Először is köszönöm a névnapi köszöntéseket , és Kornélnak én is boldog hófordulót kívánok!
zsizell: nekünk is van ilyen henger, már a múltkor is akartam írni, hogy Szandi is nagyon szerette. Leírnád, hogy miylen gyakorlatokat csináltok rajta Samuval?
dalika: sajnálom, hogy sok a gond. Nyugtasson a tudat, hogy én is szaranyának érzem magam, mert nekem is a nagylányom 10,5 évesen már visszaszájal sokszor és csak sokadjára csinálja meg amit kérek. Volt, hogy már Imi azt mondta, hogy szájba kapja, de én meg ellene vagyok minden ilyennek, szerintem meg lehet normálisan beszélni és észérvekkel a lelkiismeretére hatni. Persze ennek az a következménye, hogy úgy érzi az ember, hogy elcseszett valamit, mert huszadjára mondasz valamit, akkor is megcsinálja a következő alkalommal is..Az egyik ismerősöm mindig ezt mondja "kis gyerek, kis gond, nagy gyerek nagy gond "
vicky: gratula a vizsgához:) Ma a te példádon felbuzdulva kóstoltattam Levivel egy kis alma-barackot (épp csak 1 kanálnyit) de vágott pofákat rendesen
zarja: szerintem is a gyerekek választanak minket. Néha csodálkozom is, hogy hogy gondolták az én gyerekeim hogy én leszek a legjobb nekik.
Boldog Búlcsú napot
csilla : szuper a MT mintája, nagyon cool
molmar: én is popsikenőcsöt teszek oda ha látom hogy piros, épp a kakti által említett dolgok miatt
erusverus: gratulálok Botinak, ügyes fiú!!!
boruska: nálunk már rég elfogyott, mert Levinek volt olyan időszak, hogy napi 4-et kellett adni a hirtelen növés miatt. nem hiszem, hogy túladagolnád
szakértők: ti tudtátok, hogy kőolajból készül a gyógyszertári fürdető????