Új privát üzeneted érkezett!

Nah itt volt a védőnő,most már ehetek :lol: :lol: Minden OK,vizelet negatív,vérnyomás rendben,Tomisarok tetszett neki,gyerekorvost megbeszéltük. Szombaton rendkívüli szülőszoba látogatás lesz a Klinikán,az integráció miatt,aki esetleg lemaradt vagy nem nagyon figyelt oda(mint pl én mondván úgyse itt szülök :oops: :shock: ) 1 órakor. Lehet felmegyek...
Integrációról se sok jót mondott,úgy tudja 7 vagy 8 orvos került át a Klinikára(ennyit vettek át... :? )többi passz....amikor én kérdeztem a Doktor Urat,annyit mondott most kétlaki életet élnek,keddenként UH-zik fent egyébként mobilon elérhető,és a szülésekre FEL TUDNAK MENNI...és egyébként...??Elég bizonytalannak tűnik a dolog és kialakulatlannak,remélem mielőbb rendszer lesz benne :) Védőnő is megerősítette a valószínű császár gondolatát.
De most reggeli mert kirúgják az oldalam...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Brik :( sajnálom

Mares mikor lesz az esküvője a bátyádnak?

Tina hétágra fog sütni nektek a nap! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Mares lehet hogy tényleg jó jel és az mondták az angyalkák erre több idő kell felkészülni:-)) Így fogom fel:-))

Évi örülök, hogy minden rendben volt:-)) Azt mondják császár lesz?

Most szült az egyik osztálytársam és most tegnap egy barátnőnk, mindketten császárral. A tegnapi bébi nagy bébi lett 4400gram:-))

1,5 héttel hordta túl, ha jól emlékszem. A lényeg hogy egészségesek és most már babázik:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi köszi:-)) Azért esett csak rosszul, mert készültem és amikor már ott vagy hogy na mindjárt vége és akkor mégse az olyan rossz:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

[quote="szilvás76"]T írta:szilvás76ina, már csak 1 hét! :-)
:lol: :wink:

Igen, már nagyon várom :)

És köszi a jóidő-dukkokat, én is reménykedem, mert akkor tudunk néhány beállított képet lőni a polgmesteri kertjében... de nem lesz tragédia, ha mégsem. 8)

Kép
xtina75

Szia Tina!

Esküvőtök lesz jövő héten?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik, hívd fel a tanárt, hogy szeretnél telefonon vizsgázni 8) Vagy vidd be a gyerekeket :lol:

Nekem volt olyan tanárom anno, aki azt mondta, akinek 1 gyereke van 2-esről indul, akinek 2, az 3-asról... Bmaassnak csak be kellene küldenie az indexét... :)

Persze viccelődöm, tudom, hogy car, de azért próbállak jókedvre deríteni....

Kép
xtina75

Most már látom a vonalzón, bocs nem figyeltem :-) 30fokot mondanak jövő hétre:-))) Tuti idő lesz nektek!! Mi is anno júniusban esküdtünk csak mi a végén :-)) Gratulálok nektek!!!:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik, köszi! :)

Kép
xtina75

Tina, jót nevettem:-)) Köszi:-))
Vannak ilyen tanárok akik ilyeneket mondanak, hát a pénzügyes az nem ilyen de rendesek a csajok, szólnak neki, hogy viszek igazolást orvosit mert gond lett. Megértik szerintem, csak fizetni is kell úgy tudom meg így egy vizsgám ugrott, még jó hogy ez a tantárgy amire nem épül semmi így halaszthatok:-))) Majd a következő 23.-án a házassági évfordulónkon sikerül:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Úgy legyen! Ekkora jó jegyet minden vizsgára neked is, Barbcsinak is:

5

(Nagyobb betűméret nincs...)

Kép
xtina75

Bizony úgy legyen köszönjük!!!!:-)))

Egyik jó dolog ebben a napban, többet lehetek veletek:.) Jó veletek beszélgetni:-))

A kiscsajszi a pocakomban nagyon aktív ma :-))Imádom amikor rugdos ilyen sokat:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Na.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Most hirtelen felindulásból ki tudja mit fogok tenni...
a fűtéscsöveket ütik felettem kalapáccsal,tiszta erőből,3 helyiségben...a baba kiugrik a hasamból...

evilany

Évi azt nagyon rossz hallgatni:-((( Remélem nemsokára abbahagyják:-)))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Evi, nem tudsz elmenni valami rokonhoz pár órára pihenni? Vagy mindenki messze lakik?

Kép
xtina75

Sziasztok!

Megint nem sikerült normál időben felkelnem...ez egy ilyen hét... :wink:

Vizsgázóknak sok sikert, minden menni fog úgyis...
Betegeskedőknek jobbulást...

Megyek, megnézem a képeket a fagyikról...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!

Tina, ez aranyos volt: "Bmaasnak csak az indexét kéne beküldeni" :)

Évi, inkább most újítsanak fel, mint amikor már újszülött van nálatok.

Óh, és Tina, azt hallottam, hogy jövő hét végére hétágra fog sütni a nap... persze nem mintha fontos lenne :) De majd pár napfényes képet így felrakhatsz.

maccs01

Bri, sajnálom a vizsgát.

maccs01

Ja,tudom h.a vesszőparipám,csak ez a 4.hét vége hogy 8-4-ig hallgatjuk... :roll:
Most elmegyek boltba,hátha az utcán csend van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.04 09:25-kor.

evilany

Spárga. Nemtom, én sárgából csináltam. Először krumplihámozóval pucoltam, de az kevés volt, késsel végig kellett kapirgálni a fás-szálak miatt... A "rügy" felé egyre zsengébb. Lehet, hogy az alját csak ki kellene doni, és nem vacakolni, nem tudom. Én sajnáltam, ezért inkább piszmogtam vele... :-)

szilvás76

Te jó ég...micsoda fagyik...éééééénisssssssssssssssssssakarokilyetenniiiii.....

Évi, a reggeli képedtől is kész vagyok, úgyhogy erős késztetést érzek, hogy csináljak reggelire (na jó, utóreggelire, mert már ettem) jó vastag palacsintákat...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Limó, nagyon tetszik a bébikocsi!

Mares, azért irigyellek, hogy van agyad a matekhoz!

Na, megyek, még konyhát kell pucolnom, de útálom már! Persze magunknak rakom rendbe... Egyébként igen, jól emlékeztek, egy hete is ezt csinálta (volna), de csak félig-meddig jutottam vele.

Csillag és mindenki, sokat pihenjetek! Pussz

maccs01

Szia Maccs, köszi:-))

Szia Bandzsulka!

Ne is mond a palacsintákat :-) Én most körtézek épp:-)) Hétvégét várom eprezek ezerrel:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Na, most én is el, kicsit mosogatni, meg átvedleni pizsiből...délután egy menyasszonnyal találkozom, megtervezzük az esküvői virágait...aztán remélem sikerül is neki kiviteleznem, mert az esküvője aug. 14-én lesz, én meg ugye 20-ra vagyok kiírva, de már van mentőötlet is, ha esetleg lebabáznék közben...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Bandzsulka hát igen kell a mentőötlet ilyen esetbe:-)) Jó mosogatát!:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Nahh, végigolvastam, de most kicsit szita az agyam.

Limo jó a kocsi :wink:

Lányok köszönöm, emberem tegnap előbb hazaért, mint mi. Viszont ma ment járatba Pestre, Ipolyszögnél már folyt át az úton a víz, rendőrök irányítottak, félpálya le van zárva. Délutánig nem tudom mi lesz. :shock: lkerülni sem tudja vagy csak nagyon nagy kerülővel. Azt mondják a gátnál már majdnem a gát tetejéig ér a víz. Délután megnézzük csak a gépért kell hazaugrani majd.

Nem tudom még kinek mit akartam, de ha eszembe jut akkor folyamatosan reagálok.

Anno nálunk az kapott ötöst aki a tanár kutyájának csontot vitt :lol: - ezt mondogatta a matektanárunk :lol:

királylány

Dia,Bencével mi újság?Pocakja?

evilany

Szia Dia!

Nyugi minden rendben lesz:-) Ne idegeskedj!!

Közben enni adtam a gyermekeimnek:-))

Ez jó ez a csontos verzió:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Szia Dia!

Nyugi minden rendben lesz:-) Ne idegeskedj!!

Közben enni adtam a gyermekeimnek:-))

Ez jó ez a csontos verzió:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évim: kopácsoloás gondolom hogy nem lehet szuper... bátyó esküvője holnap lesz, Szederkényben... remélem ott nincs "árvíz".... a kérdés már csak az : mit-mennyit illik adni... ( második lagzi neki.... ő annó sértődés miatt csak a jelenlétével tisztelt meg...) pincebulira minket nem hívtak, csak nővéremet meg lánykáját mert nővérem viszi majd el a buliból bátyám gyerekeit...

Maccs: matek inkább csak rámragadt... de van téma amit nem szeretek!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,a lagzira nem is hívtak csak az esküvőre???

evilany

[quote="kfmares"]p írta:kfmaresincebulira minket nem hívtak, csak nővéremet meg lánykáját mert nővérem viszi majd el a buliból bátyám gyerekeit...
!

Mivaaaaaaaan?

Akkor Te meg ne aggódj azon, hogy mennyit adj...

Ha engem elhívnak egy esküvőre, de révén, nem vagyok pl családtag, a lagzira nem, akkor

1. vagy csak gratulálok
2. jelképes ajándékot viszek, pénzt nem

szilvás76

Évi mondta reggel is, hogy fáj neki, de adtam neki a Lactivot....
De tegnap az oviban mondták, hogy azért eszegetett. Nem sokat, de valamennyit. Röhej, de még nincs székletdoboz a gyógyszertárban, igaz produktum sem volt, s mivel hétvége lesz így csak hétfőn tudom leadni leghamarabb.

Mares szerintem nem kell, hogy megerőltessétek magatokat nászajándék ügyben én lehet nem pénzt adnék, hanem vennék valamit oszt jónapot. A viszony sem olyan. de a legújabb esküvői trendről kérek képeket - esőkabát-gumicsizma- :lol:

Brik válaszoltam meg majd még írok csak azt sem tudom hol áll a fejem.....

királylány

Hö-hö-hö Szilvivel ismét egy véleményen vagyunk :lol:

királylány

Mares,ha csak szertartásra hívnak nem kell semmi nagy dolog,egy kis ajándék aztán jó napot...nehogymár...még csak egy vacsi se jár...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.04 10:55-kor.

evilany

Ehh azon problémázok 2 napja hogy ha a dokim elmegy júliusban szabira(mert ugye 1-26-ig szabin lesz)mi a szar lesz ha Tomika meg megindul...hogy fog alakulni a dolog...neadjisten egy olyanhoz kerülök mint akikről meséltem(UH)...hogy fog bánni velünk..
Kezdek félni.

evilany

Évi a legtöbb doki szabiról is bemegy hacsak el nem utazik, kérdezd meg őt.

Bévi nem lehet, hogy csuklani érzed Lilit?

királylány

Évi, kérdezz rá, hogy mi lesz... Van-e olyan kollegája, akit ajánlana és bemutatna, hogy őt keresd ha akkor indul Tomi, amikor szabin lesz. Kérdezz rá bátran, nem ciki!!!

szilvás76

Mares. Én pl egy tök szép esküvői fényképalbumot vettem egy ismerősömnek. Kemény borítású, ezüstös, és 2 összefonódott jeggyűrű van rajta. Bőven elég "ilyen" ajándéknak...

szilvás76

OK.Annyi mondott mondjuk hogy elérhető lesz. De hogy bejönne,én úgy gondolom ha be is jön,sok értelme nincs mert eléggé kizártnak tartom h.császármetszést munkaidőn kívül végezhetne...(azért ott elég komoly szabályok vannak,meg ügyelet,meg műtéti jegyzőkönyv,nevesítés,stb...legalábbis ezt hallottam,h.sectiot nem végezhetnek munkaidőn kivül)

evilany

Évi kérdezd meg, de ha császár, akkor szerintem úgy fogja időzíteni...gondolom én :roll:

Tök jó a fényképalbum, nekem is az jutott eszembe vagy egy szép fényképkeret....

királylány

Na ja de csak későbbre tudja időzíteni előbbre nem... :roll: és ha Tomika gondol egyet :D

evilany

Ma reggel megrendeltem a tapétát.....halleuja! Gábor örülni fog ám, ha megtudja milyet rendeltem. Mert olyat nem kaptam amit szerettem volna, így majd másképp lesz csíkos....

királylány

Dia megmutatod?

evilany

Tomi nem olyan, nézd meg már most milyen rendes gyerek és szótfogad....

Ircsi jelentkezz!

királylány

Memutatnám, ha felírtam volna a cikkszámot, mert akkor meg tudnám keresni....de elfelejtettem....most böngészek....

királylány

Évi, nem jön előbb... ;-)
A csaszit meg a terminusra, vagy 1 héttel előbbre szokták időzíteni, legalább is ismerettségi körömben így volt. Ha meg a doki nagyon akkor volt szabin, akkor megmondta, hogy kit kell hívni, és menni. :-)

szilvás76

Sziasztok!
Évi, köszi az érdeklődést, jól vagyunk. Sokat szaladgálok, mert még ősszel vettünk egy családi házat, aminek most zajlik a felújítása, és sok bolt csak 8-16-ig van nyitva, a férjem pedig ilyenkor dolgozik. Így én feltérképezem a terepet, és vele már célirányosan megyünk vásárolni, ha szabin van. No meg építési engedélyt is kellett intézni a bővítéshez, amit szerettünk volna, de úgy néz ki most már csak jövőre csináljuk meg. Még az a szerencse, hogy a nagyszülők nagyon készségesek, és imádnak babázni, így Bogit sokszor rájuk tudom bízni. Ezért nagyon hálás vagyok az életnek, hogy ilyen szerencsések vagyunk.
A víz hálistennek minket konkrétan nem fenyegetett, de nagyon ijesztő és elszomorító ez a helyzet. Pl, a barátnőméknek is telement kéthete a pince. Bekrepált a kazánjuk, meg visszajött a szennyvíz... el kellett költözzön pár napra a kisfiával. Megcsináltatták azóta a dolgokat, erre most kezdődik megint...És még mindig csak esik. Akiknek meg viszi az állatait, az összes értékét, pl. most Edelényben, hát borzasztó... :-(

Mares, egyetértek a többiekkel, ebben az esetben szerintem sem kell semmi nagy ajándék. Valami kis jelképes apróság.

Brik, sajnálom a vizsgád, de lehet, hogy tényleg valami égi jel.

Tina, jövő szombaton tuti klassz idő lesz. :wink:

Dia, jobbulást a kisfiadnak! A tapétára én is kíváncsi vagyok.

sziasztok, szép napot!

Katka
KépKép
katka77

IRCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha tudsz, légyszi jelentkezz be, hogy mi újság!!!

szilvás76

Kata örülök, hogy nálatok minden rendben és konkrétan titeket nem vitt el a víz.
Szörnyű látni a híradóban a katasztrofális helyzeteket, hát méh ha belegondolok, hogy ehógy élet munkáját teszi tönkre a víz.
Nálunk annyira ne vészes a helyzet, de már ez is borzasztó. Anyósoméknak is áll a víz a pinében van vagy 8cm. Nem tudom sikerült e már kiszivattyúzni. A talajvíz jött fel, eléggé kint laknak pedig.
Itt folyik az Ipoly, már a gát tetejét nyaldossa állítólag - majd délután szemrevételezem.

Pestfelé félpályán lezárták az utat.....

Ebéd, utána visszakukkantok.

Tapétát nem találom egyelőre....

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?