagyon szépen ment minden, a cigánykerék is. Jót bőgtem az én nagylányomon. Majd kicsinyítek képet, bár sajna nem túl jók, elég sötét volt. Ja, Nati ugyanúgy, mint a koncerten, kajával bírta végig.
A tegnapi ovis piknik is nagyon jó volt, szuper időnk is volt szerencsére. A gyerekeket egész nap alig láttuk (persze a nagyobbakat), az egyik apuka mondjuk sokat foglalkoztatta őket, mindenféle versenyeket talált ki nekik. Még nekünk, szülőknek is jutott időnk tollasozni, röplabdázni. Hot-dogot csináltunk kint, meg csomó sütit, gyümölcsöt vittünk, én már nem is bírtam vacsizni itthon.
Megyek, Kisasszony felébredt, indulunk lassan Liliért.