Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Mi is megkaptuk tegnap a 3 hós oltást. Szerencsére semmi nem lett, még hőemelkedés se.
Ma pedig fülbelövésre megyünk. Szegénykém, mindennapra jut kínzás.

Boruska
nekem is már alig van a vigantolos üveg alján. igaz egyszer ki is borult. meg nekem figyelnem kell, hogy rendesen kapja, mert kicsit nagy a kutacsunk. és a támadónő amúgy is javasolta, hogy akár elfogy, akár nem, 3 havonta jobb lecserélni. amúgy olyan idióta kiképzése van, ezzel a pipettával... régebben csak simán egy pici lyuk volt az üvegen és lehetett vele cseppenteni.

Reni
sajna még nem is hallottam erről a pelusról.

talira én is mentem volna szívesen, de itthon lesz a nagyfiam is...iskolai szünet.

tegnap kaptam kölcsön 3 meitait :D

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Reni! a googleba beírva azt írták, hogy valami pelenkafutártól lehet venni a nagy 100-as gazdaságos csomagban.. de többet nem tudok róla írni,mert nem tom mi az a pelenkafutár... Blanka meg éhes, ugyhogy nem tudok rákeresni!

Kép
Kép
ronci

Boruska! Az én lusta fiam sem fordul még át nyugi :lol: Próbálkozik, de még nagyon messze van tőle... :roll:

A Vigantolt nekem is kiborította a drágám egyszer annyira repkedett :lol: úgyhogy lassan nekem is íratni kell. A Konakiont a csak anyatejes babáknak adjátok?

Ronci! Én is utánakerestem csak a pelenkafutár telefonszáma nem jó :x de azért köszike :wink:

bellerreni
Eger

Rákerestem... de nem biztos, hogy ez a pelenka lesz benne, szerintem azt külön meg kell kérdezni.. amúgy egész olcsó, bár én most 29ft-os áron vettem a pampers pelust /a hármast/ barátnőmön keresztül, ugyhogy én betáraztam 6csomaggal! remélem nem nőjjük ki őket idő előtt! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronci 2010.06.04 09:19-kor.

Kép
Kép
ronci

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2010.06.04 08:40-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni! Látom már későn írtam! :lol:

Kép
Kép
ronci

De a mi környékünkön nincs is pelenkafutár ahogy nézem.. meg egernél sincs.. micsoda diszkrimináció! :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci! Hát ez a baj, hogy kapják be :lol: Akkor te nagyon jó áron vetted a pelust. Eladásra esetleg nem tudsz? :roll:

Kakti! Ezeket már mind próbáltam és semmi eredmény sajna. Azért kérdeztem, hátha valakinek van velük személyes kapcsolata és hátha, de sajna úgy tűnik nem lesz Dada pelusunk. :cry:

bellerreni
Eger

Konakiont tegnap kérdeztem. És igen, addig kell adni, amíg csak anyatejet kap. havi egyet kell adni. nekem még van 2, így azt nem írattam.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Meghozták a mei tai-unkat!!! :D Majd teszek fel képet, ha apa is itthon lesz.

Kép
erusverus

Konakion: nekünk már csak 1 ampullánk van az 5-ből. A védőnő azt mondta, hogy az 5-et már nem is muszáj beadnom. :roll: Passz!

Kép
erusverus

tényleg, nekem ma kell beadnom...mindig 4-én szoktam

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni ha befogadtok. Kislányom Ramóna 2010.02.20-án született, Székesfehérváron lakunk. Már régóta olvasgatlak Titeket ha időm engedi. Nálunk Ramóna csak szopizik éjszaka még sokszor kel napközben is keveset alszik de ezeken felül nagyon aranyos és jó baba.

Olgi
ramiolgi

Szia Olgi!!! szeretettel várunk a topikban! írj még magatokról!

Kép
Kép
ronci

Először is köszönöm a névnapi köszöntéseket , és Kornélnak én is boldog hófordulót kívánok! Kép

zsizell: nekünk is van ilyen henger, már a múltkor is akartam írni, hogy Szandi is nagyon szerette. Leírnád, hogy miylen gyakorlatokat csináltok rajta Samuval?

dalika: sajnálom, hogy sok a gond. Nyugtasson a tudat, hogy én is szaranyának érzem magam, mert nekem is a nagylányom 10,5 évesen már visszaszájal sokszor és csak sokadjára csinálja meg amit kérek. Volt, hogy már Imi azt mondta, hogy szájba kapja, de én meg ellene vagyok minden ilyennek, szerintem meg lehet normálisan beszélni és észérvekkel a lelkiismeretére hatni. Persze ennek az a következménye, hogy úgy érzi az ember, hogy elcseszett valamit, mert huszadjára mondasz valamit, akkor is megcsinálja a következő alkalommal is..Az egyik ismerősöm mindig ezt mondja "kis gyerek, kis gond, nagy gyerek nagy gond " :)

vicky: gratula a vizsgához:) Ma a te példádon felbuzdulva kóstoltattam Levivel egy kis alma-barackot (épp csak 1 kanálnyit) de vágott pofákat rendesen :)

zarja: szerintem is a gyerekek választanak minket. Néha csodálkozom is, hogy hogy gondolták az én gyerekeim hogy én leszek a legjobb nekik. Boldog Búlcsú napotKép

csilla : szuper a MT mintája, nagyon cool :)

molmar: én is popsikenőcsöt teszek oda ha látom hogy piros, épp a kakti által említett dolgok miatt

erusverus: gratulálok Botinak, ügyes fiú!!!

boruska: nálunk már rég elfogyott, mert Levinek volt olyan időszak, hogy napi 4-et kellett adni a hirtelen növés miatt. nem hiszem, hogy túladagolnád

szakértők: ti tudtátok, hogy kőolajból készül a gyógyszertári fürdető???? :shock:
stephie

Szia Olgi! :) Végre egy "majdnem földim". (Én is dunántúli vagyok; Nagykarácsonyban éltem 18 éves koromig. Dunaújváros környéke.)

Kép
erusverus

Anita, nekem nem mondták, hogy többet adjak be Botinak a Vigantolból, pedig mindig idősebbnek nézik, még az orvosok is, és a védőnő is mutatta a kis grafikonján, hogy Boti gyorsan nő. :roll:

Kép
erusverus

No, lassan készülődünk a védőnőhöz, délután majd még benézek. Addig is szép napot! :)

Kép
erusverus

Boruska: nyugi, Bulcsú is egyszer csinálta az átfordulást, aztán annyira megijedt tőle, hogy azóta se. Pedig öreg baba.

Csilla! Uh, ez a leggyönyörűbb mei-tai amit valaha láttam! Gyönyörűségesen gyönyörűűűű!

Gratu a vizsgákhoz! Vickynek is: indul az utca réme terror :D Csilla okos okos nagyfiához, és a gyönyörűséges mei-tai tulajának.

Gyed: nekem ma érkezett meg a papper, most megyünk Pécsre. Képzeljétek az Alapítvány bulit szervezett mára, hivatalosak vagyunk. Mondom szép, a gyerek első névnapját kb 40 felnőtt ünnepli :D

Köszönjük a köszöntőket!

Megyek kakaós csigát sütni, majd holnap jövök, Gyed téma holnapra marad. Pussz-pussz

Ui: IMÁDOM A FIAMAT!!!

zarja

http://www.kerekito.hu/index.php?option ... &Itemid=71

Itt vannak mondókák, meg leírás, hogy mit kell-lehet közben csinálni.. ha valakit érdekel!

Kép
Kép
ronci

Erusverus, akkor Te tényleg nem laktál messze tőlünk.

Ronci, köszönöm a fogadtatást.

Nekem a védőnő és a doki is azt mondta a D vitaminra, hogy csak egy cseppet adjak, mert ezt túl lehet adagolni. :shock: Részletekbe nem mentek bele. Konakiont én is úgy tudom, hogy csak anyatejes babáknak kell adni 6 hónapos koráig. Jó is hogy szóba került, mert szombaton kellett volna beadnom és totál kiment a fejemből.
Már én is kóstoltatnék Ramónával, de valószínű, hogy várni fogok vele 6 hós koráig.

A nevekkel még kicsit gondba leszek ezer bocs érte. Megpróbálok csatolni egy képet a kislányomról is csak gyorsan lekicsinyítem előtte. Ő most 5940 gramm, keveset hízik mostanában, de szerencsére azért még így hurkás.

A jogsi volt még látom ma a téma nekem is már csak az eü. vizsga hiányzik, most júniusban szeretnék elmenni a tanfolyamra és levizsgázni, mert már nagyon szeretnék vezetni. Januárban volt a forgalmi vizsgám és azóta nem is nagyon vezettem, lehet, hogy kéne egy-két órát vennem megint. Főleg, hogy a parkolás nem nagyon megy...
ramiolgi

Kipróbáltuk a visszahajtott MT-t. TÖK JÓ! Lili is el van benne. Ez lesz, amíg bele nem nő... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nekünk azután mondták a kórházban először a 3 cseppet, hogy az első 2 hónapban 12 centit nőtt, majd amikor a vérképén az egyik érték majdnem háromszorosa volt a felső határnak, akkor mondták, hogy az egyértelmű D vitamin hiány, így átmenetileg adjak 4 cseppet naponta.
stephie

Olgi! nem sikerült még a képet csatolni???
Kakti! tök jó, hogy úgyis beválik a mt!!!
A D-vitamint azért lehet túladagolni, mert zsírban oldódó vitamin.. de ahoz, hogy bármilyen elváltozást-tünetet okozzon, ahoz az kell, hogy több hónapig az előírt mennyiség 50-100szorosát adjuk..ha jól emlékszem..egyszer a pipettából adtam Blankának és volt benne vagy 5cseppnyi és ahogy odaért a szájához mindet beszippantotta a csaj: hát tiszta ideg lettem, ugyhogy gyorsan utánna olvastam. múlt héten meg kimaradt 2.5napig, úgy elfelejtettem! régen mindig az espumisannal adtam, csak hogy már nem kapja egyáltalán, így mindig elfelejtem... nekünk ma következik a konakion..azt hiszem. :lol:

Kép
Kép
ronci

Olgi! Üdv a topikban.

Hát nincs szerencsém ezzel a pelussal. Sehol nem találok. Már felhívtam vagy 20 céget és magánszemélyt, de senki nem forgalmaz. :cry:

bellerreni
Eger

Megjöttünk a védőnőtől. Még nem a mei tai-ban vittem Botit, nem volt elég idő indulás előtt, hogy kipróbáljuk...
A kukis témára azt mondta, hogy éppen csak egy picit húzzuk vissza fürdetés közben és úgy törölgessük meg óvatosan.
Konakion: most nem mondta, hogy ne adjam be az utolsó adagot, de szerintem mindegy, hogy beadom vagy sem, mert emlékszem, hogy mikor először itt volt, akkor említette, hogy bélvérzésről még nem is hallott, ezt a konakiont biztos ami biztos alapon adják, nincs nagy jelentősége. Mi kaphattunk annak idején? Anyu nem említette sosem...

Boti itt erőlködik a játszószőnyegén. :D Van ugye a szőnyegen két, egymást átívelő rúd, na, azt próbálja két kézzel a szájába venni. :D A szélén fekszik, így eléri, de elég nehéz lehet az arcáig lehúzni... Most nagyon mérges, hogy nem sikerül neki... :) Morog. :D

Kép
erusverus

Ronci, tetszik ez a mondókás oldal! :) Van egy csomó, amit még nem is hallottam... Asszem magamévá teszek egyet-kettőt, mert ugye ezekből a sok sem elég! :)

Kép
erusverus

Eddig nem értettem, miért írták a játszószőnyegre, hogy tornázó is egyben... Boti majd' szét szedi. Így már világos. Jól kifárasztja magát... :) Bár aludna utána egyet! Nekem leragadnak a szemeim...

Kép
erusverus

Ja, még egy kérdés: ha cipőt szeretnék venni Botinak, akkor mérjem le egy centivel a kis talpát, és az alapján válasszak?

Kép
erusverus

Már csatoltam is a képet, csak közben elszaladtunk itthonról.

Kiváncsi lennék milyen ez a mei tai annyi jót irtatok róla csak szerintem az én lányom nem lenne el benne. Ki kéne próbálni egyszer, hogy tetszik e neki.

erusverus: én a legkisebb méretű cipőt vettem meg neki még mielőtt megszületett és még mindig jó rá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ramiolgi 2010.07.07 19:47-kor.
ramiolgi

Kakti!
Köszi a hsz.-t az iwiwen! :wink: (büszkeanya)

Kattkat

Kép
kattkat

Boti édes lehet ahogy mérgelődik :lol:

Szép a kislányod Olgi! A Mt-ről csak annyit, hogy egyszer nem elég kipróbálni, mert sajna először nagyon sok babának nem tetszik a nagy terpesz miatt, tehát előfordulhat, hogy először sír benne, de valamelyik nap említette Pammut, hogy a Mamamin van olyan, hogy lehet kérni kipróbálásra Mt-t, ha jól emlékszem. Pammut?

Morgonc merre vagy? :lol:

bellerreni
Eger

Olgi, nagyon édes kislány Ramóna! :)

Kép
erusverus

Köszi a dicséretet!

Bellerreni akkor majd utánanézek mert félek beruházni rá, hátha nem is tetszik a kisasszonynak. Nekünk is van játszószőnyeg, elektromos hinta meg minden féle dolog de leginkább a kezembe szeret lenni, ha ébren van és akkor is kifelé kell fordítanom.

Láttam itt régebbről képeket és kérdezném, hogy kinek is van angol bulldogja? Nekünk is van és egyenlőre itt van bent a házban és borzasztóan hullik a szőre nem győzők porszívózni a kerítésünk meg most készül és addig bent is lesz, de borzasztó szőrtenger van nálunk. Egyenlőre még elvagyok vele, de félek, hogy Ramóna benyel egy csomó szőrt ha elkezd kúszni mászni.
ramiolgi

Zsizell: a férjem és én is katonák vagyunk a lakáslízingbe nem gondolkodtatok? Ha leadjátok a szolgálati lakást kaptok utána lelépési lóvét az indulónak hátha elég lenne. Ha esetleg érdekel akkor szívesen segítek ha van kérdésed ezzel kapcsolatban. [/i]
ramiolgi

Cuki lány ez a Rami! :) Jó kis hurkás ő is!

Kattkat:
nincs mit köszönnöd - isteni feje van a kis pockodnak! :D

TALI A KOPASZI GÁTON:
Találkozó:
13:00 Az Öböl parkolójában ( http://www.obol.hu/Megkozelithetoseg.html )
Akik jönnek:
Ági
Boruska
Juci
Kakti
Kismaki
Morcoska
?
?
?
Várunk még jelentkezőket (akár bejelentés nélkül is).

Bea még egy hétig a szüleinél van, így ők nem jönnek.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ronci: Köszi, ha majd megyek vizsgázni akkor szólok.

olgi: Üdv a csapatban. Azért volt szó a jogsiról, mert tegnap mentem át a kresz vizsgán. Ramika nagyon aranyos.

kakti: Te merre hajtottad a mt derékpántját? Mert én befelé hajtottam legutóbb, de úgy nekem olyan furcsának tűnt. Barbusnak nem volt mondjuk kifogása ellene.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem hiányzik Nóri (de úgy látom nem csak nekem). Remélem hamar elrendezkednek és jön vissza. Ha tényleg megy a talira győzzétek már meg. Kellenek a sütis fotók! :D
vicky79
Budapest III. kerület

Huhh, Vicky!
Hogy is mondjam... Alapból ugye szinével feléd van, mikor felkötöd a derekadnál. Így amikor beteszed Barbust, lesz egy "beülős" rész belőle. Én úgy csináltam, hogy kifelé (tőlem elfelé) tekertem egyet az alsó, derékpánton.
Érthető így? :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

http://www.youtube.com/watch?v=SfElcjQQ ... re=related

ezen most tiszta jót nevettem! mert halálra idegesít az eredeti reklám! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Lányok!
Van ötletetek? A helyzet a következő:
lepedőt akartam cserélni Lili ágyán, és látom, hogy a matrac alsó fele be van penészedve. Zsííír. Még jó, hogy varrattam póthuzatot a matracra. Előkaptam a gőztisztítót, átfújtam vele a kókuszmatracot, és reménykedem, hogy kiirtotta a penészgombákat. :? Aztán ha megszárad, akkor ráhúzom majd a tiszta huzatot. De fogalmam sincs, hogy akadályozzam meg a bepenészedést. Sejtésem szerint a folyton nyáladzás miatt van (a buksija alá tett pelenka minden alkalommal nyirkos/nedves a nyáltól). Szóval valami olyasmire gondolta, mint pl. nylon, de azt mondták, a kókuszmatracra nem szabad PVC lepedőt tenni! Javaslat?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ronci :lol: :lol:

Szia Olgi! Üdv közöttünk. (Anyukám és nagyim is Olga :D ). Nagyon édes a kislányod! A Mamamin lehet kérni különféle mei tai-okat kipróbálásra, csakhát sorbanállás van értük, mert a postázás díján kívül ingyenes. Talán a Tündérputtonynál a legrövidebb a várakozás, vagy a bébi méretű Hajtkánál. De mindjárt megnézem van e Fehérvári mamami vagy klub vagy ilyesmi.

Kokonya Móni én még várom szakértő hozzászólásodat homeos könnycsatorna szerre!
pammut

Olgi! Itt a Fehérvári Hordozós Klub honlapja. Ott tudsz hordozókat próbálni, ráadásul tök jó társaságra lelhetsz :D . http://www.pampola.hu/klub.html
pammut

kakti: Ez lett volna a kérdésem. Én befelé hajtottam a derékpántot és úgy a lepkés anyag olyan nem jól állt. Majd kipróbálom holnap így. Köszi. Egyébként nekem Barbus feje alatt a matrac és a huzat között van egy kb. 1 méter széles nylon darab. Így nem ázik el a matrac.

Gyerekem már 2 órája alszik az ágyunkban. Hogy lesz így este alvás?
vicky79
Budapest III. kerület

Megint laptető. Lehet hogy meg kéne csinálnom a tesztet?
vicky79
Budapest III. kerület

Kakti Nekünk is kókusz matracunk van, én olyan lepedőt használok, ami ágyban fekvő betegeknek adnak. A Gyógyászati Segédeszköz Boltban kapható, de baromi drága. (Én ajándékba kaptam. :oops: ). Persze annak is van vízzáró rétege :? .
pammut

Minden szüli- és névnaposnak, hófordulósnak sok boldogságot kívánunk.

Kakti
nekünk ilyen van: http://www.imexim.hu/bonsom.htm
Nem tudom mennyibe kerül,mert mi is kaptuk
(ha időd engedi a bodza receptet ne felejtsd)

Sajnos a tali időpontj anekünk nem jó :(
Regi ekkor szokott aludni, ha meg elindulok és a kocsiban elalszik, nem tudunk bemenni a "parkba".

Olgi Üdv köztünk!
(fehérvárra jártam suliba)

Boruska! Még Máté sem forgolódik (ha jól emlékszem a 3.-ok vagyunk a sorban)

Viki
Gratula a vizsgához

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Gratulálok a sikeres vizsgákhoz, hónapfordulósoknak, átfordulásokhoz és névnaposoknak!
Kép

Olgi, üdv itt!

Van valakinek összecsukható pihenőszéke? Olyat szeretnék, hogy tudjuk vinni anyáékhoz vagy utazáshoz.
zuzmooo

Hahó!

Szia Olgi, üdv köztünk!!

Tökre várom a talit!!! járjunk majd anti-esőtáncot, nem akarok többet ázni... Ma is lementünk fél óra után jöhettünk fel, mert eleredt. Brrr, utálom a nyári őszt!

Kókuszmatrac: én is úgy tudom, hog nem jó rá vízzárót tenni, de csak azért nem, mert akkor úgy nem lélegzik a matrac. Ugye az a fő értelme, hogyha hason alszi a gyerek, és belefúrja az orrát, nem fullad meg. De ha nagyon penészedik, sztem tedd rá! Amúgy nálunk a hason alvás, vagy bármilyen hason levés úgysem fenyeget :)

Berkó nagyon próbálgatja a hangját, minden nap mond valami újat, mi meg tapsikolunk felette :)

Meg megtalálta az egyik kezével a másikat, és folyton morzsolgatja, mint vmi ájtatos manó :)

Sajnos (?) imádja a tévét meg a szgép monitorját, most is az ölemben ül, és nézi, ahogy gépelek :)

Na, idáig bírta, megyünk táncolni :)

boruska

Vicky, gratulálok a kresz vizsgádhoz!

Pammut köszönöm a linket majd elolvasgatom.

Többikenek is köszönöm, hogy befogadtok. :oops:

Kókuszmatrac én maximum forgatnám a matracot minden nap, és akkor nem lesz talán penészes. Ramóna is nyálzik nagyon de én duplán hajtom alá a lepedőt és még arra jön a textilpelenka.

Forgás nálunk eddig kétszer fordult meg hasról hátra de csak akkor amikor csupaszon volt.

Boruska nálunk is imádja a tv-t de mozgásba kell vele lennem.
ramiolgi

Olgi-Rami, üdv nektek :wink:

Bulcsinak boldog névnapot :lol:

Nálunk vasárnap keresztelő, így most rohanok is, de hétfőn majd jövök :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?