Sziasztok!
Évi, köszi az érdeklődést, jól vagyunk. Sokat szaladgálok, mert még ősszel vettünk egy családi házat, aminek most zajlik a felújítása, és sok bolt csak 8-16-ig van nyitva, a férjem pedig ilyenkor dolgozik. Így én feltérképezem a terepet, és vele már célirányosan megyünk vásárolni, ha szabin van. No meg építési engedélyt is kellett intézni a bővítéshez, amit szerettünk volna, de úgy néz ki most már csak jövőre csináljuk meg. Még az a szerencse, hogy a nagyszülők nagyon készségesek, és imádnak babázni, így Bogit sokszor rájuk tudom bízni. Ezért nagyon hálás vagyok az életnek, hogy ilyen szerencsések vagyunk.
A víz hálistennek minket konkrétan nem fenyegetett, de nagyon ijesztő és elszomorító ez a helyzet. Pl, a barátnőméknek is telement kéthete a pince. Bekrepált a kazánjuk, meg visszajött a szennyvíz... el kellett költözzön pár napra a kisfiával. Megcsináltatták azóta a dolgokat, erre most kezdődik megint...És még mindig csak esik. Akiknek meg viszi az állatait, az összes értékét, pl. most Edelényben, hát borzasztó...
Mares, egyetértek a többiekkel, ebben az esetben szerintem sem kell semmi nagy ajándék. Valami kis jelképes apróság.
Brik, sajnálom a vizsgád, de lehet, hogy tényleg valami égi jel.
Tina, jövő szombaton tuti klassz idő lesz.
Dia, jobbulást a kisfiadnak! A tapétára én is kíváncsi vagyok.
sziasztok, szép napot!