Mieza, akkor még1x gratula!!!
Nekem is S ügynök mondta el a jó hírt
Én nem vártam meg, míg majdnem lehervad az igazi mosoly a szájáról
Kb. 7. héten lesz a szívhang, akkor megkapod a papírjaidat és mehetsz Isten hírével! Nekem a tesztkor mondta Sz ügynök, h. 4 hetesnek számítok, 5. héten petezsákkukucs volt, aztán a 7. a szívhang! Nekem, mint tudod eléggé elhúzódott a leszívás időpontja, de én végig így számoltam, h. a punkciókor 2 hetes, tesztkor 4 hetes vagyok és végül így is lett megállapítva a méretek alapján is!
Nekem 162-165 lett a hcg-m és erre azt mondta S., h. ikrek is lehetnek... és azok is voltak, mint utóbb kiderült, mert a 7. héten látott a doki egy másik petezsákot is, ami/aki végül nem maradt velünk. Így utólag nem is bánom, legyen ő a ketteske pár év múlva spontán!
Szóval ez egy biztos eredmény, semmi okod izgulni, ha esetleg eszedbe jutna ilyesmi!
Macsnak elég nagy mákja volt, h. elkerülték a rosszullétek, de azért készülj fel, h. ez a ritkább
Nekem az 5-6. hét körül zabálási rohanom volt kb. 1 hétig, aztán a 7. hét körül nemhogy enni, de inni sem bírtam, utána hánytam is, de nem állandó jelleggel, csak néha, bár így is elég szar volt... Aztán ez is abbamaradt és csak nagyon ritkán voltam rosszul. Utána a 12. hét környékén előjött a gyomorsav kérdés és akkor tudtam, h. vmi a fejemmel van, mármint pszichésen és menten segítséget is kértem... másnaptól semmi bajom nem volt és azóta sem! Kop-kop-kop
Tudtam én, h. eleinte lehetnek a hormonok, na de a 10-12. héttől már más is van a dologban!
Angyalka, sajnálom, h. nem tudsz jönni
Biztos jó megoldást találtok, h. akkor mi legyen a párod melójával! Menjen v. maradjon?!
Macsek, kár, h. te sem jössz
Írtad, h. miért, na nem mintha meg kellene magyaráznod, de nem találom a hsz-t, ahol említed a nemjövetelt
Összekeveredtem
Te már érzed a picúrokat? De jó, már én is úgy várom!!!
Ma olvastam, h. Celine Dion ikreket vár és azonnal rád gondoltam, mintha te is annyi idős babás lennél, de aztán láttam, h. te 1 héttel előbb vagy
Szegénykének a 6. lombikra sikerült állítólag... durva!
Judit, húúú de ügyes vagy! Nem is ellenkezett S ügynök? Hajrá lombik és pontosan így kell nekiállni, másképp nincs értelme... ugye Mieza?
Hát az lehet, h. a lelkesedés majd kissé alábbhagy, de ez a jó start sokat számít és a short protkó gyorsan lezajlik!
Sajti, hát megnézegettem, lenne egy vonyít, ami 14.45-re lenne a Déliben... onnan elkevergek a Moszkvára és lehet ott már jól jönne a NAVIgáció!
Bár valszín eltalálnék, max. kérdezősködés útján, de jó lenne, ha felszednél inkább
Tel.számod megvan és 15 órakor gondolom már Moszkvában lennék, ha nem késik a sihuhu
Na, vélemény? De addig még úgyis konzultálunk!
Wikka, sajnálom, h. arrafelé még ramatyabb az idő, pedig itt sem sokkal kellemesebb. Ma reggel sütött nálunk a napocska és már 9-kor 17 °C volt, erre 11-kor már csak 14
Szerintem mindenki úgy várja már a 7végét, mint a messiást!