Új privát üzeneted érkezett!

Laptetűűűű!!! :lol:
Éppen jókor, augusztusig nekünk csendespihenő... :?

Nem spájzolom, akinek szüksége van rá, az tegye gyorsan zsebre! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Hát, akkor én elkérném a laptetőt, jól jönne még így az elején, nem kicsit izgulok. Hogy lehetne ezt a hetet egy kicsit gyorsabban pörgetni? Mondjuk egy fórumtalival? :)
mieza

Mieza, akkor még1x gratula!!! :D
Nekem is S ügynök mondta el a jó hírt :lol: Én nem vártam meg, míg majdnem lehervad az igazi mosoly a szájáról :lol:
Kb. 7. héten lesz a szívhang, akkor megkapod a papírjaidat és mehetsz Isten hírével! Nekem a tesztkor mondta Sz ügynök, h. 4 hetesnek számítok, 5. héten petezsákkukucs volt, aztán a 7. a szívhang! Nekem, mint tudod eléggé elhúzódott a leszívás időpontja, de én végig így számoltam, h. a punkciókor 2 hetes, tesztkor 4 hetes vagyok és végül így is lett megállapítva a méretek alapján is!
Nekem 162-165 lett a hcg-m és erre azt mondta S., h. ikrek is lehetnek... és azok is voltak, mint utóbb kiderült, mert a 7. héten látott a doki egy másik petezsákot is, ami/aki végül nem maradt velünk. Így utólag nem is bánom, legyen ő a ketteske pár év múlva spontán! :D
Szóval ez egy biztos eredmény, semmi okod izgulni, ha esetleg eszedbe jutna ilyesmi! :wink:
Macsnak elég nagy mákja volt, h. elkerülték a rosszullétek, de azért készülj fel, h. ez a ritkább :shock: Nekem az 5-6. hét körül zabálási rohanom volt kb. 1 hétig, aztán a 7. hét körül nemhogy enni, de inni sem bírtam, utána hánytam is, de nem állandó jelleggel, csak néha, bár így is elég szar volt... Aztán ez is abbamaradt és csak nagyon ritkán voltam rosszul. Utána a 12. hét környékén előjött a gyomorsav kérdés és akkor tudtam, h. vmi a fejemmel van, mármint pszichésen és menten segítséget is kértem... másnaptól semmi bajom nem volt és azóta sem! Kop-kop-kop :D Tudtam én, h. eleinte lehetnek a hormonok, na de a 10-12. héttől már más is van a dologban!

Angyalka, sajnálom, h. nem tudsz jönni :(
Biztos jó megoldást találtok, h. akkor mi legyen a párod melójával! Menjen v. maradjon?!

Macsek, kár, h. te sem jössz :( Írtad, h. miért, na nem mintha meg kellene magyaráznod, de nem találom a hsz-t, ahol említed a nemjövetelt :oops: :? Összekeveredtem :oops:
Te már érzed a picúrokat? De jó, már én is úgy várom!!!
Ma olvastam, h. Celine Dion ikreket vár és azonnal rád gondoltam, mintha te is annyi idős babás lennél, de aztán láttam, h. te 1 héttel előbb vagy :D Szegénykének a 6. lombikra sikerült állítólag... durva! :shock:

Judit, húúú de ügyes vagy! Nem is ellenkezett S ügynök? Hajrá lombik és pontosan így kell nekiállni, másképp nincs értelme... ugye Mieza? :wink:
Hát az lehet, h. a lelkesedés majd kissé alábbhagy, de ez a jó start sokat számít és a short protkó gyorsan lezajlik!

Sajti, hát megnézegettem, lenne egy vonyít, ami 14.45-re lenne a Déliben... onnan elkevergek a Moszkvára és lehet ott már jól jönne a NAVIgáció! :lol: Bár valszín eltalálnék, max. kérdezősködés útján, de jó lenne, ha felszednél inkább :D
Tel.számod megvan és 15 órakor gondolom már Moszkvában lennék, ha nem késik a sihuhu :roll:
Na, vélemény? De addig még úgyis konzultálunk!

Wikka, sajnálom, h. arrafelé még ramatyabb az idő, pedig itt sem sokkal kellemesebb. Ma reggel sütött nálunk a napocska és már 9-kor 17 °C volt, erre 11-kor már csak 14 :(
Szerintem mindenki úgy várja már a 7végét, mint a messiást!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza, én is éppen így paráztam, hiába mondogatta a Zuram, h. minden rendben, nem nagyon hittem neki :oops: Pedig igaza volt! Még a mai napig, majdnem minden áldott nap megkérdezem, h. ugye minden rendben lesz a kicsivel? És erre ő mindig azt válaszolja, h. nemcsak lesz, hanem VAN! :D Állandóan lesem a pocim, h. nőtt-e és ha rájövök, h. igen, akor meg mást találok ki... :oops: :D ez ilyen, talán ha már érzem a mozgást kicsit lehiggadok! Most olyan vagyok, mint Babe :oops: (bocsi Babe :lol: ), de persze nem vagyok egész nap idegbeteg, csak kicsit izgatott, főleg most, h. holnap nődoki!

Macsesz, tényleg, ikreknél +lombik +35 felett ennyire ajánlják az amniocentézist? És ráadásul még paráztatnak is az időponttal? :shock: Nagy parasztság, nem mondom :roll:

Sajti, nekem van fotoapparátom, de az elemek (aksik) annyira szarok, h. feltöltöm csutra és kb. 5 képig bírják, szóval inkább másra bíznám! Az igazság az, h. teljesen le kellene őket meríteni, de ahhoz kellene olyan töltő.

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na most, h. iylen jó eldumálgatok magammal, talán le is lépek és inkább a babucinak beszélek :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csajok,

most tényleg őszintén írja le nekem akinek már sikerült,hogy mennyi időt töltött az ágyikóban a E.T. utáni napokban...Nekem ez a fekvés a piros posztóm 8) :P :roll:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Navika: Csak hogy ne Magaddal nyomasd... itten én is :).... hogyvagyol?? :)

Sajti: képzeld sikerült végre elérnem telón endodokinénimet... Elmondtam neki az eredményeket, és ő is mondta hogy a terhelt cukkero magas azé :(...... mondtam üzemdokinéni 850-es javaslatát éééééééééss jóváhagyta.. (mondjuk azt nem mondtam neki, hogy már tegnap reggel óta így szedem :) ..... bár előszor 2x1000-et mondott)... de aztán javította 3x850-re... szóval addig is míg személyesen találkozunk, ennyivel kellesssz nyomassam....
Nekem lenne fotoapparát...de hát mivel illusztris társaságom mellőznötök kell, így a masina sem tud odamenni... ... :shock:

Mieza:mostmár hangosabb gratuládé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
andrea-1

Sziasztok!
Sajti!Drága vagy!Köszi,még annyit kérdezek,h azt mondták ha gáz van az uram spermájával akkor csörögnek,akkor is hívnak ha teljes gáz van????Köszi jó éjt mindenkinek
vikus82

Navi:
3-kor Moszkvába találkozunk a metrókijáratnál. Onnan elsétizünk, vagy megyünk egy megállót a tujával, majd ahogy érzed...
Ahogy írsz az áldott állapotodról, a kételyeidről, aztán a párod nyugtatásáról és a jó érzésekről - hát egyfolytában mosolygok. Az a bárgyú-boldog szeretetteli vigyor volt az arcomon, hogy de jó, de szép! :) Szerintem egy raklap pozitív enrgia áradt felém, amit továbbközvetítettem a világba.

Csajok, majdcsak hoz vki egy fotoapparátot.

Andrea:
Na, ez igen! Szerintem is jobb a 3x850, így azért jobban el van osztva az egynapi, mégha összességében több is.
Bevallom én mostanság egy egész bűnbarlang vagyok egyszemélyben, megint csokizgatok... konyakmeggyezgetek... Nehéz leállni a szerről, pedig eddig nagyon jól ment. Biztos lelki okok vannak a padláson - a francos mk miatt, asszem ideje lomtalanítani a nega gondolatokat! Majd a pockosoktól rámragad a sok jó szombaton! :lol:
Szóval te se add fel a diétát, mert az sokat segít!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vikus:
Teljes gáz? Padlógáz, v. mi? :lol: Nem lesz semmi baj, ha ígérték, hogy hívnak, azt szerintem a baci miatt mondták, mert akkor kap antibiotikumot és utána ismételni kell a spriccet, oszt jó napot.
De rendben lesz és nem fognak telefonálgatni! :)
Nekünk anno én érdeklődtem mindíg telón, hogy okés-e a labor, nem ők hívtak. Ez manapság már így menne?

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Sajnos nekem most nincs elemem, ugyhogy fotót sajna ki kell hagynom.

Ha valakinek kell navigáció, szívesen segítek, csak mondja meg honnan hová. 61-s villamosról teljesen mindegy hol szállok le, de máshová is szívesen elmegyek, csak dobjatok egy privit és megy a tel. számom

minden jót

kispatak
Vendég

Angyalka, Macsek, Andrea és a többiek ti sem jöttök? Jajajajaj.

Navi, tök jól leírtad. Nekem az a fura, hogy jövő héten megyek petezsákra és rögtön egy hét múlva szívhangkukucsra.
Hát, nem tudom, hogy minek köszönhető, de olyan evésmániám van... Pl. tegnap reggel annyira éhes voltam és annyira kívántam, hogy elmentem és vettem konzercpacalpörköltet és megettem 9-kor. Ne röhögjetek :) Annyira jól esett, mint ha a Gundelben libamájat ettem volna.
De minden ami fokhagymás, nehéz kaja, jöhet. Mondtam is a páromnak, hogy addig eszek így, amíg lehet, aztán tuti, hogy majd a víztől is rosszul leszek :) (anyum végig... a 9 hónap alatt velem...)
Hát, igen. Kb. 18 éves korokig így fogunk minden miatt aggódni :)

Kissangyal. Szóval, én úgy csináltam, hogy az első 4 napot végigfeküdtem. Néha kis séta, sok fehérje, meg ugye fél óránként pisss. (ez nekem már sport :) De végig feküdtem.
Most is elég sokat pihenek/fekszem, mert görcsölget és fekve nem, illetve olyan álomkor van rajtam.
De mondjuk végig a 2 hét alatt városba nem mentem be, csak ha vittek, kutyasétáltatás is csak egy hét után - az volt az első nagyobb séta.

Igen Sajti, az tuti, hogy rádragasztjuk :)

Én tuti viszek gépet :)

Vikus, hívd fel őket nyugodtan, én is felhívtam anno (mindháromszor). Telefonon a recin megmondják, 2 perc.
mieza

Sziasztok!

Bocs lányok, kicsit eltűntem :oops:
Mieza nagyon nagy gratula! Szuperül csináltad :D
Mi voltunk tegnap Z ügynöknél, igazatok volt, elküldött laparra :? újabb para :D merthogy az is előfordulhat, hogy egy görcs volt az, ami miatt nem sikerült átfolyni a lének. Mindkét petevezető ugyanott van elzáródva, a "tövénél", ezért gyanakszik erre. Hogy paráztam, meg nagyon fájt, és simán lehet görcs...mondtam nálam tényleg...Majd meglátjuk, így :shock:
És apának a 2. eredménye tök jó lett :shock:
Szóval nem olyan rossz itthon az alaphangulat :D

Sajt örülök, hogy egyre jobb vagy!

Angyal ügyik vagytok!ÚÚgy lesz, ahogy nektek a legjobb!

Navikám! Ne izgizzél! Tudom, könnyű mondani, de minden rendi lesz!

Judit, tényleg ügyes vagy S. ügynöknővel! Szerdán kitaláltam, hogy mátrixköpenye van, mindig csak úgy suhog utána :)

Csucsukám gyógyuljatok szépen!!!

A többieknek is puszi!
carla1227

Sziasztok!

Most regisztráltam, új vagyok még a fórumon. Szeretettel köszöntök mindenkit. :D

[/i]
angel82

sziasztok,
ma is csak röviden. :-(

Mieza,
gratula még egyszer, drukk a folytatáshoz!

Judit,
örülök hogy S ügynökkel jól alakultak a dolgok!

Angyal,
szupi a meló-siker, drukk a lombik kezdéshez!

Sajti,
visszajelöltem. szombaton én is igyekszem gépet vinni.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
tutira bejelöltél engem ? mert nincs függő kapcsolatom 8)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

ja, most :-D bocsika, ezt jól összehoztuk. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

csak 2 mondatra van kölcsön netem :(

Mieza!
Nagyon nagyon gratulálok :D
ha lesz hányingered, változó, hogy mikor jön! Nekem a 8-10. hét közt indult és akkor még 4 baba volt a pocakban, viszont az utálatos rókakoma kitartott végig. Max volt néhány nap szünetem, mikor csak a hányingert éreztem, de nem a klotyón kötöttem ki :?
De egyáltalán nem törvényszerű, hogy rókakoma beköltözik hozzátok :)

Intézem a helyet és este egy mondat erejéig jövök a megnyugtató hírrel, hogy mit intéztem! :)

puszi mindenkinek

eszter82
Budapest

SZuper Eszter!

Szia Angel! :) Már van egy Kissangyalunk, de Angelünk még nincs :)
Üdv. mesélj magadról, szólj ha segíthetünk valamiben :)

Zsuzsó, hogy vagy?

Carla, ez szuper, legalább haladtok :)

Ma lencsefőzeléket szeretnék reggelizni. Megőrülök, annyira éhes vagyok folyamatosan, pedig én voltam az, aki munka mellett napokig (sajnos tényleg!) elfelejtett enni... :oops:
mieza

Bocsánat hogy ide már nem jutottam el tegnap: Átmentem a vizsgán! 15-én kezdem a vezetést.

judit: Sajnálom a negatív tesztet. :( Hajrá lombik.

mieza: Hatalmas gratula, én 3-án teszteltem tavaly ilyen halovány pozitívat, szóval várjuk a 2011 februári babát. Már nyitottunk nektek fórumot a várandósságon belül. Én a 12. hétig mindenképpen szedném a metet, utána ahogy gondolod. De fokozatosan kell tényleg csökkenteni. Testi együttlét nálunk addig lehetett, amíg el nem kezdett nyílni a méhszáj, szóval ha nincs más ellenjavallat akkor szerintem használjátok ki amíg csak lehet. Engem talán 7-8 hetesen bocsájtottak el a bmc-ből. Hányinger és undor nekem a teszt utántól már volt. Én terhességem alatt a csípősre szoktam rá és oda voltam minden vaníliásért.

sajt: Kolleginádnak gratula.

kubu: Ma jösz a suliba? Délután ha nem esik akkor lemegyünk sétálni és akkor összefuthatnánk. Küldöm priviben a számom és szólsz ha ráérsz.

navared: És ketteske petezsákja nálad is simán felszívódott? Nekem a 12. héten még ott volt. Én a 17. hét környékén kezdtem érezni a mocorgást, de nekem nem buborékos volt, hanem olyan mint amikor melléüt a szíved és a hasadban érzed. Amikor próbáltam oda koncentrálni, akkor már csak a saját szívverésemet éreztem. de nálam ez lett egyre erősebb.

kiss angyal: Pihengettem és babás filmeket néztem. De nem szigorúan. Nekem csütörtökön volt az inszem és még azon a héten feküdtem ha jól emlékszem.

Kár hogy szombaton lesz a tali, mert a mammutba én is be tudtam volna ugrani, de unokatesómék várnak minket ebédre. Szóval így mi nem tudunk ott lenni, de érezzétek jól magatokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
gratula vizsgához, ügyi vagy.
Nem megyek ma vizsgázni, nem tudtam felkészülni.
Telszámot köszi

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vicky, csak délután lesz a tali, ha van kedved, ugorjatok be, biztos ott leszünk 2 órát is :)

Köszönöm a részletes leírást tőled is, szuper. Az is, hogy sikerült a vizsgád, tegnap gondoltam ám rád :)
mieza

Mieza, szívesen a részletes leírást! :wink:
Ahogy Eszter is írja, nem törvényszerű a hányinger, de azért szerintem az a ritkább, ha nincs :? :) Nálunk anyumnak egyikőnkkel sem volt, csak amikor nagyobbacskák voltunk és nyomtuk a gyomrát, akkor piszkálta a gyomorsav és csak az evés segített neki: +20 kg mindhárom babánál :shock: :shock: :shock: Engem ez a veszély úgy érzem nem fenyeget, de még ki tudja :lol:
Nekem max 1 hétig volt "a küszöböt is megenném" érzésem, aztán elmúlt.

Andi, hát elkerültük egymást... amúgy köszike jól vagyok, csak ez az idő kicsinál már :( Annyira várom a nyarat, mint még sosem - egyrészt a napsütés miatt, másrészt meg nincs mit felvennem :roll: :D Majd meglátod te is milyen, mikor már a melegítő is szorít :lol:

Angyalka, én konkrétan egy hetet pihentem, de csak azért mert beteg lettem, amúgy max. 4 napot feküdtem volna. Hidd el nem ezen múlik, úgyis jelez a szervezeted, ha fekvés kell! Nekem is görcsölgetett a pocim, na akkor tudtam, h. most pihi van! :wink:
A pisilés miatt úgyis 1-2 óránként klotyó, csak ne hasizomból kelj fel, ahogy néha én... sokszor már késő volt, mert mire eszembe jutott, h. úgy nem kellene már kint voltam az ágyból! :D

Sajti, nagyon köszönöm, akkor megpróbálok kitalálni a metróból... volt h. ez sem sikerült, vhogy visszakeveredtem a szerelvényekhez és kérték újra a jegyemet :shock: de mivel látszott rajtam, h. csak balfasz vagyok, nem kötözködtek, csak útba igazítottak :lol:
De menni fog ám!!!

Vicky, gratula a vizsgához! Most akkor elkezdhetnek reszketni a fővárosiak??? :D
Hát lehet, h. én csak majd később érzem, de nem baj! Lehet már éreztem is, csak nem tudtam, h. az az... :oops: :)

Angel, üdv.! Én is pont azt akartam írni, mint Mieza, h. akkor már két angyalunk van :lol:

Carla, köszi, próbálok nem izgizni!
Mátrixköpeny :lol: ez nagyon jó és tényleg olyan!!! Suhan utána, mintha szárnya lenne... na mert ugye sosincs begombolva!

Jól van, akkor lesz fotoapparát!
Meg ugye jó idő is???? :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jó reggelt mindenkinek!
Mieza,Sajti!köszi a választ,a héten megkérdeztem azt mondták nincs baktérium,benne :shock: :shock: :shock:
de azt nem mondták,h a spermák életképesek vagy sem :shock: :shock: arra is külön rá kell kérdeznem?????????
Nagyon kezdő vagyok-e téren,még bele kell jönnöm
Vicky Gratula!
Hétvégére jó talit!
vikus82

Vicky, a várandósságon belül topic? Nem találom :oops:

Vikus, lehet, h. rá kellett volna kérdezned arra is... :? De legalább nincs baci!
Egyszer én is kiakadtam, még az elején, h. majdnem azért nem kezdhettük az első lombikot, mert nekem volt vmi fertőzésem és nem szóltak, rákérdezni meg eszembe sem jutott... aztán megtalnultam, h. ők nem tudnak még azzal is foglalkozni, h. mindenkit végig hívogassanak, ha gond van, hanem rá kell kérdezni!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vicky, megtaláltam! 2011 februári babák... hát még nem sokan írtak :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navikám: Hát mondanám, hogy gyere el és válogass a garderobémból.... az én alap méretű ruháim simán jók lennének egy olyan kis pöttömnek terhesruhának, mint amilyenke Te vagy :) :) :) :) :)

Csajok, feltétlen muszáj lesz egy második talit is csinálni, azt remélem vágjátok!!!... :).... Olyan jó lett volna már végre személyesen is megismerni Benneteket...erre nem beválasztjátok pont azt a szombatot, amikor kötelező jelenésünk van??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angel, üdv köztünk... mielőbbi pocakosodást kívánok Neked!..... Khm.... szépen gyűlnek itt az angyalkák.... lassan már a Jolán is tiszteletét teszi köztünk???!!!! :lol: :lol: :lol:

Egyébként a sikeres lombikosokat kérdezném: betegállcsi ügyben mi az ábra?? Miután kiderül, hogy sikerült és amíg még a BMC-be jár az ember addig automatice a leszívástól táppénz??... vagy hogyan megy ez? Kinél hogy van/volt???
andrea-1

Szia Mieza, Andrea-1!

Már régóta olvasgatom a babanetet, és gondoltam regisztrálok. Itt olyan jól meg lehet egymással osztani mindent, és hát én is "abban a cipőben járok mint ti". A 6.-ik inszemináción vagyok túl most várakozó állás van az eredményig. Mieza ha jól értelmezem te már kismami vagy? Andrea-1 köszönöm a jó kivánságot aranyos vagy, tel hol tartasz babaügyben?
angel82

Sziasztok!

Hát a tegnap igen húzósra sikerült, nem elég hogy 6-kor tudtam hazaindulni :shock: , de félórányira otthonról vissza kellett fordulnom az Ipoly áradása miatt, és Pestnek kerülni
9 körül már otthon is voltam :evil:

Vaya,
már érzed a babót? Hogy repül az idő!
Kár hogy nem jössz, olyan kiváncsi voltam rád (is).

Rodi,
remélem tudsz jönni és láthatjuk a kezdődő pocit :wink:

Angyal,
szuper-szuper hírek :!:
Ha egy gépezet egyszer beindul…apa most aztán gondolkodhat! Bár így a jó, amikor két jó közül kell választani :)
Hajrá lombik, együtt indulunk :wink:

Carla,
ez a mátrixköpeny ott van itt vihogok az irodában :lol: , de most hogy írtad, tényleg mindig nyitva van rajta és lobogtatja maga után ahogy rohangál.
Apának gratula az eredményhez, neked meg drukkok hogy ne legyen vészes a lapar (nekem nem volt, sajna nem tudok súgni, hogy milyen lesz).

Szia Angel,
üdv itt köztünk!

Zsuzsó,
még mindig küldöm a ragacsokat :arrow: :arrow: :arrow: , hogy ne követhesd a példámat :P

Viki,
ügyes vagy, hajrá, nemsokára volán mögül integetsz magad mellett Barbussal :D

Andi,
szerintem tuti lesz második felvonás is, nehogy már a most lemaradók kimaradók is legyenek :wink:

Sajti,
én is viszek fényleképezőt, hogy csinálhassak rólad egy „felnőtt” képet is :P

Mieza,
egyél csak lencsefőzeléket ebédre, jó is az :lol:

Kép
judit0713

Miezám,
ha éppen nem eszel, frissíted a táblit és feldobod?
Kösssssz!

Kép
judit0713

Szia Navared!

Köszönöm az üdvözlést, ha jól értelmezem te is kismami vagy már?
angel82

Angel, igen! A hozzászólás alatti vonalzón látszik, h. hol tartunk :lol:

Kell nektek itt lencsefőzelékről beszélni :shock: ma reggel nem volt itthon semmi pékáru és ezért almát, meg babapiskótát ettem egy kis cukrodinnyével, de érzem, h. mindjárt kilyukad a gyomrom :D Kell a tömény szénhidrát!!! Megyek is és kerítek vmit!

Andi, szóval menjek túrni a ruhásszekrényedbe? Szép volna! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Angel, itt a lányok szinte az ember összes kérdésére tudják a választ, amire meg nem, arra nincs is válasz... :)... úgyhogy a legjobb helyre jöttél.
Meddig tart a várakozó állás az eredményig???????
Nekünk volt 3 inszem, meg egy terminált... mához 2 hétre kezdjük az első lombik stimut... most gátolom a fogamzást, hogy a rossebb álljon bele.... hát itten tartunk... :shock:

Judit.... óh szegénykém, szerencse hogy haza tudtál érni... borzasztó ez az árvíz..... mi minden nap hálát adunk az égnek, hogy magasan lakunk...
VIszont Miezának írt hsz-eden akkorát röhögtem, hogy a kollegák csak néztek!! :)... "....ha éppen nem eszel.... " Asszem ez a nap mondása lehet ma itt a fórumon!! :)

És ha már így szóbakerült, nem semmi vagy Miez!!!!!!!.... pacal... lencsefőzelék..... Holnapra szólj ám, ha vigyen valaki éthordóban mondjuk egy kis körömpörköltet?????? :) :) :)... (remélem nem bántalak meg, csak olyan vicces volt olvasni, ogy reggelire lencsefőzelék.. :) ...)
andrea-1

Navikám: Ha gondolod, bármikor..... :).... ezen nem múlhat a bódottá.... :)
andrea-1

Látjátok mennyi időm volt ebédszünetben?
Kész az új vonalzóóóm :D

Kép
judit0713

Andi,
mi is magasan lakunk, csak az odáig vezető út fekszik alacsonyan a folyóhoz képest :lol:

Na mindegy, ma okos leszek, eleve Pest felé indulok, így a pályán meg a nulláson nem lehet gáz :idea:

Kép
judit0713

Andrea! Kivánom, hogy sikeres legyen a lombik. Azért annak már jóval nagyobb az esélye a terhességre szerintem. Nekem június 14-én kell tesztelnem, hát nagyon bizom benne, ha nem akkor nálunk is lombik fog indulni.
angel82

SZiasztok!

Pont gondoltam a táblafrissítésre, majdnem elfelejtettem a saját jóhíremet beírni. Pedig milyen rég akartam már ott látni a Sikerült feliratot :)

Angal, nézd meg a táblát, ott bent van mindenki holjár-ja :)
Ha szeretnéd, írd meg az alapadatokat és akkor beírlak téged is :)

Zsuzsó, hozzád mit írhatok? Mikor lesz eredmény? Ez most a 2. inszemed, ugye?

Csajok, Judit nagyon beletrafált. A lencse 10.kor már a pocimban volt, azóta egy pizza is.... képzeljétek, itthon kiesett a tv, internet, telefon. Ülök a nagy csöngben, mit tegyek, eszem akkor :)
Felhívom a thome-t, hogy hahó mi van. Mire ők, hogy emailben jelentkezni fognak. Mondtam, hogy jó, csak nincs internetem. De hopsz 3 óra és már van.
Ma találtam a zárt medence mellett egy hatalmas varangyot. A kutyában 1 db bolhát. Ahogy átnéztem, nem volt több, de találtam egy kullancsot is. Elég undi :)
Na, milyen kalandokban van részem itthon, ugye?
A békát nem merem kidobni. Nem merek hozzáérni lapáttal sem, mert ugrani fog én meg megijedek és már előre ijedt vagyok... Nem is tudtam, hogy ennyire félek a békáktól :)

Angel, sok sikert, majd szorít itt érted a csapat, el sem hinnéd, hogy mekkora ereje van :)

Itt a tábla!!!!
Babavágyó táblicska Baba tabla
mieza

Sziasztok régi és új tagok :)

Ime egy elveszett emberke...de azért nem teljesen, mert folyamatosan nyomon követtem az eseményeket csak erőm nem volt irni...

Sajti!

Örülök, hogy ilyen pozitiv vagy még mindig...ez majd meghozza a hatását :)

Navi!

Én még emlékszem az eredményhirdetésed reggelére...valami kekszet majszoltál a sarokban a csajokkal...és izgultál..... tessék ,lassan meg már anyuka leszel :)

Mieza!

Nagyon gratulálok, miattad is folyamatosan zúg olvastam....és jó étvágyat, addig egyél amig csak tudsz...na majd ha jön rókakóma :):):)

Judit!

Sajnálom,hogy most nem..... de tudjuk mind, hogy a lombik lesz a befutó :) drukkkk+++++++++++++

Andrea

Neked szintén azt tudom mondani, amit Juditnak.....2 hét múlva mindent bele lombikbaba :)+++++++++++
Olvastam, hogy neked volt mostanában cukorterhelésed...nem vagy véletlen profi ebben az értékek témában? Nincs a dokim még vagy egy hétig és csak nézem és nézem a leletemet :(

A többieknek is megy a +++++++++++++++++++++
ancsyka

Mieza,
mikor a vonalzómat kreáltam szemeztem egy békás figurával is...még jó, hogy nem azt választottam :lol:

Kép
judit0713

Ancsy,
de jó újra hallani rólad!
Ugye ezt azt jelenti, hogy már kicsit jobban van a lelked?
Kívánom, hogy hamar regenerálódj testileg-lelkileg, aztán jöhet neked is a fagyi, mint Sajtinak!
Ti lesztek az eszkimómami-csapat :wink:

Kép
judit0713

Köszi Judit, ari vagy :)
De nekem nem lesz fagyis baba mostanában....
Még tartanak a vizsgálataim...próbálok rájönni mi a baj és az a helyzet, hogy lelkileg nem vagyok a topon most sem, mert közben ismét terhes lettem és a 3. baba sem maradt velünk... :(
Tehát értelmét nem látom sem a fagyis beültinek, sem magának a beültetésnek... Bebizonyosodott, hogy a teherbe esés már nagyon megy nekem csak a megtartására kellene még rájönni :)
ancsyka

Szia Anchy!

Köszönöm, és jó, hogy megint jöttél. Pont kb. egy hete gondoltam rád.
Megkérdezthetem, hogy mind a 3 baba spontánból volt? ( a tábli nem mutatja) A dokik mit mondanak? Milyen vizsgálatokat csináltok?
mieza

Halihó!

Most akartam írni, hogy végre elállt az eső, kikukk, és láss csodát, épp elkezdett szakadni...

Kérdezni jöttem:
Szerintetek ha júni közepén indul a 3napos vv-vel a kivizsgálás, és minden ok, (persze közben katonákat is kivizsgálják) akkor kb. mikorra várható a beültetés? Jól gondolom, hogy augusztusra várhatjuk? vagy ez túl optimista gondolat?

A babatáblát átnéztem, és remélem hamarosan bekerülök :D

Napsütötte (!!) szép napot mindenkinek!

Verka
wikka
Miskolc

Ja, megosztanék veletek egy csodát a mikrokertemből, mivel úgy veszem észre sokan kertbarátok vagytok, ami persze nem csoda, hisz aki a virágot szereti... :wink:

Kép

Verka
wikka
Miskolc

Ancsy,
sajnálom, hogy nem akartak megmaradni a babók...de teljesen egyetértek veled, jobb körbejárni a dolgot és úgy nekivágni újra, minthogy csak a kudarcokat halmozd és egyre szomorúbb legyél.
Remélem hamar rájönnek mi a baj! Nézd csak meg Rodi blogját! Ők is hasonlóan indultak, és már több mint 16 hetes :wink:

Verka,
szerintem kb. jól számolod az augusztust.
Sajnos a napsütés még itt is várat magára :?

Kép
judit0713

Mieza

Köszi, hogy gondoltál rám :) Én pedig izgultam érted, veled :)
Januárban volt az első lombik, majd utána két spontán terhességem..., de sajnos mindegyiknél csak beindult a folyamat aztán valamiért mégsem jutottunk el a petezsákig.
Sz. doki még képben volt a 2. spontán terhességemnél...de azóta nem voltam...nem érzem, hogy spontán babával oda kellene mennem :)
Igy most nincs kimondottam olyan dokim aki irányitana...magamtól elindultam az úton.
Voltunk genetikai vizsgálaton, immunológián, sima v.v, virus v.v, hasi és pajzsmirigy UH, neurológus, trombózis v.v, 3 pontos cukor terhelés.
Na ebből a trombózis eredményem még nincs meg és a cukorterheléses eredményemet pedig nem tudom kielemezni(de szerintem nagyon magas az inzulin ) Az összes többi vizsgálatom/tunk negativ volt.
ancsyka

Judit
Igen, én is igy gondolom! Nem hogy csak megnéztem rodina blogját, hanem irtam is neki, mert szerintem nekem is az inzulin termeléssel lesz a bajom.... Nem is bánnám már, csak derüljön már ki végre, hátha csak egy kis Met és diéta..és végre talán megmaradna :)
ancsyka

Ancsy,
nagyon drukkolok, hátha ez is segít :wink:

Kép
judit0713

Angel:
Üdv itt, remélem hamar saját babával büszkélkedhetsz! :)
Neked van kedved, időd jönni holnap a találkozóra?

Eszkimómami-csapat? Ez oltári!!! :lol: :lol: :lol:
Én benne vagyok!

Lesznek felnőttképeim is? De jó!!!

Megtaláltam az egyik közösségin Sz ügynököt és H ügynöknőt, eddig is szimpik voltak, de most mégjobban. Persze nem jelöltem be őket, nehogy tolakodásnak vegyék, vagy mi...

Na húzok pancsolni+hajmosi+smink, mert 6-ra csepelen kell lennem, a 20. érettségi talink lesz! Nemtom, hogy érek oda BKV-val, ha még itt f@som a szót? :lol:
Pá, drágáim, holnap face to face, akivel meg nem, azzal majd később!

Ja, és még teregetnem is kéne... :oops: :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?